Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• instagramı olanları buraya alalım lütfen ..farkımızı adam anlasın..

twitter sayfasıda burada..

samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• şu vestele yazıklar olsun o kadar ismi bizimle sponsorluk için falan geçti adamlardan tık çıkmadı..
      şikecilere bile sponsor oldular..
      halbuki adam ilk ticari atılımını Trabzonda yaptı vefa borcu var falan filan diyorlardı..

illa stadyuma yüksek meblağ ile sponsor olmak zorunda değil daha uygun bir meblağa
      stadyumun içine ismi yazılır vestel tribünü gibi..
      koltuklar düzenlenir güzelce vestel yazısı yazılır..
      10 yıllık alsın tribün ismini 15-20 milyon euro versin + olarak bide loca tahsis edelim arada gelsin derbilerde falan gelsin yada adamlarını göndersin
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu vestele yazıklar olsun o kadar ismi bizimle sponsorluk için falan geçti adamlardan tık çıkmadı..
        şikecilere bile sponsor oldular..
        halbuki adam ilk ticari atılımını Trabzonda yaptı vefa borcu var falan filan diyorlardı..

illa stadyuma yüksek meblağ ile sponsor olmak zorunda değil daha uygun bir meblağa
        stadyumun içine ismi yazılır vestel tribünü gibi..
        koltuklar düzenlenir güzelce vestel yazısı yazılır..
        10 yıllık alsın tribün ismini 15-20 milyon euro versin + olarak bide loca tahsis edelim arada gelsin derbilerde falan gelsin yada adamlarını göndersin
        Vestel'i suçlamanın bir manası yok,Muharrem Usta'ya destek olması istenmedi ve yapılan baskı ile geri adım attırıldı.
        • Memento mori

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şike mucadelesini hakkiyla aman vermeden surdurecek tek adam ozkan sumerle birlikte kulacoglunun kendisiydi ..bizim cok bilmisler birakin baskan secmeyi adami once hain ilan ettiler simdi de kusturduler vallahi bu camia adam olmaz bu stockholm sendorumunu falanda gecti artik sehirin suyuna birsey mi katiyorlar ne yapiyorlar neyin kafasidir bu arastirilmali..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aykut Demir'le uğraşıyorsan Usta yüzünden uğraşıyorsun, herifi yıldırmak için sabahın beşinde antreman koyuyorsun sonra niye tazminat istiyor falan. Kimse Hacıosmanoğlu dönemi iyidir falan demiyor. O dönem kötüdür lakin Usta dönemi felaket ötesi kötüdür. Hacıosmanoğlu'ndan kalanları para etti sattın, şimdiki takozları ederinin yarısına satta göreyim. Şener dönemi sonunda kulübün tüm gelirleri bu seneye kadar temlikliydi kredilere saldırdılar borç yükseldi. Usta geldiğinde cillop gibi stad geldi, burdan gelen gelirleri eski yönetim gibi har vurup harman savurdu borç 2 katına çıktı. Yahu çok iyi niyetliydide Milan'dan alınanların bonservis ücretlerini 1 kuruş ödemeden gidermi iyi niyetli adam? Cımbızla çektiğim 1 taneydi bi başlasak sabaha kavuşmaz onlarca işsize savurduğu milyonlar ne anlatıyorsun. Usta ticari aklıyla aldığı oyuncuları kendi satacak kulübe verdiği borcu geri alacak kulüpte bok gibi ortada kalacak bunu 8 yaşındaki sebiye bile yediremezsin yorma kendini. Usta'nın eleştiriyi hakeden tek bir yanı bile yok, Hacıosmanoğlu borçlu kulüp bıraktıysa Usta'da içinden çıkılmaz enkaz bıraktı tüm gelirler 5 yıl temlikli. Burak ne çikim adamki 4.5 milyon euro yıllık veriyorsun, kafamı buluyorsun kardeş bitti gitti işte kurtardık, sende sıyır artık kendine kötülük etme kimse takmıyor artık geçen seneleri.
              Çok komik adamsın Fatih.

Bak bir soru sana, tartışmayı bitiriyorum.

Muharrem Usta borç yaptıysa neden FFP'den ceza yemek bir kenara, uyarı bile almadık?

Hadi kolay gelsin.

Yorum

• Hakan Kulaçoğlu asla ve asla Trabzonspor'a başkan olamaz. Liyakat, bilgi, tecrübe, akıl bu toprakları terk edeli uzun zaman oluyor...
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok komik adamsın Fatih.

Bak bir soru sana, tartışmayı bitiriyorum.

Muharrem Usta borç yaptıysa neden FFP'den ceza yemek bir kenara, uyarı bile almadık?

Hadi kolay gelsin.
                  Teşekür ederim arkadaşlarımda öyle der.

Yeni staddan gelen sponsorluk, reklam paralarını Ustan sayesinde har vurup harman savurarak zaman kazandık. Yakın zamanda başarı para buluşması gerçekleşmezse o zaman kara kaplı defterler açılır hesap ortaya çıkar. Dün yediğin hurmalar bugün tırmalar hesabı.

Yorum

• Yönetim mi Burak mı? Bu Burak mevzusu bu yönetimi götürür eğer çözülmezse. Hoca ve yönetim ağırlığını koymak zorunda.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Teşekür ederim arkadaşlarımda öyle der.

Yeni staddan gelen sponsorluk, reklam paralarını Ustan sayesinde har vurup harman savurarak zaman kazandık. Yakın zamanda başarı para buluşması gerçekleşmezse o zaman kara kaplı defterler açılır hesap ortaya çıkar. Dün yediğin hurmalar bugün tırmalar hesabı.
                      Ciddi değilsin heralde bunu söylerken. Borç ne demek bilmiyorsun sanırım.

Yorum

Ciddi değilsin heralde bunu söylerken. Borç ne demek bilmiyorsun sanırım.
                        15 yıldır kurumsal şirket sahibiyim, netekim borç & alacak işleri günlük yaşam biçimim. Dediğim gibi sportif başarı yani beraberinde kulübe devasa paralar girmezse yakın zamanda hurmaların devreye girebilme ihtimali kuvvetli.

Yorum

15 yıldır kurumsal şirket sahibiyim, netekim borç & alacak işleri günlük yaşam biçimim. Dediğim gibi sportif başarı yani beraberinde kulübe devasa paralar girmezse yakın zamanda hurmaların devreye girebilme ihtimali kuvvetli.
                          21 yaşında kurumsal şirket sahibi olduysan hak ettiğin için olmamışsındır. Neyse, mevzuyu kişiselleştirmeye gerek yok.

Farklı şekilde sorayım, Usta Trabzonspor'un borcunu büyüttü mü büyütmedi mi? 700 milyon TL büyüttüğünü iddia ediyorsunuz, büyüttüyse neden UEFA'dan uyarı bile almadı? Bahsettiğin sponsorluk ve reklam paraları 10 milyon euroyu geçmiyor. Onlar da dışardan gelen değil kendi verdiği paralar. Daha büyük paralar girdiğini iddia ediyorsan finansal tablolarda göster.

FFP'de de, muhasebede de bahsettiğin şekilde bir yaklaşım yoktur, olamaz da. FFP gereği o sezonun gelir ve giderleri dengeli olmalı. Bu her sezon için geçerli. Yakın zamanda gelebilecek başarı parası diye bir kalem hangi muhasebe standardında var bana bir göstersene. Böyle bir cümle kuran adam bu işlerden anlamıyordur. "Kara kaplı defterler" yakılalı 20 yıl oldu.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetim mi Burak mı? Bu Burak mevzusu bu yönetimi götürür eğer çözülmezse. Hoca ve yönetim ağırlığını koymak zorunda.
                            İki tarafın da büyük hatalar yaptığını seziyorum.
                            Trabzon'dan alacağı olan 800 bin euro nedeniyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak kaptığı geri alınan Burak, "Bu işin sonu ne olur bilemem ama bildiğim bir şey var ki futbolu bırakmayı bile göze aldım. Başkan ‘görüşmedik’ diyor ama 2.

Burak in açıklamaları onu gösteriyor.

O yüzden bu meselede bir taraf tutmuyorum. TS ye bişe olmasın da kişiler gelip geçicidir
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

21 yaşında kurumsal şirket sahibi olduysan hak ettiğin için olmamışsındır. Neyse, mevzuyu kişiselleştirmeye gerek yok.

Farklı şekilde sorayım, Usta Trabzonspor'un borcunu büyüttü mü büyütmedi mi? 700 milyon TL büyüttüğünü iddia ediyorsunuz, büyüttüyse neden UEFA'dan uyarı bile almadı? Bahsettiğin sponsorluk ve reklam paraları 10 milyon euroyu geçmiyor. Onlar da dışardan gelen değil kendi verdiği paralar. Daha büyük paralar girdiğini iddia ediyorsan finansal tablolarda göster.

FFP'de de, muhasebede de bahsettiğin şekilde bir yaklaşım yoktur, olamaz da. FFP gereği o sezonun gelir ve giderleri dengeli olmalı. Bu her sezon için geçerli. Yakın zamanda gelebilecek başarı parası diye bir kalem hangi muhasebe standardında var bana bir göstersene. Böyle bir cümle kuran adam bu işlerden anlamıyordur. "Kara kaplı defterler" yakılalı 20 yıl oldu.
                              Hak ettiğim için olmamışımdır tabi ergenliğimin tüm dönemlerinde gurbette yapa yalnız benle beraber köprü altlarında kar kış demeden it gibi titreyerek işportacılık yapıp belli bir yere geldiğin için beni iyi tanıyorsun, gel işlerimin başına seni koyayım bir ay işçilerin maaşını gününde yatır sana açık çek yazacam bekara karı boşamak kolay tabi, anca tanımadan bilmeden eleştir.

Bana para pul işlerini hiçbir şekilde sorma arkadaş, ticaret Yeni Gine'dede ticarettir Maslak'tada. Gelir gider dengesini iyi ayarlayamazsan zamanla bilançon şişer borç bulmak zorunda kalırsın, borcunu ticaret yaparak ödeme gücün yetmezse borcu borçla çevirmeye devam edersin anaparayı ödeyemez duruma gelir, faizlerle boğuşur patlaman kaçınılmaz olur kulübün olayıda budur.

Kulüp 2011 yaz transfer döneminde zebil gibi para harcayarak 2014 yazı mali çıkmaza girdi ilk büyük kredileri denizbanktan kullanmaya başladı çöküş başladı. Arkası kesilmedi her yıl düzenli olarak büyük krediler çekildi bırak anaparayı ödemeyi her yıl çıkan faiz kulüp gelirlerinin yarısını geçti kulüp adeta orta direk vatandaş gibi kredi kartlarına takla attırır misali ay sonunu getirmeye çalışıyor. Defalarca sistematik şekilde kulüp faize peşkeş çekilirken aynı hataya ya da bilinçli soyguna düşüp 2 liralık gelirin olduğu yerde 10 liralık harcama yaparak öncekilere rahmet okutmak nedir. Demagoji yapmak yerine kulüplerin her yıl bilançolarla gelebilecek muhtemel gelir kalemlerini açıkladıklarını bi araştır bakalım varmı yokmu. FFP MFP bilmem, kulüp bir ticari işletmedir ve sabah akşam amansızca savunduğun büyük ticari üstad sayesinde batmıştır, şimdi toparlamaya çalışan birileri var. Bence goygoyu bırakıp yapıcı eleştiriler getir, artık eskiye rağbet yok ki bit pazarına nur yağsın.
                              En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 13:53.

Yorum

• Kime inanacağımızı şaşırdım arkadaş. Eğer bu doğruysa şahsi çekişmelerden dolayı çok büyük bir hata yapıldı demektir. Ya da biz daha iyisine satarız denip yanlış hesap bize pahalıya mâl oldu demektir.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X