Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7 çok, bir dönemde o kadar transfer yapılmamalı. Zaten öyle yaptığımız için bu günlere geldik. Her dönemde ikişer üçer onbir transferi yapsak şimdiye mis gibi kadromuz olurdu.

Yorum

• ehhh sonuc ne ? iho ve ustanin yakasina yapisana.Trabzonu sömürüp paralarina para katti.Albayrak yakinsin diyorlar Albayrak bir höt desin zararlari ödetir o zaman.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sana güveniyoruz başkanım.

Yorum

• en çok menejer bozuntularıyla olan kısmını sevdim hele bi menejerle konuşmasını aktardı çok hoşuma gitti 1'e alacağımız adamların nasıl 3 olduğunu söyledi bi nevi.

yanlız usta için iho'nun okumuşu diyorlardı harbi haklılarmış birebir aynısı.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• acayip akıllı ve diri bi adam. böyle adam sevilmez mi yahu? arkasındayız, sonuna kadar sonuna kadar.
            yayındayken o kadar küçük ayrıntılarla öyle güzel cevaplar verdi ki çok hoşuma gitti.
            En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 19.07.2018, 19:54.

Yorum

• Parasını ödeyemeyeceģiniz adamı niye getirirsiniz dedi sonra Kucka'yi Milan'a satmadim dedi. Bu adamın parası ödenemiyorsa niye satmiyoruz?

5 milyon euro'ya aldık, felaket bir sezon geçirdi 32 yaşına girdi. En fazla edeceği 3 zaten ne kadar bir teklif edecekler?

Yorum

• Korkuyorum ki tüm çabaları yanlış teknik direktör seçiminden dolayı boşa gidecek...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Listeyi detaylıca inceledim.....

Trabzonspor'un bir önceki Başkanı Sayın Muharrem Usta sadece ondan bir önceki Başkan Sayın Hacıosmanoğlu'nun köfteciye olan borçlarını ödemiş anlaşılan.....

Böyle Başkanlığı sarı çizmeli mehmet ağada yapardı doğrusu.....

Ama kendi şirketleri borsaya açılacak kadar güzel yönetildi bu arada....
                  İho köfteyi Refiğin Yeri'nde yer. (Of) Veresiye yapsa Refik Abi vururdu onu zaten.
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Basketbol takımına verilen paralarla Fenerbahçe Euroleague'i kazandı.
                    Bunu böyle ifade etmemiştir umarım.Orada uçuşan paralardan haberi yok heralde.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Parasını ödeyemeyeceÄ£iniz adamı niye getirirsiniz dedi sonra Kucka'yi Milan'a satmadim dedi. Bu adamın parası ödenemiyorsa niye satmiyoruz?

5 milyon euro'ya aldık, felaket bir sezon geçirdi 32 yaşına girdi. En fazla edeceği 3 zaten ne kadar bir teklif edecekler?
                      Felaket? Yapmayın yahu.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 23 kez ilk 11'de maça çık 3 gol 5 asist ile oyna ama felaket bir sezon geçirmiş ol.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          23 kez ilk 11'de maça çık 3 gol 5 asist ile oyna ama felaket bir sezon geçirmiş ol.
                          Ama yumluya toz kondurmuyordu

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu’nun darphane basmaz, yeni sezon formaları ateş ediyor giy düğüne git gibi son dönemdeki demeçleri ve bundan önceki üslubu hiç hoşuma gitmedi. Düşünceleri hususunda kendisine katılmakla birlikte hitabet ve aktarma konusunda antipatik görüyorum.

Beni yakalayan veya umut veren, bir taraftar olarak beni ateşleyen bir konuşması olmadı. Sosyal medya instagram ağzını bırakıp daha elit, insanlara işinin ehli olduğunu hissettirecek demeçler vermesini bekliyorum. Dolu dolu, bir vaadiyle zincirleme vaadlere gebe olacak tarzda cümleler kursun istiyorum.
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              23 kez ilk 11'de maça çık 3 gol 5 asist ile oyna ama felaket bir sezon geçirmiş ol.
                              Fernando 3 gol 5 asist yapmadı takımını şampiyon yaptı. Muadillerine bakalım hepsi takımının yükünü sirtlamişlar. Sahada yürü sonra 3 gol attım, 5 asist yaptım yok öyle birşey, önce kendi görevini yapacaksın.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ama yumluya toz kondurmuyordu
                                Şunu hiç utanmayan biri söyler ancak. Geldiğimiz durumda takımda stoper kalmadı. Müthiş stoperleriniz arkalarina bakmadan gittiler. Bütün sorun yumlu'daydi gitti, 50 gol yedik. Ben bunun doğru olmadığını söylüyordum. Adam takımıyla avrupa ligine gitti bizi dışarda bıraktılar hala daha burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. İnsan biraz kendinden şüphe eder.
                                En son artvints tarafından düzenlendi; 20.07.2018, 01:49.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X