Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muharrem Usta: "İyi bir başarı ortaya çıkması adına kurduğumuz hayaller maalesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Niye kongreye gitmiş olduk; şimdi, iyi bir takım maliyetli bir takım kurduğunuzda 1 senede şampiyon olamayabilirsiniz iyi bir takımla ama eksikiğinizi tamamlayıp gelecek sene, gelecek sene olabilirsiniz. Ama bu kez ekonomik olarak çok güçlü bir şekilde bunu sürdürebiliyor olabilmeniz lazım. Ben bunun artık sürdürülemeyeciğini gördüğüm içn bizim artık benim düşündüğüm görüşün değil de bir başka görüşün yürümesinin doğru olacağını yani 160 milyon euro borcu olan bir kulübün iddialı hedef koyduğunda ki biz bunu yaptık bu maliyetleri karşılayacak gücünün uzun süre olması lazım. Trabzonspor'un borcu buna müsade etmiyor."
    adami kendi silahiyla vurmak bu olsa gerek
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İnşallah bu haber doğru değildir

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah bu haber doğru değildir
        as takim listesi degildir ya

kiralik oyuncularin ajandada olmasi dogal, önümüzdeki sene icin bu arkadaslara cözüm üretilmeli
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Masabaşı haber. Yerel medya şu karıştırıcılığı neden kendine görev ediniyor?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Kiraya verdiğimiz oyuncuların listesini çıkarmışlar, bunda saçma olan ne var?
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İyi halt ettik Ağaoğlunu seçmekle, evet iyi halt ettik.

Gelir gelmez 1 haftada takımı karıştırdı fevri açıklamalarıyla. Böyle yönetici olmaz dedirtiyor.

Sponsorluklar temlikli olabilir. Bu sponsorluklar için de uğraş veren bağlayan usta ve ekibiydi. Takımın borcunu SPORTİF BAŞARI OLMAKSIZIN aynı seviyede tutmak da büyük başarıydı aslında bunu anlayan anladı, anlamayan anlamak istemedi. Sportif başarı için de şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro kurdu. Kuckayı, Sosayı, Burağı buraya getirmek kolay bir iş değildi. En büyük hatası kendisinin de itiraf ettiği Ersun Yanal ısrarıydı. Usta sportif başarı için elinden geleni yaptı ama karabük maçıyla başlayan 7-8 maç süren şanssızlıklar zinciri 2 maçta kırılmış olsaydı çok farklı bi tablodaydık şimdi seçim de olmamıştı.

Ağaoğluna soruyorlar. Şampiyonluk vaadi veriyo musunuz?
              Ağaoğlu: Tabiki vermiyorum. Bu durumda nasıl şampiyonluk vaadi verebilirim yahu??

Bunu izleyen Okay'ın, Abdülkadirin, Yusufun, Burakın maçlarda nasıl isteği olsun. Şampiyonluk mücadalesi verebilecek yapılanmadaki bir takımda olduğunu zannediyordu bu çocuklar da malesef.

Ayrıca durumumuz hiç de öyle içler acısı bir durum değil sportif olarak.Halilhodzic in ikinci gelişinde takım 2. sınıf topçu çiftliğiydi ve o da bunu görür görmez aynı açıklamayı yapmıştı, haklıydı da. Ama şu an o durumda değiliz. Bu sene bile 2 maç şanssızlık yaşamamış olsaydık yarışın içindeydik. Takımda Okay, Onazi, Sosa, Yusuf, Abdülkadir, Burak gibi iskelet varken iyi bir teknik direktör ve en kötü aralıkta 1-2 takviye ile şampiyonluğa oynayamaz mı bu kadro? Senin bu açıklamanın kime ne faydası var oyuncuların moralini bozmaktan başka??

Ağaoğluna yüksek maliyetli futbolcularla ilgili diğer bir soruya da " Sosa kusura bakmasın, onun maliyetini karşılayacak durumumuz yok" diyorsun.

Böyle yöneticilik olur mu? Sözleşmesi olan bi oyuncuya isim de vererek güle güle diyosun. Bu oyuncudan kalan maçlarda performans bekleyen var mı?? Bu açıklamayı baz alan kuckadan, buraktan performans bekleyen var mı? Kötü performans gösterdikleri zaman bu oyunculara laf atma hakkımız var mı??

Haberlerde 1 haftadır sürekli okay, abdülkadir, yusuf, sosa, burak transfer haberleri dolaşıyor. İsmi geçen takımlara da "leş kargaları" deniyor. Bu haberleri yaptıran kim? Bunun baş sorumlusu kim??

Transfer politikasına gelince, geldiği günden bu yana 4 tane brezilyalı kapıp getirdikleri seneyi anlatıyor. iyiki bi marco aurelio tuttu arasından. 1 haftadır aynı şeyleri anlatıp duruyor. Ayrıca marcoyu da elimizde tutmayı beceremeyip fenere kaptırmışız. Diğer 3 futbolcudan kar falan etmedik. Bu transfer politikası anadolu takımlarının bile çok kaliteli hale geldiği bu ligde iş görür mü sizce? 100.000 er euro ya gidip 4 tane brezilyalı alıp getirirsen kümeye düşersin bu ligde. Ha 1 tane gelecek vaad eden ucuz bi adam bulup getirirsin. Ama takımı onlarla doldurursan küme düşmemeye oynarız.

Ve son olarak küçülme politikasıyla ekonomiyi düzeltemez, Seyirci gelmez, forma satılmaz, sportif başarı gelmezse para da gelmez.

Ağaoğlu gelir gelmez takımı uçuruma götüreceği sinyalini verdi. Benim görüşümde olmayan büyük bir çoğunluk var biliyorum ama benim temennim Muharrem Ustanın daha güçlü bir ekiple aralıkta tekrar başa gelmesidir.

Saygılar

Yorum

• Aykut Demir'e 5.5 milyon TL ödenecekmiş maşallah geldikçe üst üste geliyor

Yorum

• Bu listenin öncesindeki yazıyı koymayınca, gelen yorumlardan biraz eksik kaldığını hissettim.

Haber şöyle başlıyor:

İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beni endişelendiren bu haberin içeriği ile başkanın söylediklerinin örtüşmesi. Bir kaç gün önceki mülakatlarına bakabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kiraya verdiğimiz oyuncuların listesini çıkarmışlar, bunda saçma olan ne var?
                    Bir haberi birisinin ağzından yazarsanız o sizi bağlar. Aynı şekilde başkanın listesini ele geçirdik derseniz yine o haberi yapanları bu bağlamalı. Ortada isim var yani başkanın gerçekten böyle bir listesi olmalı. Mecazi olarak yazdık demek kurtarmamalı çünkü başkanın ismini vererek bunları istiyor diye kamuoyunu yönlendirici bir haber yapılmış.

Ek: Başkan demiş ki bana kiralık oyuncularımızın listeni bulun (Getirin de dememiş, sonra verin diye düzeltilmiş). Sonra yönetim altyapı hocaları ile araştırmaya başlamış (Ne araştırıyorsun?) Uzun ve titiz çalışma yapılmış (Allah Allah) ve nihayet liste hazırlanmış... Bu masabaşı değildir de nedir?
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 13:20.
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adami kendi silahiyla vurmak bu olsa gerek
                      Niyetim arkadaşı "kendi silahı ile vurmak" değil. Benim anlamadığım Usta bile artık Trabzonspor'un mali durumu benim kurduğum bu yapıyı daha fazla kaldıramıyor, durum sürdürülebilir değil demesine rağmen Karmam be benzeri arkadaşların hayır sürdürülebilir demesi?
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

Bu listenin öncesindeki yazıyı koymayınca, gelen yorumlardan biraz eksik kaldığını hissettim.

Haber şöyle başlıyor:

Beni endişelendiren bu haberin içeriği ile başkanın söylediklerinin örtüşmesi. Bir kaç gün önceki mülakatlarına bakabilirsiniz.
                        hayir eksik kalmadi, zaten o haber ilede örtüsmüyor o liste

o liste tamamen kiralik oyuncularimizin listesi

o habere göre uygun olacak 30- 40 oyuncu daha sayabilirim Trabzon orjinli

bu listeden yönetimin as takimda degerlendirmeyi düsündügü oyuncular sunlardir

mücaahit cakir, aytac kara, murat cem akpinar

diger 16 isina kulüp bulunmali

8i 1461e gönderilse yinede 6-7 tane kiralanmasi gereken elinde kalacak
                        yani ajandaya girmek icin fazlasiylan neden var...
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hayir eksik kalmadi, zaten o haber ilede örtüsmüyor o liste

o liste tamamen kiralik oyuncularimizin listesi

o habere göre uygun olacak 30- 40 oyuncu daha sayabilirim Trabzon orjinli

bu listeden yönetimin as takimda degerlendirmeyi düsündügü oyuncular sunlardir

mücaahit cakir, aytac kara, murat cem akpinar

diger 16 isina kulüp bulunmali

8i 1461e gönderilse yinede 6-7 tane kiralanmasi gereken elinde kalacak
                          yani ajandaya girmek icin fazlasiylan neden var...
                          Hocam sence bu haberi yapanlar “Kiralık oyuncular seneye hangi takımlarada oynayacak?” düşüncesi ile mi yaptı yoksa “Alt yapıdan yetişmiş hangi oyuncular seneye Trabzonspor’da oynayabilir?” düşüncesi ile mi?

Bence ikinci düşünce ile. Sebepleri de başkanın seçildiği günden beri yaptığı konuşmalar. Başkan TRT Sporda açıkça söyledi 61 numaralı bir sürü oyuncu var Türkiyede diye.

Alt yapı konusunda Erdal Hoş’un söylediklerine katılıyorum. Yeteneği varsa, yeterli ise oynar. Yoksa şuralı, buralı, şurdan yetişme burdan çıkma işine girersek Zeki’li, Akbaş’lı kadroya döneriz.

En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 13:34.

Yorum

• Habere çok şaşırmadım, Ağaoğlu listedeki isimleri veya türevlerini kadroya alacaktır. Verdiği demeçlerle doğru orantılı olmuş.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Herif mazbatasını alalı daha haftası doğmamış şimdiden .. eleştiriler almış başını gidiyor.
                              Bu arada maşallah giden (kaçan) yönetimin pislikleri tek tek ortaya çıkıyor.
                              En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 18:21.

Yorum

• - Bütün futbolcuların ve kiralıkların listesini verin
                                - Altyapı hocalarıyla birlikte araştırma, uzun ve titiz çalışma...

Eğer böyle dediyse dışardaki futbolcular bellidir. Alır verirsin listeyi. Bunlar toplanmış araştırmış, uzunmuş titizmiş... Burdan anlaşılmadı mı masabaşı olduğu?

Başkan böyle davranmaz ama böyle yöneltici haberlere prim vermememiz lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X