Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden böyle kanıya vardın Soner?
    Burda okudugum yorumlara bakinca, su kaniya vardim, bizim taraftarlarda akil denen birsey yok!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden böyle kanıya vardın Soner?
      Öyle oldu demedim, öyle olacaksa sonunun Muharrem Usta gibi olacağını belirtmek istedim.

Başkanın Twitter hesabında takip edilen kısmındaki kişileri incelediğimizde siyasi görüşü az çok belli oluyor zaten. Muharrem Usta da aynı siyasi kanattandı. Bu yüzden bu yönetime karşı mesafeliyim ve siyasetten uzak durmalarını istiyorum.

Herhangi art niyetim yok bu yönetime karşı biraz da son yıllar paranoyaklaştırdı bizi. Bu benim suçum değil malesef.

Bu konularda duygusal davranıyorum bazen, özür dilerim. Her şeyimizi aldılar sadece sinir kaldı bizde.
      En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 20:23.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        MAY'a kimse dokunamaz bu camia içinde dediğimde bana kızan arkadaşlarımız olmuştu. Hep diyorum yukarılarda havalar çok farklı esiyor. Bu sadece Trabzonspor'la da felan ilgili değil. Biz adamı gördüğümüzde tüylerimiz diken diken olurken bu adamların dünyası bizlerden bambaşka.
        Bir yerde bir yanlışlık var. Benim inandığım Trabzonspor'la gerçekteki Trabzonspor'un arasında adı konulmamış bir uçurum var. Bazen kuyumcular bazen Siyasi maşalar ama kesinlikle bizi temsil eden biri gelemiyor. Gerçekten absürd bir durum var. Bunun bir yüzü de bu kavas. Bunun nirvanası da bu MAY. Gülelim mi ağlayalım mı

İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Samet aybaba geldiği anda şahsi olarak daha kendisini desteklemem.
          Rıza, samet nedir ya? Iyice sivasspora döndüreceksiniz takımı.
          En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 23:54.

Yorum

• Başkanın kucaklayıcı ziyaretlerini takdirle takip ediyorum.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla Halil şöyle diyeyim sana ben bu adamın zamanında televizyona bağlanarak Ali Şen gibi adamı bildiğin muma döndürdüğünü gördüm Bunlar bu adamın ayağına gidip sözde birlik beraberlik mesajı veriyor işte biraz da eveliyatları felan var. Başkaları da bu topa hiç girmez ama MAY'a bu camia içinde birisinin çıkıp ta kafa tutacağını hele hele kulüpten uzaklaştıracağını hiç düşünmüyorum ben.
              Şu anda Trabzonsporlu çöpe bile ihtiyacımız var,MAY' gunahım kadar sevmem ama zerre faydası olacaksa,pohpohlansın.
              Bu adamın olayı da bu,pohpohla,şımart,agasın,paşasın de ama kulupten adımını içeri atamasın.
              • Memento mori

Yorum

• m.a.y ziyareti hiç bir şekilde içime sinmedi ama inşallah vardır bir bildiği...

başkanı sonuna kadar destekliyorum bundan 10 sene önce ilk defa mali kriter mevzusundan bahsettiğinde ne kadar benimsediğimi gün gibi hatırlıyorum.

Sportif başarıda ne getireceği umrumda değil, tam kitabın ortasından konuşuyor bu yüzden kimseye yaranamaz vesselam.

Bize hamaset,göz boyayan vaatler, sağlam yalancılar gerek hangi kesimden olursa olsun millet olarak severiz onları, bir kere rasyonelleği hiç sevmeyiz realiteyle alakamız yoktur ve herşeyi de iyi biliriz, uzmanızdır, ironinin kök hücresine ineriz...

1 sene bile kalsa şu mali kriter olayını tüzüğe yerleştirse bile belki de son zamanların en büyük hizmetini yapmış olur.

Zaten sonrasını muhtemelen göremeyeceğiz alt yapı gelir gider dengeleri falan en az 3-5 yıllık işler taraftar en fazla 2 seneye harcar bu adamı ama bana
                göre başarabilirse klüp kaderini değiştiren adam olur.

Söz konusu kriterler gelince başka yönetimde gelse işin ucunda kendi cepleri olduğu için ister istemez dikkatli olacak yönetimler ve alt yapıya gerekli önemi vermek zorunda kalacaklar.
                sakin olun...

Yorum

• Başarılı hamleleri devam ediyor.

Yorum

• bu rasyonelden uzak hastalıklı zihniyetten kurtulamayız biz. akhisar'a sulananlar... unutmayın zamanında 1461'de Fener'i yenmişti kupada...

Yorum

• Başarıya gerek yok. Bu kadar hüsranın üstüne taraftarı heyecanlandıracak bir takım ortaya koysa dahi kendine kredi yaratıp ekonomiyi toparlayacaktır.

Gerisi gelir zaten.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Ağızları adeta yırtılırcasına gülerek poz verirken biz burda acı çekiyoruz. Hani Nasreddin Hoca gibi kepçeyi bir de bize verin de biraz da biz ölelim demiyoruz ama hiç değilse uzaktan gösterin de biraz umutlanalım. Trabzonspor'u bulunduğu durumdan kurtarmak için ne icraat yaptınız, ne icraat halindesiniz??
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başkanımız Sayın Ağaoğlu'nun eski başkanları ziyaret etmesini olumlu bir adım olarak görüyorum.....

Hataları yanlışları olmuştur Mehmet Ali Yılmaz'ın ama büyük hizmetleride olmuştur.

Birde Onursal Başkanlık durumu varki kendisinin milletvekili seçimlerinden sonra Bakan olduğu dönemde Genel Kurul tarafından verilen bir payedir bu.... Kendisi talep etmemeiş bizzat yaptığı hizmetler dolayısı ile Trabzonspor Genel Kurul Üyeleri tarafından verilmiştir.

Bilip bilmeden konuşan dostlara Trabzonspor Tarihini okumalarını öneririm.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• MAY ziyareti yanlıştır, yanlış oğlu yanlıştır. Sn.Ağaoğlu Özkan Sümer başkan olduğu dönemde asbaşkandı ve MAY'ın klüpteki yetkisiz kişilere imzalattığı çeklerle boğuşuyor, klübün gelirlerine temlik koyulmaması için çabalıyordu. Özkan Sümer bu ziyarete katılmayarak doğrusunu yapmıştır.

Şu da var, karşılıklı zeytin dalı uzatılır, iyi niyetli adımlar atılır, MAY yardım kampanyasına katılır veya anlamlı bir desteği olur bu ziyareti ben de desteklerim ama MAY'ın kanalında Trabzonspor aleyhine şebeklikler yapılırken olmadı, yakışmadı.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• şu ziyaret programınıza FIFA'yı ve önünde eylem yapan cefakar taraftarımızı ne zaman ekleyeceksiniz sayın başkan?
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Özkan Sümer MAY ziyaretine gitmeyerek adamlığını bir kez daha göstermiş kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır.
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X