Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 milyon galiba.
    İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer bu akaryakıt işinden 100 milyona yakın gelir elde edilecekse cidden çok iyi olur..
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ne kadar aptal taraftarımız var.

Yorum

• Trabzonspor Kulübü'nde mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu, Aralık ayında yapılacak olan olağan seçimli kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

Yorum

• başkan adaylığı için keşke fb maçını bekleseydi acele etmeseydi
          açıkçası başkanımızı sevmedim sevemeyeceğim.(saygı duyarım o ayrı)
          özellikle zeki konusundan beri gıcıklığım var. (tabi başkası zoruyla aldırdıysa onu başa getirtsin kendisi boşuna durmasın.)
          ayrıca iyi yanları sayalım desek 3-4 maddeyi geçmez.
          tamam diğer başkanlar kadar kötü niyetli olmayabilir. ama iyi yanını da göremedik maalesef.

ustayı kötüledik ama bu başkandan 3-4 katı yararı oldu(zararının yanında)
          artık yeni bir isim görme zamanı.
          ünal hocayı da al beraber güzel bir veda edin.

İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor Kulübü'nde mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu, Aralık ayında yapılacak olan olağan seçimli kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.
          En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 21.11.2018, 14:17.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• şikecilerle bir normalleştirme çabaları var k.o.ç gelecekmiş herhalde onu ağırlayanın, yüzüne gülenin, karşılayanın....

adalet yerini bulana kadar, cezalar çekilene kadar normalleşme yok.

şikenin cezasız kalmasında arka planda büyük tezgah kuran şu şahsa tribünler sessiz kalırsa olay zaten bitmiştir. o vakit daha Trabzonspor'u tutmanın anlamıda kalmaz.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Vasat ve guven vermeyen, sadece orada bulunmak icin bulunan bir baskan ve yonetim kurulu.

Benim adima hayal kirikligi oldu.

Zamaninda fazlasiyla elestirdigim halde Ahmet Agaoglu yerine yanlisiyla dogrusuyla Muharrem Usta'yi yeniden baskan olarak gormek isterim.
              #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vasat ve guven vermeyen, sadece orada bulunmak icin bulunan bir baskan ve yonetim kurulu.

Benim adima hayal kirikligi oldu.

Zamaninda fazlasiyla elestirdigim halde Ahmet Agaoglu yerine yanlisiyla dogrusuyla Muharrem Usta'yi yeniden baskan olarak gormek isterim.
                Kim vasat ya en azından muharrem usta gibi yalan söylemiyor ayıp ya size böyle başkanlar fazla bence

Yorum

• Şike şike diyip durdukça adamlar güçleniyor yeter abi geride kaldı artık bu yüzden 10 yıldır bi yere varamiyoruz.

Yorum

• Özkan doğan ve ekibinin doyurdugumuz yetmedi hala Muharrem usta diyordunuz hiç değilse adam menajere verdiğimiz parayi kapda gösteriyor. Muharrem bey napiyodu adamın kendi menajerinden hariç burdan Özkan doganada yetki verip bizi iyice zor duruma düşüruyordu.

Yorum

• İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şike şike diyip durdukça adamlar güçleniyor yeter abi geride kaldı artık bu yüzden 10 yıldır bi yere varamiyoruz.
                      10 yildir bir yere varamamizin sebebi camianin icinde sen ve senin gibi dusunen samimiyetiz insanlarin olmasi ve bolunmusluk vallahi yaziklar olsun adamlarin amaci zaten sureci zamana yayip bikkinlik vererek unutmak unutturmakdi cok guzel yedirdiler uyguladilar bunu sen ve senin gibileri gordukce cok daha iyi goruyorum bunu..size inat unatmadik unutturmayacagiz cok beklersiniz..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ben bu tribünden ümidi kestim arkadaş.
                        Muharrem Usta, Ahmet Ağaoğlu, Sadri Şener, Nuri Albayrak...

Memleketteki başarılı Trabzonspor lu iş adamlarını tüketeceğiz anlaşılan.

Usta hırsız, Ağaoğlu uğursuz öbürü bilmem neysiz...

Şu şartlarda bu yükün altına giren insanlara yardım etmek, destek vermek varken...
                        Vur ne gelirse.

Hepsi kötü ...

Bizim herbokolog tribünümüz en iyisini bilir tabi....

Ez cümle, Ağaoğlu ndan da, Usta dan da Allah razı olsun.

Ikisi de elinden geleni yaptı.

Yorum

Özkan doğan ve ekibinin doyurdugumuz yetmedi hala Muharrem usta diyordunuz hiç değilse adam menajere verdiğimiz parayi kapda gösteriyor. Muharrem bey napiyodu adamın kendi menajerinden hariç burdan Özkan doganada yetki verip bizi iyice zor duruma düşüruyordu.
                          Menejerleri sisteme Muharrem Usta mı soktu?
                          Olayları kronolojik olarak takip etmezsek işte bu noktaya geliyoruz.
                          Muharrem Usta daha önce kulüp yönetmeyi bilmeyen ve sistemin nasıl işlediği konusunda tecrübesi olmayan bir başkan olarak işi önce daha önceden yönetim tecrübesi olan Nevzat Aydın ve arkadaşlarına bıraktı,izleme komitesi kuruldu,transferde geleceğe dönük ve potansiyeli olan Bero,Suk,İbanez gibi futbolculara önem verildi ama bu sistem istenileni vermeyince ve takım yarıştan uzak kalınca tüm suç Usta'ya kesildi.

Doğal olarak başka bir yol denemek durumunda kalan Usta da bugün kadromuzun ana iskeletini oluşturan Perreria,Sosa,Rodegalla,Kucka,Novak gibi daha maliyetli ama bizi yarışta tutacak oyuncular,yanına Yusuf ve Abdülkadir gibi gençlerle harmanlandı.

Menejerlik biz istemesek de futbolun içinde artık,yapılan her sözleşmeden %10 yıllık bazda alıyorlar.
                          Bunu Ağaoğlu da ödedi.

Muharrem Usta,Özkan Sümer'in çok net ortaya koyduğu gibi yarışmacı takım olmadan ne kitleyi bir arada tutamacağını ne de borçları azaltamayacağını biliyordu.
                          Burak Yılmaz,Sosa ve Kucka gibi yıldız transferle hem sahada başarılı hem de medyada daha görünür bir takım olarak sponsor çekmeye çalıştı.

Onu asıl götüren içerdeki hainlerin yaptıkları ve şike davasında vermediği tavizlerdir ve en önemlisi de yanlış Hoca tercihleri.
                          En son sasone tarafından düzenlendi; 21.11.2018, 22:04.
                          • Memento mori

Yorum

Kim vasat ya en azından muharrem usta gibi yalan söylemiyor ayıp ya size böyle başkanlar fazla bence
                            Hocam sizi bizi mi var allah askina?

Ayni takimin taraftariyiz. Fikirler farkli, onlari da tartismak icin burdayiz.

Boyle kafadan siz biz diye girince ortalik geriliyor, sanki farkli bir amac icin burdaymisiz gibi insanlar birbirine giriyor. Biraz sagduyu.

Muharrem Usta hususunda da elestrilerim ords duruyor. Bi cok konuda da katiliyorum soylediklerinize ancak boylesine pasif bir yonetim gormektense hatalariyla yalanlariyla M.Usta yonetimini tercih ederim.
                            #Dik oyna

Yorum

• hayırlı işler başkan demirören'den sonra ali koç'la da sarılmalar,forma hediyeleri, çiçekler falan bravo.

baş köşede ağırlayın ali koç'u
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hayırlı işler başkan demirören'den sonra ali koç'la da sarılmalar,forma hediyeleri, çiçekler falan bravo.

baş köşede ağırlayın ali koç'u
                                edit.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X