İlk olarak sasone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
İstanbul'a kaçma meselesi doğru değil.
Hacısalihoğlu gereğinden fazla baskın, yetki ve etkisi var ama kulübü ayakta tek başına tutmuyor geçelim bu işleri,
yerel medyaya yansıyan söylemler zeki meselesi ve pek çok mesele de ki tutumları Ağaoğlunun defoları ile karşılaştırılamayacak düzeyde
Bu kulüpten uzaklaştırması gereken biri var ise ilk başta Hacısalihoğlu dur kendi akrabasının deyimi bu.
Önemli olan mesele şu Trabzon özelinde herkes herkesi bir şekilde tanıyor ve kimse kimseyi beğenmiyor.
İşler iyi giderken çomak sokmanın manası yok,eksikler yanlışlar olacaktır ben genel olarak doğru yolda olduklarına inanıyorum,özelikle Ağaoğlu'nun söylemleri- Hacısalihoğlu'nun tavırları söylemleri vasat vs
eleştirilecek pek çok şey bulunur ama değiştirmenin usulü ve yöntemi kongredir yazarken bu kadar racon kesebiliyorsak kongrede yeni yönetim oluşturur ! onları anlatır ve göreve getirmeye çalışırız burada boş boş atıp tutmanın manası yok.
Mevcut kısa vadeli sportif sonuçlara göre konuşmuyorum,
sadece ve sadece şu bütçe meselesi ,tüzükte yapılan değişliklik, yöneticini cebi kulübün kasası-kulübün kasası yöeneticinin cebi değildir yaklaşımı transferde bile yıllardır görülmeyen bir etki gösterdi.
Amacınız nedir onu açıklayın bu kadar keskin yazıyorsanız tabiri caizse racon kesiyorsanız önce bir kendinizi tanıtın,önümüzde kongre sürecinde ne olmalı kimler göreve gelmeli vesair anlatın,kongre üyeleri fikir sahibi olsun ileride ne yapacaklarına dair kimlere oy vereceklerine dair gerisi boş hikaye...
Yorum