İlk olarak sasone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
8. Kuşatma
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHak etmediği halde bu takımın formasını giyen herkese düşmanım, nerden çıktığı zerre umrumda değil. Trabzonspor altyapısından çıkıp bu formayı giymeye layık son futbolcular Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadenzi'di, bu isimlere yaklaşık 20 sene sonra Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür eklendi. Tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bordo mavi formaya layık gördüğünüz isimler bunlar ise Trabzonspor'a bakışımız, bu takımı görmek istediğimiz yerler gece ile gündüz kadar farklı demektir.
Kulübün ekonomisi zaten bunu dayatıyor.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alaka,bu takımın başarılı olmasının yolu alt yapıya dayalı bir futbol takımı iskeleti kurabilmek,bizim yıldızımızda gerev adamımızda önce altyapıda aranmalı,eğer gerçekten olmayan bir parça varsa onu dışardan tamamlarsın.
Kulübün ekonomisi zaten bunu dayatıyor.8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın başarılı olmasının yolu iyi futbolcularla futbol oynamak, bu formaya layık futbolcuları altyapısından çıkarabilmektir. Altyapısından ne çıkarsa çıksın takıma monte etmeye çalışmak bir çözüm şekli değil. Daha önce de söylediğim gibi, bu takımın altyapısından son yirmi senede 2 futbolcu çıktı. Altyapı hülyalarına dalmadan önce bu acı gerçeği sindirmeniz gerekiyor.
Yoksa işte böyle borç batağında,adım atacak hali kalmamış bir kulüp oluyorsun.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapıdan çıkan çocuklar sayesinde azaltacağın transfer gideri ile eksik olan parçanın daha kalitelisine ayıracağın bütçen olacak,bu ülkede 10 tane iyi futbolcudan 6-7 tanesi Trabzon ve etrafındaki genetikten çıkmışsa buna saygı duyarak bilimsel olanı yapacaksın.
Yoksa işte böyle borç batağında,adım atacak hali kalmamış bir kulüp oluyorsun.8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu çıkmıyor işte sorun orada. Kim çıkmış? Nerde çıkmış? Nerde oynuyor? Altyapı sistem işidir, bu sistem bizde yok. Genetik yatkınlık olabilir, kültürel yatkınlık olabilir ama bunu işleyecek sistem yok. Sadece bizde değil, hiçbir Türk kulubünde yok. O yüzden 20-25 yılda bir çıkacak mucizlere bakıyoruz.
Bundan sonra alt yapı önceliğimiz olmalı,Novak oynayacağına Rahim oynasa çok mu daha fazla puan kaybederdik?- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl çıkmıyor işte elinin altında çıkan var,başkalarını transfer edip,batacağına alt yapıdan çocukla bat,sanki o kadar transferden sonra bana şampiyonluk mu getiriyorlar,en son 2011'de rekabet girebildik.
Bundan sonra alt yapı önceliğimiz olmalı,Novak oynayacağına Rahim oynasa çok mu daha fazla puan kaybederdik?
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl çıkmıyor işte elinin altında çıkan var,başkalarını transfer edip,batacağına alt yapıdan çocukla bat,sanki o kadar transferden sonra bana şampiyonluk mu getiriyorlar,en son 2011'de rekabet girebildik.
Bundan sonra alt yapı önceliğimiz olmalı,Novak oynayacağına Rahim oynasa çok mu daha fazla puan kaybederdik?8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaybederdin tabi arkadaş çocuk oyuncağı mı bu iş.Rahim Erzurum maçında bile heyecandan savunma yapamadı,laf olsun torba dolsun.
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizin altında 2 tane futbolcu var maalesef. Mucize beklemeye devam edebilirsiniz. Altyapı uçuk bir hayaldi, yabancı sınırının olmadığı, Anadolu takımlarının güçlendiği ligde artık imkansız. Ta ki sistem gelene kadar.
Sen önce altyapına güven,çıkana fırsat ver sonra olmazsa merak etme ben olmadı derim.
Altyapıdan çıkan çocuklara saldırmayı bıraksa bizim taraftar aslında şampiyonluğa ilk taşı koyacak ama farkında değil.En son sasone tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 21:17.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir maçtaki görüntü ile karar veriyorsan iyi valla,o zaman Novak'ın bize ne katkısı oldu,onu açıklada haklısın diyelim.Hangi maçta neyi doğrudan etkiledi?
Fantazi yapıp Visca'nın karşısına Kamil'i koyduk,pozisyon hatası yüzünden 1-0 yenildik.Langırt oynamıyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum