Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Scout ekibiyle ilgili düşünceniz nedir?Her takımın ve tabii ki Trabzonspor'unböyle bir ekibi olmalı mı?

Scout ekibine ihtiyaç var ama şu bir gerçek ki, bilen değilsen bilmeyenlerin etkisinden kurtulamıyorsun. Geçmiş arkadaşlar da iyisini yapmak gibi bir çaba içinde oldular ama onun kriterlerini belirleme noktasında bilgi ve birikime sahip olmadıkları için herhangi biriyle bu işin çözülebileceği yanılgısında oldular. Ve ödediğimiz bedeller. Ben bu bedelleri sadece sportif başarı ve ekonomik olarak görmüyorum. Kitledeki moralsizlik, güvensizlik ve geneldeki Trabzonspor'dan beklenen sonuçların oluşmaması olarak görüyorum. Bu scout ekibini oluşturmak çok ciddi bir iştir. Ve kendine özgü olması gerekir. Yanı başka bir takıma bakılacak olan oyuncu farklı olabilir ama biz kendimize özgü bir seçicilikle bu sorunu çözmeye çalışacağız. Scout ekibimizi kurmaya çalışıyoruz. Çünkü ihtiyacımıza dönük iyi oyunculara ulaşmak için bu bilgiye sahip bir ekibimiz olmalı. (Özkan Sümer)
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Ne güzel sirinlikler dönüyor bu baslikda öyle insanin ici aciliyor, insallah hep böyle devam eder.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://www.fotomac.com.tr/trabzonsp...mutluluk-olmaz
        Özkan Sümer: Teknik adam çok önemli. Doğru oyuncuları seçmene rağmen yanlış teknik adam seçerseniz onların doğrululuğu işe yaramaz.
        Dinozorlarin zamanindan sonra ilk defa umut verici bir yorum gördüm, insallah bu yorum Teoride kalmaz, pratige dökülür.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Çaykur Rizespor'dan Trabzonspor'a zeytin dalı

<summary>Kulüp başkanı açıklamalarda bulundu.
          </summary>

Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor'un başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Trabzonspor ile yaşadıkları gerginlik hakkında açıklamalarda bulundu.

Yardımcı: "Çaykur Rizespor'un tarihini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Rizeli, Trabzonlu ayırımı yapmadım. Çağırdığımız Trabzonlu dostlarımız buna memnuniyetle dönüş yaptıklar. Çoğu geleceğini ifade etti. Mutlu günümüzde sporun, dostluk, kardeşlik barış olduğunu bütün Türkiye'ye ilan etmek istiyoruz."

TRABZONSPOR'A KAPIMIZ AÇIK!
          Hasan Kemal Yardımcı, şampiyonluk kutlamalarında Trabzonspor Kulübü Başkanı ve yöneticilerini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını vurgulayarak, "Maça gelmeleri bizi elbette mutlu eder ama maçtan önce yapılması gerekenler var. Trabzonspor'a kapımız açık. Konuşacağımız mevzular var. Çözülmeyecek hiçbir şey yok. Çünkü biz birinci lige düştük ve kendi dizlerimiz üzerinde ayağa kalktık. Bu bize bir rahatlık getiriyor. Bizim kimse ile bir hesabımız yok. Olanların bir daha yaşanmaması için hoş olmayan sosyal medya mesajları paylaşılmamalı. Bu hayat, bu futbol buna değmez.

Rizespor forması giymiş, terletmiş dostlarımızın Rizelilerden ayrı tutulmasını istemiyorum, bize yakışan budur. Bize emek vermiş Trabzonlu dostlarımızı hatırlamak, futbolun, sporun kucaklayıcı yanını göstermek istiyoruz. Cumartesi bir kaynaşma günü olacak. Mutlu günler bekliyor bizi. Bunun keyfini çıkaracağız. Maçta hiçbir şekilde taraftarımızın hoş olmayan, hele hele Trabzon ile ilgili tek bir kelime bağırmasını istemiyorum. Rize'ye yakışan neyse onu sergilemeleri lazım. Rize'ye emek vermiş Trabzonlu dostlarımız, bizim davetimiz üzerine buraya geliyorlar." dedi.

trabzonhaber
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özkan Sümer: “Artık menajerlerin teklif ettiği isimleri almayacağız. Menejerler boşuna kendilerini yormasın.
            Peki neden ? Prensip olarak karşı olduğun için mi, yoksa paramız olmadığı için mi ?

Veya şöyle sorayım:

Bana nereden oyuncu alınmayacağını değil, nereden alınacağı söyleyebilir misiniz ?

Scout ekibi var mı ? yok.
            Transfer çalışması yapan, önümüzdeki senenin futbol planlamasını yapan bir hoca var mı ? yok.
            Trabzonspor'a sürekli oyuncu veren altyapı veya 1461'de pişen gençler var mı ? yok. (Yusuf ve Abdulkadir'in bir devamını göremiyoruz ki bu iki isim de henüz olmuş değil, sadece ışık veriyor, bir zamanlar Muhammet Demir'in veya ne bileyim Barış Memiş'in verdiği gibi.)

O zaman hiç bir planlaman yoksa, hazırlığın yoksa döner dolaşır transferin son günü panik ile menejer transferi yaparsın, senden önceki yönetimler gibi.

O yüzden, bana içi boş söylem değil, icraat lazım. Menejerlerden almamak güzel de buna karşılık hazırlığın nedir, çalışman nedir onu söyle ?
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Şu Rize olayı için kulüpten bir açıklama geldi mi?
              Umarım böyle bir şey olmaz.

Yorum

• Hayatta bir duruşu olmalı insanın...
                İnsanları değerli kılan duruşu ve sarsılmaz iradesidir.
                Camialar da insanlar gibidir. Onların da bir duruşu olur.
                Trabzonspor mesela! Bir duruşu olduğu için 70'li ve 80'li yıllara damga vurdu.

Peki bugünlerde Trabzonspor'un bir duruşu var mı? Bir omurgası var mı?
                Dost acı söyler! Maalesef bir duruşumuz yok! Bu kişiliksiz vaziyet de Trabzonspor'u başarısızlığa sürükledi.
                Her şeyden önce yeniden ayağa kalkacaksak önce yeniden duruşumuzu yeniden belirlemeliyiz.
                Öyle çok fazla aramaya da gerek yok, 70'lerde bu camia kimliğini zaten bulmuştu. Orayı hatırlamak yeterli!

Peki duruş nedir?
                Şike yaparak şampiyonluğu çalan Fenerbahçe küme düşürülene kadar bir daha maçlarına çıkmamaktır duruş!
                Hırsızlığa çanak tutan, hırsızı koruyan siyasetçilere sandıkta okkalı bir tokat atmaktır duruş!
                Hakkını savunmak için topyekun hareket etmektir, sessiz kalmamaktır duruş!
                Duruş budur! Duruş birlik olup çelik gibi bir irade ile haksızlığa karşı mücadele etmektir!

Peki Trabzonspor camiası bunların hangisini yaptı?
                Elbette taraftarı eleştirebiliriz. Neden yeterince refleks göstermediler diye azarlayabiliriz.
                Fakat daha çok eleştirilmesi gereken birileri varsa o da Trabzonspor Yönetimleridir.
                Maalesef 2011'den beri gelen her yönetim kaçak güreşti, şike ile topyekun mücadele etmedi.
                Mücadele edermiş gibi görünüp esasında camiayı harekete geçirmemek için her şeyi yaptılar!
                Yönetim eliyle bir tane yürüyüş, protesto, basın açıklaması gibi organizasyonlar düzenlenmedi.
                Her şeyi bırak taraftarı organize etmek için hiç bir çağrı yapmadılar. İşte duruş bu yüzden önemli...

Yorum

• Malum sahis emretmistir tez rizesporun macuna gidule!!!
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hoca ve transfer planı bütün yapacaklarına bedel olacak ama şu ana kadar yuvarlak söylemler dışında bir icraat yok. Bursa maçından hemen sonra Rıza Çalımbay gitmezse ilk plansızlıkları ortaya çıkmış olur.

Yorum

• Yönetim güzel çizgide ilerliyor. Hakan Kulaçoğlu’nun da bu yönetimde olmasını isterdim, hem katkı vermesi hem pişmesi için.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Rize süper lige yükseldiği zaman rizenin kent merkezini ve o çok coşkulu! taraftarını televizyon canlı verdi. Toplasan 100-200 kişi.

Yani Rizede Rizeyi sallayan yok, bize mi kaldı Rizeyi kurtarmak dost ilişkileri kurmak.

Bitik bir şehir, bitik bir camia, olmayan taraftarları. Pehhh.

Yamanacam diye ne hale geldi bizim başkanlar.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rize süper lige yükseldiği zaman rizenin kent merkezini ve o çok coşkulu! taraftarını televizyon canlı verdi. Toplasan 100-200 kişi.

Yani Rizede Rizeyi sallayan yok, bize mi kaldı Rizeyi kurtarmak dost ilişkileri kurmak.

Bitik bir şehir, bitik bir camia, olmayan taraftarları. Pehhh.

Yamanacam diye ne hale geldi bizim başkanlar.
                          Kulüplerle taraftar sayılarına göre mi ilişki kurmalıyız diyorsun?
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ne yapmalarını, ne demelerini bekliyorsunuz ki?
                            Tamam ben de Rizespor'un maçına gidilmesini desteklemiyorum düşünce olarak ama demek ki durum sandığımızdan da vahim. Demek ki vaziyet birilerine yaranılmasını, şirin gözükülmesini gerektirecek kadar kötü.
                            Siz ona buna posta koyalım, göğsümüzü kabartalım, hava atalım vs. mi istiyorsunuz? Politik davranmak durumundayız demek ki.
                            Bir de bu şekilde düşünün derim.
                            Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kulüplerle taraftar sayılarına göre mi ilişki kurmalıyız diyorsun?
                              Buradan bu mu çıkıyor? Demek istediğim açık. şehrinin umrunda olmadığı bir takıma neden şirin görünüyoruz? Rizesporun başakşehirden farkı nedir?

Yorum

• Ayrıca hala anlamış da değilim, düşmelerinin müsebbibi biz değiliz. Neden bu gereksiz tavırlar...

Haa şirin görünelim arayı yapalım yukarlardan para filan gelir diye çakal düşünceler içine girmeye de hiç gerek yok. Kelin ilacı olsa başına sürer. Para mara yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X