Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "ödenmemesi hâlinde" degil de "ödenmesi hâlinde" yaziyorlar, hiç dikkat etmek yok... yalan haber olduguna inaniyorum o zâten ayri...
    bizim yerel siteler gazeteler falan rezil, düzgün yazan 1 tâne bile yok, hep hatâ var yazilarda, hep yanlis, daha "de" ekini ne zaman kullanip kullanmayacaklarini bilmiyorlar...
    Yau sen ben, buradaki bâzi kisiler falan, bilemeyebilirler kabul edilebilir bir sey belki, o da belki, ama "gazeteci" diye geçinenler nasil rezil bir sekilde yazarlar anlamak mümkün degil...
    "Trabzon'da" ve "Trabzon da" farklidir meselâ, ama bunlar gider ne birini ne öbürünü yazarlar, "Trabzonda" olarak 3. bir sekil îcad edeler reziller yaa
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Haber doğru yada yanlış bilemiyorum ama alacakları varsa istesinler. Bunda bir beis görmüyorum. Adamları gömmeye lüzum yok. Bizim toplumumuzda öfke patlaması olduğu için saldırmaya meraklı çok kişi var.
      Yerel basını zaten takip etmiyorum. Haber yalan ise moderatör silsin haberi burdan.
      ***GeNÇ***

Yorum

• Şu durumda başkan oldu Allah yardımcısı olsun. Birilerinin pisliğini temizleme görevini üstlendi umarım başarılı olur.
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu maddî imkanlarla altyapı hamlesinin yapılabilmesi imkânsıza yakın derecede zor. Bahsedilen 3 yıl içerisinde şansa kısmete 4-5 iyi oyuncu çıkar inşaallah. Bu bile anca pansuman olur, sâdece zaman kazandırır. Altyapı için de belli bir para şart. Çok zor bir işi omuzladılar, dilerim başarırlar.

Eğer 3 yıl sonra kulübü biraz nefes alır hâle getirirlerse asıl sınav orda. Altyapıya gereken para ayrılacak mı yoksa söylenenler unutulup başka bir yol mu seçilecek.
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 21.04.2018, 12:01.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• bazı kavramlar ile birtakım sonuclar varmak bana kalırsa bizi yanlıs tartısma konularına yoneltiyor....programcılar bilir, iterasyon veya recursive yada sonsuz dongu dedigimiz fonksiyona gireriz....

oncelikle, altyapı üretim demektir....bıkmadan usanmadan üretmek üretmektir....bakın her toplum her insan üretim yapabilir az yada cok; bahsettigimiz sey ise bir prosesdir, işlemdir, sürecdir, bilimsel metoddur....ülkede herseyde oldugu gibi tüketilen, para ile sarfedilen bazı seyler gibi bu gibi kavramların kolay ulasılabilir oldugunu sanmak yanlıstır....

üretim ekonomisi, tüketim ekonomisi, ihracata ithalata dayalı ekonomiler makro ve mikro iktisat, dolar işleyisi ve düzeni ve para teorisini bilmeden yani ekonomiyi bilmeden altyapıya yapılacak yatırım olu yatırımdır, zaten oyle olsa her klup bunu kolayca yapabilirdi....bu yuzden klup idarecileri yapılabilecek en iyi icraatin (bu da cok iyi niyetli idarecilerden kasıt) altyapıya maddi kaynak aktarımı oldugunu sanmaktadırlar....ama cok iyi biliyorum ki bu yatırımında ölü ve süreklilik arz etmeyeceklerini bildiklerinden suphem yok....

tarihinde hicbir doneminde seri oyuncu yetistirmemiş klupde(trabzonspor) altyapıyı bilecek kadroların beslenebilecegi kulturun eksiklligi oncelikle sorunun otelenmesi icin en onemli etken....insan kaynakları yetersizligini acıklamak anlamsız sadece insan kaynaklarını yetsitircek kurumsal yapıların yerlesik düzenin savunucularını ve 20-30 senenin geri kalmıs metodlarını uygulayan yetistiricileri ile optimal cozum vadetmeyen hicbir yapı isadamları(klup baskanları) icin ugrası alanı degildir, programlanmaları yani doğaları geregi boyle bir riskin altına girmeleri ve girmelerini beklemekde buyuk saflık olacaktır....eldeki degerlerle bu yatırımı yapacak ve 90 lı yıllarda bu cesareti almamakla elestirebilecegimiz ozkan sümer ve belki atay baskan yazımızda artık aklanır mı kararını size bırakıyorum ama dedigim gibi hicbir isadamı kokenli baskan bu riski goze almaz cunku eldeki veriler somut kaynaklar yetersiz, tartısma konusu asıl bu olmalı; neden kaynaklar yetersiz bunu burada bırakalım ve devam edelim....

prosesin ekonomi bilgisi eksikligi insan kaynakları, kültür eksikligi yanında bir diger eksikligi, tüketim toplumunun damarlara işleyen yapısı....bakın, üretim toplumu ile tüketim yapmanızla sürekli tüketim yapmanız üretmediginiz paralarla yapmanız (cari acık) mevcut devlet büyüklerinin de en büyük sorunu....bu gösteriyor ki üretmedigin seye para harcıyorsun yani tüketim tüketim tüketim....bu problemi asmak ise cok kolay degildir, tüketim ekonomisi veya üretim ekonomisi veya uluslararası fonlama paranın dolasımı bilgisi gibi topyekun bilgi birikimi gereken konularda mikro ekonomi degil makrodan gitmek mantıklı işleyistir....daha basitlestirirsek ürettigini satmayı becerebilmek tam anlamıyla üretimini olgunlastırmak toplumsal yapı karakter itibarıyla yerel düzyde basarabileceginiz işlem olmaktan farklıdır....devlet destegi ve tesviki ile yol alınması gerekli durumlar onunueze gelecektir....taraftar baskısı iled kısa vadeli programlamada yerel düzeyde altyapı programlamasıyla hareket etmekde cok güctür....

düz bir yoldasınız, karar vericisiniz ve tüm bu etmenler ve tarihsel baskı ile herhangi bir anda herhangi bir sekilde yoldan sapmaya karar vermeniz cok güctür....altyapı kararı vermek bu nedenle güctür verilen kararlarda yarımdır,illaki kotunun iyisi yapılmaya calısılacaktır ama simdiden altyapısal basarıyı vaddetmemektedir....

ancak, tüm bu olanların aksi yonunde olmayı kabul edebilecek kişiler ise hep var olacaktır....dünyada ornekleri de mevcuttur....bunun adına literaturde ise devrim denilmektedir....
            ıslak imza....

Yorum

• Benim mesajımı silip iş yaptığını zanneden yönetici her kimse bu takımın neden kötü olduğuna taraftar açısından bir delildir. Nasıl bir algı ise başkan yeni diye olumsuz görüş almayacak mı? Daha iki konuşmasında batıran birine neden güvenelim ya da herkes başkanı desteklemek zorunda mı? Aralık ayı gelince klavye başında kulübün hali gereği of puf derken eğer yine muhalif görüşleri silme derdine düşerseniz siz de bu başarısızlıkta bir pay sahibisiniz. Daha taraftar taraftara tahammül edemiyorken takımın da batması normal. Eğer bu denli ileri goruslulugunuz yoksa da yapmayın bu işi. Hep dersiniz ya para mı alıyoruz diye yapmayın arkadaş yapmayın. Daha tahammüllü adamlar gelsin yönetici olsun. Insanların yorumlarını silerek ego tatmin edecekseniz bunu pekâlâ sosyal medyada yapabilirsiniz!
              En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 23.04.2018, 13:06.

Yorum

• Desteklemek lazim.

Yorum

• Altyapi 1461 dahil mra ya teslim edilmeli sorumlu koordinator o olmali baska turlu altyapidan verim alinmasi zor hasbel kader 10 senede 3 5 topcu cikacakda yararlanacazda vs..altyapi hamlesi boyle baslatilmali adam zaten istekli buna yeni imza atmadan anlasmak lazim..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Altyapi 1461 dahil mra ya teslim edilmeli sorumlu koordinator o olmali baska turlu altyapidan verim alinmasi zor hasbel kader 10 senede 3 5 topcu cikacakda yararlanacazda vs..altyapi hamlesi boyle baslatilmali adam zaten istekli buna yeni imza atmadan anlasmak lazim..
                    bence de salih tekkeye

bu altyapinin 1 numarasi

yusufu, abdülkadiri, caneri bulan, altyapiya kazandiran ve yetistiren kisidir

hic bir zaman önde gözükmek istemeyen, her zaman altyapiya en cok emegi verenlerdendir
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Umarım kısa zamanda bırakıp kaçmaz...

Buradan TFF başkanlığına....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• 2 tane projesi vardı başkanın ama ses yok sanırım, biraz daha zaman verelim ama FIFA'dan heran ceza yiyebiliriz.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim mesajımı silip iş yaptığını zanneden yönetici her kimse bu takımın neden kötü olduğuna taraftar açısından bir delildir. Nasıl bir algı ise başkan yeni diye olumsuz görüş almayacak mı? Daha iki konuşmasında batıran birine neden güvenelim ya da herkes başkanı desteklemek zorunda mı? Aralık ayı gelince klavye başında kulübün hali gereği of puf derken eğer yine muhalif görüşleri silme derdine düşerseniz siz de bu başarısızlıkta bir pay sahibisiniz. Daha taraftar taraftara tahammül edemiyorken takımın da batması normal. Eğer bu denli ileri goruslulugunuz yoksa da yapmayın bu işi. Hep dersiniz ya para mı alıyoruz diye yapmayın arkadaş yapmayın. Daha tahammüllü adamlar gelsin yönetici olsun. Insanların yorumlarını silerek ego tatmin edecekseniz bunu pekâlâ sosyal medyada yapabilirsiniz!
                          Başkanı desteklemek zorunda değilsiniz, kimin destekleyip desteklemediği de hiçbir yöneticinin umrunda değildir öyle zannediyorum ki.

Ama 2 gün önce görevi devralmış bir yönetim ve başkan için "pısırık, kulübü sabote etmek için geldi" derseniz orada tabii ki bu mesaja müdahale ederim. Desteklememek ile direkt olarak tek amacının takımı sabote etmek(dayanağınız nedir bunu da yazsaydınız keşke de mesajınız havada kalmamış olurdu, doğruluk payı bulunsaydı silmezdik de) olduğunu söylemek arasında dağlar kadar fark var. İyi forumlar.
                          En son B61 tarafından düzenlendi; 24.04.2018, 15:08.
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Trabzonspor Kulübü‏Onaylanmış hesap @Trabzonspor<small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px; white-space: nowrap;"> 2 dk.2 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
                            </button>

Batmanlı İş Adamı Metin Güneş, kulübümüze 1,5 milyon TL’lik maddi destek sağladı Başkanımız Ağaoğlu: "Tüm camiamızı bu dayanışmaya davet ediyorum"

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanı desteklemek zorunda değilsiniz, kimin destekleyip desteklemediği de hiçbir yöneticinin umrunda değildir öyle zannediyorum ki.

Ama 2 gün önce görevi devralmış bir yönetim ve başkan için "pısırık, kulübü sabote etmek için geldi" derseniz orada tabii ki bu mesaja müdahale ederim. Desteklememek ile direkt olarak tek amacının takımı sabote etmek(dayanağınız nedir bunu da yazsaydınız keşke de mesajınız havada kalmamış olurdu, doğruluk payı bulunsaydı silmezdik de) olduğunu söylemek arasında dağlar kadar fark var. İyi forumlar.
                              Orada neden başkanı korkak gördüğümü ve takımı sabote ettiğimi açıkladım. Bunu anlamıyorsan ne diye mesajımı siliyorsun be adam? Her bir mesajımda senin bir moderasyon hareketini görmek zorunda mıyım? Verdiğin cevap da resmen bir dikta mesajıdır. Başkana kötü derseniz bak sizin mesajı silerim ve banlarım ha! dercesine. Dışarıda işin gücün varsa git onunla uğraş. Şu siteye geldiğimde senin despotik tavırlarını görmek zorunda değilim. Zaten biraz açık görüşlü olsan bunları yapmazsın ya neyse. Eğer bir daha mesajıma saçma bir sebeple müdahale edersen seni de üstlerine şikayet edeceğim. Madem burası demokratik bir taraftar forumu o halde sen de yargılan bakalım daha üstlerin tarafından. Böyle külhanbeyi gibi hareket etmek de nedir? Ayıptır, günahtır. Şurada bir iki görüş alışverişi yapmak istiyoruz rahat bırakmıyorsun. Ikide bir ahlak polisi gibi benim mesajlarıma müdahale etmeyi bırak. Aksi takdirde konuyu seninle aramda doğacak bir soruna çevirmek istemem.
                              En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 24.04.2018, 19:28.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [FONT="]Trabzonspor Kulübü‏Onaylanmış hesap @Trabzonspor<small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px; white-space: nowrap;"> 2 dk.2 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
                                </button>

[/FONT]

Batmanlı İş Adamı Metin Güneş, kulübümüze 1,5 milyon TL’lik maddi destek sağladı Başkanımız Ağaoğlu: "Tüm camiamızı bu dayanışmaya davet ediyorum"

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Bu taraftarımızla ne kadar gurur duysak az.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X