Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaşım 35 2001-2002 de üniversite 3. sınıftaydım Çok net hatırlıyorum o dönemi.Gökdeniz ve metin aktaş denen yetenesizden başka 1 tane alt yapıdan adam çıkarmışlar mı o dönem 1 tane ben hatırlamıyorum.Şunları hatırlayorum çok net Sadi tekeli oğlu rezilinin amatör hocalık denemesini sonra mehdi gibi Brigelin etegini öpüp bizi kümeden kurtar denmesini, art arda diyarbakırspordan 4,gaziantepten:5,bjk den kendi sahanda 5 yiyen ve stadı ateşe veren taraftarımızı dün gibi hatırlıyorum.Küme düşmeyelim diye dua ettiğimi kümede kaldıgımız istanbul maçından sonraki utancımızı ben bunları unutmadım da o dönem başkan yardımcısı olan sayın Ağaoğlu nasıl unuttu da aynı projeyi 17 sene sonra yine önümüze getiriyor ilginç Allah başarılı kılsın.
    aynen..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dediklerimle bunun bir alakası yok ki?
      Benim Ustanın iyi niyetinden zerre şüphem yok.
      Daha ilginç bişey söyleyeyim, 2013’te 13. sandık olmasa ve Usta o dönem seçilse bugün bu halde olmazdık bence. Kulübün kaderi o seçimde değişti.
      13. sandık ustayıda seçen sandık.bu demektirdi usta ile iho arasında bir fark yok.zaten transfer harcamalarına baktığımızda bunu net olarak görüyoruz
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu gelir arttıkça yani başarı kazandıkça oluşan bir soru.yani cl de final oynayan çeyrek final oynayan bir oyuncuya düşük maaş verilmez.
        oysa bizim durumumuz belli.gelirimiz belli.haliyle maaşlarda ona göre dizayn edilir.
        bu arada gelirden borça da para gideceği için faize en başta haliyle oyuncu maaşları daha da azalacak azalmalı.yani 26 milyon avro gelirim var bunu oyuncuya dağıtıyorum şu şartlarda diyemezsin.
        Örnek olarak toplam 17 trilyon lira tutarında bir futbolcu maaş giderimiz olsa ve her maç 1 trilyon kar yapsak Akyazı'da bilet gelirinden,işleri yoluna koruz.
        Bu düzeni tutturabilirsek,ayakta kalırız,diğer gelirler tamamen borca gitmeli.1 kuruş bile gelirimizi başka yere kullanmadan bu düzeni kurabilmeliyiz.
        • Memento mori

Yorum

13. sandık ustayıda seçen sandık.bu demektirdi usta ile iho arasında bir fark yok.zaten transfer harcamalarına baktığımızda bunu net olarak görüyoruz
          O sandıklarda oy kullanan isimler aynı değil yalnız.
          İkisi de sportif anlamda başarısız, eyvallah. Ama İho döneminde dünya kadar parayı çöplere harcayıp 13. sıralarda geziyorduk en son, Usta en azından arkasında iyi bir kadro bıraktı, piyasası olan oyuncular bıraktı. Ağaoğlu’nun şuan 50 küsür oyuncuyu tazminat verip göndermek gibi bir derdi yok Usta gibi. Biraz akıllı davranıp doğru işler yaparsa bu takım şampiyon olur.

Yorum

• eski ile son 5 yıl arasındaki transferde fark şu: eskiden de hatalı transferler oluyordu ama kulüp batmıyordu.gelir gider dengesi kuruluyordu.son 5 yıl ise harcanan paralar sonrası ne duruma gelindiği ortada.

çok kısa süre içinde (son 4 yıl) kulübün içini boşalttılar .burası bir gerçek.bu durum başka kulüplerinde başına geldi.ekonomik durumun kötü olduğu bir dönemde kucka sosa olcay burak transferleri yapılır mı aga?akıl alır gibi değil.
            TEKKEBALL

Yorum

• Macera aramamak lazım.
              Özkan Sümer bir dehadır,Allah'ın bize bir lütfudur,onun en son BMN panelindeki konuşmasına bakarsanız 81 yaşında ve günü,çağı öyle kavramış ki,saygı duyacağız tercihlerine.
              Çünkü dünü de bugüne bilen ve en iyi kavrayan kişi Özkan Sümer'dir,Şimdi yapılması gereken Özkan Sümer'in etrafına onun istediği bilgileri sunacak bir ekip ve yeterince bütçe.

Bu konuda anlaşmalıyız.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O sandıklarda oy kullanan isimler aynı değil yalnız.
                İkisi de sportif anlamda başarısız, eyvallah. Ama İho döneminde dünya kadar parayı çöplere harcayıp 13. sıralarda geziyorduk en son, Usta en azından arkasında iyi bir kadro bıraktı, piyasası olan oyuncular bıraktı. Ağaoğlu’nun şuan 50 küsür oyuncuyu tazminat verip göndermek gibi bir derdi yok Usta gibi. Biraz akıllı davranıp doğru işler yaparsa bu takım şampiyon olur.
                olcayı burakı kuckayı sosayı nasıl göndereceksin.yaşları belli.son kaymaklı sözleşmeyi usta ile imzaladılar.

gelir gelmez devre arası ilk transferi muhammet demir 3 milyon avro. 15 trilyon. 1.5 yıl sonra beleşe sivasspora gitti.bu bile büyük soru işareti aslında usta için.
                Muhammet Demir, 33, aus Türkei ➤ Bursaspor, seit 2024 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: - ➤ * 10.01.1992 in Trabzon, Türkei

şu transferlere bakın

Auf dieser Seite werden alle jemals getätigten Transfers (inklusive Leihspieler) des Vereins Trabzonspor mit Ablösesummen angezeigt.

onazi yi almışsın iyi güzel.okay onazi ikilisi.niye bu yatırımın üzerine bide kuckayı ekliyorsun aga.
                castillo yu almışsın.üzerine 1.8 milyon avro maaşla olcayı alıyorsun.
                bunlar normal işler değil.
                TEKKEBALL

Yorum

• Okay, Abdülkadir ve Yusuf dışında para edecek tek oyuncumuz yok bunlarıda alan Usta değil. Önüne gelen 30 yaş üzeri adama hem bonservislerde hemde maaşlarda üçer beşer dağıtıp arkasında bir ton fifalık dosya bırakıp tüymüştür borcuda 3 katına çıkarmıştır Usta başkan. Aldığı oyuncuların belki bir tanesini aldığı fiyata satabilirsin o'da Onazi olabilir diğerleri aldığınının yarı fiyatına bile satamazsın çar çöp dolu. Tarihin en yalancı başkanı olarak kayıtlara geçmiştir, pisliklerinide yeni yönetim zamanla temizleyecektir.

Yorum

• Burak'ı nasıl mı satacaksın? Burak'ın şu an temizinden Çin'e 10 milyon'u var. Bence satılmamalı ki Çin'e dönmez zaten. Ayrıca ara sıra Başak haberleri çıkıyor; Burak ve Sosa'yı seneye Başak'ta estirirken izlersek forum birbirine girer.
                    En son castillo61 tarafından düzenlendi; 12.04.2018, 01:08.

Yorum

• Burak Ts de pis bir goruntusu var. Burak emre gibi pis bir oyuncudur, konusma tarzi hareketleri tam bir ukala. Yeni bir takim kuracaksak, burak olmamali. Defolup gitsin nereye giderse gitsin
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Kucka ile Sosadan bu yıl verim alamadığımız bir gerçek ama bu adamların üretleri makul bir seviyeye çekilebilirse seneye daha iyi olacakları şüphesiz bir gerçek
                        bence bu adamları konuşmadan yollamaya çalışmak hoş değil Sosa gibi bir adam Beşiktaşta olsaydı bu yıl açık ara yaparlardı ve bence gideceği yer yine Beşiktaştır hatta Kuckayı bile alırlar Atiba son dönemini yaşıyor fizik güçü yüksek bir topçuya ihtiyaçları var
                        biz yıllık paralarından kurtulmak için bedava bile veririz onlar da yıllık ücretlerinde indirim isteyerek alır aslında 2 milyon Euro çivarı bir rakam çok ideal olurdu Olçayın 1.7 aldığı yerde Sosanın 2,5 alması çokta abes değil yanlış yerlere neşter vuruluyor
                        @ okşoholu

Yorum

olcayı burakı kuckayı sosayı nasıl göndereceksin.yaşları belli.son kaymaklı sözleşmeyi usta ile imzaladılar.

gelir gelmez devre arası ilk transferi muhammet demir 3 milyon avro. 15 trilyon. 1.5 yıl sonra beleşe sivasspora gitti.bu bile büyük soru işareti aslında usta için.
                          Muhammet Demir, 33, aus Türkei ➤ Bursaspor, seit 2024 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: - ➤ * 10.01.1992 in Trabzon, Türkei

şu transferlere bakın

Auf dieser Seite werden alle jemals getätigten Transfers (inklusive Leihspieler) des Vereins Trabzonspor mit Ablösesummen angezeigt.

onazi yi almışsın iyi güzel.okay onazi ikilisi.niye bu yatırımın üzerine bide kuckayı ekliyorsun aga.
                          castillo yu almışsın.üzerine 1.8 milyon avro maaşla olcayı alıyorsun.
                          bunlar normal işler değil.
                          Çok haklısın Futbol şubesinin başına Özkan Sümerin gelmesine en çok bu yüzden sevindim

Okay gibi bir adamın varken Kuçka ve Onazi transferleri nasıl yapılır anlaşılacak bir şey değil Castilloyu aldığın kanata 1.8 milyon euroluk Olcayı niye alırsın
                          Bu yıl daha akıllı transferler yapılabileceği konusunda ümitliyim bir stoper ve bir sağaçık elzem transferler Sosa tutulmalı diye düşünüyorum Kucka onazi ikilisinden biri yollanmalı gerekirse Burakdan bile tasarruf edilebilir
                          Batuhan Cafer tosun sefa Akgün Ebra Cumur gibi genç yeteneklerimizi takıma ısındırmak lazım
                          @ okşoholu

Yorum

• Rıza Hoca nın açıklamasına göre Sosa da bir problem çıkmış, bu hafta oynamayabilirmiş. Bence Başkanın her ne kadar o toplara çok girmek istemese de futbolcu durumlarıyla ilgili en son dayanamayıp Sosa nın ismini vermesinin acemiliği ile böyle bir durum ortaya çıktı. Başkan Sosa defterini kapattığını ima etti, bence artık Sosa için de Trabzonspor defteri kapandı.
                            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rıza Hoca nın açıklamasına göre Sosa da bir problem çıkmış, bu hafta oynamayabilirmiş. Bence Başkanın her ne kadar o toplara çok girmek istemese de futbolcu durumlarıyla ilgili en son dayanamayıp Sosa nın ismini vermesinin acemiliği ile böyle bir durum ortaya çıktı. Başkan Sosa defterini kapattığını ima etti, bence artık Sosa için de Trabzonspor defteri kapandı.
                              Şayet düşündüğünüz gibiyse bence iyi olmuş. Madem sistem değişecek ve çarklar da yenilenecek, defteri dürülmesi gerekenler için daha fazla vakit kaybedilmemelidir.
                              Fanki tonki zonki...

Yorum

• Bu kafa yapısıyla bir adım ileri gidemez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X