Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özkan Sümer'in dahi iddia etmediği bir meseleyi gerçekmiş gibi satmaktan vazgeçin

Özkan Sümer, bu konuya dair açıklama yapmadı. Doğrudur. Yani diğer açıdan bakarsak ''İnkar etmemiştir''.
    Sizin bakış açınızdan bakarsak böyle bir olguyu ''İddia da etmemiştir''. Fakat bir gerçek var. İstifa zamanlaması...
    Zeki transferi zikredildikten sonra Özkan Hoca'nın istifa kararı alması tesadüf müdür? Bu mudur yani?
    Siz öyle bir konuşuyorsunuz ki, bu olay ile istifanın hiç alakası yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Sebepsiz gitti adam!
    Bak Yiğit de söyledi. Transfer konusunda bir karmaşıklık, görüş ayrılığı, belirsizlik vardı diyor. Bu yeterli zaten...
    Kaldı ki transfer ile istifanın aynı zamana denk gelmesi yeterlidir.

Yorum

Temel hukuk kuralıdır.
      İddia sahibi iddiasının varlığını ispatla mükelleftir.
      Senin iddianın yokluğunu iddia ile kimse mükellef değil.
      Bu olayın Zeki Yavru meselesi ile alakasını ispat edeceksin.
      Bunun içinde oturma organı dışında bir kaynak getireceksin.
      Özkan Sümer ne demiş?
      Ona yakın insanlar ne demiş?
      Yönetim ne demiş?
      Var mı içlerinde buna dair bir yorum, görüntü vs??
      Yoksa bana yokluğun ispatını aratamazsın!

Mahkemede değiliz, kimseyi de yargılamıyoruz. O nedenle hukuk normlarından dem vurmanıza lüzum yok.
      Meseleye gelecek olursak; ben olmayan bir şeyin muhabbetini yapmıyorum. Ortada bir istifa gerçeği var.
      Zeki transferi zikredilmeye başlandıktan bir süre sonra Ö. Sümer'in istifa ettiği gerçeği tüm çıplaklığı ile önümüzde duruyor.
      Bu meselede sizinle anlaşamadığımız nokta şu: siz mutlak gerçeklik istiyorsunuz. Ben ise çıkarım yapıyorum.
      Bu meselede mutlak gerçekliğe ulaşmak için Başkan ve Özkan Hoca'nın aynı açıklamayı yapması lazım.
      Bu oldu mu? Hayır! O zaman kapatalım defterleri gidelim mi?

Bu meselede siz mutlak gerçeği aramaktan bir zahmet vazgeçin lütfen. Öyle bir şey Türk Sporunda olmaz!
      Gelelim esas meseleye; Zeki transferi ile Ö. Sümer'in istifa zamanlaması çakışıyor. Ve bu gerçek önümüzde duruyor.
      Başkan ''Özkan Hoca yoruldu'' diyerek meseleyi geçiştirdi. Özkan Hoca ise hiç açıklama yapmadı. Bir şey demedi.
      Baktığımızda sezon başında daha yeni gelen Özkan Hoca'nın yorulmadığı belli. Sebep ne o zaman?Bu adam bir sebepten istifa etti. Şimdi size soruyorum. Özkan Sümer neden istifa etti? Sizin yorumunuz nedir?

İşte bu noktada benim yorumum yukarıda da açıkladığım gibi Zeki transferi nedeniyle yaşanan anlaşmazlıktır.
      Burada mesele doğrudan Zeki'nin şahsı olmayabilir. Yiğit'in dediği gibi pozisyon tanımı karmaşıklığı olabilir.
      Ama en nihayetinde bu istifanın Zeki transferi ile aynı zamanda meydana gelmesi ortaya çok ciddi bir veri koydu.
      Bu noktada siz istediğinize inanabilirsiniz. Fakat olayın zamanlaması nedeniyle benim görüşüm bellidir.

Yorum

• Ben de Özkan Sümer’in istifasının Zeki olayı ile ilgili olmadığını düşünüyorum.

Koskoca Özkan Sümer bir futbolcunun alınması nedeniyle istifa edecekse o futbolcu alınmaz. Kimse böyle bir tercihte bulunmaz, bu sebep pek mantıklı durmuyor açıkçası.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mahkemede değiliz, kimseyi de yargılamıyoruz. O nedenle hukuk normlarından dem vurmanıza lüzum yok.
          Meseleye gelecek olursak; ben olmayan bir şeyin muhabbetini yapmıyorum. Ortada bir istifa gerçeği var.
          Zeki transferi zikredilmeye başlandıktan bir süre sonra Ö. Sümer'in istifa ettiği gerçeği tüm çıplaklığı ile önümüzde duruyor.
          Bu meselede sizinle anlaşamadığımız nokta şu: siz mutlak gerçeklik istiyorsunuz. Ben ise çıkarım yapıyorum.
          Bu meselede mutlak gerçekliğe ulaşmak için Başkan ve Özkan Hoca'nın aynı açıklamayı yapması lazım.
          Bu oldu mu? Hayır! O zaman kapatalım defterleri gidelim mi?

Bu meselede siz mutlak gerçeği aramaktan bir zahmet vazgeçin lütfen. Öyle bir şey Türk Sporunda olmaz!
          Gelelim esas meseleye; Zeki transferi ile Ö. Sümer'in istifa zamanlaması çakışıyor. Ve bu gerçek önümüzde duruyor.
          Başkan ''Özkan Hoca yoruldu'' diyerek meseleyi geçiştirdi. Özkan Hoca ise hiç açıklama yapmadı. Bir şey demedi.
          Baktığımızda sezon başında daha yeni gelen Özkan Hoca'nın yorulmadığı belli. Sebep ne o zaman?Bu adam bir sebepten istifa etti. Şimdi size soruyorum. Özkan Sümer neden istifa etti? Sizin yorumunuz nedir?

İşte bu noktada benim yorumum yukarıda da açıkladığım gibi Zeki transferi nedeniyle yaşanan anlaşmazlıktır.
          Burada mesele doğrudan Zeki'nin şahsı olmayabilir. Yiğit'in dediği gibi pozisyon tanımı karmaşıklığı olabilir.
          Ama en nihayetinde bu istifanın Zeki transferi ile aynı zamanda meydana gelmesi ortaya çok ciddi bir veri koydu.
          Bu noktada siz istediğinize inanabilirsiniz. Fakat olayın zamanlaması nedeniyle benim görüşüm bellidir.
          Benim yorumum Zeki meselesi falan değil (aslında Zeki tam Özkan Sümer'in isteyeceği oyuncudur aslında da neyse), genel anlamda transfer ve kadro yapılanması anlamında anlaşamadıklarıdır.

Zeki geldi Sümer gitti gibi meseleyi basitleştirip HH üzerinden senaryo kurulmasıdır benim karşı durduğum.

Kaldı ki hedefe biri koyulacaksa başkanı koyun!

Başkanın onayı olmadan mı olmuş Zeki transferi?

Bu kadar kıçı kırık bir mevzu ile bu kadar zaman meşgul olur mu koca camia arkadaş.

Gs maçı, 4-0 iyiye giden birşeyler konuşulacağına, mesele gündemde ısıtılıp duruyor.
          Allah kolaylık versin....

Bana ters. Direk de söylerim.
          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 15:17.

Yorum

• Uzun zamanlardan beri en umutlu ve huzurlu dönemimizi gecirmemiz gerekirken burda kopartilan yaygaraya bak..Tadini cikarin yahu..Bu nedir ya..Can sIkintisi mi?

Onca senedir bu halde olmamizin nedeni burda sakli..hic baska yerde aramaya gerek yok..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Yukarda anlattım işte, Zeki son damla oldu
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Birileri yönetimin içinde mevzu çıkarmak istiyordu, Zeki meselesi üzerinden bu dedikodu işlendi. Hayrettin Hacısalihoğlu üzerinden karıştırılmak isteniyor.
                Çünkü sizler gibi maalesef bu iddiaya arka çıkacak, nerdeyse bahane arayan dostlar çok elhamdülillah.

Benim okumam da budur.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu na bakış açım Özkan Sümer in istifasından sonra çok değişti.

Sanki Özkan Sümer e transferleri yaptırıp boşuna para ödememek için adamı gönderdiler. Diyeceksiniz ki bu kadar da olmaz.. Hayrettin beyin olduğu yerde herşey olabilir.
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Niye siz asbaşkan için gayet iğneleyici kelimeler kullanıyorsunuz??
                    Kum torbası ile değil, biraz gerçekle yumruklaşınca zoruna mı gitti?
                    Yazma o zaman.

İkisi aynı şey mi? Demagoji yapmayın lütfen.
                    Birisinde siz doğrudan şahsımıza terbiye dışına çıkabilecek ifadeler kullanıyor ve imalar yapıyorsunuz.
                    Diğerinde biz yönetimde yanlış gördüğümüz bir husus eleştiriyoruz. Kaldı ki biz kimse için kötü ifadeler de kullanmadık.
                    Edebimizle ve saygı çerçevesinde yanlış gördüğümüz bir hususu eleştirdik. Saygılı şekilde...

Asıl soru şu olmalı...
                    Siz Hayrettin Beyi bu denli savunma gereği neden duyuyorsunuz?
                    Bu adamın yaptığı bazı icraatların eleştirilmesi neden zorunuza gidiyor? Neden hararetli şekilde savunuyorsunuz?
                    Bakın biz kimse için adamcılık yapmıyoruz. Olguları ve gerçekleri savunuyoruz. Siz ise adamcılık yapıyorsunuz.
                    Ve çekinmeden de bunu yazıyorsunuz. Çok ilginç doğrusu! Sonra da kalkıp gerçekle yumruklaşmaktan bahsediyorsunuz.
                    Adamcılık yapan siz değil de bir başkası yazsa idi bu sözlere saygı duyardım. Ama sizin bu sözleri etmeye dahi hakkınız yok.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet Ağaoğlu na bakış açım Özkan Sümer in istifasından sonra çok değişti.

Sanki Özkan Sümer e transferleri yaptırıp boşuna para ödememek için adamı gönderdiler. Diyeceksiniz ki bu kadar da olmaz.. Hayrettin beyin olduğu yerde herşey olabilir.
                      Benim itiraz ettiğim tavır, bu tavır işte...

Suçluyu bul, muhtemel ve yaşanmış bütün olumsuzlukları üstüne yık mesele bitsin.

Bu kolaycılık.

Bu Hayri HSO olur, Ahmet olur, Mehmet olur. İsimlerin hiç önemi yok. Zaten ben de burada şahsı savunmaya çalışmıyorum. Sürekli bir günah keçisi bulup, bütün olumsuzlukları ondan bilip geri kalanını veya işimize kim geliyorsa onu kutsama kolaycılığından vazgeçersek, camia olarak başarıya yürürüz.

Başka ihtimal yok.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Beyefendi her yere karışsın, at koştursun, yoz yerel zihniyete mahkum etsin, biz bunu söyleyince, fitne çıkartıyorsunuz, alet oluyorsunuz, haydi sinerji...

Dışarda herhangi birisine bir konu hakkındaki görüşünü sorun. Size verecekleri yanıt, ne kadar yanlış olursa olsun, ben ona karışamam, ben onu yargılayamam olur. Yani insanların herhangi bir konuda fikirleri yok. Varsa da bunu belirtmekten çekinir olmuşlar. Sorsan fikir özgürlüğünün en zirvede olduğu yerler. Bizde aynı yönde gidiyoruz. Biri bir şey mi dedi? Yeniçeri, bozguncu, fitneci, padişahım çok yaşa
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 15:31.
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kır saçlı dinozor dün yine saçmalamış, şunun zihniyetini savunanlar var hala.

trabzonlu oyuncu istemiyormuşuz, biz yeteneksiz olamasına rağmen sırf kökeni trabzon olan oyuncuların bu kulüpte olmasına karşıyız. şunun ayrımını yapamayacak birisi bu kulübün asbaşkanı.
                          En son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 15:51.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Adam yönetici yahu!
                            Seçilmiş....
                            Sen kimsin hemşerim?

Karışacak nereye karışacaksa.
                            Hesabını da verir!

La havle vela kuvvete!!!

Her yere karışıyormuş..

Başkanın kendi adına yönetimde vekalet verdiği adam.
                            Senden icazet mi alacak?

Ne biçim bir akıl bu?

Git seçil sen yönet o zaman. Lafa bak !

Yorum

• Seçen camiadır. Camiayı dikkate alacak. Rahmetli babasının yeri değil orası. Sen kimsin?

Yorum

Birileri yönetimin içinde mevzu çıkarmak istiyordu, Zeki meselesi üzerinden bu dedikodu işlendi. Hayrettin Hacısalihoğlu üzerinden karıştırılmak isteniyor.
                                Çünkü sizler gibi maalesef bu iddiaya arka çıkacak, nerdeyse bahane arayan dostlar çok elhamdülillah.

Benim okumam da budur.
                                Bende böyle düsünüyorum ama birlik saglamak yerine ayristirici söylemlerden uzak durulmali bence..Yoksa istediklerine cok fazla birsey yapmadan ulasacaklar..Burda aksini savunan arkadaslarimiz da iyi niyetli sonucta..Biraz daha sakin..Yoksa Rusya da cok mu soguk su siralar Adami hircinlastiriyor olabilir..

Kimin hakli oldugundan ziyade kendi aramizda ki birlik beraberlik ve karsilikli hosgörü önemli..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X