Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Umarım 2 ay sonra başkan'ı yarı yolda bırakacak bir yönetim seçilmemiştir. Hacısalihoğlu da pek içime sinmiyor ama hayırlısı olsun. İşlerini düzgün yapsınlar sadece TS için çalışsınlar en büyük dileğim bu.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 19:39.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Hayırlı olsun sevdiğim beğendiğim bir isim. Yönetimde çatlaklar olmadan güzel bir sezon geçirmek umuduyla!

Yorum

Benim en önem verdiğim konu 1-2 ay sonra yöneticilerin birbirine sürekli laf atmadığı birbirlerinin kuyusunu kazmaya başlamadığı bir yönetim kurması.
        Son 2 yönetim de böyle oldu bir yerden sonra o ayrılan yöneticiler bizim tahminimizden daha fazla zarar veriyor.
        Kendi aralarında tartışan eleştiren ama dışarıya karşı birlik mesajı verebilen bir yönetim olması dileğiyle.

Yorum

Ben kendisinin uzun vadeli bir başkan olacağına inanmak istiyorum, öyle hissediyorum. Aksi taktirde sıradan bir takım oluruz ve kaybolup gideriz.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

hayırlı olsun.. umarım sloganı "az laf çok iş" olur..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Camiamıza hayırlı olsun...

Yorum

İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim listesindeki isimleri araştırdım sosyal medya hesaplarına bir baktım ağırlıklı olarak iktidarın propagandasını yapan isimler. Bakın oy veren vermeyen demiyorum, propaganda yapan isimler diyorum.

Zeyyat Kafkas AK Parti’den milletvekili aday adayı
                Müminhan Bilgin AK Parti Kurucu üyesi
                Mesut Çağlar Bozoğlu AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı

Hiçbirinin internet hesaplarında Trabzonspor vurgusu yok. İktidar partisinin metinlerini paylaşıp güzelleme yapıp durmuşlar. Umarım bunlarla bu kulüp siyasetin bataklığına daha fazla saplanmaz!.. Bu mesajım burada dursun. Herkes de iyi incelesin, seçtiğimiz başkan siyasetin değil Trabzonsporun başkanı olduğunun ve yönetimindeki isimlere nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğretsin. Ben yöneticimin profilinde Trabzonsporu görmek isterim siyasi partileri değil!...
                Bunu iyi ki okudum. Ben yeni yönetime hep mesafeli duracağım.

Yorum

Hayırlı olsun Rabbim muvaffak etsin İnşallah bu sıkıntılı dönemi rahatlıkla atlatır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

Ahmet agaoglu hayirli olsun yeni baskanimiz basarili olur insallah
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

hayalimiz umarim kabusa dönüsmez
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Şenol Güneş'i getirebilirse ki imkansiza yakın, ancak o zaman başarılı olabileceğini düşünüyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

1-Hoca seçimi çok önemli. Bu sezon iyi bir hocamız olsa en az 10 puan fazlamız olurdu.
                          2-Kadroda kalitesiz, verimi düşük, maliyeti yüksek, yaşlı, maksimuma ulaşmış oyuncular var. Bu oyuncu grubu en maliyetli ve verimi düşüklerden başlanarak elden çıkarılmalı. Abdülkadir dışında satabildiğimiz kadar oyuncu satmalıyız. Yerlerine bedelsiz, kiralık, düşük bedelli (1-3 milyon) ve alt yapıdan oyuncular alınmalı.

Bu 2 konu Ağaoğlu'nun kaderini belirler. Ağustos'a kadar az çok kendini belli eder. Umarım ezici üstünlükle elde ettiği koltuğun hakkını verir ve hayal kırıklığı yaratmaz.

Yorum

Trabzonspor a hayırlı olsun . İnşallah sözünün eri olur,kulübü borç batağına sürüklemez.

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Güneş'i getirebilirse ki imkansiza yakın, ancak o zaman başarılı olabileceğini düşünüyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kargalar bu sene şampiyon olamasın ben geleneceğini düşünüyorum.

Yorum

Trabzonspor'umuz için hayırlı olur inşaAllah. Allah utandırmasın...
                                Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X