Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rızayı çok eleştiren biri olarak, şu aşamada rızayı gönderme gibi bir gaflete düşmez umarım..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• kupanin artik geri alinamayacagini kabul etmis..tamam 2011 in travmatik etkilerini azaltmaya calismasi anlasilir bir durum ama bu o sezonki sampiyonlugumuzu yok sayma anlamina gelmemeli..bu konuda daha duyarli olmasi gerekir..yinede en azindan hayal satmiyor.. son yillarda yapilan korkunc hatalarin tekrarlanmayagini düsünüyorum..hayirli olsun
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğru onu unutmuştum. Ozaman Ünal veya Tolunay tayfasından biri gelir. Belki MRA.

Bende isterdim Zidane tarzı ancak adamlar öze dönüş diyor, Trabzon dinamiklerini bilmeyen birini getirmeyecekler aşırı belli.
        MRA da olmaz sanki Özkan Sümer’den veto yer o da Ünal da olmadı yani olmuyor. Kalecisi Serdar Kulbilge olanın Tolunay’la tazminat sorunu vardı belki o da bir etken olabilir.

Öz evlat olsun ama dolu olsun. Ünal - Tolunay olmuyor yani adamları da zor duruma sokup kovalıyoruz.

Yabancı olsun kalifiye yabancı antrenörler olsun. Takımı tanıyan 2 tane yerli antrenör olsun. Tesislerde huzur ve disiplin olsun.

Yeni yapılanma döneminde dışardan farklı bir göz çok daha faydalı olur eğer iyi asiste edilirse.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Getir Preud'homme'u yahu yerli hocalar tırt. Tuchel falan ya da.

Bıkmadık mı yetersiz yerli hocalardan kardeşim hala aynı terane. Madem altyapı diyoruz madem yeteneklerimiz var diyoruz, bunları işleyebilecek dünya üzerinde hoca yok mu Trabzon'a gelecek? Senin elinde müthiş cevherler olduğuna inanıyorsan bunları değerlendirebilecek bir teknik direktörü inandırıp Trabzon'a getiremeyecek misin?

Bu bahsettiğiniz isimler mi altyapı koordine edecek bu çocukların düzgün yetişmesini sağlayacak? Bu işin uzmanları kimse onları getirin.
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 23:05.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Nihayet diyelim artik, herzaman baskanlik icin aklimda olan bir isimdi, usta beni büyük hayal kirikligina ugratti hatta suana kadar yasadigim en büyük hayal kirikligi diyebilirim. Artik hicbir secilenden asiri bir beklenti icine girmiyorum ve agaogluna basarilar diliyorum.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Çok güzel işliyorlar Trabzonspor'u ve Ağaoğlu'nu. Erdal Hoş'un katıldığı program.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Oncelikle.hayirli olsun. Benim.en cok.emrak ettigim yeni teknik direktör yabanci kaliteli hoca istiyorum ama illa yerli olacaksa eger sekistasi birakirsa senol gunes olmazsa mustafa resit hoca olursa iyi olur .

Plase de Abdulllah avcı

Sadece bordo mavi .
                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Altyapıdan grup olarak iyi oyuncular çıkartmak için u21'in algısını değiştirmek gerekiyor. Orada seviyeyi yükseltmek gerekiyor. Çocukların a takımdan önce sıkı bir eğitim programina girmesi ve yarışması gereken bir seviye olarak belirlenebilir.

Oynadıkları zemin, kullandıkları bina, a takımla geçirdikleri süre kaliteli bir hale getirilir. Oyuncular işin ciddiyetini anlayıp güzel gruplar oluşturur, bu şekilde a takıma hazır gelebilirler. Mesela fatih tekke'ye u21'i kapsayan geleceğin takımını oluşturma hedefiyle bir teklif götürülebilir. Oraya ciddiyet geldiğinde seviye yükselir. A Takım üzerinden oyuncu yetiştirilmez.

Kiraya gönderilecek oyuncuların işi zor bu ülkede. 1461 1. lige çıkana kadar pek işe yaramaz.
                  Hem fiziksel hem mental olarak bir düzeyi aşamıyorlar. Gerçekten sıkı bir background oluşturulması lazım gençlerde.
                  Şehirde de biraz sivrilene zamk gibi yapışma olayı var. Bu çocukları biraz daha izole ederek hedefe kanalize etmek lazım.
                  Alt yapımızda bir kültür, akıl ve bilimsellik yok. Başarının temeli burda bence. Zaten yıllardır da söylenen ama yapılamayan.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Öze dönüş için dinamik bilici birine gerek yok. Alt yapıya kaliteli bir yerli isim olsun kaliteli bir yabancı hocayla da bu iş olur. Yetenekli genç oyuncu veriyorsun adamın eline daha ne ister bir hoca. Ben yerli bir hocaya hiç ihtimal vermiyorum. Avrupada isim yapmış genç oyuncularla çalışan geliştiren şenol tarzında hoca elbet vardır. Ayrıca gelen hocanın oyun tarzı önemli. Artık anlamışlardır umarım bu taraftar kendi ceza sahasına kapanıp kontra arayacak bir oyun görmek istemiyor ya da ne yaptığı belli olmayan bir oyun da görmek istemiyor. Rakibi boğan ve rakibin üzerine gelmekten korkacağı bir takım olmalı. Hatta abdül etkisini düşünerek 4-3-3 tipinde bir sistem muhteşem olur.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Şu an boşta olan kaliteli yerli teknik direktör yok. Tolunay , Reşit Akçay vs. gibi isimleri getirirlerse sonlarını hazırlarlar. İlk önce hoca istifa sesleri yükselir, sonrası malum...

O yüzden teknik direktör tercihi önemli. Tabi getirecekleri hoca futbolcular üzerinde otorite sağlayacak birisi de olmalı, yoksa Burak istediğini yapar, kulüp de çiftliğe döner.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Ağaoğlu'nun neler yapacağına dair, takıma dair röportajı.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Son 2 başkan 'acaba gelse ne yapar' denilen başkan adaylarındandı. İkisini birden kısa bir süre zarfında deneme şansımız oldu. Şimdi yine aynı senaryoyla karşı karşıyayız umarım sonuç kısmı öncekiler gibi olmaz.

Ağaoğlu nun kulübü sistemli bir şekilde yönetebilecek kapasitede olduğundan şüphem yok. Tek sıkıntı Trabzon da bulunan yiyici tayfanın kuracağı tezgahlar. Hoca tercihini merak ediyorum açıkçası çok umutlu değilim fakat böyle bir dönemde ismi geçen kişilerden en olağan isim kendisiydi seçilmesine sevindim.

Kendisine başarılar diliyorum söylem ve eylem uyumluluğunu görmek dileğiyle.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağaoğlu'nun neler yapacağına dair, takıma dair röportajı.

https://twitter.com/twitter/statuses/983026132395098112
                            Anladığım kadarı ile sene sonuna kadar bir şey değişmeyecek. Bana kalsa Rıza ile hemen yolları ayırırım. Hem şike süreci hakkında ki söylemleri hem de berabere kalmayı Trabzonspor'a başarı olarak sunan birisini bu kulüp de iki dakika tutmam.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih Tekke şu an TS teknik direktörü olacak kapasitede midir? Bu konuda neyi referans almak lazım, neye göre karar vermek lazım, bilgisi olan var mıdır?
                              almanyada hoffeimhamda nageslman schalke de todesco henüz 30 lu yaşlarda işe başladılar.keza tuchel de öyle.
                              tekke hem yerlinin yerlisi hemde uluslararası bir oyunculuk kariyeri var.zenit ve kazanda.
                              teknik direktörlük konusunda da kafasını vermiş biri.sergen yalçına benzetebilirim.bazı takımlarda stajını tamamladı ve şu anda denizlisporda gayet iyi gidiyor.
                              proje kulüpleri artık yeni nesil genç teknik adamlara yöneliyorlar.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Tekke kabul edilir bence eğer olmayacaksa avrupada kendini kanıtlamış,sinekten yağ çıkaran,55-60 yaşlarında,disiplinli net bir hoca getirsinler bakın halilhodzic,bross gibi vasat adamları değil net adam.Mümkün mertebe vay efendim şu futbolcu bizim efsanemiz,onurumuzdur ses etmeyin işte burak kraldır o olmasa gol atamayız yandık bittik gibi saçmalıkları duymayalım.Özkan hocamıza büyük iş düşüyor burda her ne kadar kendisini iyi niyetli bulmasamda onur,burak,olcay gibi yerli,takımı karıştıran adamları bi hoplatması disipline sokması gerekiyor çünkü hepsi burayı babasının çiftliği görüyor en başta onur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X