Burada bir üye var kendini iyi biliyor, ona bazı isimler üzerinden laf anlatamazsınız, beyhude çabalara girişmeye gerek yok, çünkü karşı taraf bir kaset kaydının tekrarını sürekli önünüze sürecek, işte o birkaç isim:
kimse sizin temelsiz-varsayımsal görüşlerinize katılmak zorunda değil,
herkesi kendi fikirleriniz üzerinde biat etmesi adına, dayatma çabası içerisine giriyorsunuz,
bunu yapmayın yeterli.
Papağan vari yorumlarınla alıntı yaparak beni meşgul etme o zaman söz ilgileneceğim senle..
Ne siniri ya,burada hakaret ederek kaliteni belli ediyorsun sadece insanların da sana olan bakış açısı ona göre değişir.
Seni veya bir başka kişiyi muhatap alıyorsak derdimiz Trabzonspor menfaatleri,yalan yanlış bilgilerle kulübe hizmet eden eski başkanı yermek için siyasilerin ve KOÇ'un elinde oyuncak olan bir medya maymununu savunmak zorunda kalıyorsun.Onu arkasında olan Ali Sürmen ve hain yöneticileri.
Sonra da olmayan zekanla karşındakine hakaret.
Boş işler,boş adamlardan çıkıyor genelde.
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@sasone<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
kimse sizin temelsiz-varsayımsal görüşlerinize katılmak zorunda değil,
herkesi kendi fikirleriniz üzerinde biat etmesi adına, dayatma çabası içerisine giriyorsunuz,
bunu yapmayın yeterli.
Ne dayatması?
İnsanlara daha doğrusu taraftarlarımıza geçmişte yaşananları hatırlatıyorum,insanların çoğunun işten güçten detaylı olarak yaşananlara vakit ayıramadığını biliyorum,algılara kapılmaması için de geçmişte yaşanan olayları sadece hatırlatıyorum.
Savunacaksam da bunu nedenini açıklıyorum.Bunda yanlış olan bir şey var mı?
Ne siniri ya,burada hakaret ederek kaliteni belli ediyorsun sadece insanların da sana olan bakış açısı ona göre değişir.
Seni veya bir başka kişiyi muhatap alıyorsak derdimiz Trabzonspor menfaatleri,yalan yanlış bilgilerle kulübe hizmet eden eski başkanı yermek için siyasilerin ve KOÇ'un elinde oyuncak olan bir medya maymununu savunmak zorunda kalıyorsun.Onu arkasında olan Ali Sürmen ve hain yöneticileri.
Sonra da olmayan zekanla karşındakine hakaret.
Boş işler,boş adamlardan çıkıyor genelde.
Hoş ama boş konuşuyorsun boş...Beli plastikten yapılmış omurgasız bir adama benziyorsun..
Bırak bunları kasedi başa sarma gene hani hakaret nerede papağana mı alındın
[MENTION=38107]sasone[/MENTION] Senin Trabzonspor menfaatleri diye bir derdin olamaz senin derdin Trabzonspor'un gelmiş geçmiş en çapsız başkanı olan Muharrem'in menfaatleri...
Muharrem'in papağanı gibisin sinirinden ters dönmüş hamamböceği gibi bacaklarını titretiyorsun sakin ol..
Hoş ama boş konuşuyorsun boş...Beli plastikten yapılmış omurgasız bir adama benziyorsun..
Bırak bunları kasedi başa sarma gene hani hakaret nerede papağana mı alındın
Sorulan sorulara cevap veremiyorsan,iki şey tercih edeceksin.
Ya evet haklısın ya da hakaret.
Çok basit sorular sordum.
Rizespor'un yeni başkanının ayağına kadar gitmesi gerekir miydi?
Yönetimine aldığı Usta'ya ihanet eden eski yöneticileri onun yanına kim soktu.
Ali Sürmen ki Fatih ve Gökdeniz'i kurşunlayan mafyanın avukatı,bize şikeci diyecek kadar korkusuz ve divan başkanı olarak Usta'ya yapmadığını bırakmayan bu şahıs neden Ağaoğlu'nu destekliyor.
Sonrasını bırak insanlar karar versin,kimin plastik kimin lastik olduğunu görsün.
Sorulan sorulara cevap veremiyorsan,iki şey tercih edeceksin.
Ya evet haklısın ya da hakaret.
Çok basit sorular sordum.
Rizespor'un yeni başkanının ayağına kadar gitmesi gerekir miydi?
Yönetimine aldığı Usta'ya ihanet eden eski yöneticileri onun yanına kim soktu.
Ali Sürmen ki Fatih ve Gökdeniz'i kurşunlayan mafyanın avukatı,bize şikeci diyecek kadar korkusuz ve divan başkanı olarak Usta'ya yapmadığını bırakmayan bu şahıs neden Ağaoğlu'nu destekliyor.
Sonrasını bırak insanlar karar versin,kimin plastik kimin lastik olduğunu görsün.
Klasik sasone ithamları zırvalıkları gene aynı cümleler..
Senin derdin münazara müzakere yapmak değil ki senin derdin tartışma yaratıp üste çıkmak..Biraz da sabit fikirlisin..
Ahmet Ağaoğlu'nu savunmadığımı ehven-i şer yani kötünün iyisi olduğunu iddia ediyorum..Kulubün mali tablosunun altında ezildiğini nabza göre şerbet verdiğini ekonomik bağımsızlığımız olmadığı için bazı tavizler verdiğini yazıyorum..Beğen beğenme o senin sorunun...
Seninle anlaşamadığımız nokta şu...Ağaoğlu'nu eleştirirken Muharrem'i yüceltmen yanlış git bu fikirlerini değiştir ya da karşına saf birini al ona anlat..Bu şekilde kimseyi safına yanına çekemezsin...
En başta uzunca yazdıklarımı sakin kafayla her türlü dış etkilerden uzak bir şekilde günde 3 kere okuyuver...Reçeteyi yazdım hadi gene iyisin köftehor..
Maç bitsin söz diğer sorularına da cevap verecem...
Trabzonspor olarak hiçbir zaman duygularımızla, düşüncelerimizle düşmanlığa yer vermeyen bir kulübüz. Geçmişte yaşanan olayların neden kaynaklandığının analizi çok iyi yapılmalı. Bu tür gerginliklerin aktörlerinin iş başında olmadığını görüyoruz.
"ALİ KOÇ BANA ’NEDEN GOLE SEVİNMİYORSUN?’ DEDİ"
Ali Koç çok olgun bir insan. Gerçek bir spor adamı. O da çok zor bir görev aldı. Sosa’nın golünden sonra ben ön taraftaki seyircimizi sakinleştirmeye çalışırken, "Ali Koç çok güzel bir gol. Lütfen ayağa kalk ve sevin dedi." Tebrik etti güzel oyundan dolayı. Çok güzel oynadınız dedi.
"ALİ KOÇ GERÇEK BİR SPOR ADAMI"
Zaten dostluk sporun ruhunda var olan bir şey. Yıllarca birileri bu dostluğu öldürmek istedi. Ülkenin imajına da zarar veriyorlar. Trabzonspor taraftarının gerçek yüzünü bu şekilde gösterebilirdik. Ali Koç bu maça gelerek yardımcı oldu. Ali Koç gerçek bir spor adamı.
Arkadaşlar siz bu sözleri söyleyen bir adamı Trabzonspor Başkanı olarak içinize sindiriyorsanız alın tepe tepe kullanın.
Bu sözleri ben sindiremiyorum. Şike sürecinin en önemli aktörü olan A.Koç'u bu denli yalayan bir adama diyecek söz yok!
Soruyorum. Ağaoğlu ve yönetimi şikecileri aklamak, yağlamak için mi başa geldi? Bu nasıl bir aymazlıktır?
Bir Trabzonspor Başkanı nasıl bu şekilde konuşur? Nasıl bu denli geniş mezhepli olur! Yazık!
Usta'ya Fb'li yakıştırması yapanlar şu sözleri söyleyen Ağaoğlu'na ne diyorlar?
Buyurun meydan sizin...
Şikecileri bu sözlerle aklayıp misafir edenler en büyük Trabzonsporlu ama Onur hain!
Artık neyin ne olduğunu da ortaya çıkmıştır. Onur'a bu denli takık olunmasının nedeni de gayet açıktır. Allah bir gün belanızı verecek! Yazıklar olsun...
Yorum