Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2011 işi bitti kardeşim. Hayal kurmanın anlamı yok, adam en başından beri kumpas kuruluyor bize diyordu, Fetö olayı da patlak verince kumpasın dayanağını da sağlam zemine oturttu, ordan daha bişi çıkmaz, biz Şike olayı yokmuşçasına ona bel bağlamadan nasıl düzlüğe çıkarızın yollarına bakmalıyız, haaa ordan bişi çıkarsa ne ala zaten.

Nasıl bitti?
    Uefa ve Cas ''Fenerbahçe şike yapmıştır!'' demedi mi? O zaman bu iş nasıl bitti?
    FİFA'nun bu işten sıyrılması söz konusu değil. Ya şikeye ceza vermeyecekler ya da şikeye ceza verecekler! Ortası yok!
    Trabzonspor bu zamana kadar hakkını alamamış ise bunun sebebi yine aciz yönetimlerimizdir! Sıkıntı bizdedir.

Ve ayrıca A.Yıldırım, en başından beri ''Şike yapmadım'' demedi. Diyemedi.
    Nedense hep bize kumpas kuruldu dedi. Peki neydi bu kumpas? Nasıl kumpas kurulmuş?
    Efendim bu zamana kadar tüm takımlar şike yapıyordu, bunlar sadece bizi dinlediler. Bizim şikemizi ortaya çıkardılar!
    Tıpkı Aykut Kocaman'ın ''Radar sadece bize tutuldu'' demesi gibi...

Demem o ki; bu işin sonunda muhakkak bir ceza çıkar! Yeter ki Trabzonspor hakkını adam akıllı arasın.
    Gerekli resmi başvuruyu yaptım diyerek kenara çekilirseniz bu işten bir sonuç elde edemezsiniz. Gündem oluşturacaksınız.
    Türkiye'de gündem oluşturamıyorsanız Avrupa'da oluşturacaksınız. Kaldı ki bizim işimiz Avrupa ile nihayete erecek!
    Önce bu gerçeği idrak edelim. Sonra da elimizden geleninin en fazlasını yapalım. Gerisini de Allah'a bırakalım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl bitti?
      Uefa ve Cas ''Fenerbahçe şike yapmıştır!'' demedi mi? O zaman bu iş nasıl bitti?
      FİFA'nun bu işten sıyrılması söz konusu değil. Ya şikeye ceza vermeyecekler ya da şikeye ceza verecekler! Ortası yok!
      Trabzonspor bu zamana kadar hakkını alamamış ise bunun sebebi yine aciz yönetimlerimizdir! Sıkıntı bizdedir.

Nedense hep bize kumpas kuruldu dedi. Peki neydi bu kumpas? Nasıl kumpas kurulmuş?
      Efendim bu zamana kadar tüm takımlar şike yapıyordu, bunlar sadece bizi dinlediler. Bizim şikemizi ortaya çıkardılar!

Demem o ki; bu işin sonunda muhakkak bir ceza çıkar! Yeter ki Trabzonspor hakkını adam akıllı arasın.
      Gerekli resmi başvuruyu yaptım diyerek kenara çekilirseniz bu işten bir sonuç elde edemezsiniz. Gündem oluşturacaksınız.
      Türkiye'de gündem oluşturamıyorsanız Avrupa'da oluşturacaksınız. Kaldı ki bizim işimiz Avrupa ile nihayete erecek!
      Önce bu gerçeği idrak edelim. Sonra da elimizden geleninin en fazlasını yapalım. Gerisini de Allah'a bırakalım.
      Ben Ağaoğlu’nun yerinde olsam ilk işlerden biri FIFA’dan randevu alırım, gider görüşürüm. Başvurunun seyrini sorarım, yaklaşık ne zaman sonuçlanacağını sorarım, FIFA’ya yapılan başvurunun içeriğini görmek isterim, kulüpteki nüshasıyla karşılaştırırım. İşin tâkipçisi olduğumuzu, peşini bırakmayacağımızı gösteririm.
      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 10:27.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Muharrem Usta gerçekten Burak Yılmaz, Kucka, Sosa için 15 milyon euro daha yazarak kendi parasının peşine düşmüş. Bu adamın 1 dönem daha olmaması çok iyi bizim açımızdan.

Yorum

• Yahu bizim TFF bile üstünü örtemedi olayın. Şikeye teşebbüs var demek zorunda kaldı. Demirören’in örtmeyi başaramadığı şeyi FIFA nasıl örter.
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 10:36.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Muharrem Usta nerelere ödeme yaptı da 41 milyon alacığı varmış. Doğrudur ama ben bilmiyorum nerelere ödeme yaptığını.

Bu arada Verdiği parayı geri alma konumuna giriliyorsa neden iş adamından parası olandan başkan yapıyoruz ki?.

Hem işi bilmeyeceksin, futboldan anlamayacaksın hemde reklam yapıp rant elde edip ödediğin parayı da geri alma konumuna geleceksin.

Yönetimin yerinde olsam ben Eski yöneticilerin cebinden ödedikleri parayı ödemem. Yasal işlem başlatıp alabiliyorsa alsınlar.

Üstelik Klübü milyonlarca zarara uğratıyorlar. Bir karları yok.

Hem reklamını yap hemde paranı geri al. Yok yaaaa!
            En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 10:40.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasıl bitti?

Sorun şu ki, Fifa şike yoktur diyemez ancak, içişlerinize karışmıyorum diyebilir. Bunu Muharrem Usta açıklamıştı katıldığı bir tv programında. "Fifa yerel liglere karışma hakkını saklı tutar" mı neydi öyle bi madde varmış, yani isterse karışmayabilir.

Buna karışmayacak da neye karışacak dersek, şuana kadar neler gördük biliyoruz hepimiz, insan bi tedirgin oluyor yine de.

Yorum

• Beyler,

anladığım şu, iflas'ın eşiğindeyiz. Aslında bitmiş durumdayız da, siyaset-lobi'den dolayı ayaktayız.Başkan'da diyor ki, reçete budur kardeşim. Başka çaremiz yok.Yıllarca KAP KAP diye saatlerce PC başında beklediniz. İşte sonuç ortada, sıfır başarı, milyonlarca borç.

Sabır edeceksiniz, 4-5 yıl Şampiyonluk sözünü bile sarf etmiyeceksiniz.

doğru mu anladım ?
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ağaoğlu'nu dinledim. Ayakları yere basıyor, gerçekçi bir yaklaşım sergiliyor.
                  Maliyeti yüksek oyuncular konusunda (Sosa, Kucka, Burak) önceleri farklı düşünüyordum. Fakat fikrim değişti.
                  Bu düşüncemin oluşmasında birkaç sebep var. Öncelikle Okay ve Onazi varken Kucka'ya gerek olmadığına inanıyorum.
                  Şampiyonluğa oynamayacaksak Abdülkadir ve Yusuf varken Sosa'nın da fazlasıyla lüks olduğuna kanaat getirdim.
                  Burak konusunda ise ciddi kararsızlık yaşıyorum. Kalsın veya gitsin diyemiyorum. Fakat maliyeti ağır bir yük olarak duruyor.
                  Demem o ki; en azından Kucka ve Sosa'dan 10 Milyon Euro bonservis ve yıllık 5.5 Milyon Euro maaş kazancı elde edebiliriz.
                  Bu az buz bir para değil, yıllık neredeyse 80 Milyon TL gibi bir rakamdan bahsediyoruz. Burak'ı eklersek 120-130 Milyon eder.
                  Bu da en azından kulübe bir nefes aldırır ve eminim ki Burak hariç sahada bir eksiklik hissetmeyiz. O yüzden Burak belki kalabilir.

Sözleşmesi bitecek olan Durica, Hubocan, Uğur, N'Doye gibi oyunculardan da 25 Milyon TL gibi bir maaş yükü kalkacak.
                  Verimsiz oyunculardan Castillo, Bero ve Olcay'dan ikisi satılarak (Bence Bero ve Olcay) 10 Milyon TL maaştan kurtulunabilir.
                  Kısacası 160 Milyon TL gibi bir rakam sezon sonu yapılacak bir operasyon ile kulübe kazandırılabilir. Bu ciddi bir rakamdır!
                  Ve ayrıca Ağaoğlu'nun da dediği gibi kısa vadeli borçlar için yeni bir kredi çekilerek borcu uzun vadeye yayabiliriz.
                  Böylece bu sıkışık durumda bir nebze olsun nefes alabiliriz. Ve önümüze daha sağlıklı bakabiliriz.

Ve gelecek adına da çok fazla umutsuz olmaya gerek yok. Elimizde Abdülkadir, Yusuf gibi oyuncular var. Cafer geliyor.
                  Hüseyin Türkmen bu kadro için hazırlanıyor. Sefa da iyi bir şekilde geliyor. Kimse beğenmese de Batuhan kötü bir futbolcu değil.
                  Şanlıurfaspor'da rüştünü fazlası ile ispat etmiş bir futbolcu. Ben bu çocuğa güveniyorum. En azından yedek olarak bile durabilir.
                  Madem ki şampiyonluğa oynamayacağız o zaman bu çocukları kazanalım. Adam akıllı geleceğe yürüyelim.

Yorum

• Zaten kulüplere borç vermek uzun süre önce yasaklandı diye biliyorum. Nasıl kuralına uyduruyorlar da veriyorlar acaba

Bu arada Usta'nın teklifini iyi incelemek lazım:

1- Hangi futbolcular dahil?
                    2- 15 milyon € garanti ediyorum, üstünden geleninden alacağımı kesersiniz mi diyor, yoksa 15'ten mi?
                    3- Şimdiki yönetim bunları satıp 15 milyon € alamıyor mu?

Yüksek maliyetli futbolcular deniyor. Ama isim ortada yok. Sosa, Kucka ve Burak gündemde. Ama mesela Onur da yüksek ücret alıyor, Olcay da, Rodallega da...
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 11:10.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Ağaoğlu’nun yerinde olsam ilk işlerden biri FIFA’dan randevu alırım, gider görüşürüm. Başvurunun seyrini sorarım, yaklaşık ne zaman sonuçlanacağını sorarım, FIFA’ya yapılan başvurunun içeriğini görmek isterim, kulüpteki nüshasıyla karşılaştırırım. İşin tâkipçisi olduğumuzu, peşini bırakmayacağımızı gösteririm.

Yapılacak şeyler çok basit; gündem oluşturacaksın, eylem yapacaksın, Fifa'yı rahatsız edeceksin, süreci takip edeceksin.
                      Bizler bile nelerin yapılabileceğini kestirebilirken değerli başkanlarımız, yöneticilerimiz bu dediklerimizi maalesef yapmadılar!
                      Umarım A. Ağaoğlu bunları yapar da süreç nihayete erer ve hakkımız olan şampiyonluğumuzu tesciller kupayı müzeye koyarız.
                      Bunlar yapılırsa Fifa ''Şikeye ceza vermiyorum'' demedikçe olumsuz bir sonuç almak çok zor!

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler,

anladığım şu, iflas'ın eşiğindeyiz. Aslında bitmiş durumdayız da, siyaset-lobi'den dolayı ayaktayız.Başkan'da diyor ki, reçete budur kardeşim. Başka çaremiz yok.Yıllarca KAP KAP diye saatlerce PC başında beklediniz. İşte sonuç ortada, sıfır başarı, milyonlarca borç.

Sabır edeceksiniz, 4-5 yıl Şampiyonluk sözünü bile sarf etmiyeceksiniz.

doğru mu anladım ?
                        Aynen öyle. Doğrudur.

Dün arkadaşlarla küçük bir hesap yaptık.

1967 ' ye bağış adı altında 61 TL lik bir yardım kampanyası başlatılsa ve bu kampanyaya 3 sene boyunca herkes ayda 1 kez mesajla karşılık verse 2196 TL yapar. Bu parayı 100bin kişinin ödedeiğini düşünürsek 220milyon TL ' lik bir rakam olur. Zengin iş adamları da 200 milyon TL lik bir bağış yapabilecek bir kampanyaya dahil olsa borç yarı yarıya düşer ve gerisi artık ağaoğluna ve yöneticilerin sistemine kalır. Kampanya başlatmaktan başka şansımız yok maalesef. Zamanında dortmund taraftarının yaptığını bizim yapmamız lazım.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sorun şu ki, Fifa şike yoktur diyemez ancak, içişlerinize karışmıyorum diyebilir. Bunu Muharrem Usta açıklamıştı katıldığı bir tv programında. "Fifa yerel liglere karışma hakkını saklı tutar" mı neydi öyle bi madde varmış, yani isterse karışmayabilir.

Buna karışmayacak da neye karışacak dersek, şuana kadar neler gördük biliyoruz hepimiz, insan bi tedirgin oluyor yine de.
                          Aferin Usta’ya. Şaka gibi ya, adamın söylediğine bak, karşı tarafın avukatı dersin.
                          En üst noktadaki spor mahkemesi CAS’ın kararı var, 2 sene Avrupa cezâsı var, olay yerellikten çıkalı çok olmuş, yerel olana karışmazmış. CAS kendi kararında TFF taraflı davranmış diyor, Usta yerele karışmayabilir diyor. Keşke giderken Burak’la Sosa’nın bonservislerini kendi üstüne yapaymış, elini kolunu sallaya sallaya konuş yap, karışan eden yok nasılsa.

Sonra bunları hakediyoruz deyince kızanlar oluyor.
                          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 11:14.
                          7

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta nerelere ödeme yaptı da 41 milyon alacığı varmış. Doğrudur ama ben bilmiyorum nerelere ödeme yaptığını.

Bu arada Verdiği parayı geri alma konumuna giriliyorsa neden iş adamından parası olandan başkan yapıyoruz ki?.

Hem işi bilmeyeceksin, futboldan anlamayacaksın hemde reklam yapıp rant elde edip ödediğin parayı da geri alma konumuna geleceksin.

Yönetimin yerinde olsam ben Eski yöneticilerin cebinden ödedikleri parayı ödemem. Yasal işlem başlatıp alabiliyorsa alsınlar.

Üstelik Klübü milyonlarca zarara uğratıyorlar. Bir karları yok.

Hem reklamını yap hemde paranı geri al. Yok yaaaa!
                            Kuçka bonservis bedeli : 5 milyon euro.....

1 yıllık maliyeti 2.250.000 euro.....

toplam 7.250.000 euro.... en az 600-700 bin euroda menejerine verilmiştir yaklaşık 8 milyon euro....

Bugünkü kurlar 40 milyon tl.....

Kuçka'nın 2 yıllık maliyetide hediye kaldı bize.....

Sayın Muharrem Usta değil klübe hibe etmek borç verdiği paralarıda yazdırmış ilk fırsatta tahsil etmek için sıra bekliyor..... Yani borcu euroya çevirdikten sonra düşük gösterip bu numarayı bazı arkadaşlara yedirmeyi bile başardı.... Gün gelir ne idüğü belirsiz o parayıda belki euro kuru üzerinden faiziyle çatır çatır alır....

ağzı güzel laf yapıyor nasılsa iki konuşur bazılarını yine aldatır atlatır.....

İho'dan kalan toplam borç 500 milyon...... ( alacaklarımız düşmüyor )
                            Bizden kalan net borç 840 milyon.....

çevir euroya 168 milyon.....
                            Çevir uganda dünürüne......
                            Çevir meksika pezosuna....

düşük görünsün değilmi ?

Abi Trabzonspor'u sen ben düşünüyoruz , buradaki dostlar düşünüyor gerisi hikaye...Vallahi hikaye , billahi hikaye.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 375 milyon TL kredi çekilmiş. Nerde bu para? Senelik 85 milyon TL faiz ve saçma sapan transferlerde. Peki Usta gelirken bunları eleştirerek gelmedi mi? Geldikten sonra neden böyle yaptı? Kim gelirse benden sonrası tufan diyor. Hesapta gönül bağları var
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Usta denen herif degilmiydi kendi dönemimdeki borcu ödeyeceğim diyen simdide verdigi parayımı geri istiyor yüzsüz herif ..
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X