Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün 130 milyon lira yıllık gelir olduğu söylendi.yani 5 e bölersek 26 milyon euro

bu az bi rakam değil.avrupada bu gelirle kulüpler kar ederler çok rahat.çünkü onların oyuncuya verdiği maaşlar belli.

nice takımını alalım.her oyuncunun ortalama yıllık kulübe maliyeti en fazla 500 bin avro dur.20 oyuncu 10 milyon avro yapar.bu en kötü senaryo.

türkiyede ise sistemde kulüpler zarar ediyor kişiler (yönetici manager) kar elde ediyor.

abidik gubidik işler olmadıığında maaşlar reel seviyelere gelecek.bu ise kulübün kera geçmesini sağlayacak.
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@jairzinho<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->

Avrupa'da bonservis paraları çıldırmış durumda,bu kadar paranın döndüğü yerde,işin ana unsuru olan futboluları bu kadar az paraya nasıl ikna ediyorlar?
      yüksek bonservis veren kulüpler belli.bunların cl gelirleri ve diğer gelirleri belli.bunları örnek göstermek hatadır.
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yüksek bonservis veren kulüpler belli.bunların cl gelirleri ve diğer gelirleri belli.bunları örnek göstermek hatadır.
        R.Madrid bir futbolcu bonservisine 100 milyon Avro veriyor,bu ister istemez piyasayı yükseltmez mi?Bu sonuçta tedarik zinciri gibi en üstte kaymağı yiyen paraya kıydıkça en alttaki adam da aracıya sormaz mı bizim payımız nerde diye?

Külüpler kazanırken futbolcu demez mi iyi de bu işin asıl aktörü benim,sen benim payımı neden vermiyorsun diye?
        Messi ve diğerlerinin vergi kaçırma davaları da gösterdi ki,asıl dolandırıcılık sanki Avrupa'da,gerçek rakamları saklıyorlar yüksek vergi oranları nedeniyle.
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          R.Madrid bir futbolcu bonservisine 100 milyon Avro veriyor,bu ister istemez piyasayı yükseltmez mi?Bu sonuçta tedarik zinciri gibi en üstte kaymağı yiyen paraya kıydıkça en alttaki adam da aracıya sormaz mı bizim payımız nerde diye?

Külüpler kazanırken futbolcu demez mi iyi de bu işin asıl aktörü benim,sen benim payımı neden vermiyorsun diye?
          Messi ve diğerlerinin vergi kaçırma davaları da gösterdi ki,asıl dolandırıcılık sanki Avrupa'da,gerçek rakamları saklıyorlar yüksek vergi oranları nedeniyle.
          bu gelir arttıkça yani başarı kazandıkça oluşan bir soru.yani cl de final oynayan çeyrek final oynayan bir oyuncuya düşük maaş verilmez.
          oysa bizim durumumuz belli.gelirimiz belli.haliyle maaşlarda ona göre dizayn edilir.
          bu arada gelirden borça da para gideceği için faize en başta haliyle oyuncu maaşları daha da azalacak azalmalı.yani 26 milyon avro gelirim var bunu oyuncuya dağıtıyorum şu şartlarda diyemezsin.
          TEKKEBALL

Yorum

• bu arada nasıl cl de çeyrek final yarıl final oynayan oyuncunun maaşı sabit kalmazsa elindeki genç yeteneğinde maaşı sabit kalmaz kalmamalı.onunla 5 yıllık sözleşme yaptım diye her yıl 50 bin avroya oynayacak diye bişey olmaz.misal ömür ve yazıcı.sanırım bu sezon 50 bin avroya oynadılar.süre aldılar gelişimleri ortada verdikleri ortada haliyle maaşın iyileşmesi gerekiyor.gelecek sezon maaşları 50 den 250 bin avroya çıkar.performansları devam ederse 500 bin avroya çıkarırsın.bu olayı zamanında juve pogba da yaptı.genç olarak aldı 800 bin avro olan maaşı sözleşmesi olmasına rağmen 4 milyon avroya kadar arttı.misal.

haliyle ömür ve yazıcının da kulüb maaş üst sınırı 500 bin avro ise 250 bin avro şeklinde bir düzeltilme olabilir.ve oyuncu oynadıkça performans verdikçe maaşında düzeltme olacağını bilecek.diğer türlü 50 bin avroya 5 yıllık sözleşme yaptım bu şekilde oynayacaksın diye bişey yok dünyada da.zaten verimde alamazsın kadro içi uyumuda sağlayamazsın bu şekilde.
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zamanında bunu dortmund taraftarı yaptı. Bitik durumdaydılar taraftar ayağa kaldırdı ve iyi bir sistemle önce bulundukları durumdan kurtuldular ardından seri şampiyonluklar ve şampiyonlar liginde finali bile gördüler. Biz hep övünüyoruz şehir takımıyız diye bunu gösterme vaktidir.

Neden öyle düşünüyorsun? Yeterki bir kıvılcım ateşlensin ben her ay 500 lira hiçbir ürün almadan destekte bulunurum 100 bin kişi ortalama 2000 lira veren bulamıyorsak kulübü kurtaramayız. Başka Trabzonspor yok herkes elini taşın altına koyması lazım.
              Soylediklerinde cok haklisin renktasim boyle bir kampanya olursa ben simdiden hazirim eminim bizim gibi dusunen binler vardir.

Yorum

• Başkanın konuşmasını dinledim.

Açıkçası yol haritası olarak ortaya koyduğu yöntem ve geçmişe yaptığı atıflar sebebiyle, başarılı olabileceğini sanmıyorum. Belki borç 850’den 750’ye düşer. Ama ne pahasına. Umarım Özkan Sümer, BMN panelinde söylediklerini hatırlıyor ve söylediklerinde ciddidir. Çünkü buraya taşınan o konuşmasında şartların değiştiğinden, 1980’lerin yöntemleri ile başarılı olunamayacağından bahsediyordu.

Bence Trabzonspor’un başarılı olabilmesinin en önemli şartı taraftar sayısını arttırmak. Ebeveynden çocuklara geçen bir artıştan bahsetmiyorum. Anadoludan, batıdan vs. taraftar bulabilmek. Sponsor ve reklam gelirlerini başka türlü arttırmak çok zor.

İkincisi, Muharrem Usta’nın yaptığı teklifi neden küçümsedi anlamadım. Anladığımız kadarıyla Muharrem Usta’nın kulüpte 50 milyon civarı alacağı var. Bu da borç olarak yazıyor. 850 milyonun içinde. Adam diyor ki oyuncuları 15 Milyon Euro’ya satayım, sana oyuncu satışından 15 Milyon Euro bulayım yani. Bu da 75 Milyon yapıyor. He dersen ki “Ben daha fazlasına satarım. Bu teklif işimi görmez” daha fazlasına satar, adamın parasını sonra verirsin. Ama sene sonu “Yaa bu oyunculara kim 15 Milyon Euro” verir muhabbeti yapmamak şartıyla.

Yorum

• Tekil ürün almak çağre olmaz.

Ben başkanın çıkıp bişey demesini , reklam yapılmasını istiyorum

Bu durumda taraftar saldıracakdır tsclublara.

Bende işaret fişeği bekleyenlerdenim.

Bence 2 adet ürün olmalı.. düşük ve yüksek bütçeyede hitap edilmeli.. Yazın büyük şehirlerde Hazırlık maçları düzenlenmeli. bu tür şeylerle başlayabiliriz ilk olarak
                  En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 21:18.
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Hoca ve yonetimin aklında net olarak Şenol Güneş var. Sonuna kadar onu kovalayacaklar.

Büyük ihtimal olmayacak o iş ve kaybettikleri zaman nedeniyle Tolunay veya türevi bir yerliye mahkûm kalacaklar.

Yok diyelim bir mucize oldu ve Şenol hoca geldi. Benim bildiğim Şenol hoca sosa nin falan gitmesini istemez. Çömez oyuncu pek sevmez, tecrübeli oyuncu ister. Öyle cafer falan yetiştirmek için pek uğraşmaz.

Yani yönetimin planlarıyla da uyuşmaz.

Yorum

• Başkan’ın Muharrem Usta’nın teklifiyle ilgili TRT kanalındaki tutumu ve söylemleri hiç hoş olmadı.
                      Adam iyi niyetle bir teklif yapmış, hem de yazılı. Senin işini kolaylaştırmak ve kulübe nefes aldırmak amaçlı.
                      Ama sen televizyona çıkıp bir hafta önce aynı programda Muharrem Ustanın söylediği şeyi yalanlayıp aksine Ustayı çıkarcı biri gibi gösteriyorsun. Orda sana soru soran adamlar şimdi Muharrem Usta için ne düşünüyordur? Vay be , Muharrem Usta demek ki önceki hafta bize yalan söylemiş, çıkarcı bencil herifin tekiymiş diyorlardır. Zaten taraftarın çoğunluğu da öyle düşünüyor şuan sayende. Ayıp oldu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan’ın Muharrem Usta’nın teklifiyle ilgili TRT kanalındaki tutumu ve söylemleri hiç hoş olmadı.
                        Adam iyi niyetle bir teklif yapmış, hem de yazılı. Senin işini kolaylaştırmak ve kulübe nefes aldırmak amaçlı.
                        Ama sen televizyona çıkıp bir hafta önce aynı programda Muharrem Ustanın söylediği şeyi yalanlayıp aksine Ustayı çıkarcı biri gibi gösteriyorsun. Orda sana soru soran adamlar şimdi Muharrem Usta için ne düşünüyordur? Vay be , Muharrem Usta demek ki önceki hafta bize yalan söylemiş, çıkarcı bencil herifin tekiymiş diyorlardır. Zaten taraftarın çoğunluğu da öyle düşünüyor şuan sayende. Ayıp oldu.
                        ustanın kulübü ne halde bıraktığı ortada.denizi bitirdi.transfer yasağıda gelince seçimi erkene alıp gitti.
                        iho dan sonra daha aklı başında bir başkan gelseydi kulüp bu duruma düşmezdi.net
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ustanın kulübü ne halde bıraktığı ortada.denizi bitirdi.transfer yasağıda gelince seçimi erkene alıp gitti.
                          iho dan sonra daha aklı başında bir başkan gelseydi kulüp bu duruma düşmezdi.net
                          Dediklerimle bunun bir alakası yok ki?
                          Benim Ustanın iyi niyetinden zerre şüphem yok.
                          Daha ilginç bişey söyleyeyim, 2013’te 13. sandık olmasa ve Usta o dönem seçilse bugün bu halde olmazdık bence. Kulübün kaderi o seçimde değişti.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Brezilya'dan alınan 4 oyuncu için sadece Eduardo'da fire verdik dedi.. Jarro iyi miydi yani anlayamadım ? Da Silva bile şüpheliyken sadece Eduardo tutmadı demesi ve %75 olarak başarı görmesi beni şaşırttı.. genel olarak yabancı futbolcular ve öz evlatlar için söyledikleri de düşündürücü.. hakkımızda hayırlısı diyelim.

Tablo ortada fakat bu tablonun ortaya çıkmasında yanlış transferler var.. sadece yabancı değil Sefa,İshak,Deniz,Serdar,Aytaç,M.Demir,Özer,Alper,Aykut,Erkan,Gökhan,Musa Nizam,Anıl vs.

Ayrıca Başkan'ın bahsettiği MAY sonrası yapılan yabancı transferlerine de bakalım..

Patrick Villars
                            Markov
                            Somers
                            Jarro
                            Eduardo
                            Da Silva
                            Aurelio
                            Bushi
                            Salazar
                            D'Heane
                            Yattara
                            Augustine
                            Van De Paar
                            Romashchenko
                            Augustine James

Atladığım var mı bilmiyorum ama Özkan Sümer döneminde yapılan yabancı transferlerinde Yattara ve Aurelio hariç faydalı olan yoktu.. Romashchenko,Da Silva ve Somers'i de ekleyebiliriz belki.
                            O dönmede başarı yoktu sondan 1 önceki hafta istanbulsporla Trabzonda berabere kalmasak küme düşecektikHele hele .Bu dönemde başarılı olma şansımız hiç yok ağaoglunun anlattığı sistemle başarı şansı hiç yok. 2001 de Anadolu takımları kıçı kırık haldeyken biz zor kümede kaldık.Şimdi Anadolu takımları yüksek bütceli takımlar kurarken 6 tane alt yapıdan adamla oynarsan Adamı bilmem ne oğlanına çevirirler.Ha ben rahatım bu kulup eninde sonunda satılacak bir yabancıya isteselerde istemeselerde onun için içim rahat tıpkı m.ctiy taraftarı gibi bizde eninde sonunda şampiyonluklar göreceğiz.
                            En son nakzo tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 22:46.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yaşım 35 2001-2002 de üniversite 3. sınıftaydım Çok net hatırlıyorum o dönemi.Gökdeniz ve metin aktaş denen yetenesizden başka 1 tane alt yapıdan adam çıkarmışlar mı o dönem 1 tane ben hatırlamıyorum.Şunları hatırlayorum çok net Sadi tekeli oğlu rezilinin amatör hocalık denemesini sonra mehdi gibi Brigelin etegini öpüp bizi kümeden kurtar denmesini, art arda diyarbakırspordan 4,gaziantepten:5,bjk den kendi sahanda 5 yiyen ve stadı ateşe veren taraftarımızı dün gibi hatırlıyorum.Küme düşmeyelim diye dua ettiğimi kümede kaldıgımız istanbul maçından sonraki utancımızı ben bunları unutmadım da o dönem başkan yardımcısı olan sayın Ağaoğlu nasıl unuttu da aynı projeyi 17 sene sonra yine önümüze getiriyor ilginç Allah başarılı kılsın.
                              En son nakzo tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 23:04.

Yorum

• Usta ve iho bu kulübu milletin elinde oyuncak ettiniz koca büyük takımı köy takımına çevirdiniz.Bu taraftarın ahı yanınıza kalmaz iki yakanızda bir araya gelmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X