Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam Kucka - Burak - Sosa olsa zaten kabul ederlerdi. Onazi ve Bero da dahil bildiğim kadarıyla.
    Onazi ve Bero dahilse şark kurnazlığı denir buna.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ahmet başkanı seviyorum samimiyetine inanıyorum.Umarım uzun yıllar başkanımız olur.

Yorum

• Ayrı bir olayda şurada borçların sürekli önümüze euro bazında sunulması çakallığı. Aylarca şunun tartışması oldu burada.

Nisan sonu itibariyle 180 milyon euro yani 888 milyon lira.
        Bugün itibariyle de 170 milyon euro yani 935 milyon lira.

Yani "borç durduğu yerde 50 milyon lira artmış gibi değil de 10 milyon euro düşmüş" gibi gösterilmeye çalışıldı duruldu.
        En son My tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 16:43.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun gelirken çok büyük bir hata olduğunu defalarca dile getirdim, Ersun da geldi FM oynadı gitti, nasıl olsa başıboş bir yönetim vardı.

lucescuvari hoca bunlar , dünyada başka kalmadı
          Herkes dile getirdi,kendimizi kandırma amacı olarak da önceki başkan İHO'ydu onunla kimse çalışamaz ama Muharrem Usta en azından daha başarılı olur diye avuttuk.
          Keşke yedigi ekmege ihanet etmeseydi,keşke bu kadronun kıymetini bilse ona göre takım içinde dengeleri,adaleti saglasaydı.
          Ne kadar dogru yönetirsen yönet,iyi kadrı kur,paraları belli bir duzende öde,sahada sonuç almayınca böyle.

Alanyaspor maçı işte,ne olduysa orada oldu,sonra kafalar gitti.Usta'nın hatası da o maçın ardından Huseyin Cimşir gibi birini sportif direktör olarak getirip,ipleri eline almamasıydı.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanal'ın 750 bin euroya razı olmuşkan kendisiyle görüşme yapılmayıp reddedilmesi sonucu 1.5 milyon euroya çıkartılması, özellikle de Hurmacı'nın feragatnamesi dahi varken 350 bin liraya halledilecekken 5.5 milyon liraya çıkartılması akıl işi şeyler değil.

Ya bu işlerde ağır aptallık, gerizekalılık var ya da bir hainlik var. Bunların açıklığa kavuşturulması gerekiyor kesinlikle.
          Her ne olduysa ilk kararlar Trabzonspor lehine çıkan davalar bir şekilde tahkimde tam tersi sonuçlarla kapatıldı.
          Özer,Ekici hep böyle oldu.
          Kupalara haciz getiren,Bero ödemesini FIFA'ya e-mai ile göndermeyen,Malatya maçından sonra topluca istifa eden tayfaya sormak lazım,Usta'ya zarar vermek için bu kadar şerefsizlige gerek varmıydı,kulube zarar vermeye degdi mi diye?
          En son sasone tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 16:46.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanal'ın 750 bin euroya razı olmuşkan kendisiyle görüşme yapılmayıp reddedilmesi sonucu 1.5 milyon euroya çıkartılması, özellikle de Hurmacı'nın feragatnamesi dahi varken 350 bin liraya halledilecekken 5.5 milyon liraya çıkartılması akıl işi şeyler değil.

Ya bu işlerde ağır aptallık, gerizekalılık var ya da bir hainlik var. Bunların açıklığa kavuşturulması gerekiyor kesinlikle.
            Ağır aptallık da olsa, gerizekalılık da olsa, hainlik de olsa bu paralar bu hatalara imza atanlara kuruşu kuruşuna ödetilmeli. Hainlikse, yapanın yanına kar kalmadığı toplumca anlaşılmalı, aptallık veya gerizekalılıksa bu kapasitede olmayıp böyle göreve soyunanlara da iyi bir ders olmalı.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağır aptallık da olsa, gerizekalılık da olsa, hainlik de olsa bu paralar bu hatalara imza atanlara kuruşu kuruşuna ödetilmeli. Hainlikse, yapanın yanına kar kalmadığı toplumca anlaşılmalı, aptallık veya gerizekalılıksa bu kapasitede olmayıp böyle göreve soyunanlara da iyi bir ders olmalı.
              Sence şu saçmalıkları dahi milletin aklıyla dalga geçercesine savunabilenlerin olduğu yerde yasal hiç bir düzenlemesi, sorumluluğu olmayan yerde bunların hesabı sorulabilir mi?
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• 3 sene sonra sampiyonluk hedeflenmeli.

Yorum

• İho nun yaptığı yıkımdan sonra, ustadan çok umutluydum. maalesef kulübü borç batağına sürüklemişler. Ahmet Ağaoğlu nun samimiyeti ve dürüstlüğüne inanıyorum. Sabır gösterip bu durumdan bizi kurtarmasını bekliyorum. Kendisi son şansımız olabilir. Küstürmeyip destek olmak lazım.
                  İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu kadar tartışmanın bir anlamı yok. Sadri Şener döneminin sonundan itibaren döndürülemeyen borç var. Gelen kişilerde taraftar baskısından küçülmeye gidemedi. Herkes birbirine sallıyor.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sence şu saçmalıkları dahi milletin aklıyla dalga geçercesine savunabilenlerin olduğu yerde yasal hiç bir düzenlemesi, sorumluluğu olmayan yerde bunların hesabı sorulabilir mi?
                      Mevcut şartlarda, koşullarda haklısınız, kimseye hesap sorulmaz ama ben de olması gerekeni söylüyorum. Zaten dediğim gibi olmadığından klüp bu mali tabloyla yüzleşti. İHO'ya Sefa'nın menajerine hangi akla hizmet 2,6 milyon TL komisyon verdin, Usta'ya hangi akla hizmet Özer'le, Ersun'la oturup anlaşmadın diye hesap sorulmadığından, sorulamadığından bu haldeyiz.

Allah sonumuzu hayır etsin.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Basketbol takımına verilen 11 Milyon TL'nin geri istenmesi normal. Ancak buna gösterilen sebep, yapılan açıklama dahilinde oldukça yetersiz. "Futboldan gelen para futbol dışı kullanılamaz". Trabzonspor'un futbol dışı geliri yok mu? Ona mahsup edilemez mi? Ya da atıcılık, boks, yüzme ve judonun bütçesi nereden temin ediliyor? Evet, onların yıllık gideri 11 Milyon değildir tabii. Usulde yanlışlık olduğu kesin, buna itirazım yok. Ancak düşman değil ki, Trabzonspor adını taşıyan bir kulüp. Daha yumuşak geçilebilirdi... Artık yük olduğu aşikar. Abiş Bey'in de beş sezondur Mala eliyle bütçe dengesini kuramadığı açık.

2011 yılında bu iki başlılığı gidermek adına çözüm önerisinde bulunmuş, şöyle bir modelin tartışılmasını istemiştim:

"... Ayrı bir basketbol takımı değil Trabzon”SPOR” Kulübü’ne ait basketbol şubesi oluşturulmalıdır. Burada hukuki devir gibi kavramlar karşımıza çıkmaktadır. Bunlar kısa sürede çözülebilir. İşte bu şube, Trabzonspor yönetim kurulunda yer alan bir idareci tarafından temsil edilmelidir. Fakat sportif işler teknik ve idari yetkileri belirlenmiş, basketbolu bilen bir profesyonel tarafından yürütülmelidir. Bu şubenin sponsorluk ve diğer gelirleri basketbola aktarılmalı, basketbol için harcanmalı."

(10.05.2011)

Mevcut model başarı getirmediği gibi iflas etmiştir. Herkes kafasını kuma gömse de Vasiliauskas'ın Litvanya basınına yaptığı şu açıklamalar vicdanlı Trabzonsporluların içini acıtıyor:

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Basketbol takımına verilen 11 Milyon TL'nin geri istenmesi normal. Ancak buna gösterilen sebep, yapılan açıklama dahilinde oldukça yetersiz. "Futboldan gelen para futbol dışı kullanılamaz". Trabzonspor'un futbol dışı geliri yok mu? Ona mahsup edilemez mi? Ya da atıcılık, boks, yüzme ve judonun bütçesi nereden temin ediliyor? Evet, onların yıllık gideri 11 Milyon değildir tabii. Usulde yanlışlık olduğu kesin, buna itirazım yok. Ancak düşman değil ki, Trabzonspor adını taşıyan bir kulüp. Daha yumuşak geçilebilirdi... Artık yük olduğu aşikar. Abiş Bey'in de beş sezondur Mala eliyle bütçe dengesini kuramadığı açık.

2011 yılında bu iki başlılığı gidermek adına çözüm önerisinde bulunmuş, şöyle bir modelin tartışılmasını istemiştim:

"... Ayrı bir basketbol takımı değil Trabzon”SPOR” Kulübü’ne ait basketbol şubesi oluşturulmalıdır. Burada hukuki devir gibi kavramlar karşımıza çıkmaktadır. Bunlar kısa sürede çözülebilir. İşte bu şube, Trabzonspor yönetim kurulunda yer alan bir idareci tarafından temsil edilmelidir. Fakat sportif işler teknik ve idari yetkileri belirlenmiş, basketbolu bilen bir profesyonel tarafından yürütülmelidir. Bu şubenin sponsorluk ve diğer gelirleri basketbola aktarılmalı, basketbol için harcanmalı."

(10.05.2011)

Mevcut model başarı getirmediği gibi iflas etmiştir. Herkes kafasını kuma gömse de Vasiliauskas'ın Litvanya basınına yaptığı şu açıklamalar vicdanlı Trabzonsporluların içini acıtıyor:

https://forum.bordomavi.net/showthre...post1920928050
                          Bence çok talihsiz bir açıklamada bulunmuş Ahmet Ağaoğlu. Dediğin gibi bu kulübün başka hiçbir gelir kalemi yok mu? En basitinden lisanslı ürün satışından elde edilen gelirden buraya para aktarılmış gibi gösterilemez mi? Verdiğimiz parayı iade etsinler demek nasıl bir açıklamadır?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence çok talihsiz bir açıklamada bulunmuş Ahmet Ağaoğlu. Dediğin gibi bu kulübün başka hiçbir gelir kalemi yok mu? En basitinden lisanslı ürün satışından elde edilen gelirden buraya para aktarılmış gibi gösterilemez mi? Verdiğimiz parayı iade etsinler demek nasıl bir açıklamadır?
                            ts clup´in toplam cirosu ancak okadar

bence dogrusu yapiliyor

hopikoglu yillardir eline yüzüne bulastirdi, gitmekde bilmiyor, sanirim tamamen batirmak derdi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ts clup´in toplam cirosu ancak okadar

bence dogrusu yapiliyor

hopikoglu yillardir eline yüzüne bulastirdi, gitmekde bilmiyor, sanirim tamamen batirmak derdi
                              Yüzüne gözüne bulaştırdığı bir gerçek.

Ancak verdiğimiz parayı iade etsinler de ayrı bir saçmalık.

Bu konu hakkındaki tutumunu daha açık söylesin Ağaoğlu, istemiyoruz kapansın, ismimizi ve amblemimizi kullanmasın demek istiyorsa açık açık söylesin. Ne kulübün bünyesinde ne de Trabzonspor ismi altında bir basketbol kulübü istemiyoruz diyecekse açıkça söylesin.

Yorum

• Ustaya ettikleri küfürler gibi Ağaoğlu'na da küfür eden karaktersiz, şerefsiz, ahlaksız mahlukatlarla aynı takımı tutmaktan hicap duyuyorum
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X