Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam sadece Ağaoğlu mevzusu da değil bu yukarda arkadaş da bahsini etmiş... ben de tvitırda gördüm stadta böyle acayip bir köşenin olduğunu. Şimdi bu saçma sapan bir garabetin benim stadımda olmasına mı yanayım... İstanbul takımlarının formalarının stadımda asılmasına mı yanayım... yoksa Hayri emicenin bir de bunun üzerine tüy dikerek fener formasını mı astırmasına yanayım. Vallahi bıktım ben bunlardan artık bıraktım bırakıyorum şu takımı artık o derece tiksinmeye başladım şu kulübü yöneten tayfadan. Bunun içinde Usta da var İHO da var Hayri de Ağaoğlu da hatta Şener de Albayrak da...!
    Usta baslatmis bunlar tuyu dikmis..şikecileri gectim 8tasin gayseyin formasinin asilmasi bile basli basina skandal biktim yalakaliklarindan bu basdakilerin resmen trabzonspor ruhunu yok etmek icin programlanmis gibi her basa gecen..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ya hu Allah sizi bildiği gibi yapsın bela okucam olmayacak küfür edicem makama saygım var !

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• sınırları zorluyorlar. forma köşesi olayını şimdi gördüm tam bir garabet. sonra avukat olayı aynı şekilde üstüne birde taraftara s. çeken oyuncuya ceza verilmedi hala.

göktaşı düşsün dünyanın üstüne bitsin artık bu işkence yeter da
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Trabzonsporumuzun 31 ağustos tarihi itibarıyla euro cinsinden borcu 95 milyon euro.....

Yani 731 milyon tl....

31 ağustosta euro kuru : 7,65 tl....

06.11.2018 yani bugünkü euro kuru : 6,12 tl.....

Bugünkü kurla toplam euro borcu : 581 milyon tl......

Yani toplam borcumuz euro düşüşünden dolayı 150 milyon tl azaldı......

Güzel bir haber bu....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya hu Allah sizi bildiği gibi yapsın bela okucam olmayacak küfür edicem makama saygım var !
            Ya şu habere çok şaşırmadım ama Muharrem Usta neden bir anda gitti,kolay kolay pes etmeyen adamı nasıl kaçırdılar diye Trabzon'daki olayları bilen birisi ile konuştuğumda şike konusunda ona yapılan baskıyı hiç umursamadı,bekledikleri bir şey değildi,çok şaşırdılar demişlerdi.
            Ne demeye çalıştıklarını şimdi yavaş yavaş anlıyorum.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonsporumuzun 31 ağustos tarihi itibarıyla euro cinsinden borcu 95 milyon euro.....

Yani 731 milyon tl....

31 ağustosta euro kuru : 7,65 tl....

06.11.2018 yani bugünkü euro kuru : 6,12 tl.....

Bugünkü kurla toplam euro borcu : 581 milyon tl......

Yani toplam borcumuz euro düşüşünden dolayı 150 milyon tl azaldı......

Güzel bir haber bu....
              Aslında 95m€ çok para değil 4 tane iyi oyuncu satışına bakar ancak eldekilerimiz 2sinden toplam 50m€ beklediğimiz oyuncular şimdi 15m€ etmez şimdi toplamda.
              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Usta baslatmis bunlar tuyu dikmis..şikecileri gectim 8tasin gayseyin formasinin asilmasi bile basli basina skandal biktim yalakaliklarindan bu basdakilerin resmen trabzonspor ruhunu yok etmek icin programlanmis gibi her basa gecen..
                Bunda kötü olan ne var,rakip olarak sahana gelen tüm takımların formalarını yeni açılan bir stadyumda sergilemek çok mantıklık bir düşünce,bunu yapıp,şikecilerin formasını almamak da onları yok saymak,temizlenin adam yerine koyalım demenin bir başka yolu.
                Bir mesaj.

Sorun eğer haber doğruysa şikecilerden forma istenmesi ve Bjk gibi şikeci bir takım formasının sergilenmesi.
                • Memento mori

Yorum

• Burak karaktersizinin sozlesmesi fesih edilmis gidisi olsun donusu olmasin

Yorum

• Burak Yılmaz'ın sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilmiş haydi hayırlı olsun...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Şuan Muharrem Usta başkan olsaydı liderdik. Bunu görebiliyorum net şekilde.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 500 bin tl Burak için bir yılda kazandığı paranın %1 i bile değil şaka gibi.
                        zeki den sonra bu 2. büyük hatanız
                        adam tüm taraftara hocaya saydırsın sen 500 bin ceza ver bu ne korkaklık başkan..
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          500 bin tl Burak için bir yılda kazandığı paranın %1 i bile değil şaka gibi.
                          zeki den sonra bu 2. büyük hatanız
                          adam tüm taraftara hocaya saydırsın sen 500 bin ceza ver bu ne korkaklık başkan..
                          Hukuki yönden kazandığı paranın maksimum %10'u kadar ceza veriliyormuş. Ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama en azından bildiğim sayı değişse de bir sınır var.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Yönetime ve teknik direktöre s... çekmek isteyen futbolcu önceden 500 bin TL'yi hangi hesaba yatıracak başkan IBAN paylaşın resmi siteden .

Gurur yok sizde nasılsa.
                            .

Yorum

• ben bu yönetim geldi 100 gün felan geçene kadar hiç bir şekilde yorum yapmadım iyi veya kötü bekledim 3-4 ay sonrası anladımki bom boş bir yönetim her alanda hiç bir şekilde bir plan bir proje bir duruş hiç birisi yok sadece yönetin var dışında hiç bir yerde yoklar

Yorum

• Cok komik ucret kankasi ardaya b.sehir disarda yaptigi bir olay icin 2.5 milyon kesmisken hocasina kufur eden adam icin cok az..devre arasi her turlu yolcu burak anladigim zarar etmemek adina deger meger hak getire bunu da sineye cektiler..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X