destekten başka çaremi yok yeni bir detanın başlamasını istiyorsak başkan ve ekibini desteklemeliyiz ama öyle sözle değil ürün alarak maçlara giderek kombine alarak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
tamamen insan kaynakları kurumus olmak boyle olsa gerek....hicbirsey yapamıyorsanız, cagırın bir yazılımcı bir yazılımla istatistiksel ve ekonomik anlamda dogru karar veren bir algoritma hazırlatın yahu....
kurtulus planlaması sadece maliyetden kacınarak olusturulmus gibi gorunuyor....gelecek planlamasına dair suana kadar paylasılan bir sunu yok....
zaten olamaz da; cünkü insan kaynaklarının ekonomi bilgisi, dünyayı takipleri kurumun ki ile ortusmuyor, arastırma geliştirme yok....dünya kupasını takip etmeyen bir hocamız var, asbaskanımız var eminim ki baskan danısmanımız var daha ne olabilir ki....kurtulus recetesi bu olamaz; bu klup daha buyuk düsünmeli....
80 ler 90 larda olmadıgmızı lütfen hatırlatsın birileri idarecilere; en onemli sorun ne borc ne mali sıkıntı, en onemli dert gelecek yapılanmasının, arastırmanın ve nitelikli üretimin önünü acacak fikirlerin daha konusulmaya bile baslanmamasıdır....ıslak imza....
Yorum
-
kuçkayla sosa satılsa..ıkısı 10 mılyon eder ..veren kek bulunursa....
2 adam alınır yerlerine de..
başkan geldiğinden beri birikmiş borç .banka faaizi..mahkemelere para ödemekten adam bir önüne bakamadı ki...
resmen enkaz devralmış
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Trt'deki konuşmasını izledim baştan aşağı eleştirilecek kırk tane malzeme verdi yazmaya üşeniyorum...Yalnız profesyonelleşme konusunda "zaten profesyonellerle çalışıyoruz" diyişine güldüm...Kimdir bu profesyoneller hangi konularda profesyoneller isim isim açıklasın da bizde bilmeden konuşmayalım.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar rezillik olmaz en ağır cezayı almaları gerekirHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Futbolcuların döviz cinsinden alacağı parayı 3'e sabitleme işini hala yapmadı, yapamıyor.
Atıyorum Burak Yılmaz şu an itibari ile 20 milyon tl kazanıyor.
1 Euro 5.65 tl olmuş ki daha da artacak bu 3'e çekilse 10 milyon tl kazanacak.
Yönetim indirim talebinde bulunmak yerine bu planı devreye sokmalı uymayanları göndermeli.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcuların döviz cinsinden alacağı parayı 3'e sabitleme işini hala yapmadı, yapamıyor.
Yönetim indirim talebinde bulunmak yerine bu planı devreye sokmalı uymayanları göndermeli.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcuların döviz cinsinden alacağı parayı 3'e sabitleme işini hala yapmadı, yapamıyor.
Diyelim ki alanininizda uzman bir kisisiniz ve Mısır'dan bir firma gel bizimle çalış dedi ve 4000 eur maas teklif etti.siz de kabul edip gittiniz, sonra adam dedi ki yav biz bu eur isini mısır poundu cinsinden sabitleyelim bir kura dese bilader hayırdır sen ne ayaksin , benimle dalga mi geciyorsun,4000 eur dedin simdi bu neyin kivirmasi demez misiniz? Futbolcu enayi mi göz gore boyle birseye razi olsun? Buna dünya uzerinde razi olacak herhangi birisi var midir?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum