Brezilya'dan alınan 4 oyuncu için sadece Eduardo'da fire verdik dedi.. Jarro iyi miydi yani anlayamadım ? Da Silva bile şüpheliyken sadece Eduardo tutmadı demesi ve %75 olarak başarı görmesi beni şaşırttı.. genel olarak yabancı futbolcular ve öz evlatlar için söyledikleri de düşündürücü.. hakkımızda hayırlısı diyelim.
Tablo ortada fakat bu tablonun ortaya çıkmasında yanlış transferler var.. sadece yabancı değil Sefa,İshak,Deniz,Serdar,Aytaç,M.Demir,Özer,Alper,Aykut,Erkan,Gökhan,Musa Nizam,Anıl vs.
Ayrıca Başkan'ın bahsettiği MAY sonrası yapılan yabancı transferlerine de bakalım..
Patrick Villars
Markov
Somers
Jarro
Eduardo
Da Silva
Aurelio
Bushi
Salazar
D'Heane
Yattara
Augustine
Van De Paar
Romashchenko
Augustine James
Atladığım var mı bilmiyorum ama Özkan Sümer döneminde yapılan yabancı transferlerinde Yattara ve Aurelio hariç faydalı olan yoktu.. Romashchenko,Da Silva ve Somers'i de ekleyebiliriz belki.
Tablo ortada fakat bu tablonun ortaya çıkmasında yanlış transferler var.. sadece yabancı değil Sefa,İshak,Deniz,Serdar,Aytaç,M.Demir,Özer,Alper,Aykut,Erkan,Gökhan,Musa Nizam,Anıl vs.
Ayrıca Başkan'ın bahsettiği MAY sonrası yapılan yabancı transferlerine de bakalım..
Patrick Villars
Markov
Somers
Jarro
Eduardo
Da Silva
Aurelio
Bushi
Salazar
D'Heane
Yattara
Augustine
Van De Paar
Romashchenko
Augustine James
Atladığım var mı bilmiyorum ama Özkan Sümer döneminde yapılan yabancı transferlerinde Yattara ve Aurelio hariç faydalı olan yoktu.. Romashchenko,Da Silva ve Somers'i de ekleyebiliriz belki.
Yorum