Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orada neden başkanı korkak gördüğümü ve takımı sabote ettiğimi açıkladım. Bunu anlamıyorsan ne diye mesajımı siliyorsun be adam? Her bir mesajımda senin bir moderasyon hareketini görmek zorunda mıyım? Verdiğin cevap da resmen bir dikta mesajıdır. Başkana kötü derseniz bak sizin mesajı silerim ve banlarım ha! dercesine. Dışarıda işin gücün varsa git onunla uğraş. Şu siteye geldiğimde senin despotik tavırlarını görmek zorunda değilim. Zaten biraz açık görüşlü olsan bunları yapmazsın ya neyse. Eğer bir daha mesajıma saçma bir sebeple müdahale edersen seni de üstlerine şikayet edeceğim. Madem burası demokratik bir taraftar forumu o halde sen de yargılan bakalım daha üstlerin tarafından. Böyle külhanbeyi gibi hareket etmek de nedir? Ayıptır, günahtır. Şurada bir iki görüş alışverişi yapmak istiyoruz rahat bırakmıyorsun. Ikide bir ahlak polisi gibi benim mesajlarıma müdahale etmeyi bırak. Aksi takdirde konuyu seninle aramda doğacak bir soruna çevirmek istemem.
    Yakışıksız hitaplarınızı bir kenara bırakırsak, forumda devamlı olarak aktif olan iki tane forum yöneticisi var. Birisi Ozan Yılmaz kardeşim, diğeri de benim. Takımı sabote ediyor diye sunduğunuz neden takımın teknik direktörünün kovulmaması. Ama adamın kapı gibi sözleşmesi var, bunu bir sakin davranıp düşünseniz böyle anlamsız çıkışlar yapmanıza da gerek kalmayacak. İşte o zaman bu iddianız sağlam temellere de oturmamış oluyor.

Forumda temellendirilmemiş transfer haberi verenler üyelere de aynı işlemi uyguluyoruz. Hatta kaynak belirtmemekte ısrar eden bir üyeyi forumdan uzaklaştırma kararı da almıştık.

Hepimizin hataları olabilir, ben de hata yapıyorumdur muhakkak bu işlemleri gerçekleştirirken. Ben her daim diyorum, memnum olmadığınız bir kararım varsa bildirin. Bunu küstahça bir tavırla söylemiyorum. Hata yapıyor olabilirim diye diyorum. Ancak insanlar raporlayıp incelenmesini istemek yerine tartışmaya girmeyi daha çok seviyorlar.

Ayrıca bazı zamanlar, tepki çeken bir kararım olduğunda ve bu yoğunluktaysa bizzat forum yönetimi kısmına bunu belirterek, herkesin aldığım kararın doğruluğu ve yanlışlığı noktasında fikir belirtmesini istiyorum ve ortak alınan karara göre yol çiziyoruz.

Ayrıca şu "seninle aramda doğacak bir sorun" kısmıyla ilgili de gerçekleştirilemeyecek tehditlere hiç gerek yok

İyi forumlar.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Kulübüâ€�Onaylanmış hesap @Trabzonspor<small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px; white-space: nowrap;"> 2 dk.2 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
      </button>

Batmanlı İş Adamı Metin Güneş, kulübümüze 1,5 milyon TL’lik maddi destek sağladı Başkanımız Ağaoğlu: "Tüm camiamızı bu dayanışmaya davet ediyorum"

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Helal olsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yakışıksız hitaplarınızı bir kenara bırakırsak, forumda devamlı olarak aktif olan iki tane forum yöneticisi var. Birisi Ozan Yılmaz kardeşim, diğeri de benim. Takımı sabote ediyor diye sunduğunuz neden takımın teknik direktörünün kovulmaması. Ama adamın kapı gibi sözleşmesi var, bunu bir sakin davranıp düşünseniz böyle anlamsız çıkışlar yapmanıza da gerek kalmayacak. İşte o zaman bu iddianız sağlam temellere de oturmamış oluyor.

Forumda temellendirilmemiş transfer haberi verenler üyelere de aynı işlemi uyguluyoruz. Hatta kaynak belirtmemekte ısrar eden bir üyeyi forumdan uzaklaştırma kararı da almıştık.

Hepimizin hataları olabilir, ben de hata yapıyorumdur muhakkak bu işlemleri gerçekleştirirken. Ben her daim diyorum, memnum olmadığınız bir kararım varsa bildirin. Bunu küstahça bir tavırla söylemiyorum. Hata yapıyor olabilirim diye diyorum. Ancak insanlar raporlayıp incelenmesini istemek yerine tartışmaya girmeyi daha çok seviyorlar.

Ayrıca bazı zamanlar, tepki çeken bir kararım olduğunda ve bu yoğunluktaysa bizzat forum yönetimi kısmına bunu belirterek, herkesin aldığım kararın doğruluğu ve yanlışlığı noktasında fikir belirtmesini istiyorum ve ortak alınan karara göre yol çiziyoruz.

Ayrıca şu "seninle aramda doğacak bir sorun" kısmıyla ilgili de gerçekleştirilemeyecek tehditlere hiç gerek yok

İyi forumlar.
        Bak bak bak. Yahu burası akademik ya da bilimsel forum mu? Eğer öyleyse ona göre söyleyin de biz de o üslupla yazalım. Ben orada senin zoruna da gitse kabul etmesen de daha farklı örneklerle de bir görüş ortaya koydum. Sen bunu beğenmiyorsun ya da kabul etmiyorsun diye mesaj silecek kadar iş bilmezin birisin. Madem para da almıyorsun. Bırak git bu işi. Üye banlamak ya da mesaj silmek gibi bir derdin varsa git ergen forumlarında takıl. Orada istediklerini rahatça yapabilirsin. Yazdıkların, çizdiklerin, laf sokarcasına "iyi forumlar" deyip emoji koyman bile bu işi yapamadığının ve görevi kötüye kullandığının ispatıdır. Tek derdin ilgi çekmek ve merak uyandırmak. Böyle bir amacın varsa gidip avmlerde takılman daha iyi olur! Bu yüzden ben seninle sen bu kafadayken hiçbir sorunu çözemeyeceğim. O yüzden sen değil, senden yetkili kim varsa onlar bu konuda bana ulaşsın. Sarf ettiğim uyarı da reel hayatla ilgili değil zaten. Kendini böyle haklı göstermen ayrı bir saçmalık. Burada çıkacak bir polemik olduğunu da anlamıyor musun yoksa anlamazdan mı geliyorsun?

Ayrıca seni rapor etsem ne olur. Sen bu cüretle raporları da silersin be! Bir daha benden ne alıntı yap, ne muhattap ol. Yoksa ağır sözler demekten geri durmayacağım.

Diğer yöneticilere de sesleniyorum. Beni bu tek taraflı iş bilmez yöneticinizle muhattap etmeyin. Baş merciide kimler varsa, nasıl bu işler yürüyor anlatsın, özelden de olabilir. Eğer daha iyi bir forum idaresi arıyorsanız bu tamamen "Yönetici her zaman haklı, üye suçludur" odaklı yöneticinizi görevden alırsınız. Eğer bu forum gerçekten her görüşün birliğini içeriyorsa yönetici bile gerektiğinde ceza alır.

Ek: Gereken raporlamayı da yaptım. Ben böyle "baskıcı" bir yönetici istemiyorum. Hadi raporu da sil beni de banla!
        En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 24.04.2018, 20:35.

Yorum

• Parça parça verilen paralar anlam ifade etmez. Madem böyle gelen paralara itiraz yok hatta teşvik var, Kulübün ciddi bir kampanya başlatması lazım. Herkes gücü ölçüsünde yardım eder.
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Parça parça verilen paralar anlam ifade etmez. Madem böyle gelen paralara itiraz yok hatta teşvik var, Kulübün ciddi bir kampanya başlatması lazım. Herkes gücü ölçüsünde yardım eder.
            2001 yılda istanbulda bir gece yapılmıştı iş adamlarından çok önemli miktarlar toplanmıştı diye hatırlıyorum yine aynısı olabilir.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ayrıca batmanlı iş adamına helal olsun Trabzonlu olupta Trabzonsporu tutmayan eziklere kapak yaptı adam.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ts Clup üzerinden bi kampanya başlansa taraftar küçük eşyaları 10 tl ve katları 50-100-150-200-250-500-1000 tl gibi fiyatlarla bütçemize göre satın alsak. Her birim fiyat için karşılığında küçük bir eşya sembolik olsa yeter. stok sorunu olmayacak para anında hesaba geçsin ama isterse teslimat 6 ay 1 sene sonra olsun yeterki kasaya girdi olsun. Mesela bileklik 10 lira kaşkol 20 lira forma 250 vs. Bu kampanya sürekli dillendirilse bir taraftar her Ay 20 tl alışveriş yapsa çok büyük miktarlar olur. İş adamlarıyla yapılacak başka kampanyalar kulübü 1 yılda bile borçsuz hale getirir. Yeterki taraftar ateşlensin gördüğüm kadarıyla herkes bu psikolojiye kendini hazırlamış.
                “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Doğuda, güneydoğuda gerçekten hakiki Trabzonsporlu taraftarlarımız var, Trabzonspor'u Bizans saltanatını yıkmasından ötürü tam manasıyla destekleyen taraftarlarımız, eksik olmasınlar, çok seviyorum onları.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2001 yılda istanbulda bir gece yapılmıştı iş adamlarından çok önemli miktarlar toplanmıştı diye hatırlıyorum yine aynısı olabilir.
                    Trabzonspor'lu iş adamlarını bulmak çok da zor olmasa gerek (hemşehri dernekleri var, kulüp üyeleri var, akrabanın akrabası falan derken).
                    Biz dahil gelse en kötü gittiği yerden 1.000 TL alır diye düşünüyorum, birlik beraberlik rüzgarı estirip en az 20.000.000 TL toplanır diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyi forumlar.
                      Burada çok kıymetli arkadaşlarımız var. İçlerinden bazıları buradaki yönetim anlayışı yüzünden çekip gitti...Benden daha eskileri de vardı yaşça büyük olan kıymetli abilerimiz de var... Üyelerle olan diyalogunuz -diğer yöneticiler için de konuşuyorum- çözüm odaklı değil tartışma odaklı ilerliyor. Bir üyenin yorumunda eğer hakaret vb suç teşkil edecek bir emare görürseniz müdahale edebilirsiniz onun dışında Timur arkadaşın söylediği şey ağır eleştiri kapsamında kalıyor. Müdahale etmeniz doğru değil. Şahsen şu yaptığınız yanlışı mesela kime iletmeli? Yani yönetici bir yanlış yaparsa kimi kime şikayet edeceğiz?
                      "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor Kulübü‏Onaylanmış hesap @Trabzonspor<small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px; white-space: nowrap;"> 2 dk.2 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
                        </button>

Batmanlı İş Adamı Metin Güneş, kulübümüze 1,5 milyon TL’lik maddi destek sağladı Başkanımız Ağaoğlu: "Tüm camiamızı bu dayanışmaya davet ediyorum"

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Helal olsun,bir gün önce Batman'lı bir Trabzonspor taraftarı kulübe ciddi miktarda para yardımı yapacak deseler,kimse böyle bir şeyi tahmin etmezdi ama bugün bu güzellik yaşandı,insanın moralini düzelten bir gelişme.
                        • Memento mori

Yorum

• Başkan şu şikebahçelilere çok sert cevap vermeli ve harekete geçmeli...

Yorum

• İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burada çok kıymetli arkadaşlarımız var. İçlerinden bazıları buradaki yönetim anlayışı yüzünden çekip gitti...Benden daha eskileri de vardı yaşça büyük olan kıymetli abilerimiz de var... Üyelerle olan diyalogunuz -diğer yöneticiler için de konuşuyorum- çözüm odaklı değil tartışma odaklı ilerliyor. Bir üyenin yorumunda eğer hakaret vb suç teşkil edecek bir emare görürseniz müdahale edebilirsiniz onun dışında Timur arkadaşın söylediği şey ağır eleştiri kapsamında kalıyor. Müdahale etmeniz doğru değil. Şahsen şu yaptığınız yanlışı mesela kime iletmeli? Yani yönetici bir yanlış yaparsa kimi kime şikayet edeceğiz?
                            Olmaz olur mu.

Bu basliga yazabilirsiniz mesela.

Ayrica mail ile de ulasabilirsiniz yönetici dostlara.

bordomavi@bordomavi.net
                            En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 25.04.2018, 12:42.
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bağış kampanyası başlamış elimizden geldiğince yardım edelim arkadaşlar
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X