Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmet Ağaoğlu'nu başkan yapan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Faruk Özak,Özkan Sümer'i de ikna eden onlar.
    En son TRT Spor'da yaptığı konuşma,el hareketleri vs ne kadar boş biri olduğunun ispatı,yıllar önce başkanlığa adayken biraz önüne çıktılar diye soluğu kankası Kaya ile İstanbul'da alan,geri kalan ömrünü de spor yorumculuğu ile geçiren Mehmet Ali Yılmaz gibi ilkel egolu boş bir ademoğlu.

Sizin ona ulaşabiliyor olmanız veya onunla konuşabiliyor olmanız bu gerçeği değiştirmez.

Şu anda kulübü ayakta tutan Hayrettin Hacısalihoğlu,gerçekleri görelim.

Sen bana bir tane projesinden bahsetsene Fatih,yok ki.
    Yönetimine aldığı Muharrem Usta'nın ayağını kaydıran adamlar basket şubeyi kapatıp,orada olan paralarını kurtarma peşine düşen,çekilen krediden ilk kulübe verdikleri borç paraları alan tipler.
    Ağaoğlunu gereğinden fazla küçümseye gerek yok.

İstanbul'a kaçma meselesi doğru değil.

Hacısalihoğlu gereğinden fazla baskın, yetki ve etkisi var ama kulübü ayakta tek başına tutmuyor geçelim bu işleri,

yerel medyaya yansıyan söylemler zeki meselesi ve pek çok mesele de ki tutumları Ağaoğlunun defoları ile karşılaştırılamayacak düzeyde

Bu kulüpten uzaklaştırması gereken biri var ise ilk başta Hacısalihoğlu dur kendi akrabasının deyimi bu.

Önemli olan mesele şu Trabzon özelinde herkes herkesi bir şekilde tanıyor ve kimse kimseyi beğenmiyor.

İşler iyi giderken çomak sokmanın manası yok,eksikler yanlışlar olacaktır ben genel olarak doğru yolda olduklarına inanıyorum,özelikle Ağaoğlu'nun söylemleri- Hacısalihoğlu'nun tavırları söylemleri vasat vs
    eleştirilecek pek çok şey bulunur ama değiştirmenin usulü ve yöntemi kongredir yazarken bu kadar racon kesebiliyorsak kongrede yeni yönetim oluşturur ! onları anlatır ve göreve getirmeye çalışırız burada boş boş atıp tutmanın manası yok.

Mevcut kısa vadeli sportif sonuçlara göre konuşmuyorum,
    sadece ve sadece şu bütçe meselesi ,tüzükte yapılan değişliklik, yöneticini cebi kulübün kasası-kulübün kasası yöeneticinin cebi değildir yaklaşımı transferde bile yıllardır görülmeyen bir etki gösterdi.

Amacınız nedir onu açıklayın bu kadar keskin yazıyorsanız tabiri caizse racon kesiyorsanız önce bir kendinizi tanıtın,önümüzde kongre sürecinde ne olmalı kimler göreve gelmeli vesair anlatın,kongre üyeleri fikir sahibi olsun ileride ne yapacaklarına dair kimlere oy vereceklerine dair gerisi boş hikaye...
    sakin olun...

Yorum

• gece gece takip ediyorum biraz. ben bu HH'nu hiç tanımam yalnız tvden filan gördüğüm kadarıyla söylebilirim ki bildiğin düşük profilli bir yönetici. zaten zeki yavruyu transfer eden birisinin ne kadar yüksek profilli olduğu tartışılamaz bile. yani az biraz futboldan anlıyorsam bu böyledir. artık kimin akrabası bilmem. benim olmasında gerisi önemli değil. özkan sümeri HH ile yan yana koysan terazi ölçeçek denge bulamaz o derece. ki sümeri de pek sevmem ama yiğidi öldür hakkını ver meselesi. dayanamadım yazmak istedim. dışarıdan böyle görünüyor. tartışmanıza devam edebilirsiniz.

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu'nu da bunca açıklamalarını görüp savunan adam da ne bileyim..

Bu adam kafası 70'lerde kalmış bir adam İHO'dan farkı yaşıdır.. Yani biraz daha görmüş geçirmiştir..

Kadro mimarı filan denilmiş nasıl güleceğimi şaşırdım..

Yorum

• Özkan Sümer sadece futbolu yönetmeyi düşünmesi bile büyük lütuf.. Emeklilik düşünmüyor yaşı genç olsa başkanlığa soyunurdu zaten..

Kaynak yaratayım vs bunlarla uğraşacak durumu yok tam olarak kulübe ve kendisine uygun bir tarz bulunmuştu ki ortalığı karıştıran isim malum.. Bunun iddialık ispatlık hali de yok..

Ayrıca yok yönetim karışıyormuş vs olaylarını da geçelim yönetimin 3 aylık ömrü kaldı. Başkan ve yönetim değişecektir.. Usta dönüş hazırlığında anlaşılan daha ciddi bir rakip de çıkacağını sanmıyorum.. Umarım Usta da mevcut yönetimin doğrularından bir şeyler kapmıştır..

Usta çok futbol aklı olan bir isim değil.. Özkan Hoca'yı Ağaoğlu gibi alacak yanına bu işi gerçekten çok iyi şekilde yapacaklar.. İşte başarıya giden yol.. Ağaoğlu gibi yarı yolda bırakacak biri de değil yeter ki kendisi güvensin, inansın..

Yorum

• Yukarıda Usta dönüş hazırlığında dönecek Ağaoğlu gidecek tarzında bir cümle okudum gözlerime inanamadım... Dalga mı geçiyorsunuz milletle ne Usta’sı ??? Usta denen şahıs bu saatten sonra bu kulüpten içeri sokulmaması lazım. Biz bugün bu durumdaysak İho ve Usta yüzünden bu haldeyiz kalkmış Usta diyorsunuz. Mevcut başkan hataları olmasına rağmen göreve devam etmeli dere geçerken at değiştirilmez !
            Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biraz gereksiz bir gerginlik olmuyor mu?..zaten senelerce hep olumsuzluklar yasandi, sürekli yikimlar, elestiriler, hayal kirikliklari vs..

Acikcasi ben yikici bir elestirine rastlamadim hic ama uzun zamandir özlenen bir sinerji yakalanmis..cogu arkadasimiz artik bardagin dolu tarafinin daha sIkca dile getirilmesini bekliyor..

bence sanada Hacisalihoglu na uygulanan tarife uygulaniyor
              Ben olanlardan bahsediyorum. Ekstra bir katkım yok negatifliğe. Ama kulağının üstüne yatmak isteyenler varsa kendileri bilirler. Artık laf anlatacak halim kalmadı. Durup bildikleri halde muhaliflik oluyor. Sinerjiyi de ben bozmuyorum kardeşim, bunca lafımdan sonra Hacısalihoğlu'yla beni eşitlemen de olmamış. Erdal Bey'in bir lafı var; madem derdin Trabzonlu, öz evlat, Fatih Tekke öz evlat değil miydi? Fatih'e ben de karşı çıkmıştım o dönem. Ama böyle değil. Sonuç olarak; mesele Zeki değil, bunu anlatamıyorum, ya da anlatıyorum anlamak istenmiyor. Herkes hobiye dönüştürmüş işi, galip gelirsek girer yazarım, keyfime bakarım vs. Gerçekler mi? Aman keyfimi bozma, bozguncu olma... Bıraktım, buyrun arkadaşlar, bu asbaşkan mentalitesiyle hayatta başarılar
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Takım sahada iyi giderken, ekonomik zorluklara yönetim çözümler üretirken... Yani işler iyiye doğru meyletmişken kendi kendini kemirebilme kapasitesine sahip yegane kulüptür Trabzonspor.

Bu kadar ağaç kurduna sahip başka bir camia yoktur.

Bu kadar ağaç kurduna 1000 yıllık çınar dayanmaz. Bu kafa yapısındaki taraftar ile birlikte de olmayacak.

Adamlar şu yönetimi göndermeyi falan planlıyorlar.

Maşallah. Bize birilerinin bela okumuş olması lazım. Bu taraftar profilinden daha büyük bela yok bu takıma. Sabah akşam takımı karıştırmaya çalışan garip bir güruh.

Mehmet Akif tam karşılığını şöyle vermiş bu ekip ve türevlerine ithafen,

Yıkmak insanlara yapmak gibi kıymet mi verir
                Onu en çolpa herifler de emin ol becerir.

Sade sen gösteriver 'işte budur kubbe' diye
                iki ırgatla iner şimdi Süleymaniye.

Ama gel kaldıralım dendi mi heyhat o zaman
                Bir Süleyman daha lazım yeniden bir de Sinan.

Bunların var mı sizin listede hiç benzeri; yok.
                Ya ne var? Bir kuru dil siz buyurun karnım tok.

Ötmeyin nafile baykuş gibi karşımda susun.
                Mürtecisin be imam? Mürteciyim hamdolsun.
                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 05.09.2018, 08:29.

Yorum

• Bir tarafta Hayrettin Efendi için adamcılık yapanlar, diğer tarafta adına ve cismine bakmadan yanlışa yanlış diyenler!
                  Kimse kusura bakmasın. Adı ve cismi beni ilgilendirmiyor. Hayrettin Efendi, Zeki konusunda yanlış hareket yaptı.
                  Bunu beş yıl önce olsa da eleştirirdim şimdi de eleştiriyorum. Kimse haddini aşmamalı! Haddini bilmek güzeldir. İyidir.
                  Velhasıl kabak çekirdeğini doldurmayan bu mevzunun uzama sebebi Hayrettin'e laf söylenmesini istemeyen arkadaşlardır.
                  Kimse kusura bakmasın, taraftarı it yerine koymayan bu adama az bile laf söyledik. Fazlasını hak ediyor ama edebimizden susuyoruz!

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Ağaoğlu'nu başkan yapan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Faruk Özak,Özkan Sümer'i de ikna eden onlar.
                    En son TRT Spor'da yaptığı konuşma,el hareketleri vs ne kadar boş biri olduğunun ispatı,yıllar önce başkanlığa adayken biraz önüne çıktılar diye soluğu kankası Kaya ile İstanbul'da alan,geri kalan ömrünü de spor yorumculuğu ile geçiren Mehmet Ali Yılmaz gibi ilkel egolu boş bir ademoğlu.

Sizin ona ulaşabiliyor olmanız veya onunla konuşabiliyor olmanız bu gerçeği değiştirmez.

Şu anda kulübü ayakta tutan Hayrettin Hacısalihoğlu,gerçekleri görelim.

Sen bana bir tane projesinden bahsetsene Fatih,yok ki.
                    Yönetimine aldığı Muharrem Usta'nın ayağını kaydıran adamlar basket şubeyi kapatıp,orada olan paralarını kurtarma peşine düşen,çekilen krediden ilk kulübe verdikleri borç paraları alan tipler.
                    Üstadım yıllardır kulübün başına gelen yönetimler proje sunuyorda noluyor, hangi biri vaad ettiklerinin onda birini yerine getirmiş. Mevcut yönetime gelince yaptıkları 5 nokta transferin bonservis maliyeti bir Bero kadar bile değil. Bence en onemli proje kulübün parasını doğru yonetmektir.

Yorum

• Hala hakaret. İlk önce hakaret etmeden konuşmasını öğren. İspat da ispat diye tutturmasan ortada konu yoktu. Karıştırmaya çalışan varsa o da sensin
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala hakaret. İlk önce hakaret etmeden konuşmasını öğren. İspat da ispat diye tutturmasan ortada konu yoktu. Karıştırmaya çalışan varsa o da sensin
                        Ben başlığı sadece okurken millet Hayrettin Hacısalihoğlu'nun niye istifa etmediğini falan tartışıyordu. Mesele oradan başladı. Sonradan gelip meseleye müdahil olursanız ispat aranır. Ha ispat mispat bulamadan fitne çıkaranlardan olduğun için "ağaç kurdu" benzetmesini hakaret algılaman da normal.

Benim gözümde bu kulüp için en büyük tehdit ve tehlike sizsiniz. Bu sebeple ağaç kurdu çok basit bir benzetmeydi. Kusura bakma, evvelden ne yazdığınla da ilgilenmiyorum.

Yok efendim HH öyle yapmış, onu demiş.

Ben adamı seçtim, o da işini yapıyor.
                        Şu an görünüyor ki iyi yapıyor.

Bundan sonraki görev destek olmaktır.

Bundan dahi acizsiniz.
                        Sadece acıyorum size.

Yorum

• Acıma bana ya kendine acı. Hala hakaret. Dünden beri yazdıklarını buraya sıralarım. Ne dediğini de bilmiyorsun. Güzel tartışacaksan tartışalım. Gerçi diyebileceklerimi dün dedim, okusan daha tartışmazdın ama değişen bir şey yok
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2018, 11:30.

Yorum

• ağaoğlu'nun eğer biraz aklı varsa, bu adamla yola devam etmez. mümkünse yönetimin çoğunluğunu değişmeli. trabzonspor yöneticisi genç, trabzonlu olmayan, hatta trabzon şehrinin yanından geçmeyen kişilerden oluşturmalı.
                            En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 05.09.2018, 12:46.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Hakaret nerede?
                              Kime ne hakareti etmişim. Bozgunculuk yapana bozguncu denir, fitne çıkarana fitneci.

Bu kafa ile her yerde tartışırım, boğuşurum.

Seviyorum dediği, gönülden bağlıyım dediği bir şeye insanın kendinden sıyrılıp destek olamamasına sadece acırım.
                              Yani düşün ki adam kendi egosundan sıyrılıp, hırsını kenara atıp destek olamıyor.
                              İlla ben bu adamı istemem.
                              İki gündür yukarıda okuyorum, ben müdahil olmadan önce de aynı durum söz konusu idi.

Yok arkadaş, destek olamıyorum.
                              Seviyorum ama olmuyor.

Vallahi acıyorum. Fazlası yok.

Yorum

• Haydi kardeşim meşgul etmeyelim. Bir yere varacağı yok, belli artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X