Yakasın daki Rizespor rozeti bu arada.. Olması gereken ziyaret hareket. Keşke Rize de gitse. Sahada verilir cevap ama Rize Trabzon ayrı düşünülemez. İnşallah başlangıç olur
Burada taraftarada iş düşüyor. Beter olsun düşsün sokayım edeyim laflarla ancak ortam gerilir
Yakasın daki Rizespor rozeti bu arada.. Olması gereken ziyaret hareket. Keşke Rize de gitse. Sahada verilir cevap ama Rize Trabzon ayrı düşünülemez. İnşallah başlangıç olur
Burada taraftarada iş düşüyor. Beter olsun düşsün sokayım edeyim laflarla ancak ortam gerilir
Dalga mı geciyorsunuz. Olması gereken bu mu yani? Hadsizlik yapan , serefsizce isnatlarda bulunan Rize yönetimi ama sanki sıkıntı bizden kaynaklaniyormus gibi harekette bulunuyorlar.
Olması gereken Rize yönetiminin " biz hata ettik, haddimizi aştık, sezon boyu yaptığımız hataların bedelini ödedik, bu tip söylemlerde bulunan şahısları kınıyoruz" şeklinde açıklama yapmalarıdır. Gerisi fasa fiso. Bu şekilde Rize yönetimince bir hamle gelmeden bizim yaptığımız her girişim benim gözümde ezikliktir. Altında siyasi emeller ya da korkular yatan davranıştır.
Beyler rahat olun Başkan'ın bir bildiği vardır, bazı zamanlar bu takımlara hoşgörü göstermek lazım. Fazla takılmayın. Kimsenin ezildiği büzüldüğü yok.
Sürekli zıt gidersek Rize'yi Fener'e kaptırırız, bu şekilde yakın durursak aramız iyi olursa bizim için daha iyi. Karadeniz'de tekrar hakimiyeti almak işimize gelir. Bu şehirler bizim komşumuz.
Aramızda sürekli husumet olursa Fener'e bilenmez bunlar, her maç bize bilenirler. Futbolda bunlar önemli.
Bazı zamanlar politik olmak lazım her şeye atar giderle bir yere varamayız.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.05.2018, 16:45.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Muharrem Usta'nın iki şehir arasına yaptığı tahribatı Moğol ordusu yapmadı."
Hadi buyur, burdan yak.
Nereye çekelim şimdi bunu? Ne anlayalım bundan şimdi?
Bunu gerçekten söylemiş mi?Konuşmanın görüntüsü var mı?
Bu kadar terbiyesizce bir lafı nasıl etmiş.
Muharrem Usta'ya ikinci defa iftira atıyor Ahmet Ağaoğlu ve bunu neden yapıyor,kompleks mi yapıyor?
Beyler rahat olun Başkan'ın bir bildiği vardır, bazı zamanlar bu takımlara hoşgörü göstermek lazım. Fazla takılmayın. Kimsenin ezildiği büzüldüğü yok.
Sürekli zıt gidersek Rize'yi Fener'e kaptırırız, bu şekilde yakın durursak aramız iyi olursa bizim için daha iyi. Karadeniz'de tekrar hakimiyeti almak işimize gelir. Bu şehirler bizim komşumuz.
Aramızda sürekli husumet olursa Fener'e bilenmez bunlar, her maç bize bilenirler. Futbolda bunlar önemli.
Bazı zamanlar politik olmak lazım her şeye atar giderle bir yere varamayız.
Yapmayın arkadaşlar Bu adamların hep mi "bir bildiği vardır" hep mi "büyük düşünüyorlar". Bildiğiniz siyasi peşkeş bu. Ayrıca başkanın Muharrem Usta'yı yani eski Trabzonspor başkanını satması hiç yakışık alıyor mu? Hiç rahatsız olmuyor musunuz bundan?
Ayrıca Rize kendini tutamıyorsa kim kaparsa kapsın. Yıllarca karşımıza fener formalarıyla çıktılar tribünlerde de ne oldu yani birden nereden çıktı bu Rizespor hassasiyeti.
Ve bu sadece (maalesef) Rizespor'un da sorunu değil. Bu ülkede kendi şehir takımlarını fenere galatasaraya beşiktaşa satmamış bizden başka bir şehir biliyor musunuz? Aradaki buzlar eritilmesin demiyorum ama bunun yolu yöntemi bu değil.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Dalga mı geciyorsunuz. Olması gereken bu mu yani? Hadsizlik yapan , serefsizce isnatlarda bulunan Rize yönetimi ama sanki sıkıntı bizden kaynaklaniyormus gibi harekette bulunuyorlar.
Olması gereken Rize yönetiminin " biz hata ettik, haddimizi aştık, sezon boyu yaptığımız hataların bedelini ödedik, bu tip söylemlerde bulunan şahısları kınıyoruz" şeklinde açıklama yapmalarıdır. Gerisi fasa fiso. Bu şekilde Rize yönetimince bir hamle gelmeden bizim yaptığımız her girişim benim gözümde ezikliktir. Altında siyasi emeller ya da korkular yatan davranıştır.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O başkan yok. Zaten Rize sevmiyordu bu başkan da takımı aldığında gereken herşeyi söyledi eleştirdi.
Bunu gerçekten söylemiş mi?Konuşmanın görüntüsü var mı?
Bu kadar terbiyesizce bir lafı nasıl etmiş.
Muharrem Usta'ya ikinci defa iftira atıyor Ahmet Ağaoğlu ve bunu neden yapıyor,kompleks mi yapıyor?
[MENTION=896]My[/MENTION] Ben de okudum da belki cümle bağlamından kopmuştur,başka bir şey söylemek istemiştir,o yüzden görüntü ve sesi dinlemek lazım.
Ahmet Ağaoğlu'nun bu lafı söyleme sebebi nedir bilmiyorum,çok terbiyesizce ve hakkaniyeti olmayan bir söz etmiş,doğruysa.
Muharrem Usta'nın futbolcular için teklif ettiği protokol için de kendi parasını alma şartı var yalanını söylemişti,Usta bu doğru değil dedikten sonra özür dilemedi.
Çok yanlış bir hareket,Muharrem Usta gerçek manadan enkaz aldığı İbrahim Hacıosmanoğlu'na bile kötü bir laf etmedi,başkanlık makamını korudu.
Ayıptır,Ağaoğlu çok yanlış işler yapıyor.Bu kadar ezik ve kompleksli olmaya gerek yok.
[MENTION=38107]sasone[/MENTION] Kardeşlim kol kırılır yen içinde kalır. Kendi aramızda kavga gürültü olur. Usta şunu yapmış Ağaoğlu bunu yapmış; işlerin iç yüzünü bilmiyorum/bilmiyoruz. Mevzu mevcut TS Başkanının eski TS Başkanını ortaya atması. Bu öyle bir cümle ki benim anladığım (ve de diğerlerinin de anlayacağı) TS Başkanı o maçta bir halt karıştırmış. Böyle cümle olur mu?
Umarım dediğin gibidir. Yapılıyor çünkü cümlenin başını kı.ını kesip işine gelen kısmı paylaşmaları.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yapmayın arkadaşlar Bu adamların hep mi "bir bildiği vardır" hep mi "büyük düşünüyorlar". Bildiğiniz siyasi peşkeş bu. Ayrıca başkanın Muharrem Usta'yı yani eski Trabzonspor başkanını satması hiç yakışık alıyor mu? Hiç rahatsız olmuyor musunuz bundan?
Ayrıca Rize kendini tutamıyorsa kim kaparsa kapsın. Yıllarca karşımıza fener formalarıyla çıktılar tribünlerde de ne oldu yani birden nereden çıktı bu Rizespor hassasiyeti.
Ve bu sadece (maalesef) Rizespor'un da sorunu değil. Bu ülkede kendi şehir takımlarını fenere galatasaraya beşiktaşa satmamış bizden başka bir şehir biliyor musunuz? Aradaki buzlar eritilmesin demiyorum ama bunun yolu yöntemi bu değil.
Yâni diyorsun ki Erdoğan Rizespor'u çok önemsiyor. Yâni diyorsun ki Erdoğan'ın çok önemsediği Rizespor geçen sezon küme düştü. Yâni diyorsun ki, Erdoğan çok önemsediği Rizespor'un küme düşmesini engelleyecek yapıda, güçte biri değil.
Ve sonuçta diyorsun ki, Ağaoğlu Erdoğan Rizespor'u çok önemsediği için yalakalık olsun diye Rize'ye gidiyor.
Durum bu iken yaptığın çıkarımın tutarlılığını sağlayan ne?
Erdoğan Fenerbahçe'ye gösterdiği özel ilgi alâkanın bırak aynısını, yarısını Rizespor'a gösteriyor olsa haklısın Erdoğan Rizespor'u çok önemsiyor diyeceğim.
Bu durumda Ağaoğlu'nun davranışında zarf mazruf ayrımı yapmadan doğrudan bunu siyâsete yalakalık olarak değerlendirmek alerji belirtisi.
En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 04.05.2018, 17:15.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Muharrem Usta'nın Bursa-Rize maçı dolayısıyla en son konuşmalarından birinde Ersun Yanal'a suç atması daha büyük rezalet bence. Usta açıklamalarıyla çok saçmaladı bu mevzuda.
Yâni diyorsun ki Erdoğan Rizespor'u çok önemsiyor. Yâni diyorsun ki Erdoğan'ın çok önemsediği Rizespor geçen sezon küme düştü. Yâni diyorsun ki, Erdoğan çok önemsediği Rizespor'un küme düşmesini engelleyecek yapıda, güçte biri değil.
Ve sonuçta diyorsun ki, Ağaoğlu Erdoğan Rizespor'u çok önemsediği için yalakalık olsun diye Rize'ye gidiyor.
Erdoğan Fenerbahçe'ye gösterdiği özel ilgi alâkanın bırak aynısını, yarısını Rizespor'a gösteriyor olsa haklısın Erdoğan Rizespor'u çok önemsiyor diyeceğim.
Durum bu iken Ağaoğlu'nun davranışında zarf mazruf ayrımı yapmadan doğrudan bunu siyâsete yalakalık olarak değerlendirmek alerji belirtisi.
Yok abi, diyorum ki kırmızı çizgimiz Kudüs'tür. Diyorum ki bunlar hep Londra kaynaklı
Benim bu konuda ki fikrim de zikrim de belli. Ortada kraldan fazla kralcılık, en önemlisi de Rizespor üzerinden Trabzonspor'dan rövanş almak var.
Muharrem Usta'nın Bursa-Rize maçı dolayısıyla en son konuşmalarından birinde Ersun Yanal'a suç atması daha büyük rezalet bence. Usta açıklamalarıyla çok saçmaladı bu mevzuda.
Ne güzl di mi Usta Yanal'ı, Ağaoğlu Usta'yı, Tekfur abiyse burnunu bu işlere sokan siyaseti eleştirenleri suçladı Suç doğar p.ç doğar derler. Korkarım bu p.ç bizim kucağımızda kalacak bu gidişle
Yorum