İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
Trabzonsporumuzun 31 ağustos tarihi itibarıyla euro cinsinden borcu 95 milyon euro.....
Yani 731 milyon tl....
31 ağustosta euro kuru : 7,65 tl....
06.11.2018 yani bugünkü euro kuru : 6,12 tl.....
Bugünkü kurla toplam euro borcu : 581 milyon tl......
Yani toplam borcumuz euro düşüşünden dolayı 150 milyon tl azaldı......
Güzel bir haber bu....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hu Allah sizi bildiği gibi yapsın bela okucam olmayacak küfür edicem makama saygım var !
Ne demeye çalıştıklarını şimdi yavaş yavaş anlıyorum.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporumuzun 31 ağustos tarihi itibarıyla euro cinsinden borcu 95 milyon euro.....
Yani 731 milyon tl....
31 ağustosta euro kuru : 7,65 tl....
06.11.2018 yani bugünkü euro kuru : 6,12 tl.....
Bugünkü kurla toplam euro borcu : 581 milyon tl......
Yani toplam borcumuz euro düşüşünden dolayı 150 milyon tl azaldı......
Güzel bir haber bu....Geldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta baslatmis bunlar tuyu dikmis..şikecileri gectim 8tasin gayseyin formasinin asilmasi bile basli basina skandal biktim yalakaliklarindan bu basdakilerin resmen trabzonspor ruhunu yok etmek icin programlanmis gibi her basa gecen..
Bir mesaj.
Sorun eğer haber doğruysa şikecilerden forma istenmesi ve Bjk gibi şikeci bir takım formasının sergilenmesi.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle500 bin tl Burak için bir yılda kazandığı paranın %1 i bile değil şaka gibi.
zeki den sonra bu 2. büyük hatanız
adam tüm taraftara hocaya saydırsın sen 500 bin ceza ver bu ne korkaklık başkan..BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
ben bu yönetim geldi 100 gün felan geçene kadar hiç bir şekilde yorum yapmadım iyi veya kötü bekledim 3-4 ay sonrası anladımki bom boş bir yönetim her alanda hiç bir şekilde bir plan bir proje bir duruş hiç birisi yok sadece yönetin var dışında hiç bir yerde yoklar
Yorum
-
Cok komik ucret kankasi ardaya b.sehir disarda yaptigi bir olay icin 2.5 milyon kesmisken hocasina kufur eden adam icin cok az..devre arasi her turlu yolcu burak anladigim zarar etmemek adina deger meger hak getire bunu da sineye cektiler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum