ne demiş
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!Yorum
-
Başkana yazık günah yemin ediyorum, parası batsın dünyada yapılmayacak tek başkanlık şu Trabzonspor kulübü başkanlığı.Vallaha para versen yapmam.Yorum
-
Yani taşlar yerine oturuyor...Ünal Karaman görünenin aksine duygusal biri...Birçok defa yönetime, başkana " ben ayrılsam iyi olacak galiba..."vs. demiş...Ünal Karaman'ın Burak ve Onur sonrası transfer istemesi, Malatya hezimeti, bu sezon başı, bu sezon Sivas maçı sonrası "ayrılmak istemiş"...Ok. Buraya kadar Ünal Hoca haksız gözüküyor. Transferte ısrar etmesi manasız olmuş ki transfer tahtası kapalıydı takımın. Sezon başı açıldı zorla. O zaman istifa etmeliydi istedikleri alınmayınca.
Yönetim açısından ise bana göre EN BÜYÜK YANLIŞ Ünal Karaman madem 1 yıldır transfer istiyor, ayrılmak istiyor neden yeni sezona aynı adamla, kırılgan yapıda, kafa olarak ayrılmış biri ile devam ettiler ?!''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
-
-
Başkanın ailesini tehdit eden ve hakaret eden karaktersizler kimlerse Allah ıslah etsin .. TerbiyesizlikTwitter : @EY61_
Youtube : EY61Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum