Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts club'den sorumlu yönetici ne iş yapar acaba tekstil yada hazır giyim sektöründen birimidir orayı biraz adam etse

Yorum

• İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ts club'den sorumlu yönetici ne iş yapar acaba tekstil yada hazır giyim sektöründen birimidir orayı biraz adam etse
      Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

sanirim o arkadasin pek bi alakasi yok tekstil ile fakat yonetimdeki bazi isimler pozisyonlarina tam oturmus gibi gorunuyor .

Yorum

• Ağaoğlu'ndan Kritik Hamle!

<summary>Geçmiş hesaplar inceleniyor! </summary>
        Trabzonspor'da tarihi bir araştırma hayata geçti. Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, uluslararası bağımsız bir denetleme kurulu ile anlaşmaya vardı.

Kulübün geçmiş hesaplarını kurulun incelemesine sunan yönetim kurulu, raporun birkaç ay içerisinde sunulmasını bekliyor. Gelecek rapora göre Ağaoğlu yönetiminin belirli kararlar alması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere hem Muharrem Usta hem de İbrahim Hacıosmanoğlu, kendi yönetim dönemlerine ait hatalı bir işlem bulunması halinde, zararı şahsen telafi edeceklerini açıklamışlardı.

http://www.trabzonhaber.com.tr/agaoglundan-kritik-hamle-106634h.htm

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ağaoğlu'ndan Kritik Hamle!

<summary>Geçmiş hesaplar inceleniyor! </summary>
          Trabzonspor'da tarihi bir araştırma hayata geçti. Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, uluslararası bağımsız bir denetleme kurulu ile anlaşmaya vardı.

Kulübün geçmiş hesaplarını kurulun incelemesine sunan yönetim kurulu, raporun birkaç ay içerisinde sunulmasını bekliyor. Gelecek rapora göre Ağaoğlu yönetiminin belirli kararlar alması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere hem Muharrem Usta hem de İbrahim Hacıosmanoğlu, kendi yönetim dönemlerine ait hatalı bir işlem bulunması halinde, zararı şahsen telafi edeceklerini açıklamışlardı.

http://www.trabzonhaber.com.tr/agaoglundan-kritik-hamle-106634h.htm

Her yeni başkandan sonra yapılan fiks bir haber. Bir şey çıkmaz.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her yeni başkandan sonra yapılan fiks bir haber. Bir şey çıkmaz.
            Hacısalihoğlu işin içinde. Belki bu sefer farklı olur.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

Hacısalihoğlu işin içinde. Belki bu sefer farklı olur.
              sanmam

zaten her yil tarafsiz denetim var

bu denetimin nedeni daha cok unutulmus alacak ve verecekleri bulmaktir

olcan adin transferinden tt arenada bir mac hakkimiz var, kucka transferindende ac milanla bir hazirlik maci alacakliyiz

akilli bir yönetim bu sene sezon acilisini tt arenada ac milana karsi yapar

turist sezonunda passoligsiz böyle bir hazirlik maci en az 10 milyon tl kazanc getirir...
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğru öyle. Ama suçlu Şenol Güneş her zaman
                Şenol Güneş'i sadece teknik direktör olarak düşünmeyin Yusuf Yazıcı için düşünün Abdulkadir için ve diğer genç oyuncular için kısaca gelecek için Şenol Güneş gelmeli

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol Güneş'i sadece teknik direktör olarak düşünmeyin Yusuf Yazıcı için düşünün Abdulkadir için ve diğer genç oyuncular için kısaca gelecek için Şenol Güneş gelmeli
                  Belki de yaşanan bu olaydan sonra teknik direktörlük kariyerine nokta koyar.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sanmam boyle birsey yapacagini calismayi seven ve pes etmeyen bir yapiya sahip oldugunu dusunuyorum . Amma velakin gelirmi ? Bence imkansiz.

Yorum

• Korkarım ki Şenol Güneş'i bekliyorlar hoca seçimi için.İstemediğimden değil zamandan çalıyor bu belirsizlik.

Umarım B planları vardır ve umarım yabancı olur; yoksa Usta'nın Lucescu işine döner, son anda hoca bulmaya çalışılırsa Tolunay Kafkas'a MRA'ya talim olacağız.
                      "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence de koymalı. Gelsin Trabzon’a, sportif direktör olsun. Özkan Sümer yerine.

Yorum

• TRABZONHABER-SPOR SERVİSİ-- Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu geçen hafta futbolcularla yaptığı toplantıda "Size olan borçlarımızın yarısını (Şubata kadar olan) 15 Mayıs tarihine kadar, diğer kalan alacaklarınızı da Haziran sonuna kadar ödeyeceğiz. Ben başkan olarak söz veriyorum. Eğer sözümü tutamazsam bu koltukta işim yok" demişti. Başkanın bu sözleri futbolcuları bir hayli rahatlattı. Ancak yeni gelen başkanın bu sözüne rağmen Slovak ve Çek oyuncular Trabzonspor'a ihtarname gönderdi. Adeta söz birliği etmiş gibi aynı gün aynı ifadeleri içeren ihtarnameyi gönderen Durica, Hubocan, Kucka, Novak ve Bero, geçmişe dönük tüm alacaklarının ödenmesi halinde Fifa'ya gidip serbest kalacaklarını ihtar etti.
                          Murat

Yorum

• Tebrik mesajım haddinden fazla gecikti fakat hayırlı olsun diyorum sayın Ağaoğluna. Allah yapacağı bütün iyi işlerde yardımcısı olsun şu kadar insan yıllardır başarı bekliyor umarım bunu sağlayan insan olarak kulüp tarihine adını yazdırır.

İşi zor ama imkansız değil.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

TRABZONHABER-SPOR SERVİSİ-- Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu geçen hafta futbolcularla yaptığı toplantıda "Size olan borçlarımızın yarısını (Şubata kadar olan) 15 Mayıs tarihine kadar, diğer kalan alacaklarınızı da Haziran sonuna kadar ödeyeceğiz. Ben başkan olarak söz veriyorum. Eğer sözümü tutamazsam bu koltukta işim yok" demişti. Başkanın bu sözleri futbolcuları bir hayli rahatlattı. Ancak yeni gelen başkanın bu sözüne rağmen Slovak ve Çek oyuncular Trabzonspor'a ihtarname gönderdi. Adeta söz birliği etmiş gibi aynı gün aynı ifadeleri içeren ihtarnameyi gönderen Durica, Hubocan, Kucka, Novak ve Bero, geçmişe dönük tüm alacaklarının ödenmesi halinde Fifa'ya gidip serbest kalacaklarını ihtar etti.
                              Adamlar haklı . Hakkı olan parayı istiyorlar. Söz birliği etseler de etmeseler de ihtarname çekmelerini yanlış bulmuyorum. Popülizm yapıp transfer yaparsan sonra da böyle sıkışırsın. Ödeyemeyeceğin sözleşme önerme. Bir ay maaşımızı ödemeseler biz ne hissederdik.
                              ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamlar haklı . Hakkı olan parayı istiyorlar. Söz birliği etseler de etmeseler de ihtarname çekmelerini yanlış bulmuyorum. Popülizm yapıp transfer yaparsan sonra da böyle sıkışırsın. Ödeyemeyeceğin sözleşme önerme. Bir ay maaşımızı ödemeseler biz ne hissederdik.
                                yazilani talep edecek düzeyde bir borc yok oyunculara

tipik bir trabzonhaber yalan haberi
                                zaten nasil bir site oldugunun herkes farkina vardiki daha hic bir ajans bu haberi paylasmadi
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X