İlk olarak muratt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener TAV'ın hiç birşeyine karışmıyor, hiç alakası yok diyebilirim. Kardeşi Sani Şener TAV'ın CEO'su (patronu değil) doğru ama iş olarak Sadri Şener'in bir alakası yok orayla.
Ayrıca, Limak üçüncü havaalanı işini alarak TAV'ı bitirdi diyebiliriz, bugün değil belki ama 10 yıl sonrası için (üçüncü havaalanı çalışmaya başlayıp Atatürk havaalanı kapatılınca/ küçülünce) TAV'ın önünde projeksiyon yok, zaten hisselerin çoğunu da Fransız bir firmaya (adpi) sattılar bu yüzden. Yani Limak'ın biraz paylaşım yapmış olması (benim bildiğim Sabiha Gökçen'den yüzde verdiler sadece) büyük havacılık pastasının ve üçüncü havaalanının yanında çerez bile değil. Belki sadece ayıp olmasın diye verilen bir paylaşım.
Bununla beraber, Limak'ın Demirören'le felan ne alakası var, onu da çözemedim. Limak, Nihat Özdemir'in şirketi. Sadri Şener, Nihat Özdemir'e destek vermedi ki, Demirören'e destek verdi.
Başlıkla alakalı değil ama konu açılınca bilgi vereyim dedim.@ okşoholu
Yorum
-
Sirada kim var aziz yildirimla bulusmak mi ..arkadas isteyen istedigini soylesin ben son 7 senede yasadiklarimizin hepsinin proje oldugunu dusunuyorum amac bizi maddi olarak cikmaza sokup kipirdayamaz hale getirdikden sonra şikecilere biat eder duruma sokmakdi..yoksa gelen her baskanin klubu bu kadar cikmaza sokmasinin bu kadar kotu rezil yonetmesinin bonservisine 1 kurus para odemeden absurd ucretlerle futbolcu transferlerinin hakem hatalarina bu kadar sessiz kalinmasinin baska izahi olamaz , baskanlarin okumusuda ayni cahilide bunlar sirketlerini boyle mi yonetiyorlar acaba..may tupcu sirada da emin olun aziz var yaziklar olsun soylenecek birsey yok ..secim surecinde may ve tupcunun ayagina gidecegim deseydin kazanabilirmiydin o secimi agaoglu , suana kadar benim icin tam bir hayal kirikligisin..yasamadigimiz rezillik kalmadi dedikce daha beteri oluyor..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSirada kim var aziz yildirimla bulusmak mi ..arkadas isteyen istedigini soylesin ben son 7 senede yasadiklarimizin hepsinin proje oldugunu dusunuyorum amac bizi maddi olarak cikmaza sokup kipirdayamaz hale getirdikden sonra şikecilere biat eder duruma sokmakdi..yoksa gelen her baskanin klubu bu kadar cikmaza sokmasinin bu kadar kotu rezil yonetmesinin bonservisine 1 kurus para odemeden absurd ucretlerle futbolcu transferlerinin hakem hatalarina bu kadar sessiz kalinmasinin baska izahi olamaz , baskanlarin okumusuda ayni cahilide bunlar sirketlerini boyle mi yonetiyorlar acaba..may tupcu sirada da emin olun aziz var yaziklar olsun soylenecek birsey yok ..secim surecinde may ve tupcunun ayagina gidecegim deseydin kazanabilirmiydin o secimi agaoglu , suana kadar benim icin tam bir hayal kirikligisin..yasamadigimiz rezillik kalmadi dedikce daha beteri oluyor..
hso yönetime girdigi saniye bunlar belliydi
bunlarin olacaginida yazdik icimizdeki körlericin
araliktada buna ragmen bu yönetim secilecek
görürsünüz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevamı da varmış. Koskoca Trabzonspor başkanının girdiği şu poza bak. Sana mı kaldı kardeşim bu adamların borazancılığını yapmak. Resmen yalakalık bu ya.
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 15.05.2018, 11:58.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Su fotograflari ver sonra taraftardan yardim iste hadi ordan keske 10 gun once yapsaydinda bagis yapmasaydik sms kampanyasini 4 gozle bekliyordum her gun en az 1 sms atmak yada attirmak icin etrafima simdi cok beklersiniz tupcuden alcaginiz yardim yeter size ne zaman taraftarin istedigi dik durusu sergilersiniz o zaman yuzunuz olur birsey istemeye isvicrede dik durus sergileyen abilerimize maddi destege devam sen sansini kaybettin agaoglu..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Yeni seçilmiş bir başkanın federasyon başkanına, tüpçü de olsa ziyaretini anlarım da bu kadar eğilmeye gerek yoktu, kızdığımız budur, ziyaret değil...
Hadi ziyaret ettin, büyük büyük sırıttın o da güzel...
Yahu şu ikinci foto nedir, yakışıyor mu senin gibi adama?
Şu pozu, saf bir adam verse anlayacağım,aklı ermiyor diyeceğim de sen neden yapıyorsun?
Ya aziz yıldırım veya fikret orman böyle bir poz verir mi?
Bursa başkanının bile vereceğini sanmam...
Sen neden böyle bir poz verirsin müsamere çocukları gibi anlamıyorum...
Bari o share together formasını giymeseydin yahu...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes olmalari ve 7-8 senelik kazanc payini yeterli görmuyor olabilirsiniz
sonra nihat özdemir ne alakaymis mis mis
uefa ya haraci verende aziz yildirim degildi, yapi kredi üzeri ali koc...
iliski aglari ortada, kör gözlügünüzü kenara koyarsaniz her sey netİnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSirada kim var aziz yildirimla bulusmak mi ..arkadas isteyen istedigini soylesin ben son 7 senede yasadiklarimizin hepsinin proje oldugunu dusunuyorum amac bizi maddi olarak cikmaza sokup kipirdayamaz hale getirdikden sonra şikecilere biat eder duruma sokmakdi..yoksa gelen her baskanin klubu bu kadar cikmaza sokmasinin bu kadar kotu rezil yonetmesinin bonservisine 1 kurus para odemeden absurd ucretlerle futbolcu transferlerinin hakem hatalarina bu kadar sessiz kalinmasinin baska izahi olamaz , baskanlarin okumusuda ayni cahilide bunlar sirketlerini boyle mi yonetiyorlar acaba..may tupcu sirada da emin olun aziz var yaziklar olsun soylenecek birsey yok ..secim surecinde may ve tupcunun ayagina gidecegim deseydin kazanabilirmiydin o secimi agaoglu , suana kadar benim icin tam bir hayal kirikligisin..yasamadigimiz rezillik kalmadi dedikce daha beteri oluyor..İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületıpkı Sadri Şener gibi, Muharrem Usta gibi, İ.Hacıosmanoğlu gibi, Nuri Albayrak gibi, Ahmet Ağaoğlu da aynı yolda yaniİnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Arkadaşlar bu kafalar Aziz'i de stada çağırır fenerle de barışır hatta "anahtarı teslim etmemek için" davasını da kökükne kadar satar.
Git, görüşmeni yap, ciddiyetle poz mu veriyorsun ne halt yiyorsan ye, eğ başını gel. Kimse de bir şey demez homurdanır geçeriz.
Çok ağır konuşucam ama kendisine değil de temsil ettiği makama saygım var.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum