Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam ağlamıyor, ama öyle hemen de çözüm beklemeyin diyor. Bence net konuşuyor, başka şansı da yok zaten.
    Hocam zaten hemen cözüm beklemiyoruz ama çözüm önerisi beklemek en doğal hakkımız diye düşünüyorum..Çözüm noktasında sunduğu bir proje falan var mı ben görmedim daha.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tüzük tadili yapılıyor ya...

İki önerim olacak:

1- Takımın adının Öğütücüspor olarak değiştirilmesine,

2- Resmi taraftar grubunun adının da MEMNUNİYETSİZLER olmasına...
      Acı bir durumun içerisindeyiz fakat şu yoruma iyi güldüm ya

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi gözünü seveyim dün bir bugün iki. Bu kadar olumsuz düşünce olur mu? Tamam memleketin son yıllardaki hali hep negatif haklısın ama adam daha yeni geldi durun bakalım hele.
        Dün bir bugün iki ama adamın niyetini, vizyonunu, hedeflerini az çok görebiliyoruz. Rize'yle arayı düzeltmeye çalışmak gibi hiçbir işe yaramayacak saçma sapan boşa zaman kayıpları. Şenol Güneş acaba gelir mi diye boş beklentilere girmek. Evet borç var tamam ama sürekli borç borç deyip hiçbirşey yapmamak pahalı adamları satmak lazım vs. demek. Yani bazen birşey yapmasanız bile söylem ile enerji ile birşey katarsınız takıma, bir ışık vaadedersiniz. Çok pasif ve ümit vaadetmeyen bir yönetim tarzı görüyoruz. Heyecan vermiyor. Umarım yanılırım ama bir iş nasıl başlarsa öyle gider... Göreceğiz. Umarım yanılırım.
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ahmet Ağaoğlu bazen yorumcu olarak televizyona çıkardı, açıkcası yorumlarına bakınca iyiki başkan olmamış derdim zamanında.
          Şimdi başkan oldu.
          Söylem ve icraatlara bakıyorum da.
          Tarihimizin gördüğü en kötü ve başarısız başkanlarından biri olabilir çok net söylüyorum. M. Usta ve İHO'yu bile geride bırakacak gibi.
          Henüz hiç bir olumlu hareketini veya sözünü göremedik. Askine, sanki çok yanlış icraatlerin içine girecek gibi duruyor. Zaten Rize işiyle de başladı bunlara..
          şöyle düşün,
          işyerin var,elinde 10 liralık malın var ve 100 lira borcun var,ne yaparsın
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam zaten hemen cözüm beklemiyoruz ama çözüm önerisi beklemek en doğal hakkımız diye düşünüyorum..Çözüm noktasında sunduğu bir proje falan var mı ben görmedim daha.
            Bir projenin hayata geçirebilmesi için ya da hayata geçirilmesini de geçtim, konuşulabilmesi için bazı şartların olgunlaşmış olması gerek.

Strateji, planlama ve aksiyon gibi konularda iplerin elinde olması mühim bir durum. Bizde şuan hiçbiri yok!

Ortada tam bir kaos var. Kulübün içi gerçek anlamda bir çiftlik. En büyük öncelik ve proje, kulübü mevcut mali kıskaçtan kurtarmaktır.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Eleştirmesi kolay, transfer istemesi kolay, mesele aidiyet duygusu hissettiğin kulübüne karşı senin de çözüm üretmen, fikir sunman. Senden para isteyen yok, bilgisayar başından ahkam kesip ağlayacaksanız gelmeseydiniz gibi laflar etmek en basit iş.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şöyle düşün,
                işyerin var,elinde 10 liralık malın var ve 100 lira borcun var,ne yaparsın
                birşey yaparım. Herhangi birşey. Aksiyon alırım. Ortaya bir plan proje koyarım.
                Ahmet Ağaoğlu birşey yapmıyor, ve yapacakmış gibi de durmuyor. Sorun burada. Adam sadece problem çok büyük birşey beklemeyin diyor.
                En kötü aksiyon bile hiç aksiyon almamaktan daha iyidir. Trabzonspor öyle bir krizin içindeki birşey yapmak lazım. Ben en marjinal kararı bile desteklerim. Ama Ahmet Ağaoğlu işi tamamen akışına bırakmış gibi.

Tarihimizin en kötü iki başkanı kim diye sorarsanız bana İHO ve M.Usta derim. Bu iki adam bile başkan olduklarında doğru veya yanlış bir proje ve bir strateji ortaya koydu. İHO geldiği gün MRA'yı getirdi, Tekke'yi sportif direktör yaptı sonra kovdu felan. Bir sürü saçma sapan da olsa birşey yaptı. M. Usta'da benzer şekilde scout işine girdi mesela, sonra çuvalladı bu scout işi belki ama bir çözüm önerisidir en nihayetinde. Bu başkanlar yanlış da olsa birşey yaptılar, inandıkları şeyi yaptılar. Ben de icraate inanırsam desteklerim, inanmazsam eleştiririm. Ahmet Ağaoğlu'nun icraatini de bilmiyoruz projesini de. Neye inandığını da anlayabilmiş değiliz. Neyini destekleyelim.

Ahmet Ağaoğlu'nun hoca ile ilgili düşüncesi ne mesela ? Hiç lig devam ediyor şimdi konuşulmaz felan demeyin lig bitti bizim için. Evinde Kasımpaşa'dan beş yiyen takım için lig bitmiştir. Şimdi ne olacak hoca meselesi ? Kimse biliyor mu ? Bilmiyor. Ee, neyini destekliycez. Ben söyliyim Ağaoğlu'nun hoca düşüncesini, bekleyelim bakalım belki Şenol Güneş gelir diye düşünüyor. Camia baskısı olmasa Eylül'e kadar da bekler. Oysa hemen hoca bulunup planlamaya ve futbolcu izlemeye başlanması lazım. Kamp hazırlıkları başlanmalı. Örneğin yabancı hoca olacaksa ligi, takımı ve altyapıyı tanımaya başlamalı. Gelecek gidecek oyuncular belirlenmeli. Ve bir sürü konu.

Şimdi ne oluyor hoca meselesi konuşulmayınca Rıza Hoca hiç etkilenmemiş mi oluyor. Oyuncular sahada verimli mi oluyorlar. Gördük Kasımpaşa maçında hepsini.

Sorunuza gelirsem. Ben öyle bir şirketin başına geçer geçmez hemen şirketi nasıl ayağa kaldırırım diye proje üretmeye başlarım. Yapacağım şey bu olurdu. Ağaoğlu'nun seçimden önce yapmaya başlamış olması gereken şey. Adam rakip olmayan bir seçimde geldi kafasına göre takılıyor.

Aralık ayında "yönetim istifa" başlığından devam ederiz..
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eleştirmesi kolay, transfer istemesi kolay, mesele aidiyet duygusu hissettiğin kulübüne karşı senin de çözüm üretmen, fikir sunman. Senden para isteyen yok, bilgisayar başından ahkam kesip ağlayacaksanız gelmeseydiniz gibi laflar etmek en basit iş.
                  Cebimide 50m USD param olsa gider aday olurum. Param olmadığı için yapabileceğim tek şey forma almak, maça gitmek ve bilgisayar başından ahkam kesmek. Bir sürü de öneri ve fikir de yazıyoruz burada. Ne yapayım başka? Paramız yok diye sesimiz çıkmasın mı ? Parası olanlar ne dese doğrudur mu diyelim.
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Bu yönetim kimseyi heycanlandırmıyor EVET !
                    Ama bundan önce bizi heycanlandıranların bizi ne hallere koyduklarınıda gördük. O nedenle ben bu kez heycanlanmak istemiyorum . Anlatmasın adam projesini falanını filanını bilmeyelim neyi nasıl yaptığını, yapsında nasıl yaptığı veya yapacağı umurumda değil.

He okadar merak ediyorsanız üye olun kulübe eksiksiz ödeyin aidatınızı once delege olun sonra gidin kurullarda söz hakkı isteyin açıkla bunları nasıl yapacağını diyin . Bu bu kadaar basit bence.
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Geçmişte yönetimler proceler yaptılar, karaya oturduk. Proce tâliplisi olmayın, az sabırlı olun. Bize proje gerekiyor.

Proce yapıp ağızlara bir parmak bal çalmak, iş yapıyor görünmek işin kolay yolu.

Bu seferki durum “tutarsa tutar, tutmazsa can sağlığı” durumu değil. Yapılacak işin başarılı olması şart.
                      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.05.2018, 15:48.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Sorunuza gelirsem. Ben öyle bir şirketin başına geçer geçmez hemen şirketi nasıl ayağa kaldırırım diye proje üretmeye başlarım. Yapacağım şey bu olurdu. Ağaoğlu'nun seçimden önce yapmaya başlamış olması gereken şey. Adam rakip olmayan bir seçimde geldi kafasına göre takılıyor.
                        Bu süper! Bir de Kulübe bağış başlığında görmüştüm böyle süperini, vatandaş diyordu ki, başarısız olursa hesap sormak için bağış yaptım.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ağaoğlu'nun açıklamalarına baktım da harbiden durumumuz iç karartıcı.

İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta'dan enkaz devraldı.

130 MT'lik gelire rağmen 300 MT'lik gider var. ( Döviz kuru artışı, faiz, futbolcu giderleri, seyahatlar vs...)

Üstelik FİFA ve UEFA'da da onlarca dosya olduğunu hatta Kucka ve Sosa transfer taksidinin hiç ödenmediğini söyledi.

Bir de bahsettiği önemli birşey var ki TS için kurtuluş olacaktır.

Harcama yapıldığında gelir-gider dengesi gözetilecek eğer gider geliri %30 oranında aşarsa genel kurul'un onayının alınacağını söyledi.

Eğer bütçeyi geçerseler de her durumda yöneticiler gideri karşılayacakmış.

A.Ağaoğlu bunu hayata geçirirse TS tarihine altın harflerle geçecektir. Böylece mali problem yaşamayan, istikrarını koruyan bir takım olacağız.

Bunun dışında bahanelere de sığınmamalı yarışmacı takım öyle zor bir iş değil.

Scout sistemine cüzi bir bütçe ayırarak ( Trezeguet, Şota, Szymek, Aurelio ) gibi 8-10 tane genç, potansiyelli ve kaliteli yabancı oyuncu bulunabilir.

Elbette yerli eksenli olmamalı, modern ve endüstriyel futbola ayak uydurmalıyız.
                          En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 08.05.2018, 22:39.

Yorum

• Az evvel başlan açıkladı, 2 yıldır ONUR para almıyormuş, arkadaşlarımınkini ödeyin bizim oaramız kalmaz demiş��

Ulan bu takımda ne varsa, ülkenin her zaman en karakterli, dürüst futbolcusu burada oynuyor.

Ülkede bu işi kabul edecek adam az bulunur bırak futbol camiasını.

BJK OLSA, “ONURLU TRABZON” diye yişört yapardı, yapsalar almayan şerefsizdir
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Beinsportsta gördüm yine pfdk ya sevk edilmişiz. Geçen hafta da vardı sanki. Ne yaptık da sevk edildik anlamadım
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Cebimide 50m USD param olsa gider aday olurum. Param olmadığı için yapabileceğim tek şey forma almak, maça gitmek ve bilgisayar başından ahkam kesmek. Bir sürü de öneri ve fikir de yazıyoruz burada. Ne yapayım başka? Paramız yok diye sesimiz çıkmasın mı ? Parası olanlar ne dese doğrudur mu diyelim.
                                Aman abicim, birgün 50m USDn olursa sakın aday olma, 50m USDliler yüzünden bu hallerdeyiz.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X