Ts club'den sorumlu yönetici ne iş yapar acaba tekstil yada hazır giyim sektöründen birimidir orayı biraz adam etse
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs club'den sorumlu yönetici ne iş yapar acaba tekstil yada hazır giyim sektöründen birimidir orayı biraz adam etseTrabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
sanirim o arkadasin pek bi alakasi yok tekstil ile fakat yonetimdeki bazi isimler pozisyonlarina tam oturmus gibi gorunuyor .
Yorum
-
Ağaoğlu'ndan Kritik Hamle!
<summary>Geçmiş hesaplar inceleniyor! </summary>
Trabzonspor'da tarihi bir araştırma hayata geçti. Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, uluslararası bağımsız bir denetleme kurulu ile anlaşmaya vardı.
Kulübün geçmiş hesaplarını kurulun incelemesine sunan yönetim kurulu, raporun birkaç ay içerisinde sunulmasını bekliyor. Gelecek rapora göre Ağaoğlu yönetiminin belirli kararlar alması bekleniyor.
Hatırlanacağı üzere hem Muharrem Usta hem de İbrahim Hacıosmanoğlu, kendi yönetim dönemlerine ait hatalı bir işlem bulunması halinde, zararı şahsen telafi edeceklerini açıklamışlardı.
http://www.trabzonhaber.com.tr/agaoglundan-kritik-hamle-106634h.htm
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu'ndan Kritik Hamle!
<summary>Geçmiş hesaplar inceleniyor! </summary>
Trabzonspor'da tarihi bir araştırma hayata geçti. Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, uluslararası bağımsız bir denetleme kurulu ile anlaşmaya vardı.
Kulübün geçmiş hesaplarını kurulun incelemesine sunan yönetim kurulu, raporun birkaç ay içerisinde sunulmasını bekliyor. Gelecek rapora göre Ağaoğlu yönetiminin belirli kararlar alması bekleniyor.
Hatırlanacağı üzere hem Muharrem Usta hem de İbrahim Hacıosmanoğlu, kendi yönetim dönemlerine ait hatalı bir işlem bulunması halinde, zararı şahsen telafi edeceklerini açıklamışlardı.
http://www.trabzonhaber.com.tr/agaoglundan-kritik-hamle-106634h.htm
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer yeni başkandan sonra yapılan fiks bir haber. Bir şey çıkmaz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacısalihoğlu işin içinde. Belki bu sefer farklı olur.
zaten her yil tarafsiz denetim var
bu denetimin nedeni daha cok unutulmus alacak ve verecekleri bulmaktir
olcan adin transferinden tt arenada bir mac hakkimiz var, kucka transferindende ac milanla bir hazirlik maci alacakliyiz
akilli bir yönetim bu sene sezon acilisini tt arenada ac milana karsi yapar
turist sezonunda passoligsiz böyle bir hazirlik maci en az 10 milyon tl kazanc getirir..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru öyle. Ama suçlu Şenol Güneş her zaman
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'i sadece teknik direktör olarak düşünmeyin Yusuf Yazıcı için düşünün Abdulkadir için ve diğer genç oyuncular için kısaca gelecek için Şenol Güneş gelmeliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki de yaşanan bu olaydan sonra teknik direktörlük kariyerine nokta koyar.
Yorum
-
Korkarım ki Şenol Güneş'i bekliyorlar hoca seçimi için.İstemediğimden değil zamandan çalıyor bu belirsizlik.
Umarım B planları vardır ve umarım yabancı olur; yoksa Usta'nın Lucescu işine döner, son anda hoca bulmaya çalışılırsa Tolunay Kafkas'a MRA'ya talim olacağız."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki de yaşanan bu olaydan sonra teknik direktörlük kariyerine nokta koyar.
Yorum
-
TRABZONHABER-SPOR SERVİSİ-- Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu geçen hafta futbolcularla yaptığı toplantıda "Size olan borçlarımızın yarısını (Şubata kadar olan) 15 Mayıs tarihine kadar, diğer kalan alacaklarınızı da Haziran sonuna kadar ödeyeceğiz. Ben başkan olarak söz veriyorum. Eğer sözümü tutamazsam bu koltukta işim yok" demişti. Başkanın bu sözleri futbolcuları bir hayli rahatlattı. Ancak yeni gelen başkanın bu sözüne rağmen Slovak ve Çek oyuncular Trabzonspor'a ihtarname gönderdi. Adeta söz birliği etmiş gibi aynı gün aynı ifadeleri içeren ihtarnameyi gönderen Durica, Hubocan, Kucka, Novak ve Bero, geçmişe dönük tüm alacaklarının ödenmesi halinde Fifa'ya gidip serbest kalacaklarını ihtar etti.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Tebrik mesajım haddinden fazla gecikti fakat hayırlı olsun diyorum sayın Ağaoğluna. Allah yapacağı bütün iyi işlerde yardımcısı olsun şu kadar insan yıllardır başarı bekliyor umarım bunu sağlayan insan olarak kulüp tarihine adını yazdırır.
İşi zor ama imkansız değil.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONHABER-SPOR SERVİSİ-- Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu geçen hafta futbolcularla yaptığı toplantıda "Size olan borçlarımızın yarısını (Şubata kadar olan) 15 Mayıs tarihine kadar, diğer kalan alacaklarınızı da Haziran sonuna kadar ödeyeceğiz. Ben başkan olarak söz veriyorum. Eğer sözümü tutamazsam bu koltukta işim yok" demişti. Başkanın bu sözleri futbolcuları bir hayli rahatlattı. Ancak yeni gelen başkanın bu sözüne rağmen Slovak ve Çek oyuncular Trabzonspor'a ihtarname gönderdi. Adeta söz birliği etmiş gibi aynı gün aynı ifadeleri içeren ihtarnameyi gönderen Durica, Hubocan, Kucka, Novak ve Bero, geçmişe dönük tüm alacaklarının ödenmesi halinde Fifa'ya gidip serbest kalacaklarını ihtar etti.***GeNÇ***
Yorum
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar haklı . Hakkı olan parayı istiyorlar. Söz birliği etseler de etmeseler de ihtarname çekmelerini yanlış bulmuyorum. Popülizm yapıp transfer yaparsan sonra da böyle sıkışırsın. Ödeyemeyeceğin sözleşme önerme. Bir ay maaşımızı ödemeseler biz ne hissederdik.
tipik bir trabzonhaber yalan haberi
zaten nasil bir site oldugunun herkes farkina vardiki daha hic bir ajans bu haberi paylasmadi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum