Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak, bugün kadro dışı kalmalı...

Ne yapıp ne edip, bir yerden para bulmalı, şimdiden genç bir Alman antrenör arayışlarına başlanmalı ve devre arasında bu antrenörle anlaşılmalı...

Başkanlık, bu gibi durumlarda ağırlığını koyabilmektir...

Şimdi göreceğiz...
    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 10:23.
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Burak için kadro dışı artı para cezası vermeli. ÜK'yı ise kovmalı. Acilen.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• "Yusuf ve Abdülkadir 870 Milyon."

"Burak'ı alacak parayı darphane basmadı."

"Tesislere su alacak para yok."

*

Bu üçünü kısa zaman içinde aynı kişi söylüyorsa ve işin kötüsü bu kişi Trabzonspor başkanıysa planlama, bütçe, tasarruf, gelir, disiplin, hedef, başarı vs. beklememek lazım.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Umarım devre arası planları için beklemiyorsunuzdur.
          Şimdiden birçok şey kendini belli etti,
          acil eylem planı olarak seçim sonrası harekete geçmek için hazır aksiyonları almak önemli.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Fenev kapmadan Kemal Özdes ile anlasin !!!
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sahip ciktigin gibi once tarihi para cezasi sonra kadro disi en sonunda da kolundan tutup kapi onune koymakda senin isin baskan bu hocasina ve taraftara kufur etme cesaretini kendinde goren simarik karaktersiz herifi hodri meydan bakalim yapabilecekmisin..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Burak sene başı kadro dışı kalmalıydi . Gerekli hamleyi yapamadı

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ateşten gömlek giyindi kendisine fazla birşey diyemiyorum, bütünleştirici tavrı iyi fakat arada kulak çekmesi gerekiyor.

Bir de şu sözü bırakayım buraya;

"Tam bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlık ile mümkündür."
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Başkan şu Burak denen virüse bu kadar yüz verirsen, dün akşam protokol tribününe yani sizin yüzünüze karşı, kenarda Ünal Karaman'a karşı öyle "s..." çeker eliyle işte
                    En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 11:46.
                    .

Yorum

• Arkadaşlar Burak sorunun ufak olanı, asıl sorun takımın hocasız olması (ve bu hoca camianın çok sevdiği biri). Yöneticilik kabiliyeti asıl burada devreye girecek.

Yorum

• stanbul takımları, başta başakşehir olmak üzere,
                        burak ve roda için şimdiden kendilerinden transfer sözlerini almışlardır.

ahmet başkan roda nın sezon sonu bitecek sözleşmesini şimdiden uzatmalısın,
                        sezon sonunu beklersen geçmiş olsun derim.
                        yoksa sadece ekuba na kalırız.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gelmiş geçmiş en omurgasız ve en tehlikeli yönetimle karşı karşıyayız. Ve de kendilerini Trabzonspor zannediyorlar.
                          İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç bir yönetimin cesaret edemediği şeyleri yapıyorlar ve de bunda oldukça kararlılar. Hep birlikte görücez sonraki adım fener ile barış.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Skandal olan bir şey varsa o da stadyuma tüm takımların formasını koymaktır geçtim şikecilerin formasının koyulmasını..Dünyanın neresinde böyle bir şey var ya..

Bir kulüp kendi stadına neden tüm takımların formasının bulunduğu hatıra köşesi yapar ki? Bu sivri zekâlı estetik düşmanı yöneticiler neden bizden çıkıyor anlamak mümkün değil...

Müzenin stadyuma taşınması, geçmiş maçlardan zaferlerden posterler, efsane kadrodaki oyuncuların bal mumu heykeli gibi stadyuma taraftarın ilgisini çekmek için yapılacak bir sürü aktivite varken bu saçmalık nedir Allah Aşkına?
                            En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 19:41.
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Seni tebrik ederim kardeşim bu ayrıntıyı gözden kaçırmayıp bu gibi sosyal sitelerde yayınlayıp Ağaoğlu ve ekibinin pisliklerini deşifre ettiğin için daha neler var neler....
                              Bu basiretsiz yönetimden Trabzonspor menfaatine birşeyler beklemek cidden hayal ötesi birşey
                              Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seni tebrik ederim kardeşim bu ayrıntıyı gözden kaçırmayıp bu gibi sosyal sitelerde yayınlayıp Ağaoğlu ve ekibinin pisliklerini deşifre ettiğin için daha neler var neler....
                                Bu basiretsiz yönetimden Trabzonspor menfaatine birşeyler beklemek cidden hayal ötesi birşey
                                Hocam sadece Ağaoğlu mevzusu da değil bu yukarda arkadaş da bahsini etmiş... ben de tvitırda gördüm stadta böyle acayip bir köşenin olduğunu. Şimdi bu saçma sapan bir garabetin benim stadımda olmasına mı yanayım... İstanbul takımlarının formalarının stadımda asılmasına mı yanayım... yoksa Hayri emicenin bir de bunun üzerine tüy dikerek fener formasını mı astırmasına yanayım. Vallahi bıktım ben bunlardan artık bıraktım bırakıyorum şu takımı artık o derece tiksinmeye başladım şu kulübü yöneten tayfadan. Bunun içinde Usta da var İHO da var Hayri de Ağaoğlu da hatta Şener de Albayrak da...!
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X