Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Estafurullah, biliyorum ama bunlar eski toprak, son 2 döneme nazaran kolayına hata yapmayacaklarına inanıyorum
    İnşallah abi, temennim de budur.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• -Trabzonspor'un kadrosunda 2 tanesi kiralık olmak üzere tam 14 tane yabancı oyuncu var.....Bunlardan 5-6 tanesi kalmalı geriye kalan maksimum para ile gönderilmeli.... Bu şekilde hem yıllık paralarından kurtuluruz hemde üzerine gelir elde edip transfer için ufakta olsa bir kaynak sağlayabiliriz. Finansal Fair Play kurallarınıda aşmamız oluruz....

-Mevcut oyuncu kadrosuda sıkı bir elemeden geçirilmeli. Bazı oyuncular gönderilip geriye kalanlar ile sıkı pazarlık yapılmalı..... Bu takımda Burak 17 milyon tl yıllık alıyor yahu sadece bu para ile bile ufak bir takım kurulur.... Onurda hakeza öyle , Kuçka Sosada öyle....

Mustafa Akbaş denilen zatı muhterem bile 2.700.000 tl ye oynuyor yazıktır günahtır yahu..... en fazla 1 milyon vereceksin istemezse kapı dışarı edeceksin.... Altyapıda Akbaş gibi 500 bin tlye oynayacak 10 tane adam var en azından....

Yani para verirken premier lig parası veriyoruz vwerim almaya gelince göztepe verimi , sivas verimi alıyoruz oyunculardan.....

Öncelikle bu yapı düzeltilmeli disipline edilmeli
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Savaş kapıda. Euro 5,18 dolar 4,18 oldu en son. Gel de çık işin içinden. Trump ın attığı bir tweet kulübün borcuna borç katıyor.
        There is no spoon...

Yorum

• Katılıyorum, bizim mantık değişikliğine ihtiyacımız var. Sahada para oynamıyor, futbolcu oynuyor. Dolayısı ile yapmamız gereken doğru futbolcuları bulmak olmalı. Para akıttıklarımız artık oyuncu olmuş, futbolcudan çok. Aktör olmuş yani. Ne kaprisleri bitiyor, ne havaları, katkıları da nerdeyse yok. Böyle futbolculara ihtiyacımız yok. Para muslukları artık kesilsin. Bunun vebali de ağırdır, milyonların hakkı var, ahı var

İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Savaş kapıda. Euro 5,18 dolar 4,18 oldu en son. Gel de çık işin içinden. Trump ın attığı bir tweet kulübün borcuna borç katıyor.
          Para tekrar altına bağlanmadığı sürece her türlü kardalar. Umurunda değil dünya bu yüzden

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah abi, temennim de budur.
          İnşallah kardeşim
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 15:06.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk düğme yanlış iliklendi, inşallah hemen düzeltilir. "Yusuf ve Abdülkadir 850 Milyon, veremeyen kapımızı çalmasın" demek beyhude. Sanki tok satıcı! Sen hangi gelirle ödeme yapacaksın? Yeni kredi mi çekeceksin? Altyapı üretimini zamanında ve değerinde elinden çıkarmayıp heba edeceksin. Sosa'yı yine gönder, yüksek maliyetli transfer yapma... Bu tasarruftur. Ancak en ciddi potansiyel gelir kalemini "850 vermeyen kapıma gelmesin" diyerek itmek akılcılık değil. Bu da bana, Ağaoğlu'nun gerçekçi olmadığı izlenimini verdi.

Daha önce de ilgili başlıkta belirttim, Trabzonspor'un sorunu borçluluk değil nakit akışındaki sorundur. Her defasında borç borç borç diyip kara tablo çizenler Trabzonspor'un geleceğini karanlık gösterenler bu tarihi mirasa leke sürüyorlar. Borç dediğiniz bugün Trabzonspor'un varlığına dönüşmüştür bir bakıma. Ve o varlığı yani kendi ürününü böyle değersizleştirme çabasını başka yerde görmedim. Ya akılsızlık ya cehalet ya da ihanet... Bunu yapan Usta, Ağaoğlu, Ahmet, Mehmet fark etmez. Her kimse neden Trabzonsporluları çaresizliğe itiyorlar? Neden bir programla umut vermiyorlar? Neden sürekli bir küstürme çabası? Neden taraftarın destek çağrılarına kulak tıkanıyor? Neden en önemli gelir kaleminin üstü daha göreve gelmez örtülüyor?

Şu oyuncular, o stadyum başka yöneticilerin elinde olsa nasıl pazarlardı? Bizimkiler ağızlarını her açtıklarında zarar veriyorlar. Sosa,Burak geldiğinde nara atıp alkıştan avucu patlayanlar da bu sefer 180 derece dönüp bu saçmalığa "Helal olsun" diyor.
            Borç borç diye dile getirilen şey zâten nakit akışının kesilmesi nedeniyle kulübün mâli yükümlülüklerini yerine getiremez hâlde oluşu. Bu durumu Trabzonspor'un varlıklarını arttırması olarak görürsek hem battılar hem delirdiler dedirtiriz. Kesin.

Ağaoğlu kısa vâdeli borçların ödenmesi için 2 projeden bahsetti, nereden biliyoruz bunlardan birinin ya da ikisinin taraftar desteğine dayanmadığını.

Biliyor muyuz? Bilmiyoruz...

Allah yönetime sabır versin.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Borç borç diye dile getirilen şey zâten nakit akışının kesilmesi nedeniyle kulübün mâli yükümlülüklerini yerine getiremez hâlde oluşu. Bu durumu Trabzonspor'un varlıklarını arttırması olarak görürsek hem battılar hem delirdiler dedirtiriz. Kesin.

Ağaoğlu kısa vâdeli borçların ödenmesi için 2 projeden bahsetti, nereden biliyoruz bunlardan birinin ya da ikisinin taraftar desteğine dayanmadığını.

Biliyor muyuz? Bilmiyoruz...

Allah yönetime sabır versin.
              Bilmiyoruz çünkü kongre öncesinde ya hazırlıksız oluşundan ya da tek (ciddi) aday olamanın sağladığı rahatlıkla genel kurul üyeleri (ve taraftar) muhatap olarak görülüp açıklanmadı. Lokomotif çekmemesine rağmen vagonlar harekete devam etmek istiyor.

Diğer mevzuya gelirsek... Borçlanma ile nakit döngüsünü nasıl aynı görebiliriz? Bununla birlikte eğer siz mali borcun yükselmesine sebep olan operasyon karşılığında bünyenize kattığınız unsurun değerini yükseltip elden çıkarırsanız bal gibi varlığınıza dönüşür. Keşke mali işlemleri herkesin anlayacağı dilden açıklayabilecek yetkinliğe sahip profesyonel ve objektif arkadaşlar bu izahı yapsalar da bize gerek kalmasa...

Mesela yukarıda bir arkadaşımız "iflasın eşiğindeyiz" yazmış. Sadece iki futbolcusuna 850 M TL değer biçen kulüp nasıl iflas ediyor? Sürekli olarak geliri yıllık hesaplayıp, alacağı ihmal edip, uzun vadeli borçları dahil ederek kıyaslama yaparak mali analiz yapıldığına nadir şahit olmuşumdur. Ya değerlemede ya da piyasada veyahut benim muhakeme sistemimde bir sıkıntı var.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 15:16.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu yardım olayını kulüpte yetkili birine iletebilecek var mı?

Bu işi düzeltebilecek tek kişi taraftar. Bitirelim şu borçları.
                Zamanında bunu dortmund taraftarı yaptı. Bitik durumdaydılar taraftar ayağa kaldırdı ve iyi bir sistemle önce bulundukları durumdan kurtuldular ardından seri şampiyonluklar ve şampiyonlar liginde finali bile gördüler. Biz hep övünüyoruz şehir takımıyız diye bunu gösterme vaktidir.
                İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bunu yapacak taraftar gider ts clup dan bisey alir

telefon hattini 61 cell e tasir

kredi kartini ts üzerinde alir

böylece borc biter

arkadasin dedigi 100 bin kisi sadece telefon hattini 61 celle tasisa cepinden extra 1 krus cikmadan Trabzonspora ilk yilinda 100 milyon tl kazandirmis oluyor

bunu cebinden arkadas dedigi gibi havaya bagislayacagi 61 tl ile degil, zaten ödedigi telefon hattini tasiyarak yapmis oluyorsun

cepinden ekstra para cikmayan yollari gitmeyen taraftar yardim kampanyasinda karsiliksiz 61 tl bagis yapacagini kimse bana anlatmasin

belki bin kisi 1kerelik yapar bunu, 61 bin tl hic bir sey
                Neden öyle düşünüyorsun? Yeterki bir kıvılcım ateşlensin ben her ay 500 lira hiçbir ürün almadan destekte bulunurum 100 bin kişi ortalama 2000 lira veren bulamıyorsak kulübü kurtaramayız. Başka Trabzonspor yok herkes elini taşın altına koyması lazım.

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dostum valla senin istedğin başkan değilde sanki bir büyücü böyle ponçik kantlı bir peri falan istiyorsun . Bizde senin gibi başarı istiyoruz ama kulübün hali ortada başarı dediğimiz şey şuanda epeyce göreceli bir hale geldi . Sana göre şampiyon olmak bana göre sadece türkiye kupasına odaklanmak ve uefa ligi yarışı başkası içinse kümede kalalım yeter yarışı. Trabzon herzaman yarışın içinde olmalıdır söylemi doğru ama biz doğru yapılanmadan bu gazla geçen 10 yılda bu hale geldik. Bu nedenle yarışın nasıl olacağını bilmiyorum ama kulüp için hayırlısı olsun diyorum her zaman . Evet sportif başarı olmadan para girdisi sağlayamazsın bu konuda sonuna kadar destekliyorum seni ama projeler üretilecekse ve düzenli bir sportif başarı olacaksa ( bu şampiyonluk falan değil istikrarlı bir düzen 3 yıl üst üste uefa ligi mesela) sürüdürülebilir olacaktır. Bu nedenle söylemleri çok dinledik sende bende neler duyduk neler . Ama ben söyleme bakmıyorum artık ... Yaptığına bakıyorum . Bundan öncekilerde geldiklerinde neler neler anlattılar şöyle böyle demedikleri şey kalmadı ama sonuç ortada . Bu adamın anlattığı bişeyde yok yapacağız çözüm bulacağız diyor bizede en azından aralık ayına kadar sıkı bir şekilde takip edip izlemek kalıyor ... kulübün gelecek 10 yılı gitmiş varsın olsun 11 ne değişecek
                  Ne ponçik bir baskan ne kanatlı peri peşindeyim.Alt yapı da alt yapı diyorsun. Yahu eyvallah Trabzonspor'da bu bölgede bu potansiyel bu genler var kimse inkar etmiyor. Çıkar aynı dönem elbette ama şu futbol seviyesi ve ikliminde şanslıysan 3 tane max 4 tane çıkar aynı dönemde kardeşim yıl 2002 değil işte. Yapacağın şey kulübü yerel kafalardan soyutlayıp sağlam bir organizasyon kurarak kulübü bir sonraki adıma taşımak. Bunun için her şeyi temlikli bir kulüpte nakit lazım. Yani tüm program küçülmeyi anlatıp sonra yarışacağım ben demek afedersin de bomboş muhabbet... Borcum var da borcum var yahu herkesin borcu süper ligde niye kendini küçültüp duruyorsun. 1,5 milyona 4 topçu aldık diyor aldın da yıl 2001-2002. Bugün sen Abdülkadir seviyesinde topçuya 30 milyon diyorsun minimum. O seviyede olmasın en az bir iki tık aşağısı olsun minimum istiyeceği fiyat 10 milyon euro. Matus Bero'nun 2.5 olduğu yerde sen şaka mı yapıyorsunuz arkadaş? Alexander Isak sırf potansiyeli ile 10 milyon ediyor sen bu futbol piyasasında rakibinle nasıl yarışacaksın? Bir karar vermek gibi lüksümüz olmuyor yarışacaksan gider büyür kazanç büyür başarı artarsa gelir gideri yamamaya başlar. Küçülürsen gelir küçülür gider de küçülür yorgan yine kısa gelir. O yüzden bu kulübe para yatıracaksın risk alacaksın başarı gelirse de borcu yamayacaksın bu mümkün değilse de satacaksın. Varlıkları sportif başarıya endeksli kulüplerde sen hedefini başarilandan aşağıya çekiyorsan senin zaten var olma amacın bitip gitmiştir.

Yani inşallah Özkan Sümer Şenol Güneş gibi futbol anlamında özel insanlar gelir de şu karanlık tabloda dahi sineğin yağını çıkarıp Ağaoğlu'nun istediklerini hasbel kader gerçekleştirir. Hasbel kader diyorum çünkü sen kuyumcuya altın vermezsen kuyumcu sana demirden altın yüzük yapamaz.
                  En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 15:21.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 1 milyarlık enkaz devraldı bakalım nasıl dönecek bu çark.

Yorum

• Muharrem Usta‏Onaylanmış hesap@UstaMuharremlı kişi takip ediliyor<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px 0px 0px 9px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
                      </button>

“....bu 15 milyon Euro’yu da benim alacaklarımdan düşün şeklinde bir taahhüt. Kendi kulübe koymuş olduğu parayı almış oluyor” ifadesi yanlış bilgilenmeden olabilir.Taahütnamede “alacaklarımdan düşün,koymuş olduğum parayı alayım” diye bir ifade kesinlikle yoktur.Saygılarımla.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muharrem Usta‏Onaylanmış hesap@UstaMuharremlı kişi takip ediliyor<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px 0px 0px 9px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
                        </button>

“....bu 15 milyon Euro’yu da benim alacaklarımdan düşün şeklinde bir taahhüt. Kendi kulübe koymuş olduğu parayı almış oluyor” ifadesi yanlış bilgilenmeden olabilir.Taahütnamede “alacaklarımdan düşün,koymuş olduğum parayı alayım” diye bir ifade kesinlikle yoktur.Saygılarımla.
                        Hala yalan söylüyor.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zamanında bunu dortmund taraftarı yaptı. Bitik durumdaydılar taraftar ayağa kaldırdı ve iyi bir sistemle önce bulundukları durumdan kurtuldular ardından seri şampiyonluklar ve şampiyonlar liginde finali bile gördüler. Biz hep övünüyoruz şehir takımıyız diye bunu gösterme vaktidir.

Neden öyle düşünüyorsun? Yeterki bir kıvılcım ateşlensin ben her ay 500 lira hiçbir ürün almadan destekte bulunurum 100 bin kişi ortalama 2000 lira veren bulamıyorsak kulübü kurtaramayız. Başka Trabzonspor yok herkes elini taşın altına koyması lazım.
                          her ay bu parayi vereceksen kulübe, simdi niye vermiyorsun

telefon hattin, kredi kartin, kulübe üyeligin var mi?
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunu yapacak taraftar gider ts clup dan bisey alir

telefon hattini 61 cell e tasir

kredi kartini ts üzerinde alir

böylece borc biter

arkadasin dedigi 100 bin kisi sadece telefon hattini 61 celle tasisa cepinden extra 1 krus cikmadan Trabzonspora ilk yilinda 100 milyon tl kazandirmis oluyor

bunu cebinden arkadas dedigi gibi havaya bagislayacagi 61 tl ile degil, zaten ödedigi telefon hattini tasiyarak yapmis oluyorsun

cepinden ekstra para cikmayan yollari gitmeyen taraftar yardim kampanyasinda karsiliksiz 61 tl bagis yapacagini kimse bana anlatmasin

belki bin kisi 1kerelik yapar bunu, 61 bin tl hic bir sey
                            O da olsun buda olsun. Formada alayım aylık direk kulübün cebine girecek parada atabileyim. 61 Cell sadece tek firmada belki o firmayı kullanmak istemiyorum.

Benim demek istediğim öyle şeyler olsun ki direk kulübün cebine komisyonsuz kalabilecek tarzdan projeler. Sanırım gs yaptı bileklik olayıyla 20 tl civarına sattılar bu tarz şeyler olsun para direk cebe gidebilecek projeler.
                            En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 15:31.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Bilmiyoruz çünkü kongre öncesinde ya hazırlıksız oluşundan ya da tek (ciddi) aday olamanın sağladığı rahatlıkla genel kurul üyeleri (ve taraftar) muhatap olarak görülüp açıklanmadı. Lokomotif çekmemesine rağmen vagonlar harekete devam etmek istiyor.

Diğer mevzuya gelirsek... Borçlanma ile nakit döngüsünü nasıl aynı görebiliriz? Bununla birlikte eğer siz mali borcun yükselmesine sebep olan operasyon karşılığında bünyenize kattığınız unsurun değerini yükseltip elden çıkarırsanız bal gibi varlığınıza dönüşür. Keşke mali işlemleri herkesin anlayacağı dilden açıklayabilecek yetkinliğe sahip profesyonel ve objektif arkadaşlar bu izahı yapsalar da bize gerek kalmasa...

Mesela yukarıda bir arkadaşımız "iflasın eşiğindeyiz" yazmış. Sadece iki futbolcusuna 850 M TL değer biçen kulüp nasıl iflas ediyor? Ya değerlemede ya da piyasada veyahut benim muhakeme sistemimde bir sıkıntı var.
                              850 Milyon sözündeki "satmayacağız" anlamına gelen ironiyi anlayamamış olamazsın değil mi...

Sen de ben de, hepimiz de biliyoruz, Usta paldır küldür seçim kararı aldı, ve yine zaman bırakmadan paldır küldür seçime gitti.

Biz Ağaoğlu seçime hazırlıksız yakalandı diye eleştireceğimize dua edelim ki aday oldu da ismini bile hatırlamadığım diğer aday seçime tek başına girmedi. Ağaoğlu ben hazır değilim deseydi olacağı oydu. Üstelik Ağaoğlu'nun projelerini 10 gün erken duysak ne olacak 10 gün geç duysak ne olacak, sorunların içinde sorun olan bu konu değil ya. Daha da üstelik sen projelerini yapar gelirsin, bir bakarsın sana söylenmemiş, gizlenmiş şeyler var, evdeki proje çarşıdaki hesâba uymuyor. Öncelikle ihtiyacımız olan şey sabır.

Rahmetli Üzeyir Garih yıllar önce bu konuyu çok güzel, kısa ve öz anlatmıştı: "Bu yaşıma kadar borçlarından dolayı iflas eden şirket görmedim, sermaye yetersizliğinden iflas eden şirket de görmedim. Gördüğüm bütün iflas eden şirketler nakit akışlarının bozulması nedeniyle iflas etmişlerdi.
                              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 15:53.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

İlk düğme yanlış iliklendi, inşallah hemen düzeltilir. "Yusuf ve Abdülkadir 850 Milyon, veremeyen kapımızı çalmasın" demek beyhude. Sanki tok satıcı! Sen hangi gelirle ödeme yapacaksın? Yeni kredi mi çekeceksin? Altyapı üretimini zamanında ve değerinde elinden çıkarmayıp heba edeceksin. Sosa'yı yine gönder, yüksek maliyetli transfer yapma... Bu tasarruftur. Ancak en ciddi potansiyel gelir kalemini "850 vermeyen kapıma gelmesin" diyerek itmek akılcılık değil. Bu da bana, Ağaoğlu'nun gerçekçi olmadığı izlenimini verdi.
                                Okay, Yusuf ve Abdülkadir'in etrafına 2 tane daha alt yapı oyuncusu yerleştirsek yıllarca oynayacak iskelet tamamlanmış olacak. Çok uç bir örnek olacak ama yakın zaman içinde alt yapıdan çıkardığı oyuncuları ilk 11'e monte edip kupalara ambargo koyan Barça örneği var. Sistem ve sabır işi. Mesela Abdülkadir gibi 1. sınıf yetenek çıkarmışız, satsak ne kazanacağız ? Sürekli gelir kaynağını kestin, tek seferde bir miktar parayı aldın kasaya koydun. İskeletteki genç oyuncuların gitti, emek harcadığın takım dağıldı. Peki ya sonra ? Başarı nasıl gelecek, paralar nasıl gelecek ? Sürdürülebilirlik nasıl sağlanacak ?

Bu biraz altın yumurtlayan tavuk hikayesine benziyor. Bu çocuklar bize sezon içinde zaten para kazandıracak, sürekli gelir kaynağı yaratacak. Yaşlı ve vasat oyuncuları satmak yerine neden altın yumurtlayan tavukları keselim ? Eğer Ağaoğlu bu mantıkla düşünüp tok satıcıyı oynuyorsa bence çok mantıklı düşünüyor. Çok cazip teklifler gelmedikçe iskeletteki genç oyuncuları satmak sadece pişmanlık getirir, yeni değerler üretmemizi de engeller tıkanır kalırız. Cafer çıksın diye bekliyoruz, gençleri satıp takımı dağıtırsak çocuk kimlerle oynayıp değer kazanacak ?
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X