Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neyi ödememiş [MENTION=347]selcuk[/MENTION] futbolcu ödemeleri ile alakalı olarak surekli yazan arkadaş söylesin daha tarafsız olur,diger takımlarda ödemeler kaç ay geriden geliyormuş bizde ne kadar geriden geliyormuş açıklasın.
    Baska takimlardan bize ne? Özellikle Istanbul takimlarindan. Ödemeyecegini bildigin halde kapi gibi sözlesme yapiyorsun. Usta degil miydi M'Bia transferini elestiren, olmayan paralari taahüt ettigi icin IHO'ya giydiren? Ne oldu simdi? Ayni konuma kendisi düsmedi mi?
    "Kulübü ucurumdan yuvarlanmasini kurtardik" deyipte gecen sezon basi paralari har vurup harman savurmak mi kulübü düsünmek? En büyük ihaneti kendisi yapti kulübüe maddi zararlar vererek. Soa, Burak ve Kucka transferlerinin adi gectiginde burada kac kisi o paralari nasil ödeyecez diye isyan etti? Ilk geldiginde cöpleri elden cikarip Scout ekibiyle Uygun, fazla maaliyeti olmayan ama yararli transfer yapip ardindan 180 derece dönen ben degilim herhalde. Bunu anlamak zor olmamasi gerek ama körü körü savunmak daha kolay tabi.

Bu oyuncularin gelmesini ben de katki saglayacaklarini düsünerek istedim lakin adamlara paralarini veremiyorsan tabikide sucu Usta'da ararim. Yanlisa yanli demek niye bu kadar zor geliyor?
    En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 15:49.
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Usta bile bu kadar savunulduğunu görse ağlardı.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maaslarda tek anormal onur

ama bonservis konusunda usta zirvede, hic mi aldiklarinin bonservisi ödenmez

250 bin avro yüzünden avrupanin top 10 liginde transfer yasagi almayi beceren tek kulübüz
        Ahmet Başkan'ın kendisi açıkladı,bu bonservis ödemeleri 3 yıla yayılmış,adam belki devam etse,içerdeki hainler onun arkasından iş çevirmese,kendisini tuzaga duşurulmuş hissetmese,motivasyonunu kaybetmese bunlar olmazdı,bilemiyoruz.

250 bin Avro olayında Muharrem Usta ne dedi,bu konuda söz veriyorum ceza almayacagız,çunku haklıyız dedi.
        Sonra ortaya çıktı ki butun pislik işini yapmayan bir şerefsizin ödeme maililini ve yazışmaları FIFA'ya göndermemesinden kaynaklanıyor.
        Suçlu Usta mı yani?

Usta açık açık benden öncekiler yaptıkları borcu ödesin ben de ödeyecegim diyor,daha ne desin iyi niyetini göstermek için?

İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Baska takimlardan bize ne? Özellikle Istanbul takimlarindan. Ödemeyecegini bildigin halde kapi gibi sözlesme yapiyorsun. Usta degil miydi M'Bia transferini elestiren, olmayan paralari taahüt ettigi icin IHO'ya giydiren? Ne oldu simdi? Ayni konuma kendisi düsmedi mi?
        "Kulübü ucurumdan yuvarlanmasini kurtardik" deyipte gecen sezon basi paralari har vurup harman savurmak mi kulübü düsünmek? En büyük ihaneti kendisi yapti kulübüe maddi zararlar vererek. Soa, Burak ve Kucka transferlerinin adi gectiginde burada kac kisi o paralari nasil ödeyecez diye isyan etti? Ilk geldiginde cöpleri elden cikarip Scout ekibiyle Uygun, fazla maaliyeti olmayan ama yararli transfer yapip ardindan 180 derece dönen ben degilim herhalde. Bunu anlamak zor olmamasi gerek ama körü körü savunmak daha kolay tabi.

Bu oyuncularin gelmesini ben de katki saglayacaklarini düsünerek istedim lakin adamlara paralarini veremiyorsan tabikide sucu Usta'da ararim. Yanlisa yanli demek niye bu kadar zor geliyor?
        Transferlere karşı olmak mı?
        Ben kendimden eminim,son 5 transfer başlıgında en az 50 mesajımı bulabilirsin İHO döneminden bu tarafa kulp battı,transfer başlıgı kapatılsın diye.
        taraftar ise transfer muptelası olmuş,kime ne anlatıyorsun?
        Scout işleri ile de Ibanez,Suk,Ramil ile taraftarı ikna edemiyorsun,başka bir yöntem denediler,eger arkasından çalışmasalar başarabilirdi.

Adamlara paralarını veriyor,diger kuluplerden daha az gecikmeyle ama yine de bilen konuşuyor,bilmeyen.
        O zaman diger takımlarda oynayanlara helal olsun daha uzun dönem maaş alamadıkları halde takımları zirvede yer alıyor.

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usta bile bu kadar savunulduğunu görse ağlardı.
        Neden savunmayayım,Usta'nın 3 yıllık başkanlık döneminde bir ulkenin başına 100 yılda bir gelecek olaylar yaşadık,her turlu şoku yaşadık,sanki gulluk gulustanlık bir dönemde super yönetilen bir kulubu almış da batırmış gibi davranmak mı ahlaki?
        İHO'dan sonra asla gelmemeliydi,bu kadar arkasından ona saldıran şerefsiz olacagını bilse belki de gelmezdi.
        En son sasone tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 15:57.
        • Memento mori

Yorum

Senin tıynetin ne?
          Usta'nın arkasından iş çevirmek için kulube ihanet edenlerle birlikte olmak mı?
          Adam gibi çıkıp,savunun neyi savunuyorsunuz?
          Usta gibi birisinin Trabzonspor'a başkan olması onun ekonomik durumu ile alakalı degil,Ahmet Agaoglu ve yönetimindeki cebinden çıkarır.
          Neyi savunuyorsun senin tıynetin formasını çıkarıp,sahaya koyan,morali bozuk diye oynamayan ama 3,5 milyon Avro alan sözde kaptanları savunmak mı?
          Dostum yazdıkların senin tıynetini çok net açıklıyor.

Önce net ol. Senin önceliğin Trabzonspor mu yoksa Usta mı ? Sen Usta'nın paralı veya parasız trollümüsün ?

Usta ne verdi Trabzonspor'a ? Başarısız bir takım, çökük ekonomi, geleceği temlik altında bırakılmış bir klüp.

Sen hala ergen lise çocuğu gibi benim yönetimim senin yönetimini döver demeye devam et.

Senin tıynetin trollüğün ötesine geçmez dostum,

Bu yüzden zaten Onur hakkında asılsız iftiralarına artık seni ciddiye alıpda seni daha fazla onore etmek istemiyorum

Hadi bakalım devam şimdi..

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta bile bu kadar savunulduğunu görse ağlardı.
            ilk önce ironi sanmisdim
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dostum yazdıkların senin tıynetini çok net açıklıyor.

Önce net ol. Senin önceliğin Trabzonspor mu yoksa Usta mı ? Sen Usta'nın paralı veya parasız trollümüsün ?

Usta ne verdi Trabzonspor'a ? Başarısız bir takım, çökük ekonomi, geleceği temlik altında bırakılmış bir klüp.

Sen hala ergen lise çocuğu gibi benim yönetimim senin yönetimini döver demeye devam et.

Senin tıynetin trollüğün ötesine geçmez dostum,

Bu yüzden zaten Onur hakkında asılsız iftiralarına artık seni ciddiye alıpda seni daha fazla onore etmek istemiyorum

Hadi bakalım devam şimdi..
              Hikaye anlatıyorsun,senin tıynetten bahsetmen zaten karakterini ortaya koyuyor.Onur gibi ergeni savunacak adam başkalarına ergen dememeli.
              Ha Usta zaten batmış bir kulubu devr aldı ama senin gibilerin bunlarla bir ilgisi yok,sadece saldırıp durun.
              Usta ben ne borç yapmışsam ödeyecegim diyor,bundan daha buyuk söz olmaz,savundugun Agaoglu'na söyle de önceki başkanların peşine duşup,borçları ödetsin,kulubu bu kadar çok duşunuyorsan.
              • Memento mori

Yorum

Hikaye anlatıyorsun,senin tıynetten bahsetmen zaten karakterini ortaya koyuyor.Onur gibi ergeni savunacak adam başkalarına ergen dememeli.
                Ha Usta zaten batmış bir kulubu devr aldı ama senin gibilerin bunlarla bir ilgisi yok,sadece saldırıp durun.
                Usta ben ne borç yapmışsam ödeyecegim diyor,bundan daha buyuk söz olmaz,savundugun Agaoglu'na söyle de önceki başkanların peşine duşup,borçları ödetsin,kulubu bu kadar çok duşunuyorsan.
                Şam şeytanı seni Hadi trol arkadaşım başka kapıya...

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şam şeytanı seni Hadi trol arkadaşım başka kapıya...
                  Bak işte böyle,adam gibi cevap veremedin mi de şam şeytanı, trol,neyse en azından isnanların tıynetine bulaşmamayı ögrenirsin.
                  Futbol yuzunden insanlara saldırmaktan,tıynet sorgulamaktan daha buyuk ayıp yoktur,en azından trol ol,daha saygın olursun.
                  • Memento mori

Yorum

• batmış bir kulübü git daha da kötüye götür , borcunu iyice şişir diye bir görev verseler bu kadar layıkıyla yapılırdı işte bu görev.
                    sende göreve geldiğinde ağaoğlu gibi borcu ve batan yapıyı gördün ona istinaden de oyuncu maliyetlerini ciddi oranda düşürdün feda diyerek .
                    peki ne oldu da bunun tersi bir hareketle yüksek maliyetli oyuncular transfer ettin yeniden ? üstelik bunlara yüklü bonservis bedelleri de verdin , pardon veremedin .
                    şampiyon olmamışsın avrupaya gidemiyorsun yeni yapılanma içine girmen gerek sen 14-15 milyon euro biri 30'unda diğer ikisi de 30unu aşmış iki yüksek maliyetli oyuncu getiriyorsun .alınırken de söylemiştim şimdi de söylüyorum bu adamlar bizim neyimizeydi ?
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      batmış bir kulübü git daha da kötüye götür , borcunu iyice şişir diye bir görev verseler bu kadar layıkıyla yapılırdı işte bu görev.
                      sende göreve geldiğinde ağaoğlu gibi borcu ve batan yapıyı gördün ona istinaden de oyuncu maliyetlerini ciddi oranda düşürdün feda diyerek .
                      peki ne oldu da bunun tersi bir hareketle yüksek maliyetli oyuncular transfer ettin yeniden ? üstelik bunlara yüklü bonservis bedelleri de verdin , pardon veremedin .
                      şampiyon olmamışsın avrupaya gidemiyorsun yeni yapılanma içine girmen gerek sen 14-15 milyon euro biri 30'unda diğer ikisi de 30unu aşmış iki yüksek maliyetli oyuncu getiriyorsun .alınırken de söylemiştim şimdi de söylüyorum bu adamlar bizim neyimizeydi ?
                      Kaç defa açıkladı bunu,önceki yönetimin sebep oldugu erozyonu duzelttikçe FFP'de butçe açıldıkça daha kaliteli bir kadro yapıldı,ilk önce scout yöntemi denendi ama olmadı,taraftarı tribune çekmek,satışardan girdi almak için rekabetçi bir kaç adam şarttı,bunu yaptı ve bedeli neyse de şimdi karşılıgını veriyor,pisligini ortada bırakmıyor.
                      Usta döneminde alt yapıdan A takıma kazandırılan Yusuf ve Abdulkadir sayesinde bu adamların aldıgı ucretler denge oldu,birbirlerini dengelediler.
                      • Memento mori

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Hocam Ersun Yanal'ın Hocalıgını tartışacak mıyız?Bu ulkede getirebilecek 3 aday yok muydu biri ŞG,digeri FT ve Ersun Yanal.
                          He bu adamı getirdigi için suçlu yani?
                          Birde Osman Özköylü var.
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birde Osman Özköylü var.
                            Osman Özköylu senin gibilerin itirazına ugrardı,tartışılmayacak isimlerden bahsediyoruz,sanki ulkeden herkesin kabul edecegi başka biri varmış da getirmemiş gibi konuşmamın anlamı yok.
                            • Memento mori

Yorum

Osman Özköylu senin gibilerin itirazına ugrardı,tartışılmayacak isimlerden bahsediyoruz,sanki ulkeden herkesin kabul edecegi başka biri varmış da getirmemiş gibi konuşmamın anlamı yok.
                              Ersun gelirken çok büyük bir hata olduğunu defalarca dile getirdim, Ersun da geldi FM oynadı gitti, nasıl olsa başıboş bir yönetim vardı.

lucescuvari hoca bunlar , dünyada başka kalmadı
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• Yanal'ın 750 bin euroya razı olmuşkan kendisiyle görüşme yapılmayıp reddedilmesi sonucu 1.5 milyon euroya çıkartılması, özellikle de Hurmacı'nın feragatnamesi dahi varken 350 bin liraya halledilecekken 5.5 milyon liraya çıkartılması akıl işi şeyler değil.

Ya bu işlerde ağır aptallık, gerizekalılık var ya da bir hainlik var. Bunların açıklığa kavuşturulması gerekiyor kesinlikle.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X