Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rodallega nın bonservis bedeli ile suk un kiralama bedellerinin ödendiği haberini gördüm. Doğru mudur acaba? Şimdiye kadar çeşitli borçlara toplamda 8 milyona yakın ödeme yapılmış.
    There is no spoon...

Yorum

• başkan daha önce 61 numaralılardan bahsetti ama liste sadece kiralık oyunculardan oluşuyor yani haberi yapanlar zahmet edip ülkede oynayan Trabzon kökenli oyuncuları araştırmamışlar bile bu kadar ucuz işte habercilik.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam sence bu haberi yapanlar “Kiralık oyuncular seneye hangi takımlarada oynayacak?” düşüncesi ile mi yaptı yoksa “Alt yapıdan yetişmiş hangi oyuncular seneye Trabzonspor’da oynayabilir?” düşüncesi ile mi?

Bence ikinci düşünce ile. Sebepleri de başkanın seçildiği günden beri yaptığı konuşmalar. Başkan TRT Sporda açıkça söyledi 61 numaralı bir sürü oyuncu var Türkiyede diye.

Alt yapı konusunda Erdal Hoş’un söylediklerine katılıyorum. Yeteneği varsa, yeterli ise oynar. Yoksa şuralı, buralı, şurdan yetişme burdan çıkma işine girersek Zeki’li, Akbaş’lı kadroya döneriz.

https://twitter.com/trapezpunta61/st...408989699?s=21
        bence tesiste baskanin ofisinde kiralik oyuncularimizin listesini görüp böyle uydurma haber yaptilar

bu liste yönetimin ajandasinda olmasi kadar dogal bisey yok, as takim ile bir alakasi olacagini düsünmüyorum, en fazla bunlardan 3 oyuncu kampa cagrilir...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eğer kafanız çalışıyorsa önce bize sağlam bir yabancı teknik direktör transfer edin ve çalıştırıcı teknik ekip sonra gidecek kalacaklara karar verin oyun sistemi hocayla olur planlı olun azcık yeter artık!!!

altyapı sonra önce a takımını adam et!!
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer kafanız çalışıyorsa önce bize sağlam bir yabancı teknik direktör transfer edin ve çalıştırıcı teknik ekip sonra gidecek kalacaklara karar verin oyun sistemi hocayla olur planlı olun azcık yeter artık!!!

altyapı sonra önce a takımını adam et!!
            işin garip tarafı takımın tam potansiyelini görmeden dağılacak olması. adam gibi bi hoca olsaydı sene başından beri bugün belki yine göndermek istediğimiz kişiler olurdu ama bir yok etme konusu olmayacaktı. şimdi takımın en faydasız adamının bile içten içe aslında bir şeyler yapabileceğini düşünüyor insan. hiçbir oyuncu gönderilmeden önce bir kaliteli hocaya görünmesi taraftarıyım ben de.
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu tıpkı yıllar öncesinde olduğu gibi tıpkı As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun dediği yaptığı gibi, yönetimine şu talimatını verdi. Trabzon futbolunun alt yapısında yetişip, çeşitli kategorilerdeki liglerde mücadele eden bütün futbolcuların listesini ve kiralık oyuncuların listesini verin. Ve yönetim alt yapı teknik adamları ile bu listenin araştırmasına başladı. Uzun titiz bir çalışma sonrası liste hazırlandı. Şimdi bu liste Ağaoğlu’nun ajandasında. Bu liste belki de Trabzonspor’un gelecek sezonlarla ilgili yol haritasını belirleyecek. 61saat.com spor servisi Ağaoğlu’nun ajandasındaki o listeyi ele geçirdi. İşte o liste.

1-Abdülkadir Parmak-A.Demirspr 2-Ali Han Tuncer-1461 Trabzon 3-Aytaç Kara- Evkur Yeni Malatyaspor 4-Bahadır Han Güngördü-A. Demirspor 5-Furkan Taş-1461 Trabzon 6-Furkan Yıldırım-1461 Trabzon 7-Luis İbanez-Karabüksspor 8-Melih Kabasakal 1461 Trabzon 9-Mert Yıldırım-1461 Trabzon 10-Mertcan Çam-Bandırmaspor 11-Muhammet Beşir-Samsunspor 12*Mücahit Çakır Arsinspor 13-Ramil Sheidaev- Karabağ FK 14-Savaş Çakır-1461 Trabzon 15-Semih Karadeniz 1461 Trabzon 16-Yagızcan Erdem 1461 Trabzon 17- Yunus Emre Çakır 1461 Trabzon 18-Yüksel Şisman- 1461 Trabzon 19-Murat Cem Akpınar- 1461 TrabzonAYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/politik-gugum...8-h532303.html
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• abi adam ne yaptığını bilmiyor hocayı ayarlamamış daha sallıyor.kesinlikle doğru söylüyorsun arcadia evet hoca olmadan olmaz adamın dediğine bak:"Görevde olduğumuz sürede hiç kimse bizden yüksek maliyetli transfer beklemesin" diyen Trabzonspor'un yeni başkanı Ağaoğlu, "5 milyon Euro veya 6 milyon Euro'luk transfer dönemi bizim için kapanmıştır." adam 5-6 milyon euroluk transfere yüksek maliyet diyor kardeşim sen burağı satarsan belli başlı oyuncuları satarsan zaten alman gereken oyuncu 5-6 nın üstüne de çıkabilir belli mevkilere bu maliyetli adamları almak gerekiyor zaten.adamın yüksek maliyet dediği şeye bak yüksek maliyet demek 10 ve üzeri transfer demek zaten.5-6 yüksek diyor ya şaka gibi ilk dörede zor gireriz bu kafayla.teknik direktör tranmsferi de yapmaz bunlar düzgün yüksek maliyet der dandik hoca getirir bunlar bize.zaten işi bilse önce hocayı hallederdi
                İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                işin garip tarafı takımın tam potansiyelini görmeden dağılacak olması. adam gibi bi hoca olsaydı sene başından beri bugün belki yine göndermek istediğimiz kişiler olurdu ama bir yok etme konusu olmayacaktı. şimdi takımın en faydasız adamının bile içten içe aslında bir şeyler yapabileceğini düşünüyor insan. hiçbir oyuncu gönderilmeden önce bir kaliteli hocaya görünmesi taraftarıyım ben de.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• tamam altyapı önemli ama altyapı teknik ekibi ve a takım teknik ekibi ve teknik direktölrü halletmemiş daha.en öenmli şey hoca transferi bunu halletmemiş ve adam 5-6 milyon euroluk transfere yüksek diyor hehe anadolu klupleri yapıyor bu transferleri ki yüksek maliyet transfer yapmayacağız diyen bir insan 5-6 milyon euroyu yüksek buluyorsa ve burağı satarsa nasıl bir kafa yaşıyor derim +sen hocaya da para vermessin bize dandik hoca bulursun "AHMET BEY" DİYORUM.
                  İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu tıpkı yıllar öncesinde olduğu gibi tıpkı As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun dediği yaptığı gibi, yönetimine şu talimatını verdi. Trabzon futbolunun alt yapısında yetişip, çeşitli kategorilerdeki liglerde mücadele eden bütün futbolcuların listesini ve kiralık oyuncuların listesini verin. Ve yönetim alt yapı teknik adamları ile bu listenin araştırmasına başladı. Uzun titiz bir çalışma sonrası liste hazırlandı. Şimdi bu liste Ağaoğlu’nun ajandasında. Bu liste belki de Trabzonspor’un gelecek sezonlarla ilgili yol haritasını belirleyecek. 61saat.com spor servisi Ağaoğlu’nun ajandasındaki o listeyi ele geçirdi. İşte o liste.

1-Abdülkadir Parmak-A.Demirspr 2-Ali Han Tuncer-1461 Trabzon 3-Aytaç Kara- Evkur Yeni Malatyaspor 4-Bahadır Han Güngördü-A. Demirspor 5-Furkan Taş-1461 Trabzon 6-Furkan Yıldırım-1461 Trabzon 7-Luis İbanez-Karabüksspor 8-Melih Kabasakal 1461 Trabzon 9-Mert Yıldırım-1461 Trabzon 10-Mertcan Çam-Bandırmaspor 11-Muhammet Beşir-Samsunspor 12*Mücahit Çakır Arsinspor 13-Ramil Sheidaev- Karabağ FK 14-Savaş Çakır-1461 Trabzon 15-Semih Karadeniz 1461 Trabzon 16-Yagızcan Erdem 1461 Trabzon 17- Yunus Emre Çakır 1461 Trabzon 18-Yüksel Şisman- 1461 Trabzon 19-Murat Cem Akpınar- 1461 TrabzonAYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/politik-gugum...8-h532303.html
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir haberi birisinin ağzından yazarsanız o sizi bağlar. Aynı şekilde başkanın listesini ele geçirdik derseniz yine o haberi yapanları bu bağlamalı. Ortada isim var yani başkanın gerçekten böyle bir listesi olmalı. Mecazi olarak yazdık demek kurtarmamalı çünkü başkanın ismini vererek bunları istiyor diye kamuoyunu yönlendirici bir haber yapılmış.

Ek: Başkan demiş ki bana kiralık oyuncularımızın listeni bulun (Getirin de dememiş, sonra verin diye düzeltilmiş). Sonra yönetim altyapı hocaları ile araştırmaya başlamış (Ne araştırıyorsun?) Uzun ve titiz çalışma yapılmış (Allah Allah) ve nihayet liste hazırlanmış... Bu masabaşı değildir de nedir?
                    Haber saçma da bu listenin kiralık verdiğimiz oyuncular olduğu bariz gözüküyor, bu oyuncular zaten bizim, yani transfer yasağımız varken bu liste üzerinden takıma ekleme vs planlanması gayet normal, haberdeki saçmalıklar vs önemsiz de taraftar niye gaza gelir?
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

abi adam ne yaptığını bilmiyor hocayı ayarlamamış daha sallıyor.kesinlikle doğru söylüyorsun arcadia evet hoca olmadan olmaz adamın dediğine bak:"Görevde olduğumuz sürede hiç kimse bizden yüksek maliyetli transfer beklemesin" diyen Trabzonspor'un yeni başkanı Ağaoğlu, "5 milyon Euro veya 6 milyon Euro'luk transfer dönemi bizim için kapanmıştır." adam 5-6 milyon euroluk transfere yüksek maliyet diyor kardeşim sen burağı satarsan belli başlı oyuncuları satarsan zaten alman gereken oyuncu 5-6 nın üstüne de çıkabilir belli mevkilere bu maliyetli adamları almak gerekiyor zaten.adamın yüksek maliyet dediği şeye bak yüksek maliyet demek 10 ve üzeri transfer demek zaten.5-6 yüksek diyor ya şaka gibi ilk dörede zor gireriz bu kafayla.teknik direktör tranmsferi de yapmaz bunlar düzgün yüksek maliyet der dandik hoca getirir bunlar bize.zaten işi bilse önce hocayı hallederdi
                      şu anki durumda 5-6 milyonluk transfer hatadır ama mesele maliyetten öte fayda sağlayabilmesi. dahası adamı alıyorsun parasını ödemiyorsun o daha da büyük problem. takımı on tane adam birden transfer edilmez kademeli ilerlemeli böyle şeyler. ki adamı göndermen gerektiğinde kaybın büyük olmasın. ben trabzonsporun istanbul takımlarına kıyasla bu konuda şanslı olduğunu düşünüyorum. yıldız gelmedi diye kimse şikayet etmez bizde. trabzonsporda sistem olsun bu takım takır takır top oynar fakat doğruyu da konuşmak lazım artist adam bize yaramıyor. bize szymek gibi adamlar lazım. yattara bile çok sevmeme rağmen bin defa saç baş yoldurmuştur. biz şehir olarak on milyon euroluk adama istediği şeyleri sunamayabiliriz alınmamasında yanlış bir şey görmüyorum. bizim yapmamız gereken şey altyapıdan gerçekten çok iyi oyuncularla yabancı oyuncuları harmanlamak. hatta altyapıda özellikle geri dörtlünün yetiştirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. kaliteli bir sol bek çıkarsan on yıl kafan rahat olur. her yanımız orta saha olmuş durumda. doğru düzgün kanat bile yok.
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haber saçma da bu listenin kiralık verdiğimiz oyuncular olduğu bariz gözüküyor, bu oyuncular zaten bizim, yani transfer yasağımız varken bu liste üzerinden takıma ekleme vs planlanması gayet normal, haberdeki saçmalıklar vs önemsiz de taraftar niye gaza gelir?
                        O haberi okuyan, başkan saçmalama bunlarla ne olur der. Mikro milliyetçi kesim de helal başkan hep böyle der. Ayrışma artar, başkanın üzerindeki baskı artar. Kime yarar? Menejerlere, yetersiz futbolculara, çuvallara para akıttıklarına, rakiplerine, bankalara, Aralık'ta bekleyenlere...

Rakiplerimiz de biz de bize ait olmayan parayla sefa sürüyoruz. Bunun cezasını bizden sonraki nesiller çekecek. Hangi yüzle çocuklarımızı Trabzonsporlu yapacağız?

Eski başkan açıklama yapıyor, ya ben akıttım Trabzonspor'un yarınlarını, bu futbolcuları aldım ama biraz alışmaları lazımdı şampiyon olmaları için, sonra baktım ki bu belli süre içinde borçlar sürdürülemiyor. Ha iyi ki baktın. Duy da inanma. Hesaplar ortada. İcralar, krediler, temlikler... İnsaf! Kimi kandırıyorsun?
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 17:22.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• artist adam sana yarar ama doğru artisti bulmamız lazım.soğuk ülke topçuları bizde iş yapabilir.ne bilim örnekleri var dünyada çok.bölgeye göre de ayırmamak lazım ama sanki biraz çekim enerjisi uygun olan belli ülke topçuları çabuk adapte oluyor mevzusu da doğru.tabi ülke bazında ele almamak lazım.artist maliyetli düzgün oyuncular var iş yapanbı da var.şu anki durumda burağı göndermek iyi oyuncularını da maliyeti düşürmek adına göndermek hata olur.çünkü yerine koyacağın oyuncunun belli maliyeti olur.maliyet transfer piyayasası biraz uydurma şey d eolsa belli kaliteli yetenekli artist oyuncuların fiyatları da belli.hani a takımında gerit dörtlünün komple yenilenmesi lazım.şimdi bana diyebilirsin beş milyon euroluk bir defans oyuncumuz olması ne demek?belli bir kalite demek yabancı tabi.Türk defans oyuncusu değil.szymek gibi adamı bulmak kolay değil bu ekiple zor.altyapıya önem vermeliyiz ancak Türk olmak zorunda değil mühim olan afrkia oradan buradan genç sağlam oyuncu bulmaları bunu yapamıyorlarsa burağı da göndermenin mantığı yok şimdi biz altyapı veya yenetenekli yurt dışından genç belli maliyetli geri defans dörtlşüsü bulabilir miyiz? hayır çünkü bizim ekipte o kapasite yok önce ekip ve hocayı halletmeleri lazım bu yüzden.artist oyuncun da olmalı.neden olmalı?çünkü klup işi business demek.artist kaliteli güzel bir oyuncun yabancı olmalı çöünkü camianın her yerde her şehirde taraftarı var deplasmanına giden bir kitlen var.bu yüzden artist de lazım.ama oynayan artist lazım disiplinli sosa .sosa gibi derken yaş anlamında değil iş herhangi bir bölgede defans ortasaha forvet farketmeksizin artis kalitesinin seviyesi açısından söyledim.kanat konusu demek maliyet demek yattara gibi bulamaz bunlar sol açık lazım bu da maliyet demek alt yapı geri dörtlünün yetişme hızı kaynak hoca ekliple mümkün bu bizde yok bu da maliyet teknik ekibe para gömmek zorundasın bizimkiler vermeden almaya çalışıyor aynı şekilde hollanda ve almanyadan hem a takıma hem de altyapıya hocalara para göemeceksin o zaman.yani paraları hocalara gömeceksin oyunculara dğeil para vermeden iş olmaz.bedavacılık olmuyor bir yerden vermen lazım kime verecek takım parayı? hocalara en önemli şey beyin sistemi kuran hocalara.evet çoğu yabancı olmalı hocaların
                          İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu anki durumda 5-6 milyonluk transfer hatadır ama mesele maliyetten öte fayda sağlayabilmesi. dahası adamı alıyorsun parasını ödemiyorsun o daha da büyük problem. takımı on tane adam birden transfer edilmez kademeli ilerlemeli böyle şeyler. ki adamı göndermen gerektiğinde kaybın büyük olmasın. ben trabzonsporun istanbul takımlarına kıyasla bu konuda şanslı olduğunu düşünüyorum. yıldız gelmedi diye kimse şikayet etmez bizde. trabzonsporda sistem olsun bu takım takır takır top oynar fakat doğruyu da konuşmak lazım artist adam bize yaramıyor. bize szymek gibi adamlar lazım. yattara bile çok sevmeme rağmen bin defa saç baş yoldurmuştur. biz şehir olarak on milyon euroluk adama istediği şeyleri sunamayabiliriz alınmamasında yanlış bir şey görmüyorum. bizim yapmamız gereken şey altyapıdan gerçekten çok iyi oyuncularla yabancı oyuncuları harmanlamak. hatta altyapıda özellikle geri dörtlünün yetiştirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. kaliteli bir sol bek çıkarsan on yıl kafan rahat olur. her yanımız orta saha olmuş durumda. doğru düzgün kanat bile yok.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O haberi okuyan, başkan saçmalama bunlarla ne olur der. Mikro milliyetçi kesim de helal başkan hep böyle der. Ayrışma artar, başkanın üzerindeki baskı artar. Kime yarar? Menejerlere, yetersiz futbolculara, çuvallara para akıttıklarına, rakiplerine, bankalara, Aralık'ta bekleyenlere...

Rakiplerimiz de biz de bize ait olmayan parayla sefa sürüyoruz. Bunun cezasını bizden sonraki nesiller çekecek. Hangi yüzle çocuklarımızı Trabzonsporlu yapacağız?

Eski başkan açıklama yapıyor, ya ben akıttım Trabzonspor'un yarınlarını, bu futbolcuları aldım ama biraz alışmaları lazımdı şampiyon olmaları için, sonra baktım ki bu belli süre içinde borçlar sürdürülemiyor. Ha iyi ki baktın. Duy da inanma. Hesaplar ortada. İcralar, krediler, temlikler... İnsaf! Kimi kandırıyorsun?
                            hocam bu kafaya bişey anlatmak zor.bu kafa nedeniyle 130 milyon lira geliri olan kulüp 80 milyonunu faize veriyor.her yıl havaya uçuyor.ana borç duruyor.
                            TEKKEBALL

Yorum

• hayatta bir şey vermeden alamassın şunu unutmayın

futbolculara para yüksek maliyet vermiyorsan paranı hocalar beyine vereceksin yani çalıştırıcılara

bizimkiler hep aynı şeyi yapıyor

vermeyelim ama alalım

para harcamak istemiyorsan asıl parayı ve maliyeti beyne yani almanyadan hollandadan altyapıya ve a takıma getireceğin hocalara vereceksin maliyeti ne olursa olsun

o zaman hayat sana başarı verir o zaman yüksek maliytetli topçulara oparayı vermek yerine hocalraa vermiş oluyorsun bu da sana başarı getirir hatta bu parayı yabancı altyapı hocalara vermek daha önemli ama maliyetten kısmamalısın hoca için konuşuyorum bu verdiklerini zaten misliyle alırsın

vermeden alamassın hayat böyledir give and recieving
                              dengeyi şunla sağlarız: yüksek maliyeti yabancı altyapı çalıştırıcılarına ve teknik ekip hocalara ver aynı şekilde a takım teknik direktörü ve teknik çalıştırıcılara var parayı sisteme göm maliyeti yüksek olsa bile

evet büyük paraları altyapı hocalarına ve a takımı teknik ekibe ve teknik diretörlere gömelim altyapı teknik sisteme gömelim

çoğu da yabancı olsun alman hollanda gibi
                              En son erenslash tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 17:31.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

abi adam ne yaptığını bilmiyor hocayı ayarlamamış daha sallıyor.kesinlikle doğru söylüyorsun arcadia evet hoca olmadan olmaz adamın dediğine bak:"Görevde olduğumuz sürede hiç kimse bizden yüksek maliyetli transfer beklemesin" diyen Trabzonspor'un yeni başkanı Ağaoğlu, "5 milyon Euro veya 6 milyon Euro'luk transfer dönemi bizim için kapanmıştır." adam 5-6 milyon euroluk transfere yüksek maliyet diyor kardeşim sen burağı satarsan belli başlı oyuncuları satarsan zaten alman gereken oyuncu 5-6 nın üstüne de çıkabilir belli mevkilere bu maliyetli adamları almak gerekiyor zaten.adamın yüksek maliyet dediği şeye bak yüksek maliyet demek 10 ve üzeri transfer demek zaten.5-6 yüksek diyor ya şaka gibi ilk dörede zor gireriz bu kafayla.teknik direktör tranmsferi de yapmaz bunlar düzgün yüksek maliyet der dandik hoca getirir bunlar bize.zaten işi bilse önce hocayı hallederdi
                                Pacalarindan vizyon sizan, palavramatik muharrem gibi bol keseden atsin mi? Adam dogruyu soylemis bu kulup 5-6 milyon euroya transfer yapamaz. burada bir aralar muharrem isimli palavraciyi elestirenin agzina biber suruluyordu. vizyon mizyon ayaklarina palavrayi sallayip kulubu ihonun cektigi batakligin dibine cekti ve sonra aldi ceketini cekti gitti.

Kulubun ucan kusa borcu varken hangi kaynakla hangi para ile transfer yapacak yonetim? Bu batik tablo duzelene kadar epey debelenecegiz. Oyle sampiyonluk yada yarismaci bir takim beklemek yerine , belli bir sure hedefimiz ligde idare eden bir takim olmaktan fazlasi olamaz. Takimimizi hepimiz seviyoruz ama abartip barcelona real madrid muamelesi yapmanin da anlami yok
                                En son ESER tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 17:34.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X