Ödeme konusu incelenmeli. Eğer makbuz ibrası yapılıyorsa belirli takvimle yeniden üye yapılırlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
yahu burada millet kafayi yemis.yonetimin bu hareketinin desteklenecek bir tarafi yok, ki yasal olarak baslarina is actilar.siteye koyduklari dilekce ornegi bile korkularinin bir kaniti.o gunden bu yana bu kulup iki secim gecirdi dolayisi ile gerek muharrem usta gerek agaoglu secilirken belki de bu ihrac edilenler oy kullandi,agaoglu'na oy verdi.ihrac ettigin uyenin oyuyla secilince ne oluyor?biride cikip bu secim gecersizdir tekrar secim yapilsin diye mahkemeye basvurursa ne olacak?ortada fol yok yumurta yok sen sorgusuz sualsiz onca insani ihrac ediyorsun.adim gibi eminim ihrac edilenlerin en az yarisi hatta daha fazlasi iho ile bir bagi olmayan insanlar.cunku yakin cevremde bile 4 kisi var.ki bunlar benim gibi 7/24 ihoya soven adamlar..
ben sahsen bu olayi cok onur kirici buluyorum.forum yonetimi incelesin o donem ihoya en cok soven forumda en cok ceza alan uyelerden biriydim.bunu da ihrac edilenler icin yok ihocu yok bilmem neci yakistirmasi yapan suursuz muptezeller icin yaziyorum.
son 5 sene icinde ts clubtan yaptigim alisverisler belli,dergi aboneligim vardi,gerek bagis gerek sms kampanyasina katildim,uye olurken kendi hesabimdan odemeyi yaptim,aidatlar keza kendi kredi kartimdan.
simdi kalkip utanmadan sikilmadan beni ihocularla ayni kefeye koyuyorlar.gordugum kadariyla benim gibi magdur edilmis cok insan var.direkt iho yuzunden yapiyoruz diyemeyip yok kontenjan yok bilmem ne diye isi kitabina uydurmaya calisiyorlar.
ben sahsen halen duzeltmelerini beklemekteyim.cunku son yillarda boyle kepazelik gormedim.sen bir uyenin bile hakkini savunmak zorundasin dolayisi ile teker teker uyelikleri incelemeleri,ödemenin nereden yapildigina bakmalari gerekiyordu.
eger bu hata duzeltilmezse avukatla gorustukten sonra yasal yollara basvurmayi dusunuyorum.biz iho gibiler bir daha secilemesin,bizimde oy hakkimiz olsun diye uye oluyoruz herifler ilk firsatta bizi sutluyor.yapacaginiz ise tukureyim ben.En son tristram tarafından düzenlendi; 05.06.2018, 09:41.
Yorum
-
Sevgili Dostlar.....
Trabzonspor Klübü Derneği tüzüğüne göre her yıl geçen yıl üye sayısının % 5 'i kadar üye yapabiliyor. Yani kanuni olarak 2014 yılında 22000 civarı üyemiz vardı ve en fazla 1100 kişi üye yapılabilirdi......
Oysa kanun dışı olarak tam 3100 kişi üye yapıldı.....
Yukarıda örnekte olduğu gibi bir çok arkadaşımızda bu konudan mağdur oldu...... Ancak yönetim yeniden dilekçe verilerek bu durumu düzelteceğini beyan ediyor.....
Sırf başkan seçilebilmek ileride koltuğunu sağlama alabilmek için kanunları hiçe sayarak yüzlerce hatta binlerce akrabasını eşini dostunu üye yapanlara karşı bir yaptırım olmalıydı..... Aslında bu işi Sayın Usta yapmalıydı ama maalesef kendisinden beklenen hiç bir şeyi yapmadığından bunuda beceremedi , yapmak istemedi filan.....
mağdur olan arkadaşlar için dilekçe örneğini burada paylaşıyorum.....
TRABZONSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ’NE
TRABZON
Trabzonspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla üyelikten
çıkarılmış bulunmaktayım. Fazla üye kaydından kaynaklanan bu çıkarma
işlemine itirazım yoktur. Ancak üyelik başvurumun önceki düzenlediğim
formlar ve eklediğim belgeler esas alınarak yenilenmesini ve yeniden
üyeliğe kabul edilmemi arz ve talep ederim.
Adı Soyadı:
Üye Numarası:
İmza
bence ayıklama konusunda önemli eksiklikler olsada mağduriyetler yaşatsada klübümüzün geleceği açısından güzel bir adım bu....
Ben 2007 yılında bir grup arkadaşımla birlikte temmuz sıcağında saatlerce bekleyerek üye olmuştum...... Oysa bu arkadaşların büyük kısmı sadece nüfus cüzdan fotokopisi vererek üye yapıldılar ilerde seçim yatırımı olarak...
bu konuyuda gözardı etmeyelim....
iyiniyetli dostlara saygım sonsuz mağduriyetleri bir an önce giderilmeli amaNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor takımı asbaşkanına bakın.Vah benim Trabzonsporum vah ne hallere kaldın sosyal medyadan yönetiliyorsun.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Senin işin klube kaynak bulmak. Once git 4 sene yatirmadigin aidati yatir. Kendi parasiyla tikir tikir bu kulube odeme yapan senden daha TSli olan adamlarla ugrasma... Birileri bu kulubu dingonun ahirina cevirdiyse bedeleni ben mi odeyecem ? Bana deseydiniz bu sene uye alimlari doldu bekleyin benim uyeligim 2015 de baslardi taaa o zaman... Simdi ben dilekce yazacam ve beni tekrar uye olarak baslatacaksiniz sacmaliga bak geride kalan 4 sene ne olacak ? O zamanki yonetim ne istediyse evrak olarakta yolladik ne yani ben uye olacagim zaman 1967 den beri butun yoneticilik yapmislara ulasmam mi lazimdi ?
Ayrica nefret ettigim iho yonetmelikteki maddeye gore bu uye sayisinin asimini 1 defaya mahsus yapabilir ve divan kurulu baskanindanda imzali olarak belgeletmis. İcisleri bakanligi kulupte yaptigi incelemede ters birsey soylememis... Birileri oturmus herhalde raki masasina şu uyeden şu uyeye kadar olanlari kovalim demis fantaziye bak ama aralikta kim kimi postaliyor hep birlikte gorecezEn son Berkan tarafından düzenlendi; 05.06.2018, 12:42.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin işin klube kaynak bulmak. Once git 4 sene yatirmadigin aidati yatir. Kendi parasiyla tikir tikir bu kulube odeme yapan senden daha TSli olan adamlarla ugrasma... Birileri bu kulubu dingonun ahirina cevirdiyse bedeleni ben mi odeyecem ? Bana deseydiniz bu sene uye alimlari doldu bekleyin benim uyeligim 2015 de baslardi taaa o zaman... Simdi ben dilekce yazacam ve beni tekrar uye olarak baslatacaksiniz sacmaliga bak geride kalan 4 sene ne olacak ? O zamanki yonetim ne istediyse evrak olarakta yolladik ne yani ben uye olacagim zaman 1967 den beri butun yoneticilik yapmislara ulasmam mi lazimdi ?
Ayrica nefret ettigim iho yonetmelikteki maddeye gore bu uye sayisinin asimini 1 defaya mahsus yapabilir ve divan kurulu baskanindanda imzali olarak belgeletmis. İcisleri bakanligi kulupte yaptigi incelemede ters birsey soylememis... Birileri oturmus herhalde raki masasina şu uyeden şu uyeye kadar olanlari kovalim demis fantaziye bak
Tarihe göre 1100 üye aşıldıktan sonrakiler için iptal yoluna gidilmiş.
Bir usulsüzlük ve kendi çıkarına bir düzen oluşturulmaya çalışıldığı da çok açık.
Samimi Taraftar mağdur edilmesin diye de dilekçeyle durumlarının bildirilmesi istenmiş.
İHO böyle bir ahlaksızlık yaptığında hepimiz bu yapılanın adice olduğu kanısındaydık.
Bu durumu düzeltmek için de kurunun yanında yaşın da yandığı ancak mağduriyetlerin de önüne geçilmek istendiği bir durum var. Bu pisliğin içinde sizden muhakkak bir anlayış bekliyorlardır.
4 sene memurluk yapıp kıdem tazminatınız dolmayacak. En fazla divan kuruluna 4 sene geç kabul olursunuz ki onu da düzelteceklerdir. 4 senem heba oldu asacam kesecem yani çok absürd bir yaklaşım.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
Yorum
-
Yonetim gayet yerinde bir karar aldi..tebrikler
İsyan eden arkadaslar uye olmaz bir daha olur biter..bu ise bir yerden baslanmaliydi ...helal olsun agaogluna
Gesendet von iPhone mit Tapatalktut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın ama niye bu kadar nefretle konuşuyorsunuz anlayamadım. İHO’dan nefret ettiğinizi de söylemişsiniz. Neticede şu an yapılan olay bir cadı avı değil öyle olsa yüzde 5’lik dilim içinden de iptal edilen olacaktı.
Tarihe göre 1100 üye aşıldıktan sonrakiler için iptal yoluna gidilmiş.
Bir usulsüzlük ve kendi çıkarına bir düzen oluşturulmaya çalışıldığı da çok açık.
Samimi Taraftar mağdur edilmesin diye de dilekçeyle durumlarının bildirilmesi istenmiş.
İHO böyle bir ahlaksızlık yaptığında hepimiz bu yapılanın adice olduğu kanısındaydık.
Bu durumu düzeltmek için de kurunun yanında yaşın da yandığı ancak mağduriyetlerin de önüne geçilmek istendiği bir durum var. Bu pisliğin içinde sizden muhakkak bir anlayış bekliyorlardır.
4 sene memurluk yapıp kıdem tazminatınız dolmayacak. En fazla divan kuruluna 4 sene geç kabul olursunuz ki onu da düzelteceklerdir. 4 senem heba oldu asacam kesecem yani çok absürd bir yaklaşım.yerel medyada okudugum haberlerde cogu geri kabul edilmeyecek deniyor
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
"Uyuyan devi uyandırıyorlar! 2000 tane daha var, onları da iptal etsinler"
Bu açıklama zaten bu dönemdeki üyelerin hangi amaçla kaydedildiğini gösteriyor..
Mevcut yönetim niyet okuması yapamayacağı için o dönem kaydedilen her üyeyi atamaz. Prosedüre göre uygulanması gerekeni yapıyor ancak.
Burada köpürecek birşey yok.
Bu üyelerin oy kullandığı seçimler mahkemeye gitse usulsüz üyelik yapılarak oy kullandırıldığı için seçim iptaline kadar gider bu iş..Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
Paralel kulüp yapılanması mıdır nedir?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kizdigim bu durumun kulube hic bise kazandiramayacak olmasi. Birisinin parasiyla uye olanlar gene sabit sulalesini uye yapanlar sabit birilerinin ucak biletini alip beles oy kullananlar sabit olan kendi emegiyle biseyler yapan vatandasa oldu(cogunluk). Zaten boluk porcuk olmusuz, iho kendi doneminde yonetmeligin acigindan faydalanip bise yapmis evet ama benim o sene kac uye oldugunu veya yonetmelikte %5 lik madde hakkinda bilgim yoktu ki. Ayrica o sene kulubu defalarca aradigimda laçka laçka cevaplar aldim sen evraklari yolla sikinti olmaz tarzinda hatta 2 asil uyeden imza alicam şuan şehir disindayim problem olur mu dedigimde yok yok sen yolla dediler.... Bu sorumsuzlugun mimari olan adamla ugrasmak yerine alakasiz bicimde bize ayip ettiler derdim o. Yoksa boyle yaptilar diye kusecek degiliz çunku onlar kim ki bizi kusturecek... Bu arada yayinladiklari dilekcede tam fail, şimdi ben dilekceyi yollayip uyeligim onaylanmazsa veya bekletilirse ne olacakyerel medyada okudugum haberlerde cogu geri kabul edilmeyecek deniyor
Dernekler yasasıyla böyle büyük kulüpler yönetilince saçma sapan bir durumda kalınıyor işte. Maalesef salak bir düzen var. Sadece şerefsizce üye olanları seçip atsalar bu sefer de kriteriniz ne diye mağdur olacaklar. Burada suç divan başkanında.
Bir kereye mahsus olması ise muhtemelen Sadri Şener döneminde Aziz Yıldırım’ın 1 milyon fbli gibi bir projesi vardı. 100 bin Trabzonsporlu üye diye o zamanlar koyulmuş olabilir ya da olmayabilir tabi ancak sorun bu maddenin pişkince şerefsiz bir amaca yönelik argüman olarak sunulması.
Maddi konuda bir kaybınızın olacağını düşünmüyorum. İsterseniz giriş ücretinizi ve aidatlarınızı talep eder daha sonra yeni üyelik için başvurursunuz. Kuralına göre bakarsak bu yıl içinde herkesin geri dönmesi zor. Çünkü yüzde 5 kotası yine var.
İçinde bulunduğunuz durum yakışıksız bir durum ancak sorumlusu bu yönetim değil. Yapılan bir usulsüzlük var ve bu durumun düzeltilmesi lazım.
Siz yine TS kulübüne üye olursunuz. Eğer talep ederseniz maddi zararınızı da temin edebilirsiniz. Ancak önümüzdeki seçimlerde 800 kişil İHO blok oya sahip olunca daha mı memnun olacaksınız. Yönetimin İHO oylarına misilleme yapıp yapmadığını da bilmiyorum tabi yanlışı ortadan kaldırmak amaçları da olabilir.
Yeni tüzükle bu garabetin de ortadan kalkmasını sağlayacak düzgün maddeler olur umarım.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
Yorum
-
Ağaolunu tebrik ederim. Yapılması gerekeni yaptılar . Burada hiç kimse gerçek taraftarlara İHO cu yaftası yapıştıramaz. Buna kimsenin hakkı yoktur. Ayrıca tüzüğe aykırı üye oldukları nedeniyle üyelikden çıkartılanlarında bağırıp çağırmasına gerek yok. Bu kulüp hukuksuz yönetiliyor diye söyleniyorduk hepimiz. Adam hukuksal olarak doğru olanı yapıyor . Amma büyüdü bu konu ya .Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul kararı!
<summary>İşte detaylar...</summary>
Trabzonspor'da tüzük değişikliği için olağanüstü genel kurula gidiliyor.
Trabzonspor kulübü, tüzük değişikliği için olağanüstü genel kurul yapılacağını duyurdu.
Trabzonspor'dan yapılan açıklamaya göre, mevcut tüzüğün Dernekler Kanunu ve Türk Medeni Kanunu'na uygun hale getirilmesi için Olağanüstü Genel Kurul'a gidileceği belirtildi. Tüzük için yapılacak Olağanüstü Genel Kurul için Trabzonspor yönetim kurulu 23.06.2018 Cumartesi günü saat 12.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacak. Toplantıda çoğunluk olmaması halinde ikinci toplantı aynı gündemle 01.07.2018 Pazar günü KTÜ Prof.Dr. Osman Turan Kültür Merkezi’nde saat: 10.00’da yapılacak.
Trabzonspor'da Olağanüstü Genel Kurul maddeleri şöyle:
GÜNDEM :
YOKLAMA VE AÇILIŞ,
GENEL KURUL DİVANININ OLUŞTURULMASI, SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI,
GÜNDEMİN GENEL KURULA SUNULMASI,
TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ MADDELERİNİN BÜTÜN HALİNDE GENEL KURULA SUNULMASI VE BÜTÜN HALİNDE GÖRÜŞÜLMESİ,
GÖRÜŞÜLEN TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİNİN BÜTÜN HALİNDE OYLAMAYA SUNULMASI VE KARARA BAĞLANMASI,
DİLEK VE TEMENNİLER,
KAPANIŞ.
Kaynak: Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul kararı!Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum