Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Veremeyecegin paralari taahüt eden ben miydim? Kulübün su an ki durumu Agaoglu zamaninda olmadi herhalde. Tüm bunlari bilmesine ragmen ikinci transfer döneminde bir öncekinin tersini yapan ben miydim?
    Bu kadar körü körü savunmak niye?
    Neyi ödememiş [MENTION=347]selcuk[/MENTION] futbolcu ödemeleri ile alakalı olarak surekli yazan arkadaş söylesin daha tarafsız olur,diger takımlarda ödemeler kaç ay geriden geliyormuş bizde ne kadar geriden geliyormuş açıklasın.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sosanin para veren talibi yok, arjantinden bonservisini al gel diyenler var
      İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sosa'nın alınması veya Kucka'nın alınması yanlış transfer mi?
      Bu adamların takıma katkı verememesinin suçlusu Usta'mı,yoksa bu kaliteyi kullanamayanlar mı??
      Bu yaştaki adamlardan her geçen yıl daha uzerine koymasını mu bekliyorsunuz?Bu kalitede adamları daha ucuza getirebilme imkanı var mı?
      Muadili olan diger futbolcular kaç para alıyorlar?

Burak,Sosa ve Kucka için verilen rakam neyse ama bu adamlar uzerinden sen populerite ve sponsor geliri alıyorsun.Hep gider olarak bakma,bu adamlar reklam demek.
      Hocam dalgamı geçiyosun sanki kullanamayan hocaları benmi getirdim takımın başına? Konuşmak için konuşuyorsun o yüzden daha fazla uzatmayalım.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bugün anladigima göre sadece 3 oyuncu icin nakit 5 milyon + 70 milyon tl olan alacagi

bencede makul

onazi bunda ekstra oluyor, ondan ciddi gelir bekliyorum
        Ben de aynı fikirdeyim sonucta biz Usta'nin borcunu her türlü ödemek zorundayız. Kucka-Sosa-Burak 13 milyon euro kesinlikle getirmez. 5 değil 7 verse daha iyi olir tabi 15 milyon çok çok iyi para bu yaştaki 3 adam için Onazi dünya kupasında oynasın yarin Stoke citye'e Newcastle'a 10-15'e sat.

Kesinlikle kabul edilmeli, hiç gurur yapmaya gerek yok kulüp batıyor.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Usta'da çıkıp dese benden önceki çöplerin davaları,ödemeleri,uzerine ulkede yaşanan butun olumsuzluklar,beni zor duruma duşurmek için kulube ihanet edenler arasında bu kadar zorlanmam normal degil mi?
          Usta batmış bir kulubu devr almadı mı?
          Yalan mı,çöp bir kadroyu almadı mı?

Usta zor durumda kalsın diye Malatya maçında bir anda istifa edenlerin bugun yeni yönetimde olması ve Usta'ya başlayan bu saldırıların nede diye duşunen oldu mu?
          Nedir yani Usta'ya sallamak?
          Batmış bir kulubu guvenip,yola çıktıgı insanların ihanetine ragmen ayakta tuttugu için mi?

Adamın döneminde Okay,Yusuf ve Abdul gibi uç futblcu da A takıma iyice uyum saglayıp,yıldız oldu.
          3'unu 50 milyon Avro'ya satsan ne kadar borçtan kurtuluyorsun?
          Toplam borcun 3'de 1.

Bu konuda en dogru yorum bu olur.
          Usta'ya sallayanlar kulubun içinde dönen dolapları,çöp kadroyu,ulkede yaşanan onca sıkıntıyı unutmuşlar.
          Adamın cebinden verdigi para bile kabul edilmiyor.
          Sen sorularıma cevap verme cesareti gösterebilsen şaşardım.

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam dalgamı geçiyosun sanki kullanamayan hocaları benmi getirdim takımın başına? Konuşmak için konuşuyorsun o yüzden daha fazla uzatmayalım.
            Hocam Ersun Yanal'ın Hocalıgını tartışacak mıyız?Bu ulkede getirebilecek 3 aday yok muydu biri ŞG,digeri FT ve Ersun Yanal.
            He bu adamı getirdigi için suçlu yani?

İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen sorularıma cevap verme cesareti gösterebilsen şaşardım.

Soru sormuyorsun,Usta duşmanlarının yaydıgı dedikoduları dogru kabul edip,saldırıyorsun.
            Kucka,Burak ve Sosa için teklif edilen para seni zarardan kurtarıyor ama Usta suçlu.
            En son sasone tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 15:26.
            • Memento mori

Yorum

Saf mısınız kardeşim,adam butun davalarda önce kazanıyor,sonra nasıl oluyorsa bir anda karar tam tersine dönuyor tahkim aşamasında.

Hadi bir tanesinde bu olsun butun kararlarda böyle,şaka gibi bir durum,içerden bir şeyler ve Sadi Tekelioglu gibi hainler konuşsun da nasıl Muharrem Usta'ya zarar vermek için kulube ihanet ettiklerini açıklasınlar.
              Kupalara haciz getirenler,FIFA'ya mail atmayanlar.

Muharrem Usta'ya sallıyor,sonra ben bilmiyorum diyor.
              Protokolu uygulamak zorunda degilsin,Burak'a da,Sosa'ya da Kucka'ya da talip var,sat istedigin paraya,verme konuşuyor.

Bugun önce Muharrem Usta'ya Avro kuru uzerinden sallıyor,sonra da aldıgımızdan sonra kur farkından bahsediyor.Aldıgımız gunden beri şu kadar fark diye aglıyor.

E,Muharrem Usta 65 tane çöp futbolcuyu temizledi,kuru yaşadı,Suriye savaşsını yaşadı,15 Temmuz darbe surecini yaşadı.
              Sana da adam gibi kadro bıraktı,aglayacaksan neden geldin?
              Yav hâlâ adam gibi kadro bıraktı diyor. Adam hayali paralarla transfer yaptı ,borcunu şimdikiler ödüyor. Daha yılı dolmadan aldığı oyunculari 5 milyon daha az paraya satayım diyor. Çakallık değil mi bu. Aklınca prim yapacak öyle mi. Niye aynı paraya değil? Alırken yediler veya yedirdiler bir de şimdi mi yemek dertleri? Var mı herhangi bir fikrin? 34 yaşındaki pereira ile 2 yıl uzat, estebana zamlı sözleşme ver uzat, ekiciden ayrı geçirdi. Menejarler musluklarinin kesilecegini anlayinca yabancılara neden ihtar çektirdi? Kurulu düzenleri mi bozuldu? Daha çok şey söylenir de bir çırpıda bunlar geldi aklıma. Hatırlayanlar başka şeyler de ilave ederler

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Sosa'nın alınması veya Kucka'nın alınması yanlış transfer mi?
                Bu adamların takıma katkı verememesinin suçlusu Usta'mı,yoksa bu kaliteyi kullanamayanlar mı??
                Bu yaştaki adamlardan her geçen yıl daha uzerine koymasını mu bekliyorsunuz?Bu kalitede adamları daha ucuza getirebilme imkanı var mı?
                Muadili olan diger futbolcular kaç para alıyorlar?

Burak,Sosa ve Kucka için verilen rakam neyse ama bu adamlar uzerinden sen populerite ve sponsor geliri alıyorsun.Hep gider olarak bakma,bu adamlar reklam demek.
                Alsin tabi canim keske maaslarini gectim bonservis bedellerinden 1 kurus odeseydi ihoyu buurdan vuruyordu daha beterini yapti yalan makinesi..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Neyi ödememiş <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@selcuk<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> futbolcu ödemeleri ile alakalı olarak surekli yazan arkadaş söylesin daha tarafsız olur,diger takımlarda ödemeler kaç ay geriden geliyormuş bizde ne kadar geriden geliyormuş açıklasın.
                  maaslarda tek anormal onur

ama bonservis konusunda usta zirvede, hic mi aldiklarinin bonservisi ödenmez

250 bin avro yüzünden avrupanin top 10 liginde transfer yasagi almayi beceren tek kulübüz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Hocam Ersun Yanal'ın Hocalıgını tartışacak mıyız?Bu ulkede getirebilecek 3 aday yok muydu biri ŞG,digeri FT ve Ersun Yanal.

Soru sormuyorsun,Usta duşmanlarının yaydıgı dedikoduları dogru kabul edip,saldırıyorsun.
                    Kucka,Burak ve Sosa için teklif edilen para seni zarardan kurtarıyor ama Usta suçlu.
                    Ersunu getirdi madem suc degil o zaman arkasindan canli yayinda adam degilmis demeyecek nokta
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yav hâlâ adam gibi kadro bıraktı diyor. Adam hayali paralarla transfer yaptı ,borcunu şimdikiler ödüyor. Daha yılı dolmadan aldığı oyunculari 5 milyon daha az paraya satayım diyor. Çakallık değil mi bu. Aklınca prim yapacak öyle mi. Niye aynı paraya değil? Alırken yediler veya yedirdiler bir de şimdi mi yemek dertleri? Var mı herhangi bir fikrin? 34 yaşındaki pereira ile 2 yıl uzat, estebana zamlı sözleşme ver uzat, ekiciden ayrı geçirdi. Menejarler musluklarinin kesilecegini anlayinca yabancılara neden ihtar çektirdi? Kurulu düzenleri mi bozuldu? Daha çok şey söylenir de bir çırpıda bunlar geldi aklıma. Hatırlayanlar başka şeyler de ilave ederler

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      E,sen bu yaştaki adamları alıyorsan ister istemez fiyatları duşer,sonuç olarak kariyerinin sonuna ilerliyorlar.Baştan yanlış bu adamları almak deseydiniz kabul ama bu transferlerin amacı hep tecrube hem populerite.
                      Bana sorarsan alt yapıdan bu kadar iyi oyuncunun çıktıgı bir dönemde Sosa ve Kucka gibi profesyonellerle çalışmaları için bile deger.
                      Perreria ile sözleşme uzatılmasını dert etmiyorum,adam iyi niyetli ve istersen gider belki.
                      Sorun olacak bir adam degil.
                      Esteban!ın da piyasası vardır,bizde aldıgı paraya Turkiye'de çok takım verir.Bence Onur'dan daha iyi ve guven veren kaleci.

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersunu getirdi madem suc degil o zaman arkasindan canli yayinda adam degilmis demeyecek nokta
                      Hayatta insanlar karı koca oluyor da sonradan neler diyorlar birbirlerine,katil olanlar oluyor.
                      Ersun Yanal haram para yiyor,hak etmedigi ve çaldıgı parayı yiyor.
                      İnşallah iflah olmaz.
                      Usta ona guvenip,yola çıktı,karı kız için adamı yarı yolda bıraktı.
                      En son sasone tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 15:33.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de aynı fikirdeyim sonucta biz Usta'nin borcunu her türlü ödemek zorundayız. Kucka-Sosa-Burak 13 milyon euro kesinlikle getirmez. 5 değil 7 verse daha iyi olir tabi 15 milyon çok çok iyi para bu yaştaki 3 adam için Onazi dünya kupasında oynasın yarin Stoke citye'e Newcastle'a 10-15'e sat.

Kesinlikle kabul edilmeli, hiç gurur yapmaya gerek yok kulüp batıyor.
                        Hocam Kucka - Burak - Sosa olsa zaten kabul ederlerdi. Onazi ve Bero da dahil bildiğim kadarıyla.

Yorum

Sen tıynetinde olan insanlar karşısındakinide kendisi gibi bilir.

Herzaman önce Trabzonspor demeyi ve öncelikli olarak Trabzonspor'un menfaatlerini korumayı öğrenebilirseydin ve burada onun şunun bunun adamlığını yapmasaydın eğer sorularıma cevap verebilirdin.

Yorum

• Bu adam başkan mı menejer mi? Ne demek ver futbolcuları sana şu kadar para? Necisin sen? Sonra da savunuyorlar. 15'ten de vazgeçmiş başkanın dediğine göre 5 peşin+8 de alacağımdan düşün demiş. Peki bunları kaça aldın? Menejer ücretleri vs.? Öte yanda ödenmeyen paralar belli, tazminatlar belli. Adamın sözleşmesi var, yolluyorsun, uzlaşmıyorsun, sonra tazminat gelince arkadan hançerlendim? Kim kimi hançerledi acaba?
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen tıynetinde olan insanlar karşısındakinide kendisi gibi bilir.

Herzaman önce Trabzonspor demeyi ve öncelikli olarak Trabzonspor'un menfaatlerini korumayı öğrenebilirseydin ve burada onun şunun bunun adamlığını yapmasaydın eğer sorularıma cevap verebilirdin.
                              Senin tıynetin ne?
                              Usta'nın arkasından iş çevirmek için kulube ihanet edenlerle birlikte olmak mı?
                              Adam gibi çıkıp,savunun neyi savunuyorsunuz?
                              Usta gibi birisinin Trabzonspor'a başkan olması onun ekonomik durumu ile alakalı degil,Ahmet Agaoglu ve yönetimindeki cebinden çıkarır.
                              Neyi savunuyorsun senin tıynetin formasını çıkarıp,sahaya koyan,morali bozuk diye oynamayan ama 3,5 milyon Avro alan sözde kaptanları savunmak mı?
                              En son sasone tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 15:38.
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yerli demişlerdi ama.
                                yerli sayılır
                                HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X