Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu ziyareti tek başına yapmış olsaydı, bireysel insiyatifiyle çok yanlış bir işe imza attı derdim. Ama yanında Hacısalihoğlu olduğuna göre menfaat ziyareti olduğu çok açık. İçimizi yakan bir durum da olsa, ayıya dayı misalinden ibaret olduğunu düşünüyorum. Forma olayı olmasa ve daha sade pozlar verilse bu kadar tepki çekmezdi...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ağaoğlu ziyareti tek başına yapmış olsaydı, bireysel insiyatifiyle çok yanlış bir işe imza attı derdim. Ama yanında Hacısalihoğlu olduğuna göre menfaat ziyareti olduğu çok açık. İçimizi yakan bir durum da olsa, ayıya dayı misalinden ibaret olduğunu düşünüyorum. Forma olayı olmasa ve daha sade pozlar verilse bu kadar tepki çekmezdi...
      hacısalihoğlu böyle bir yumuşatmayı kabul ettirecek yeterlilikte bir isim değil, zaten olmadığını da göstermiş.

Yorum

• Gelecek yılın lige katılım bedelini önceden istemiştir. Başka hiçbir bir ihtimal bu görüntüyü izah edemez.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Tam bir hayal kırıklığı ! Hiçbir açıklaması olamaz, eğer sebebi maddiyat ise çok daha vahim.

Yazık bize..

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Maşallah istikrarlı şekilde her başkan kendilerinin yerine utanacağımız işlere imza atıyorlar. Utanmazlıkla çığır açıyorlar da yüzleri hiç kızarmıyor. Hepsinin yüzünde gevşek bir gülümseme. Hocası nerde olduğunun farkında olmaz söyledikleriyle nerdeyse taraftara küfreder, başkanı nerde olduğunun farkında olmaz yaptıklarıyla sanki taraftara küfreder, futbolcusu nerde olduğunun farkında olmaz sahadaki vurdumduymazlığıyla taraftara küfreder. Ne çekilmez çilemiz varmış.
            There is no spoon...

Yorum

• Yemin ederim en sonunda lanet olsun size de futbolunuza da deyip bu takımı bıraktıracaklar bana. Bu zihniyet ve bu eziklik ne beni temsil ediyor ne de bunları midem kaldırıyor artık. Demirören'e ziyaret, yetmedi bir de şu şerefsiz herife forma ne lan !
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Kulüp bağımsız iradesini kullanmanın çok dışarısına çıktı malesef. Bu saatten sonra yapılacah hiçbir şey beni şaşırtmaz.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Şu görüntü rezalet ya. Büyük kepazelik. Kocaman da sırıtmış. Bu nasıl bir kafadır arkadaş ne yaptıklarının mı farkında değiller yoksa bizden mi bu kadar kopuklar artık yemin ederim anlayamıyorum.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ilk maci Istanbula alalim gibi bir delilik yapmazlar umarim.

Butun gurbetcileri kusturmesinler

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Devamı da varmış. Koskoca Trabzonspor başkanının girdiği şu poza bak. Sana mı kaldı kardeşim bu adamların borazancılığını yapmak. Resmen yalakalık bu ya.

Murat

Yorum

• Koskoca Trabzonspor başkanını şebeğe çevirttirip bizim de gözümüze soktular. Ulan neyden bu kadar haz aldın da 32 dişini birden görüyoruz başkan ne bu kadar hoşuna gitti de bu kadar gülüyorsun !
                        Murat

Yorum

• Eylüldeki Türkiye-Rusya uluslar ligi maçı Trabzonda oynanacakmış.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yazacak bir şey yok, sinirden gülüyorum.

Şu görüntü, istemediğimiz kişilerle istemediğimiz pozların bundan sonra hep verileceğinin görüntüsü bence.

Bu sevdadan vazgeçmeye çeyrek kaldı.

Yorum

• Başkanın her hamlesini yerinde buluyorum, bürokratik hamleler bunlar laf salatasıyla yürümez bu işler.

Yorum

• Eğer kulübe maddi bir kazanç için gittiyse çok da önemli değil ne yaptığı. Koskaca dediğimiz taraftar 1 milyonu zor toplamış konuşur dururlar
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X