Olmayacak duaya amin demek gibi bir şey bu, öncelikle beklediğim şey şu takımın başına doğru düzgün bir hoca getirebilmeleri. Geleceklerini gösterecek notu bu gösterir zaten. Bu ligde bu takımı taşıyabilecek yeterlilikte 3-4 altyapı oyuncumuz sıksak ancak çıkar.
adamda baska bisey demiyor bence
11 altyapi oyuncusundan bahsetmedigini cok kez tekrarladi
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ağaoğlu "klübün kasası yöneticinin cebi değildir"derken ne güzel söylemiş
Paralı başkan dediginiz adam tek çıkış yolu olarak baktığımız maliyetli oyuncu satışlarına göz dikmiş kendisine olan borca karşılık öne sürüyor
Vah ki ne vah
Şu altyapı romantizmini abartmazsa güzel işler yapacağına eminim
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Başkan diyorki; ucuz paralara Afrika dan Brezilya dan oyuncular alacağız (faruk kanca effect)
Tamam başkan doğru da kiminle, nasıl tespit yapacaksınız. Scout ekibi mi kurulacak, yoksa eski topculardan bir heyet mi yine eski sitil. Ya da 80 küsur yaşındaki Özkan hoca mı gidip bakacak.
Bir proje koymadı ortaya, karşısındaki gazeteci kılıklı ( fatih doğan hariç) herifler de soru soramiyor zaten
Onur Olcay Burak Kucka Sosa ilk indirim istenecek adamlar olacak. Bu kesin.
Hatta Onur ile Türk lirası uzerinden yeni sözleşme bile yapilabilir. Diğer futbolculara örnek olmasi açısından..
Uğur, Durica ve Ndoye gibi adamlarla artik sözleşme uzatilmaz.
Emin olun seneye de en kötü ilk 5 içinde oluruz.
Ama artik bu takimdaki yerli çetesi istediği atı kosturamayacak. Buna emin olun.
Onur bile sezon sonu giderse şaşırmam bu dakikadan sonra...
Güzel seyler olacak, emin olun buna...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce de dediğim gibi Ağaoğlu futboldan anlamıyor. Şuana kadar konuşmalarından bunu gösterdi. 70 yaşındaki amcam gibi konuşuyor. Ama futbol yönetimi konusunda başarılı olacağını düşünüyorum. Bu zekaya sahip bir görüntü çiziyor. Adam tutkulu bir kere, Trabzonspor'u gerçekten seviyor. Zaten bir yöneticinin futboldan anlaması gerekmez. Sadri Şener çok mu biliyor futbolu, hayır ama doğru kişilerle çalışıyor. Yöneticilik bunu gerektirir. Ağaoğlu da hocayı ve futbol konusunda yetkilendireceği kişileri doğru seçerse başarılı olacağını düşünüyorum. İşin finans kısmını da çok rahat yoluna sokar. Adam ekonomiyle yatıyor ekonomiyle kalkıyor, bunu dert etmiş belli. Zaten çevresi geniş ve siyaset bağlantıları güçlü bir insan, işine de bağlı olursa TS'ye birçok para kaynağı bulabilir.
Onur Olcay Burak Kucka Sosa ilk indirim istenecek adamlar olacak. Bu kesin.
Hatta Onur ile Türk lirası uzerinden yeni sözleşme bile yapilabilir. Diğer futbolculara örnek olmasi açısından..
Uğur, Durica ve Ndoye gibi adamlarla artik sözleşme uzatilmaz.
Emin olun seneye de en kötü ilk 5 içinde oluruz.
Ama artik bu takimdaki yerli çetesi istediği atı kosturamayacak. Buna emin olun.
Onur bile sezon sonu giderse şaşırmam bu dakikadan sonra...
Güzel seyler olacak, emin olun buna...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum