Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "destekli" şampiyonluğun bedeli ağır oldu. Kurda sormuşlar boynun neden dik, "kendi işimi kendim görürüm "demiş.

Maalesef boynumuzu büküp, önümüze bakacağız, diyenler de çok...

Ben bu düzeni yıkar, MAY tesislerini yargıya taşırım, hevesleri kursaklarında kalır diyenler azınlıkta... Bakın bu çıkar ve onurlu duruş, yol olabilir, ama işi sürüncemeye götürebilecek irade, güç kim olacak?

Ülkenin son 100 yılına bakıldığında siyasi kumpas, cinayetler, rant için cephesini terk edip ideallerine, davalarına ihanet edenler; tarih bilinci olanlar ise Osmanlı dönemine baktığında entrikalara, kardeş katline, kardeşler arası toprak savaşlarına sahne olmuş bu coğrafyada düzene karşı kuva-i milliye gibi onurlu duruşlar elbette var ama savaş sonunda masada kaybedip ihanet edecekler de içimizde...

Karınca misali ateşe şu taşımaya devam o zaman. Az seyredin futbolu, başka hobiler, uğraşlar bulun diyeceğim ama gayri safi milli hasıla denilen illetin bu millete nefes alacağı futboldan başka sunduğu bir konfor alanı yok maalesef!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "destekli" şampiyonluğun bedeli ağır oldu. Kurda sormuşlar boynun neden dik, "kendi işimi kendim görürüm "demiş.

bu ne demek? biraz açar mısın?
      ( ゚д゚)

Yorum

• bu çakalların seni yemesine izin verme be. ulan en çok burada ben sövdüm, lütfen gitme be.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          baskanin yerinde olsam sadri sener,nevzat aydin cevresinden ekip kurup devam ederim.bu donemde arkadan vurmayacak,siyasete teslim olmayacak tek bunlar kaldi.
          İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadri Şener’i kimse satın alamaz hele siyaset asla.
          sadri kulubu dolandirdi da gitti. Borcsuz aldigi kulubu borc batagina surukledi. Hem de pahali transferr yapmadan. Yani kulubun parasini kendi ve kankilerinin zimmetine gecirdi de gitti. Daha eski kulup baskanlarini tanimiyorsunuz.

Yorum

• Ahmet başkanın uzun süredir takımla ilgili açıklama yapmamasını manidar buluyordum. Altından bu çıktı.

Yorum

• Durduk yere istifa etmesi çok komik geldi bana. Keşke basın toplantısı yapsa da neler olduğunu açıklasa herkes rahat etse.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu ne demek? biraz açar mısın?
                Futbol zaviyesinden bakarsak tek adam ( misal Nwakeme) üzerine kurulu bir sistemde o elemanı çıkarırsanız ve de "bu takımda ben olmazsam..." kozunu dibine kadar hissettirirseniz elemana bir gün gelir dişliyi kırıp giderken makineyi de çöp etmiş olursunuz...

Hep denilip gözümüze sokulan Alternatif, B- planı, Rotasyon vs. denilen kavramlar kulağa hoş gelsin diye dilimize sirayet etmemiş olmalı. Dikkat edin kökenleri kiminin Batı, AB dediği; tevellüdü evvel olanların Gavur dediği ama tek gerçek olan teknolojinin, adaletin, hak hukukun ( Bu arada Batı hak hukuk, adalet, teknoloji vb. kavramları Ortadoğu, Orta Asya'dan öğrenmiştir. Elbette öyle olacak ki şemsiyeyi başka şeylerden korunmak için icat edecek kadar zavallı bir durumdan kurtulmalarını Doğu'ya borçlular) zirvesi medeniyetin, düşüncenin ürünü. Bu kavramları iyi belleyip hayatınızda kullanın (şahsen öyle yapıyorum ).
                Ve Batı'nın " emergency" bizim ise "yangın çıkışı" ya da " yangında ilk kurtarılacak" işaretleri, acil koduyla açıklamak istediğimiz şeyler bu kapsama girer aslında. İşte B-planı, alternatif, rotasyon bu derece etkili kavramlardır. Hayat kurtarmalıdır. Bizde ise yaptım, söyledim oldu...

Yeterince açık olmadı ama şeytan ayrıntıda gizlidir...

En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 06.03.2023, 06:51.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Biri havaalanı işini anlatabilir mi? Buranın verilmesinin bize nasıl bir zararı olacak? Devlet parasıyla almayacak mı? Zamanında bizim kurtuluş reçetemiz deniyordu burası için. Sorun nedir anlamadım ben. Biri sevabına yazabilir mi?

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Vah vah ne yazık ki başkanımıza, takımın teknik direktörü ve yıllardır başucundan ayırmadığı, en son asbaşkan tayin ettiği adam kumpas kurmuş; başkanımız da artık dayanamayıp depresyona girip çok sevdiği kulübünden istifa etmek zorunda kalmış. Ama aynı zamanda da maddi kaynak bulursa ve çevresinden destek alırsa başkanlığa devam edebilirmiş Şu anda twitterdaki güruhun %90'ı Ağaoğlu'na kumpas yapıldığı ve bunu icra edip başkanın ''ayağını kaydıran'' kişinin asbaşkan Doğan olduğunu iddia ediyor. Nitekim bu %90'a yaz aylarında Doğan hakkındaki düşüncelerini sorsanız hemen hemen tamamı Ağaoğlu sonrası başkanlığa en çok (belki de tek) yakışan kişi olduğunu söylerdi.

Vay efendim uykusuz geceler geçirmiş takımı için, serum yiyip işine devam etmek zorunda kalmış, bilmem neler olmuş. Eyvallah, peki bu sırada bu kulübün diğer faktörleri Maldivler'de tatil yapıp tekilasını mı yudumluyormuş? 5 senedir devam eden başkanlığı süresince yakalanan istikrarlı dönemi ve yakalanan başarıları başkana aksettirip başarısızlıkları geri kalan insanlara yüklemek neyin nesidir? Sezona şampiyonluk iddiasıyla girmeyip oldukça başarılı bir grafik çizen Ünal hocayı, kazandığı maç sonrası ''Ben bu futbolu kabullenemem, Trabzonspor böyle oynamaz'' diyip kovulmasına sebep olan kimdi? Hocanın ardından üst üste 2 defa stajyer getirip önce şampiyonluğu taraftarsız bir siyaset kulübüne teslim edip ertesi sezon öteki stajyer kovulana kadar takım küme hattında gezerken başkanımız kimdi peki? Bu stajyeri kendi inisiyatifiyle takıma hoca yapan kişi kimdi? Şampiyonluk kadrosunu neredeyse tamamen dağıtıp TS tarihinin en maliyetli ve beceriksiz takımlarından birini oluşturan, bu oyuncuların transferinde imzası bulunan başkan kimdi? Kulübün en büyük gelir kapılarından birisi olan, şampiyon takımın stadyumuna aylardır sponsor bulamayıp milyonlarca euroluk getiriden takım mahrum kalırken, 40 yıl sonra resmi olarak şampiyonluk sevinci yaşadığımız sezon ve hemen ertesinde kurumsal olarak (sosyal medya, iletişim, TS Club vs.) rezilliklere imza atarken başkan kimdi? Sahiden bizim bir şampiyonluk belgeselimiz vardı nerede o yahu

Bütün bunları hatırlatma sebebim, genel olarak halkımızda da olan romantiklik furyasına teslim olup bugün koşulsuz şartsız Ahmet Ağaoğlu güzellemesi yapan kişileredir. Bu sezon yaşadıklarımızda da başkanın da asbaşkan ve teknik direktör kadar hatası vardır. Yapılan transferlerin fiyaskoluğunu ''Hoca istedi, Doğan aldı'' diyerek basite indirgeyemezsiniz. Bu yapılan tüm transferlerin altında başkanın imzası da vardır ve olmak zorundadır. Nwakaeme ile aylarca çingene pazarlığı yapıp sonrasında Bartra ve Maxi Gomez'e yıllık 3.5 milyon euro maaş bağlarken, Yusuf Yazıcı denen futbolu unutmuş adama senelik 3.2 milyon euro maaş öderken (bonservis ve kiralama ücretlerine girmiyorum bile) başkanın eli nal mı topluyordu? Nwakaeme için senelik 1 milyon euro için aylarca pazarlık yapan başkan, yerine %30 performans bile veremeyen Trezeguet'e 4 sene için 15 milyon euroluk maliyetin altına girerken ne yapıyordu? Bildiğim kadarıyla başkanın herhangi bir fiziksel veya zihinsel problemi veya hastalık durumu yok, nitekim bu 5 sene içerisinde inkar edilemeyecek başarılı olarak yaptığı işler de var. ''Başkana rağmen'', teknik direktör ve asbaşkanın bütün bunları icra edebilmesi mümkün müdür? Eğer mümkünse ortada ''Başkan'' denen bir kavram var mıdır?

Birkaç hafta önce bir FırtınaCast yayınını izlemiştim youtube'tan. O yayında zaten oyuncuların maaşlarının ödenmediği, önümüzdeki aylarda da 300 milyon liralık ödeme olduğunu ve kulübün bu ödemeleri yapmasının güncel konjonktürde mümkün olmadığı söylenmişti. Nitekim bugün o ''aylara'' gelmiş bulunmaktayız. Başkan da mevcut tabloyu görüp istifasını vererek benim yorumumla adeta ''kaçmıştır''. Lakin koltuk sevdasıdır ya işte, hala aklında başkanlığa devam etmek var. Dün ve bugün çıkan haberlere bakılacak olursa başkanın maddi destek bulabilirse başkanlığa devam edebileceği konuşuluyor sürekli. Öyle kendini yetersiz görüp, kumpasa gelip istifa ettiği falan yok yani. Parası olmadığı için, ortada da bir enkaz olduğu için başkanlığı bırakmış durumda. Eğer para bulabilirse işine de devam etmek istiyor zaten.

Kendisinin zengin olmadığı ortada, nitekim kulübe para ihtiyaç olduğu zamanlarda da araları iyiyken Ertuğrul Doğan maddi kaynak sağlıyordu fakat aşikar olduğu üzere araları bozuk ve artık maaşlar da ödenemiyor. Muhtemelen Doğan, bu kadar işi ben yapıyorum, cebimden para veriyorum öyleyse sen neden başkan oluyorsun minvali düşünüp artık başkanlığı da kafaya koymuş durumda. E sayın başkan, belirttiğim gibi TS tarihinin en maliyetli ve en beceriksiz kadrolarından birini kurmuşsunuz el ele, kulübün önümüzdeki yıllarını ipotek ettirmişsiniz adeta, üstüne üstlük durumu idare edecek ne bir paran var, ne bir iraden var. Sen istifa etmeyeceksin de kim edecek?

Bana kalırsa bu beceriksiz sürüsü kadroyu kuran ve hiçbir şey üretemeyen Avcı da (ne kadar beceriksiz bir kadro olsa da bu kadronun PTT seviyesi takımlar olan Basel'e Avrupa'da elenip, Ümraniyespor'a kendi evinde maç verme, köy takımı deplasmanlarında 4 5 gol yeme lüksü yok) , bu kadronun kurulmasına koşulsuz destek verip finanse eden Ertuğrul Doğan'ın da, ve bütün bu rezilliğe itiraz etmeyip, en iyi ihtimalle susup müsaade eden Ahmet Ağaoğlu'nun da görevini bırakması gerekir. Fakat bu konjonktürde kulübe başkan olacak bir aday da bulunmadığı için,(Nevzat Aydın'dan bir nebze umutluydum fakat aday olmayacağını açıkladı) en azından Ertuğrul Doğan'ın başkan olup hatalarından ders çıkarıp, kulübün de en azından maddi olarak nefes almasının doğru olacağı kanaatindeyim. Parası olmadığı için sürekli milletin ağzına bakmak zorunda kalan ve son zamanlarda iyice yönetme iradesini kaybetmiş olan Ahmet Ağaoğlu'nun başkan olmasının artık kulübe fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Hayırlısı olsun.
                    En son mirac61 tarafından düzenlendi; 06.03.2023, 15:31.

Yorum

• Çok abartmamak lazım. Entrika, siyaset, politika her daim trabzonsporun içinde yer almıştır. Ağaoğlu dönemine şöyle geniş açıdan bakınca son 20 yıla da bakınca başarılı bir dönemdir. Emekleri için teşekkür ederiz sayın başkan.
                      Sezon başı planlaması, kötü transfer politikası maalesef bizi geriye götürdü
                      trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Kimse boşu boşuna yormasın kendini..Trbzonspor Kulubu başkan'nını siyaset seçer. Dileğimiz şu olsa olurdu. Keşke 14 Mayıs'a kadar sabredip beklese diye. Çünkü belki o zaman Türkiye'de siyaseten Kuluplere uygulanan baskılar son bulur ve Kişiler kendi taraftarının tercihleri ile Başkanlarını seçebilirler. Aksini idda edenler ile özelden 24 saat konuşurum burda değil ama

O şunu demiş bu bunu demiş hikaye..

İktidar derse ki, Trabzonspor başkanı , Mehmet Amca o olacak, O olur.. Bunun böyle olmasını istemiyorsanız, Sistemi değiştirin. Yoksa biat edin.
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kimse boşu boşuna yormasın kendini..Trbzonspor Kulubu başkan'nını siyaset seçer. Dileğimiz şu olsa olurdu. Keşke 14 Mayıs'a kadar sabredip beklese diye. Çünkü belki o zaman Türkiye'de siyaseten Kuluplere uygulanan baskılar son bulur ve Kişiler kendi taraftarının tercihleri ile Başkanlarını seçebilirler. Aksini idda edenler ile özelden 24 saat konuşurum burda değil ama

O şunu demiş bu bunu demiş hikaye..

İktidar derse ki, Trabzonspor başkanı , Mehmet Amca o olacak, O olur.. Bunun böyle olmasını istemiyorsanız, Sistemi değiştirin. Yoksa biat edin.
                          %100 katiliyorum ,ondan dolayi her ne kadar uzulsemde agaoglunun istifasina bir sey diyemedim cunku siyaset adamin kalemini kirdi biz getirdik biz gotururuz bunu sert bir sekilde herkese gosteriyorlar.

Yorum

• Bir Whatsapp grubunda, "Ahmet Ağaoğlu'nun parası yok" ile başlayan bir tivit attılar.

Ertuğrul Doğan trollerinden sonra Ağaoğlu trolleri türemeye başladı. Troller, sahibini tanımıyor. Parası yokmuş! Fıkra gibi...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Futbol zaviyesinden bakarsak tek adam ( misal Nwakeme) üzerine kurulu bir sistemde o elemanı çıkarırsanız ve de "bu takımda ben olmazsam..." kozunu dibine kadar hissettirirseniz elemana bir gün gelir dişliyi kırıp giderken makineyi de çöp etmiş olursunuz...

Hep denilip gözümüze sokulan Alternatif, B- planı, Rotasyon vs. denilen kavramlar kulağa hoş gelsin diye dilimize sirayet etmemiş olmalı. Dikkat edin kökenleri kiminin Batı, AB dediği; tevellüdü evvel olanların Gavur dediği ama tek gerçek olan teknolojinin, adaletin, hak hukukun ( Bu arada Batı hak hukuk, adalet, teknoloji vb. kavramları Ortadoğu, Orta Asya'dan öğrenmiştir. Elbette öyle olacak ki şemsiyeyi başka şeylerden korunmak için icat edecek kadar zavallı bir durumdan kurtulmalarını Doğu'ya borçlular) zirvesi medeniyetin, düşüncenin ürünü. Bu kavramları iyi belleyip hayatınızda kullanın (şahsen öyle yapıyorum ).
                              Ve Batı'nın " emergency" bizim ise "yangın çıkışı" ya da " yangında ilk kurtarılacak" işaretleri, acil koduyla açıklamak istediğimiz şeyler bu kapsama girer aslında. İşte B-planı, alternatif, rotasyon bu derece etkili kavramlardır. Hayat kurtarmalıdır. Bizde ise yaptım, söyledim oldu...

Yeterince açık olmadı ama şeytan ayrıntıda gizlidir...

Yazdıklarınla destekli arasında bir bağlantı kuramadım.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüm ipleri PR'cı yöneticine vermemeliydin, en büyük hata sende.

Topla toplayabilirsen.
                                Bu mesajı attığımda seçimin s'si konuşulmuyordu.

Hayırlısı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X