Bugun basketteki krize el atsaydi cok buyuk artiyla baslayacakti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
parayı hocaya gömeceksin altyapı sistem teknik ekip hoca ve atkım hocalarına o zaman denge sağlarsın bak hayat dengedir.muharremi salla zaten.belli sürede hedefe gitmek istiyorsak bulabileceğimiz en iyi yabancı hocalara parayı gömmek zorundayız dengeyi ancak böyle sağlarız.hani şunu demek istiyorum:altyapı ve a takımındaki beyne ve mentorlara para gömmek şart ve bunları yabancı olması daha sağlıklı olur bilgi ve teknikl bilgi iş disiplini kkonusunda bizden çok ilerdeler.o zaman altyapı a takımı başarılı olur.kimsenin real madrid muamelesi yaptığı yok ama romayı görüyorsun juventusu görüyorsun bak roma cengiz ündere yatırım yaptı mesela.parasız da olmaz.altyapının altın yumurtlamsını istiyorsak beyin ve sisteme para yatırım şart parayı altyapıya gömeceğiz o zaman ama masraftan kaçamassın kaçarsan hayatın enerjisi sana bir halt vermez.ver al yani verdiğin kadar alırsın enerji böyle çalışır insanların kavramadığı bu.burağı gönderirken mesela bunu gönderdim yerine kimi alacağım zaten en büyük hata yabancı çalıştırıcalara ve teknik ekibe parayı harcamak varken saçma yerlere harcamak .önce mentor transferleri şart.yani sen öyle bir teknik ekibe para ver ki yabancılara altyapı ve a takımla başarı sağla dediğim gibi maliyetten kısamassın.madrid barca örneği saçma oldu şöyle :5-6 milyon euro örneği herhangi bir vasat avrupa takımını verdiği paralar zaten .madem bu bile çok ise burağı da göndermeyeceksin ve paraları hocalara gömeceksin ve maliyetten kaçmayacaksın hocalar topçudan daha önemli.tekrar ediyorum maliyeti ne olursa olsun bulabileceğimiz en iyi mentor çalıştırıclara a takımı ve altyapı dahil parayı gömmek zorundayız.maliyeti ne olurs aolsun topçuya vereceğin büyük paraları mentorlara ver Aahmet beyin yapması gereken şu altyapıya ve a takıma bulabileceği en klass yabancı teknik hocalar ve ekip getirmelidir.bu konud para ve maliyetten asla kaçmamalıdır.Eser kardeş bilgiyi parayla satın alırsın.Bilgi kimde? Mentorlarda.Mentorlar nerede avrupanın belli ülkelerinde.bunları getir bilgiyi satın almassan babayı alırsın klup olarak.tasarruf bir yere kadar götürür sonra kümeyi boylarız.İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePacalarindan vizyon sizan, palavramatik muharrem gibi bol keseden atsin mi? Adam dogruyu soylemis bu kulup 5-6 milyon euroya transfer yapamaz. burada bir aralar muharrem isimli palavraciyi elestirenin agzina biber suruluyordu. vizyon mizyon ayaklarina palavrayi sallayip kulubu ihonun cektigi batakligin dibine cekti ve sonra aldi ceketini cekti gitti.
Kulubun ucan kusa borcu varken hangi kaynakla hangi para ile transfer yapacak yonetim? Bu batik tablo duzelene kadar epey debelenecegiz. Oyle sampiyonluk yada yarismaci bir takim beklemek yerine , belli bir sure hedefimiz ligde idare eden bir takim olmaktan fazlasi olamaz. Takimimizi hepimiz seviyoruz ama abartip barcelona real madrid muamelesi yapmanin da anlami yokEn son erenslash tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 17:51."Annuit cœptis"
Yorum
-
Elimizde aşağıdakileri yapabileceğimiz sihirli değnek var mı?
- Kulübü maddi bakımdan 2010 yılına geri götürmek
- Kulüp başkanını değiştirmek
- Kulüp başkanının plânlarını değiştirmek
Bunları yapacak sihirli değneğimiz olmadığına göre Ağaoğlu'nun yoluna yöntemine rızâ göstereceğiz, başarılı olması için destek olacağız, dua edeceğiz.
Sihirli değneği olanlar başka yol izleyebilir...7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparayı hocaya gömeceksin altyapı sistem teknik ekip hoca ve atkım hocalarına o zaman denge sağlarsın bak hayat dengedir.muharremi salla zaten.belli sürede hedefe gitmek istiyorsak bulabileceğimiz en iyi yabancı hocalara parayı gömmek zorundayız ancak böyle sağlarız.hani şunu demek istiyorum:altyapı ve a takımındaki beyne ve mentorlara para gömmek şart ve bunları yabancı olması daha sağlıklı olur bilgi ve teknikl bilgi iş disiplini kkonusunda bizden çok ilerdeler.o zaman altyapı at aımı başarılı olur.kimsenin real madrid muamelesi yaptığı yok ama romayı görüyorsun juventusu görüyorsun bak roma cengiz ündere yatırım yaptı mesela.parasız da olmaz.altyapının altın yumurtlamsını istiyorsak beyin ve sisteme para yatırım şart parayı altyapıya gömeceğiz o zaman ama masraftan kaçamassın kaçarsan hayatın enerjisi sana bir halt vermez.ver al yani verdiğin kadar alırsın enerji böyle çalışır insanların kavramadığı bu.burağı gönderirken mesela bunu gönderdim yerine kimi alacağım zaten en büyük hata yabancı çalıştırıcalara ve teknik ekibe parayı harcamak varken saçma yerlere harcamak .önce mentor transferleri şart.yani sen öyle bir teknik ekibe para var ki yabancılara altyapı ve a takımla başarı sağla dediğim gibi maliyetten kısamassın.madrid barca örneği saçma oldu şöyle :5-6 milyon euroe örneği herhangi bir vasat avrupa takımını verdiği paralar zaten .madem bu bile çok ise burağı da göndermeyeceksin ve paraları hocalara gömeceksin ve maliyetten kaçmayacaksın hocalar topçudan daha önemli.tekrar ediyorum maliyeti ne olursa olsun bulabileceğimiz en iyi mentor çalıştırıclara a takımı ve altyapı dahil parayı gömmek zorundayız.maliyeti ne olurs aolsun
Ihonun yerle bir ettigi, palavra muharremin ustune zift dokup astfalt yaptigi bu mali tablodan cikmak zor olacak ve epey zaman alacak. Ucuza oyuncu bulup parlatmaktan ve uzun vadede altyapiya yatirim yapmaktan baska bir care goremiyorum ben.En son ESER tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 17:52.
Yorum
-
işte bunlar altyapıya avrupadan gelecek hocalara da para vermez diyorum.sorun bu.hani vermeden alamassın.hocaların yüksek maliyeti olsa bile vermemiz lazım madem yüksek maliyet transfer yapmayacağız altyapı ve ve a takıma çok pahalı bilgisi yüksek adamlar getirmemiz lazım ama bunu yapmaz bu ekip benden söylemesi gene babayı alacağız bilgisi aşmış teknik ekip para demek bunu yap o zaman altyapımız şahane olur bunu da yapmaz bunlar altyapıyı ve a takımma mentor lazım.bilgi eşittir para demek nerede bu almanya hollanda gibi ülkelerdeki hocalarda.bu para demek bunu vereceksin bu hocaya bu para verilmez demiyeceksin.vermek zorundasın yoksa alamasın.hayat almak vermek üzerine kurulu bir dengedir.dengeyi böyle sağlarız.işte ucuza oyuncu bulacak yabancı ülkelerden sana gerçek yetenek bulacak alt yapı teknik ekibin olmalı sana seviye teknik sistem bilimsel verilerle gelecek hocalar lazım bunlar avrupada burada değil onlara parayı ver o zaman zaten sistematik başarı gelir maliyetten kaçmamalısın.oyuncudan kıs ama hocadan kısma Trabzonspor şunu yapmalı bütçesini zorlamalı nerede baba teknik ekip varsa avrupadan bulabileceğinin en iyisini bulup poaradan kaçmadan altyapı ve atakımı teknik ekibe gömmeli.ama bu pahalı yok şu bu demeden yapmalı bunu yoksa bir halt olmaz.yüzde sekseni yabancı olsun teknik ekibin altyapıdan a takıma yabancı ülkelerden oyuncu önerebilen hocalarımız olsun yerli olmasın hatta ben yerliye karşıyım.alt yapı özellikle diyorum.a takım da tamamen yabancıo olmalı bizim çapsız yerli hocalar bunlardan bir şey öğrenir hiç olmassa.sonra bilgiyi bu hocalardan satın aldıkça yabancıların bilgisiyle altyapımızda yabancı oyuncular da olur.sonra başarı gelir.bu para demek bilgiye çok para ver karşıllığını misliyle alırsın.İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatyapiya yatirim yapilmali , kaliteli antrenor egitmenlerle calisilmali vs. bunlara itirazim yok ve hatta olmasi gereken de bu ama bu kulup artik vasat pacavra adamlara milyon eurolar gomemez. Deniz bitti.
Ihonun yerle bir ettigi, palavra muharremin ustune zift dokup astfalt yaptigi bu mali tablodan cikmak zor olacak ve epey zaman alacak. Ucuza oyuncu bulup parlatmaktan ve uzun vadede altyapiya yatirim yapmaktan baska bir care goremiyorum ben.En son erenslash tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 18:04."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun basketteki krize el atsaydi cok buyuk artiyla baslayacakti
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence büyük bir artıyla başladı.Kulübu tehdit edenleri takımdan kovdu.
Yorum
-
Ben Özkan Sümer ile büyüdüm ve yaşım gereği daha çok yöneticilik vasıflarını bilirim
Ahmet Ağaoğlu da keza futboldan gelen biri değil Trabzonspor dışında da derdinin golf olması malumunuz
Ben maddi anlamda Ağaoğlunun bütçe belirleyeceğini teknik anlamda antrenör ve furbolcu seçiminde de Özkan Sümer'im yetkili olacağını düşünüyorum
Bunların ilk tercihi Şenol Güneş'tir. Benim değil. Ben Şenol Hoca'yı insan olarak çok severim. Ama onun futbolcularla olan kuvvetli iletişimin yanı sıra teknik anlamda çok yetersiz olduğunu düşünüyorum. Ama Türkiye'de vatan millet sakarya işe yarayan bir taktik.
Ayrıca yönetimin Şenol Güneş'i alabileceğini da düşünmüyorum.
Tolunay'ın ikinci seçenek olabileceğini ama 80 yaşında da olsa idealist bir Özkan Sümer'in Trabzonspor'a dava açan birini takımın başına getireceğini düşünmüyorum.
Geriye ne yazık ki Samet Aybaba kalıyor. Bu seçenek kaldığında Rıza ile bile devam etme olasılığı tartışılacaktır al birini vur ötekine.
Transfer politikası ise evet korktuğunuz gibi yerlinin yerlisinin yerli yerlilerine yönelik olacaktır. Ben şahsen Özkan Sümer'in gidip yurtdışından topçu izleyeceğini ve transfer yasağı kalkarsa 3-5 Brezilyalı Makedon Gürcü Slav Nijeryalı Koreli topçu ile döneceğini ve eldeki oyuncuların büyük bir kısmını postalayacağını düşünüyorum
Seneye takım ilk 10'a oynar bu net. Hatta işler yolunda olmazsa küme düşmeme mücadelesi de verilebilir.
Buraya kadar çok karamsar bir tablo çizdiğimin farkındayım ama arkadaşlar üzgünüm ne yazık ki bu can sıkan tablo bu klüp için olabilecek en risksiz çözüm yolu
Bu şekilde 3-4 sene değil ama 8 senede düzlüğe çıkılabilir
Eğer ki altyapı ouuncuları ve iri zenci ucuz forvetler iş yaparsa süpriz gelişmeler de olabilir
İnşallah her şey yoluna girer
Saygılar
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol takımı üzerinde herhangi bir yetkisi yok Ağaoğlu'nun. Çünkü basketbol branşı ayrı bir kulüp şu anda. Yönetimi farklı. İnşallah yaşanan şu krize en yakın zamanda bir çözüm bulur. Oraya en az 500 bin dolarlık bir kaynak lazım ligin geri kalanı için. Aksi takdirde takım küme düşer. Yıllardan beri golfle uğraşan Ağaoğlu inşallah basketbolun kaybolup gitmesine göz yummaz.
kulüp isminin kullanilmasini yasaklayabilir
bu tehditin kullanilmasinda gerek var bence
her sene ayni hikaye, rezil olmaya oradaysaniz baska bir isimi rezil edin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yahu adam altyapıyı takip etmesin mi? İyice kafayı yemiş bu millet. Umursamasalar neden altyapıyla ilgilenilmiyor dencek.
En eleştirilmeyecek başkan geldiği gibi sürekli eleştiriliyor çok şaşırıyorum ben bu duruma. Bu adama nasıl 3 sene sabredecek bu millet? İlla ki kulübü yiyen bir başkan istiyorlar galiba.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 21:38.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyranımız yok içmeye hala tuvalete atla gidebilirdik diyen arkadaşlar var. Benim gördüğüm Trabzonspor'da deniz bitmiş her şeye b.ka sarmış durumda.
Serdar†@TSerdarSx <small class="time"> </small>
Milan Jose Sosa'nın transfer taksiti ödenmediği Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
San Lorenzo Kulübü Emmanuel Mas'ın transfer taksiti ödenmediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
Emmanuel Mas transferinden dolayı San Martin Kulübüne yetiştirme bedeli ödemediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
Porto Hjun Jun Suk'un transfer bedeli ödenmediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
Dame N'Doye,Ogenyi Onazi,Juraj Kucka gibi oyuncular alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çekti.
Trabzonspor Ersun Yanal ve ekibine yaklaşık 2,5 Milyon Euro ödeme yapması gerekiyor.
Trabzonspor Mehmet Ekici'ye yaklaşık 2,5 Milyon TL ödeme yapacak.
Trabzonspor'un QNB Finansbank ile yapmış olduğu 7,5 Milyon $'lık sponsorluk anlaşması temlikli.
Trabzonspor'un Naklen yayın gelirleri ve maç kazanımları 2023 yılına kadar temlikli.
Trabzonspor'un Ülker ile yapmış olduğu 3 Milyon $'lık sponsorluk anlaşması temlikli.
Trabzonspor'un Turkcell ile yapmış olduğu 35 Milyon TL'lik sponsorluk anlaşması parası temlikli.
Trabzonspor'un stadyum seyirci gelirleri 2019 yılına kadar temlikli.
Trabzonspor Kulübü yakın zaman içerisinde kaybettiği dava için Tolunay Kafkas'a 2 Milyon $ civarında para ödeyecek.
Trabzonspor Kulübü Hugo Rodallega için Akhisar Kulübüne 850 Bin Euro ödeme yapması gerekiyor.
Trabzonspor'da İHO döneminde transfer edilen ve sözleşmesi fesh/gönderilen oyuncular olan Aykut Demir,Soner Aydoğdu,Özer Hurmacı vb. birçok oyuncu kulübe İCRA takibi başlattı.
Bu enkazın altından nasıl kalkacaklar benim aklım almıyor valla. Allah yardımcıları olsun.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Agaoglunun planlarini elestiren arkadaslar isin ciddiyetinin farkindami acaba?
Ustanin söyledikleri paylasildi. Adam takimin kralini kurabilirsin, ama Trabzonsporun maddi imkani yillarca yarismaya el vermiyor diyor...
Evet, herkesi kahreden ve söylemek bile istemedigimiz seyi yapmamiz lazim: Kücülme.
Ha diyorsanki „yok ben istemiyrim“ belki 1 sene daha hayallarle avunursun, sonrasinda takim batar. Batmak: futbolcular gider, hacizler gelir, takim küme düser
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgaoglunun planlarini elestiren arkadaslar isin ciddiyetinin farkindami acaba?
Ustanin söyledikleri paylasildi. Adam takimin kralini kurabilirsin, ama Trabzonsporun maddi imkani yillarca yarismaya el vermiyor diyor...
Evet, herkesi kahreden ve söylemek bile istemedigimiz seyi yapmamiz lazim: Kücülme.
Ha diyorsanki „yok ben istemiyrim“ belki 1 sene daha hayallarle avunursun, sonrasinda takim batar. Batmak: futbolcular gider, hacizler gelir, takim küme düser
nedir bu hep uclarda olmak, ya büyüyecem, ya kücülecem sacmaligi
yani bunun arasi yokmu saniyorsunuz
kücülmek iflas bayragini acmanin baska yoludur
bosuna agaoglu hep yarista olacagiz demiyor..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum