Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Brezilya'dan alınan 4 oyuncu için sadece Eduardo'da fire verdik dedi.. Jarro iyi miydi yani anlayamadım ? Da Silva bile şüpheliyken sadece Eduardo tutmadı demesi ve %75 olarak başarı görmesi beni şaşırttı.. genel olarak yabancı futbolcular ve öz evlatlar için söyledikleri de düşündürücü.. hakkımızda hayırlısı diyelim.

Tablo ortada fakat bu tablonun ortaya çıkmasında yanlış transferler var.. sadece yabancı değil Sefa,İshak,Deniz,Serdar,Aytaç,M.Demir,Özer,Alper,Aykut,Erkan,Gökhan,Musa Nizam,Anıl vs.

Ayrıca Başkan'ın bahsettiği MAY sonrası yapılan yabancı transferlerine de bakalım..

Patrick Villars
    Markov
    Somers
    Jarro
    Eduardo
    Da Silva
    Aurelio
    Bushi
    Salazar
    D'Heane
    Yattara
    Augustine
    Van De Paar
    Romashchenko
    Augustine James

Atladığım var mı bilmiyorum ama Özkan Sümer döneminde yapılan yabancı transferlerinde Yattara ve Aurelio hariç faydalı olan yoktu.. Romashchenko,Da Silva ve Somers'i de ekleyebiliriz belki.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      her ay bu parayi vereceksen kulübe, simdi niye vermiyorsun

telefon hattin, kredi kartin, kulübe üyeligin var mi?
      Veriyorum zaten bunların dışında ekstra veririm

Yorum

• başkana özel istekler konusu silinmeyeydi iyiydi.
        TEKKEBALL

Yorum

• Taraftar kampanyaları olmadan bu iş çok zor gibi iyi futbolcuyu ucuza alamazsın bu kuraldır Başkan kendisi bile yazıcı ile Abdülkadir’ için çok büyük rakamlar olursa düşünürüm diyor. Ama şu yabancılardan aldığımız verimi daha ucuz adamlardan alabiliriz. Daha az paraya aynı sıralamayı yakalayabiliriz
          “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Veriyorum zaten bunların dışında ekstra veririm
            helal olsun o zaman, umarim baskalarida sizi bu konuda takip eder
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              helal olsun o zaman, umarim baskalarida sizi bu konuda takip eder
              EyvAllah tek isteğim zaten bu kıvılcım ateşlense gerisi gelecek. Benim gibi düşünen binlerce insan vardır diye düşünüyorum bu forumda bile yüzlercesi var sadece onları organize etmek gerekiyor kulübümüz tarafından.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                850 Milyon sözündeki "satmayacağız" anlamına gelen ironiyi anlayamamış olamazsın değil mi...

Sen de ben de, hepimiz de biliyoruz, Usta paldır küldür seçim kararı aldı, ve yine zaman bırakmadan paldır küldür seçime gitti.

Biz Ağaoğlu seçime hazırlıksız yakalandı diye eleştireceğimize dua edelim ki aday oldu da ismini bile hatırlamadığım diğer aday seçime tek başına girmedi.

Rahmetli Üzeyir Garih yıllar önce bu konuyu çok güzel, kısa ve öz anlatmıştı: "Bu yaşıma kadar borçlarından dolayı iflas eden şirket görmedim, sermaye yetersizliğinden iflas eden şirket de görmedim. Gördüğüm bütün iflas eden şirketler nakit akışlarının bozulması nedeniyle iflas etmişlerdi.
                Neyin ironi neyin gerçek olduğunun farkındayım da Trabzonspor'un benim farkındalığımdan önce yönetici grubunun uyanıklığına ihtiyacı var. İnşallah "satmaya" mecbur kalmayacak gerçekçi, maliyetsiz ve yeni gelir kalemleri üzerine fikri/projesi vardır. Yoksa bu çocukları satmadığı için kendisine gelecek eleştirileri tahmin edemiyorum.

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Okay, Yusuf ve Abdülkadir'in etrafına 2 tane daha alt yapı oyuncusu yerleştirsek yıllarca oynayacak iskelet tamamlanmış olacak. Çok uç bir örnek olacak ama yakın zaman içinde alt yapıdan çıkardığı oyuncuları ilk 11'e monte edip kupalara ambargo koyan Barça örneği var. Sistem ve sabır işi. Mesela Abdülkadir gibi 1. sınıf yetenek çıkarmışız, satsak ne kazanacağız ? Sürekli gelir kaynağını kestin, tek seferde bir miktar parayı aldın kasaya koydun. İskeletteki genç oyuncuların gitti, emek harcadığın takım dağıldı. Peki ya sonra ? Başarı nasıl gelecek, paralar nasıl gelecek ? Sürdürülebilirlik nasıl sağlanacak ?

Bu biraz altın yumurtlayan tavuk hikayesine benziyor. Bu çocuklar bize sezon içinde zaten para kazandıracak, sürekli gelir kaynağı yaratacak. Yaşlı ve vasat oyuncuları satmak yerine neden altın yumurtlayan tavukları keselim ? Eğer Ağaoğlu bu mantıkla düşünüp tok satıcıyı oynuyorsa bence çok mantıklı düşünüyor. Çok cazip teklifler gelmedikçe iskeletteki genç oyuncuları satmak sadece pişmanlık getirir, yeni değerler üretmemizi de engeller tıkanır kalırız. Cafer çıksın diye bekliyoruz, gençleri satıp takımı dağıtırsak çocuk kimlerle oynayıp değer kazanacak ?
                Mert, diğer başlıkta da buna benzer bir fikirleşmemiz olmuştu. Mesela yıl 2011, aylardan Mayıs olsaydı ben de senin gibi hareket ederdim. Lakin öncelikler ve içinde bulunulan şartlar farklı. Eğer bahsettiğin yaşlı ve vasat oyuncuları Abdülkadir ve Yusuf'un değerinde satabiliyorsan, tamam, plan ve program doğrultusunda bu ikisi üzerine kur takımını. Bu durumda da bir önceki mesajımın sonunda belirttiğim gibi, demek piyasada ve değerlemede bir sıkıntı var. "Yaşlı ve vasat" oyuncu, "genç ve yetenekli" oyuncu kadar ediyorsa tezim doğruymuş.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neyin ironi neyin gerçek olduğunun farkındayım da Trabzonspor'un benim farkındalığımdan önce yönetici grubunun uyanıklığına ihtiyacı var. İnşallah "satmaya" mecbur kalmayacak gerçekçi, maliyetsiz ve yeni gelir kalemleri üzerine fikri/projesi vardır. Yoksa bu çocukları satmadığı için kendisine gelecek eleştirileri tahmin edemiyorum.
                  Başkanın satsa da, satmasa da artıları eksileri olan bu iki tercihten birini seçtiği için eleştirilmeyeceği bir ortamın mevcut olmasını, bu ortamı besleyici değil, izale edici mesajların yazılmasını isterdim. Bu da benim tercihim.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• genel çerçeve doğru olmakla birlikte detaylarda ne yapıldığı önemli. hangi oyuncu tercih edilecek, hoca kim olacak?

takım maçları nasıl yaşayacak? o kadar konuşuyoruz, bir gündüz maçı, tribünün yarısı boş, oyuncular yürüyor, ilk 45 dakika ne izlediğini çözemiyorsun, hayatı sorgulamaya başlıyorsun. böyle olmamalı. o yüzden büyük paralar insanın canını sıkıyor. açıkça ödenemiyor maaşlar, öyle olunca oyuncu mazeretleri başlıyor, zaten defolu oyuncular. paranla rezil oluyorsun.

oyuncu seviyesi aşırı düşürülmesin, biraz hırslı oyuncular tercih edilsin, sahada hareket olsun aynı sonucu alırız. trabzonspoır kadrosundaki bir oyuncu 10 gol atsa transfer listelerine girer hemen. bunları iyi değerlendirmek gerekiyor. takımda bir sürü genç merkez ortasaha var. üçlü bir düzende iki tecrübeli bir genç veya bir tecrübeli iki genç oyuncu ayarını tutturup her sene bir tane oyuncu satsak çark dönmeye başlar.

kanatlarda gelenek olarak çok yetenekli oyuncular bulundurduk. bu tip şeyleri dikkate alıp mantıklı bir düzen ortaya çıkarılırsa başarı gelir. arkadan oyuncu gelmiyorsa satmazsın ta ki bir iki sene önceki sözleşme uzatma teklifi kabul görmeyene dek. böylece bir akış sağlanır. sıfırdan başlamıyor olmak büyük bir artı, iyi değerlendirilmeli.

geçen sene yakalanan ivme daha mantıklı transfer hamleleriyle devam etseydi doğru bir yola girilirdi.

Yorum

• okay ömür onazi yazıcı nın şu an için satılmasının mantığı yok.çünkü bunların maaş maliyeti çok yüksek değil.zaten yüksek maaşlı oyuncularla yollar ayrılacak mantıklı şekilde.geleceği planlarken günü kaybetmemek lazım.bunun içinde takımın omurgası olacak yazıcı ömür okay onazi nin satılmaması gerekiyor.gelecek sezonlarda bonservisleri daha da çok yükselecek.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha acısını söyleyeyim Muharrem Usta giden oyuncunun menejerine bile para ödedi..... Az buz rakamlarda değil Mas'a 300.000 euro , Bngonda'ya 200.000 euro..... Menejere oyuncu alırken para ödenirde satılırken ödemekte nedir yahu ? Hem 2,5 milyon tl iki oyuncuya.....
                        Bu konuda farklı spekülasyonlar var işin doğrusu nedir tam bilmiyorum ama kendilerine ödenen rakamlar, sezon başına taahhüt edilen ödemeler mi yoksa fesih niteliğinde ekstradan ceplerine konulan paralar mı? Hadi Bongonda'yı anlarım biz yük olmasın diye elden çıkarttık fakat Mas'ın kendisi zorla gitmek istemişken, ekstradan menajerine para ödeyecek duruma geldiğimizi pek zannetmiyorum. Sonuçta zaten büyük bir para da kazanmadık. Bu Mbia'nın veya Burak Yılmaz'ın Çin'e pazarlanmasında verilen komisyonlara benzemiyor...

İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu 15 milyon Euro’yu da benim alacaklarımdan düşün şeklinde bir taahhüt. Kendi kulübe koymuş olduğu parayı almış oluyor” ifadesi yanlış bilgilenmeden olabilir.Taahütnamede “alacaklarımdan düşün,koymuş olduğum parayı alayım” diye bir ifade kesinlikle yoktur.Saygılarımla.
                        Geçmişte söylediklerindeki tutarsızlıklar ortadayken inanmak pek içimden gelmiyor. Yine de bu açıklamadan sonra peşin peşin kesinlikle doğru konuşmuyor diyemem. Muhtemelen Ağaoğlu veya yönetim, zamanı geldiğinde bu açıklamaya karşı bir cevap vereceklerdir...

Abdulkadir ve Yusuf mevzusunda da niye böyle bir rakam telaffuz edildiği şeklinde eleştiriliyor fakat kulubün borç yükü ortadayken bu iki ismi 20-30 milyon euro civarına satmak, kulübe sadece 1 senelik nefes aldırır, bir sonraki sene yine aynı sıkıntıları çekmeye devam ederiz. Ha Abdulkadir ve Yusuf gibi her sene 2 oyuncu çıkarabilsek amenna fakat şu aşamada böyle bir şey olmadığını da kabul etmemiz gerekir...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkana özel istekler konusu silinmeyeydi iyiydi.
                          Silinmedi. Bu başlıkla birleştirildi.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Mali anlamdaki konuşmalarına katılıyorum ancak 2002 yılında biz şu fiyata şunları almıştık yine alabiliriz gibi ve altyapı ile ilgili söylemleri bende hayal kırıklığı yarattı. Aradan yıllar geçmiş futbol 20 sene önce ki gibi değil. Artık brezilyada en ufak potansiyeli olan genç hakkında büyük takımların çoğunun zaten haberi oluyor. Piyasada eskisi gibi 100 bin euro ya alabileceğin katkı verecek genç isim bulmak neredeyse hayal.
                            Altyapı konusuna gelirsek bu konularda profesyonelleşmiş büyük yatırım yapan kulüplerde bile senede çıkan iyi futbolcu sayısı ya 1 dir ya 2. Öyle kolay işler değil bu altyapı meselesi. Gökdeniz in ardından abdüş ve yusuf çıktı yıllar sonra.
                            Yıllarca kimliğinde trabzon yazıyor diye yeteneksiz isimler kadroda tutuldu tam Muharrem usta geldi hepsini temizledi derken yine özevlat muhabbetleri başladı. '' Özevlatlar'' yetenekli ve kaliteli ise zaten Ts kadrosunda kendine yer bulur. Mesela Fatih tekke ts dan gönderilmesine rağmen kendini ispat edip tekrar trabzona dönmüştü. Şuan mesela muhammet beşir veya ramazan kaliteli bir isim olsalardı gittiği takımlarda kendilerini ispat eder geri dönebilirlerdi.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanın satsa da, satmasa da artıları eksileri olan bu iki tercihten birini seçtiği için eleştirilmeyeceği bir ortamın mevcut olmasını, bu ortamı besleyici değil, izale edici mesajların yazılmasını isterdim. Bu da benim tercihim.
                              Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yönetim kararlarına saygısı olan, gördüğü doğruyu alkışlarken hataların düzeltilmesi için ses veren, kendi fikrini de Trabzonspor menfaatleri gereğince somut veriler ışığında öneren sıradan bir taraftarın iyi niyetli mesajindan ürkmeyecek olgunluğa sahip bir yönetim oluşmuştur inşallah.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kimdir bilmiyorum ama birileri acayip yalan konuşuyor

Bu kısır tartismalardan sıkıldık artık

Biri çıksın sadece doğruyu konuşsun menfaatine olmasa da
                                Çok mu zor bu
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X