İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan eleştiriye kapalı, eleştiri yapana beyinsiz, gazeteciye sana ne falan dediğini hatırlıyoruz, baskıya dayanamayıp gidebilir, daha önce de yapmıştı. gördüğü her mikrofana yarım saat konuşan adam gündem bu kadar yoğunken sırra kadem bastı.
Yorum
-
İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğoğlu gitsin kim gelsin ? Metin Kaya mı ? Mumla ararsınız. Koskoca kulüp tek bir Ünal Karaman kararına göre mi değerlendirilir. (Gidişi yanlıştı ben de üzülüyorum) ama elmayla armutu karşılaştırma derdine düşmüşssünüz
Yorum
-
Başkanım ben şunu merak ediyorum. Şimdi geçen aylarda bir video yapmıştık hakem hataları ile ilgili o maçları kaybetme sebebimiz hakem değilde Ünal'mıymış. Vay anasını ya bizde boşuna sövmüşüz hakemlere hay şimdi bizim fenasi ile kerim görse gülerlerdi bu duruma.
Yorum
-
Cok iyi giden bir projeyi ahmakca cöpe atmak buna denir. TRT Sporda kurumsal kimlikten basladi konusmaya Baskan, anladim ki karari kendi vermemis. Baskan insallah yaptigin bütün dogru isler bir hatanin altinda eziliip kalmaz.
Ünal Karamanin taraftar nezdinde ne kadar büyük bir sevgiye ve güce sahip oldugunu anlamayacak kadar "saf" olamazsin.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Bu kulübü çok da abartmanıza gerek yok.
Parayı veriyorsun, belediyede işe sokup, dükkân açıyorsun stadda taraftar grubun oluyor.
Kupan çalınıyor protesto edeyim diyorsun yine birileri paraları gömüyor.
Geriye kalan adamlar zaten organize olamıyor.
Gündem zaten olamıyorsun. Sana aidiyeti olan kendini yetiştirmiş, Trabzonspor kimliği başında çalışanın yok.
Parayı bulan daha çok para için Trabzonspor kimliğini öteliyor.
Kulüp okey masalarında kurulup kaldırılıyor.
Kısacası bu kulübe bireysel olarak biz bir anlam yüklüyoruz. Yoksa kendi içinde bir değer ihtiva etmiyor. Birilerini ünlü birilerini meslek sahibi yapıyor.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan eleştiriye kapalı, eleştiri yapana beyinsiz, gazeteciye sana ne falan dediğini hatırlıyoruz, baskıya dayanamayıp gidebilir, daha önce de yapmıştı. gördüğü her mikrofana yarım saat konuşan adam gündem bu kadar yoğunken sırra kadem bastı.
Çok komik vallahi.
İroninin dibine vurmuşsunuz da o kadar dipten gülemiyoruz biz.
Başkanın olay patladığının ertesi günü konuştu.
Senin güzel hatrına her gün televizyona mı çıkacak?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa ha ha.
Çok komik vallahi.
İroninin dibine vurmuşsunuz da o kadar dipten gülemiyoruz biz.
Başkanın olay patladığının ertesi günü konuştu.
Senin güzel hatrına her gün televizyona mı çıkacak?
Yorum
-
Başkanı da küstürüp gönderelim ki iyice dibine kadar batalım. Komplo teorileri havada uçuşuyor hepsinin de inananı var maşallah. Pireye kızıp yorganı yakmak mı? Bayılırız.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum