Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2011 den sonra borclanma kontrol edilemeyecek duruma geldi ve elde var sifir..Tek bir kupa bile alinamadi..keske kendi yagimizla kavrulsaymisiz..onca yanlis transferler, teknik direktör secimleri..MRA kalsaydi..yeni maliyeti düsük ama verim alinabilecek bi kadro kurulsaydi daha az borclanip her sene üstüne koyarak güzel bir noktaya gelebilirdik..bunda taraftarin bilincsizligi cok belirleyici oldu..suursuz transfer politikalari desteklendi, IHO gibi adamlara yem yaptik klübü..
    artik önceliklerimizi belirlememiz gerekir..yoksa bu sürec klübün batmasiyla sonuclanacak..bu klübü tarafarinin bilincsizligi bitirecek..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Örnek olarak toplam 17 trilyon lira tutarında bir futbolcu maaş giderimiz olsa ve her maç 1 trilyon kar yapsak Akyazı'da bilet gelirinden,işleri yoluna koruz.
      Bu düzeni tutturabilirsek,ayakta kalırız,diğer gelirler tamamen borca gitmeli.1 kuruş bile gelirimizi başka yere kullanmadan bu düzeni kurabilmeliyiz.
      17 milyon tl transfer bütçesi yani 3.5 milyon avro...Adam başı 200 bin dolara oyuncu mu bulacaksın.2.ligde bile bu paraya zor oyuncu bulursun.Hep söyledim söyleyecegim.Bu kulubün ne çulsuzlara nede futboldan zerre anlamayan madrabazlara ihtiyacı yoktur.Bu kulübün YABANCI X bir şahsa satılmaya acil ve elzem şekilde ihtiyacı vardır.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        17 milyon tl transfer bütçesi yani 3.5 milyon avro...Adam başı 200 bin dolara oyuncu mu bulacaksın.2.ligde bile bu paraya zor oyuncu bulursun.Hep söyledim söyleyecegim.Bu kulubün ne çulsuzlara nede futboldan zerre anlamayan madrabazlara ihtiyacı yoktur.Bu kulübün YABANCI X bir şahsa satılmaya acil ve elzem şekilde ihtiyacı vardır.
        yabanci x bir sahsa satilmasi icin zemin olusturuluyor zaten..bu tüm borc batagina sürüklenen klüpler icin gecerli..önce istanbul klüplerini satarak baslanir..

bizde ise bu taraftar yapisiyla ilerleme olmaz..klübü yönetecek vasifli insan bile bulunamiyor..Trabzonda olan kadro belli..Atanan baskanlarin birlikte calismak zorunda oldugu kadro üc asagi bes yukari belli..yeni yönetimde olan adamlarin cogunu taniyoruz..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayranımız yok içmeye hala tuvalete atla gidebilirdik diyen arkadaşlar var. Benim gördüğüm Trabzonspor'da deniz bitmiş her şeye b.ka sarmış durumda.

Serdar‏ @TSerdarSx <small class="time"> </small>
          Milan Jose Sosa'nın transfer taksiti ödenmediği Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.

San Lorenzo Kulübü Emmanuel Mas'ın transfer taksiti ödenmediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.

Emmanuel Mas transferinden dolayı San Martin Kulübüne yetiştirme bedeli ödemediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.

Porto Hjun Jun Suk'un transfer bedeli ödenmediği için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.

Dame N'Doye,Ogenyi Onazi,Juraj Kucka gibi oyuncular alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çekti.

Trabzonspor Ersun Yanal ve ekibine yaklaşık 2,5 Milyon Euro ödeme yapması gerekiyor.

Trabzonspor Mehmet Ekici'ye yaklaşık 2,5 Milyon TL ödeme yapacak.

Trabzonspor'un QNB Finansbank ile yapmış olduğu 7,5 Milyon $'lık sponsorluk anlaşması temlikli.

Trabzonspor'un Naklen yayın gelirleri ve maç kazanımları 2023 yılına kadar temlikli.

Trabzonspor'un Ülker ile yapmış olduğu 3 Milyon $'lık sponsorluk anlaşması temlikli.

Trabzonspor'un Turkcell ile yapmış olduğu 35 Milyon TL'lik sponsorluk anlaşması parası temlikli.

Trabzonspor'un stadyum seyirci gelirleri 2019 yılına kadar temlikli.

Trabzonspor Kulübü yakın zaman içerisinde kaybettiği dava için Tolunay Kafkas'a 2 Milyon $ civarında para ödeyecek.

Trabzonspor Kulübü Hugo Rodallega için Akhisar Kulübüne 850 Bin Euro ödeme yapması gerekiyor.

Trabzonspor'da İHO döneminde transfer edilen ve sözleşmesi fesh/gönderilen oyuncular olan Aykut Demir,Soner Aydoğdu,Özer Hurmacı vb. birçok oyuncu kulübe İCRA takibi başlattı.

Bu enkazın altından nasıl kalkacaklar benim aklım almıyor valla. Allah yardımcıları olsun.
          ve bu tabloyla kulubu basbasa birakan iho ve usta son kongrede tek parca halinde salondalardi,yuzsuz yuzsuz konusuyorlardi..ben boyle birsey gormedim.kansiz herifler koca kulubu soyup sogana cevirdiler..koca trabzonspor markasini ne hale getirdiler..ayiptir allah belanizi versin.
          gerek iho gerek muharrem usta trabzonspor hainleridir,bunlarin kulupten ihrac edilmesi gerekiyor.neredeyse sorunsuz olmadigimiz topcu yok.hepsi hakli olarak alacaklari icin yasal yollari kullaniyor..
          ahmet agaoglu bu isin altindan nasil kalkar bilemem isleri cok zor..belki bagis kampanyasi baslatabilirler..en azindan 100-200 milyon civarinda para toplanilabilir..tabii bu paraya hic dokunulmadan 180 civari olan tum mahkemelik dosyalari kapatmak olmali..temliklerinde bir kismi kaldirilabilirse bir nebze nefes aliriz..
          ama bana gore en net cozum kulubu satmaktir..cunku bu borcun altindan kalkmak pek mumkun gozukmuyor.ahmet agaoglu nasil yonetecek bilmiyoruz ama trabzonspor'un en buyuk problemi her seferinde bes para etmeyecek adamlara emanet edilmesidir..egitimsiz iho egitimli usta..hepsi ayni.bu delege yapisindan ssurekli saglikli bir baskan cikarmak zor...farkeden birsey olmuyor..onun icin satmak sart oldu.bugun satmazsak yarin satacagiz cunku artik yol bitti.bugun bu borcla kume dussen kulubu kapatirsin..bu noktalara gelmemek icin acil onlem sart.

Yorum

• 17 milyon Lira maaş bütçesi

17.000.000 yazıyla on yedi milyon hem de Türk lirası

Arkadaş madem derdimiz borcu sıfırlamak, kara geçmek; kulübün iflasını açıklayalım 1461'in adını Yeni TS yapıp 2. 3. liglerde 5-10 milyon TL maaş bütçesi ile oynayalım. Zaten diğer türlü de 1.lig, kırmızı grup vs. serbest düşüşe geçeriz. Senin o çok güvendiğin, 17 milyon tl'ye oynayacak Trabzonlu kadronu göz açtırmadan tokatlarlar neye uğradığını şaşırırsın.

Yorum

• Kulüp acil satılmalı.
              Battık zaten.
              Bir de küme düşeceğiz bu gidişle.
              Hamiş

Yorum

• Tuzsuz yemek de çok tuzlu yemek de çirkindir.

Güzel olan kararını tutturmaktır.

Trabzonspor yılda 120 milyon TL maaş bütçesini ödeyemez ama 17 milyon TL'lik bir takım da kurma şansı yoktur.

Bu işleri neden kararında değil de aşırı uçlarda yaşıyoruz devamlı.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• 20 milyon avro maas bütcesi tam karardir

bu bütceylen borcuda döndürürüz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Muhtemelen klavyesi sürçmüşmüştür arkadışın TL değil de Eurodur o.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      E,tamam takımı taşıyacak 4 futbolcuya 0,5 milyon avro,ilk 11'in ana elemanlarına 0,4 M avro X7,yedeklere de ortalama 100 bin Avro,elinde 50 bin Avro'ya oyanan Abdülkadir ve Yusuf varken bunu yapamıyorsan ne zaman yapacaksın?
                      En fazla iki yıl bu şekilde bir düzen kuracaksın.
                      Bizim gibi borcu almış yürümüş bir takım daha ne kadar olmayan parasını yiyecek?

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renktaş zaten maskara durumda değilmiyiz,
                      İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bırak Istanbul'un haramzadelerini sıradan Anadolu takımları bile Trabzon deplasmanına güle oynaya geliyor,bizi gözüne kestirmeyen takım yok,önceden böylemiydik.
                      Şike sürecinde de maskara olduk atarımız çenemizdeymiş icraat sıfır,
                      bunlar maskaralık değil Kocaeli veya ona benzer takımlar gibi olmayız diyorsan,
                      maddi durumumuz bizi oralara götürüyor (üstte My Muratcan'ın tabloya bi bak)
                      buna iş bilmez yönetimleri,sahipsizliğimizi,taraftarın samimiyetsizliğini de ekleyince aynen ben de Esercan gibi düşünüyorum,
                      inşallah yanılıyorumdur,senin dediğin doğrudur.

Sayın değerli abim,olmayan bir durumu konuşuyoruz,bizim başımıza geldi,benim iddiam da eğer bu durumda gs olsa,fb ile anlaşır bir sonraki şampiyonluğu alırdı veya bjk olsa.
                      Sen gs ve fb gibi iki ezeli rakip olduğu iddia edilen takım başkanlarının telefonda şampiyonluk pazarlığı yapacağına inanır mıydın söyleseler?
                      Olur mu öyle şey bunlar birbirlerine düşman,yaparlar mı derdin ama şike tapelerinde Adnan Polat ile Aziz Yıldırım,Trabzonspor'u şampiyon yapmamak için anlaşıyorlar.

Yani Türkiye'de gerçek konuşmak lazım,bir İstanbul üçlüsü var,bir bunların asalakları bir de Trabzonspor ve onun yanında durmaya çalışan bir kaç takım.
                      O yüzden de bizden başka kim olsa ya hiç duyulmadan para ile ikna edilirdi ya da ses çıkarsa bitirilirdi.

Gerçekten bağımsız bir camia olduğumuzu fark ettiren bir süreç oldu şike süreci.Aramızda sen şunu yaptın veya ben bunu yaptım,sen siyasete sattın davayı veya satmadım gibi tartışmalar olur ama bu tartışmaların hiç bir tarafı bu olayı kapatalım demiyor,hak ararken yöntem tartışıyor.
                      En son sasone tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 14:57.
                      • Memento mori

Yorum

• Vestel'in sahibi Ahmet Nazif ZORLU iş hayatına Trabzon'da başlamış , Trabzon Halkına ve Trabzonspor'a sempati ile bakan bir kişidir..... Hatıralarını okudum ordan biliyorum

Şehrimize Trabzonlu zenginlerimiz dahil hiç kimse yatırım yapmazken milyonlarca dolar harcayarak 4 yıldızlı Zorlu Grand Otel'i kazandırmış onlarca insana iş imkanı sağlamıştır....

Bu isim mutlaka değerlendirilmeli.... Gerekirse ayağına gidilip sponsorluk için ikna edilmelidir.....
                        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 14:55.
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Muhtemelen klavyesi sürçmüşmüştür arkadışın TL değil de Eurodur o.
                          Gerçekten bir şey soracağım Türkiye'de yıllık 2,5 trilyon kazanması gereken kaç tane yerli futbolcu var,o kalitede kaç kişi var?
                          Allah'ın belası menejerler bu tuzağı kurup,takımları soyuyorlar,sonra da batıyoruz.
                          Bjk gibi iki yıl üst üste şampiyon olan takım ŞL gelirlerine ve Avrupa'da kendi rekorlarını kırmalarına rağmen zarar ediyorlar,yeni stad,tribün,sponsor gelirine rağmen.
                          Devlet bu takımları daha ne kadar koruyacak,ne kadar daha vatandaşın hakkını yedirecek?
                          Biz bu zengin futbolcuları daha ne kadar zenginleştirirsek ikna olurlar?

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tuzsuz yemek de çok tuzlu yemek de çirkindir.

Güzel olan kararını tutturmaktır.

Trabzonspor yılda 120 milyon TL maaş bütçesini ödeyemez ama 17 milyon TL'lik bir takım da kurma şansı yoktur.

Bu işleri neden kararında değil de aşırı uçlarda yaşıyoruz devamlı.
                          Benim oradaki hesabım tribün geliri temlikli olmadığı için en uç noktayı baz olmak,tribün gelirini 34 milyon yaparız biraz daha fazla futbolcuya hak etmediği kadar zengin ederiz ama en az 3 yıl boyunca ciddi çözüm bulmak zorundayız.
                          Bu söylediğim rakamlar abartı gibi geliyor belki ama biz gerçekten bu kadar zengin bir ülke miyiz futbolcuya bu kadar para vermek zorunda mıyız?
                          Bana çok saçma geliyor,şuraya gelip Trabzonspor gibi bizi günlük sıkıntılarımızdan ve sorunlardan uzaklaştırması gereken,özünde bizim hayatımızı monotonluktan çıkarması gereken,bu sebeple var olan bir kurumun borçları için dertlenmek.
                          Ben futbolu seviyorum futbolu hayatın amacı haline getirmek mantıksız.Bu zarar verir.

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o 17 milyon tl iyi yazdi yine

jairzinho oyunculardan para istiyor oynamalari icin...
                          Onur,Burak,Uğur ve Olcay gibi trilyoner futbolcularımız var,bir sezon da 500 bin Avro'ya oynasınlar,ne olur?
                          En son sasone tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 15:10.
                          • Memento mori

Yorum

Muhtemelen klavyesi sürçmüşmüştür arkadışın TL değil de Eurodur o.
                            o 17 milyon tl iyi yazdi yine

jairzinho oyunculardan para istiyor oynamalari icin...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İyi de biraz da Nasreddin Hoca'nın kazan hikayesi gibi. Kazanın doğurduğuna inanıyoruz da öldüğüne neden inanmıyoruz? 30 milyon €'ya kurulan takımın şampiyon olacağına inanıyoruz da 17 milyon TL olunca mı inanmıyoruz? Mesele para ile ilgili değil, ehillik ile ilgili
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerçekten bir şey soracağım Türkiye'de yıllık 2,5 trilyon kazanması gereken kaç tane yerli futbolcu var,o kalitede kaç kişi var?
                                Allah'ın belası menejerler bu tuzağı kurup,takımları soyuyorlar,sonra da batıyoruz.
                                Bjk gibi iki yıl üst üste şampiyon olan takım ŞL gelirlerine ve Avrupa'da kendi rekorlarını kırmalarına rağmen zarar ediyorlar,yeni stad,tribün,sponsor gelirine rağmen.
                                Devlet bu takımları daha ne kadar koruyacak,ne kadar daha vatandaşın hakkını yedirecek?
                                Biz bu zengin futbolcuları daha ne kadar zenginleştirirsek ikna olurlar?

Benim oradaki hesabım tribün geliri temlikli olmadığı için en uç noktayı baz olmak,tribün gelirini 34 milyon yaparız biraz daha fazla futbolcuya hak etmediği kadar zengin ederiz ama en az 3 yıl boyunca ciddi çözüm bulmak zorundayız.
                                Bu söylediğim rakamlar abartı gibi geliyor belki ama biz gerçekten bu kadar zengin bir ülke miyiz futbolcuya bu kadar para vermek zorunda mıyız?
                                Bana çok saçma geliyor,şuraya gelip Trabzonspor gibi bizi günlük sıkıntılarımızdan ve sorunlardan uzaklaştırması gereken,özünde bizim hayatımızı monotonluktan çıkarması gereken,bu sebeple var olan bir kurumun borçları için dertlenmek.
                                Ben futbolu seviyorum futbolu hayatın amacı haline getirmek mantıksız.Bu zarar verir.

Onur,Burak,Uğur ve Olcay gibi trilyoner futbolcularımız var,bir sezon da 500 bin Avro'ya oynasınlar,ne olur?
                                500 bin avroya ayın sonunu getiremezler herhalde.bu durumda zeytin peynir ekmek le idare etsinler.gidecekler aga.başka çözümü yok bunun.tıpkı doğru yönetilen kulüpler gibi reel maaşlar olacak.özellikle ahmet ağaoğlu döneminde
                                benim teklifim malum.
                                üst sınır yıllık 500 bin avro.resmi maçlarda galibiyete 10 bin avro prim
                                şampiyonluk prime 500 bin avro
                                ikincilik primi 200 bin avro

bu arada avrupada kemiksiz 500 bin avro alabilmek için 1 milyon euro ya imza atman lazım.avrupada kulüplerde ingiltere hariç diğer 4 büyük lig dahil maaşların yüzde 80 i 100-200 bin avro bandında yıllık.çünkü normal çalışan 2-3 bin avro kazanır.buda senede 30-40 bin avro demek.bunun 3-4 katını verdi mi olay bitiyor.tabi atıf şeşununda röportajda dediği gibi başlangıç için asgari ücretin iki katını alıyormuş fransada aylık 3 bin avro.bi defa maddi hedefleri mutlaka olacak oyuncunun.
                                biz ise usta sayesinde asgari ücretle oynayacak ramili daha kariyer başlangıcında dolar milyoneri yaptık.şu gün futbolu bıraksa dolar milyoneri olarak bırakacak.olayın daha da kötüsü ramile 450 bin avro verirken ömüre ve yazıcıya 50 bin avro vermek.üçüde bunların kariyer başlangıçları.ömüre yazıcıya verdiğin doğru.ramilde absürdlük var.ama bu sezon yazıcı ve ömürün maaşlarını yükselteceksin.ramile 50 bin avro versen senden olmuyor kardeşim deyip yollarını ayıracaktın.şimdi ayıramazsın.(artı parantez ramile verilen 450 bin avro nun ne kadarı ramile veriliyor o da soru işareti tabi)

maaşların zamanında ödendiği bir kulüp proje bir kulüp oyuncular için çekim merkezidir.hedefleri olan oyunculara talip olunacak.bugün salzburg 24 yaş ortalaması ile avrupa liginde yarı finalde.maaş ortalaması en fazla 100 bin avrodur.ama başarı geldikçe maaşların artacağını bilirler.

bu arada nice takımının geçen sezon ki oyuncu maliyetleri.brüt aylık.net için ikiye böl yıllık içinde 12 ile çarp.bu takım yakın zamanda zirve mücadelesi yaptı.oynadığı pozitif oyunda malum.

içlerinde seri plea gibi harika oyuncularda var.cyprien ise ilk 10 a girememiş daha maaşta.

özetle 500 bin avro yıllık net + 10 bin avro galibiyet primi demek aslında avrupada kazandığının en az 2 katını kazanmak demek.

not:bu arada suçu sadece managerlere atmışsın.lakin işin aslı o değil.genel olarak sistem şu şekilde.oyuncuya misal yıllık 2 milyon avro verildiği açıklanır.bunun 1 milyonu belki futbolcuya diğer 1 milyonu ise yönetici manager arasında paylaşılır.maaşların yükselmesinin nedenlerinden biride bu.türkiyedeki genel kulüp ve transfer mantığı bu.yani bi taraf karşı tarafa sürekli para akıtacak ve kendisi yani parayı veren akıtan bundan istifade etmeyecek.buna inanmak safdillik.
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 16:29.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X