başkanın şimdi istifa bana çok manidar geldi. normal bir istifa değil bu. diğer yöneticiler piyasada yok. yakında bununda kokusu çıkacaktır bakın görün. ya yönetimdeki birileriyle ters düştü yada para olmadığı için görevi bırakmak zorunda kaldı. tabi bunlar benim tahminim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Olay evdeki hesap carsiya uymadi meselesi tarafli tarafsiz herkes bizim gecmiste oldugu gibi sampiyonluga birkac sezon ambargo koyacagimizi konusuyordu alinan oyuncular iyimi kotumu anlamadan sampiyonlar ligindende elenmemiz ambargoyu delmis oldu havamizi kaybettik gecen sezon kotu oynarken kazandigimiz maclar vardi bu sezon tam tersi oldu iyi oynadigimiz maclarida alamadik
Yorum
-
Arkadaşlar, bjk gs başak şampiyon olduktan sonra paramparça oldu, ŞAMPİYONLUK SEVİYESİ ÜSTÜ ülkemizde hayal artık, ŞL de hepsini şamar oğlanı yaptılar, hepsi dağıldı!
Biz herşeye rağmen toparlandık, ve aslında kronoloji şöyle;
1. Sivas süper kupa, aldık hava tavan oldu
2. Kopenhag, kaybettik dağıldık
3. Monaco, kazandık dengelendik
4. Uefa Elendik, dağıldık
5. Ligde dengelenemedik, ara biraz denge kattı
Her toparlanma sinyalinde hızla dönecekken AVCI DOĞAN, Başkana her seferinde köprü attı ve sonunda tüm iletişim bitti…
Şimdi, buradan ASLA Belkalem F Atik kadrolara dönmeyiz, şampiyonluk bizde BÜYÜK KIRILMALAR YAŞATTI ÜST GRUBA doğru, aptal başkanımsı tipler Burak elmas akıbetine uğrar-Trabzona sokulmaz
YA HIZLA SEÇİLEN BAŞKAN HEDEF BELİRLER, hava yakalar, her kesimle barışır ya da kendisi biter Trabzonspor projesi Eylüle kalır, Başakşehir çaldı yıkılmadık şimdi mi sıradan takım olacağız???Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Başkanı 2000 li yılların başında Özkan Sümer'li yönetimden hatırlıyorum. Eski kültüre ait bir efsanenin kadrosunda yenilikçi bir figür olarak, endüstriyelleşen futbolun ya da dünyanın, sağduyu sahibi olduğunu düşündüğüm ya da kendimce düşünmeyi tercih ettiğim figürlerinden biri olarak.
Ne olup bittiği ile ilgili tüm detayları takip etmedim. O yüzden yarın öbür gün konu çok başka yerlere gelirse bilemem.
Her insanın görüşleri en nihayetinde kendisini bağlar.
Ancak gelinen süreçte başkanın çizdiği profilin, en azından bugüne kadar aldığı kararlar açısından, tutarlı olduğunu düşünüyorum ve senelerce olunamayan şampiyonluğunun yaşanabilmesindeki katkısının, ülkemizdeki sosya-kültürel ve ekonomik yapıyı hesaba katarak, oldukça önemli ve yer yer birincil kabul ediyorum. Hatta, kulüp tarihinde birilerine saygı duymak önemli bir olguysa ve Ahmet Ağaoğlu'nun da eğer kendisi açısından bu olgununun bir önemi var ise, bunun Trabzonsporluluk hafızasına yerleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum, kulubün yönetimsel ve siyasal olarak tekrar eden döngülerine alternatif bir bakış açısı katabilmesi adına.
Umarım duyguların ve matematiğin bir birine yakın olduğu daha uzun zamanlar geçiririz ve tüm bu süreçlerden kendimize olduğu kadar etrafımızdaki insanlara da fayda yaratabiliriz.En son Estragon tarafından düzenlendi; 04.03.2023, 23:35.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyenicag gazetesinin haberi
sene once cizildi alanya maci sonrasinda yeni degildi bu kadar direnebildi cok kotu koseye sıkıstirildi.sezon basinda daha 4 . haftada yazdim olacak olanlari bir cuval incir berbat olabilir cok dikkatli olunmali baskan gozunu acmali masaya agirligini koymali ipleri eline almali diye bu baskan uyandiginda is isden gecmisti istanbulda oynanan umraniyespor macindan sonra transferi bana degil dogani isaret ederek ona soeun demesi sadece buz daginin gorunen yuzuydu ciddi anlamda tartismalar yasandi bu surecte acik acik restlesmeler oldu hem yonetim icinde hem siyaset kanadinda baskan cekilen operasyonu anlayinca havaalani meselesini patlatti gider ayak beni yakanlari yakarim dedi.sponsor isi bitmisken ertelendi sirf klube sicak para girisi olmasin agaoglunun suresi uzamasin diye.avciya ben burda oldugum surece tazminat vermem dedi 3 yil imzayi kim attirdiysa o versin dedi cebinden bu seferde trabzonsporu tarihinin en agir yenilgilerinden biri 40 milyon avro maas butceli takimiyla alininca troller tarafindan balkon tiyatrosu sergilendi isin arkasinda yine kimin oldugunu hangi guruhun tahmin etmissinizdir.secime kadar dayan denildiginde artik ozel islerime kadar bozuldu dayanacak gucum kalmadi dedi..agaoglu babamin oglu degil ama yapilan haksizligi oynanan filmi bilen biri olarak boyle bir kumpasi kaldiramiyorum bir takim nasil siyasetin bu kadar kuklasi olabilir aklim almiyor hazmedemiyorum adamlarin parmaginda oynatiyolar koca klubu..millet transferlerde agaoglunu gomerken daha 1.transfer donemi bitmeden transfelrin hepsini dogan ve avci yapiyor baskanin dahli yok dedigimde linc ediliyordum simdi kendi agziyla itiraf etti hoca yazilanlar ortada.. baskan yine klubu dusunerek bu kadar acilmayalim sampiyonlar ligine kalirsak ranafer yapariz dusuncesindeyken hoca soz verdi cl ye avrupada basarili olacagiz diyerek milyonlari havada ucuran ucak indirip kaldiranlar vardi twitterda, yine hoca ile sene sonunu bekleyelim derken baskan sozlesme yenilemek icin hayir 3 yillik imzalayacagiz diye direten arkasindakilerin destegini alarak ayni kisiydi.boyle bir adamin yenilmesine goz yumduk simdi bunu yapanlari basa gecirecek kadar aciz bir camiayiz biz kimsenin trabzonsporu falan dusundugu yok siyaset artik sehirde trabzonsporun onune gecmis durumda ve bu isin duzelecegi yok malesef..bakin ilerki surecte sus payi olarak agaogluna gel siyaesee girde diyecekler dillenmeye basladiya bu is artik sasmaz hep ayni takdik biz boyle birsey yapmayiz gibisinden baskan normalde bunlarin yanindan bile gecmez siyasi gorus olarak ama oyle bir ortama getirdiler ki olayi sahsi olarak da maddi manevi cok yiprandi agaoglu acik acik cephe alinmis durumda kendisine karsi bunun onune gecmek icin olursa da sasirmasin kimse..icim kan agliyor su surece nasil gelindi yine nasil icerden vurdular bizi anlamiyorum neden akillanmiyoruz biz bilmiyorum lanet olsun su klupden iceri siyaseti sokan, siyasi cikarlarini klubun trabzonsporun ustunde tutan herkese bizim baska dusmana ihtiyacimiz yok icimizdekilsr yeterler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Trabzonspora vermiş olduğu tüm hizmetler için teşekkür ederim.Trabzonspor tarihindeki şampiyonluk yaşamış başkanlardan biri olmak onun adına gurur verici bir durum.Ozellikle benim gibi orta yaş kesimin özellikle kendisine teşekkür etmesi gerekiyor.lig şampiyonluğunu ilk kez doyasıya kutlama fırsatı bulduk.Tesekkurler başkan.
Bulunduğu dönem içinde başarılı bir başkan profili çizdi.Hem sporun içinden gelmesi hemde ticaret adamı olması kulüp yönetimindeki başarısını arttırdı.
Ne var ki hayatta hiçbir şey sürekli yukarı doğru ivmeli olmuyor.imparatorluklar,ülkeler,fabrikalar,kulüpler ve nicelerinin hepsinin tarihinde inişler çıkışlar vardır.Bizde geçen sezon lig şampiyonluğu ile grafik eğrisinde başabaş noktasına ulaştık.Daha yukarısı olur mu diyerek kadroyu genişlettik ama olmadı.Nasil ki doğrularimizin karşılığını aldıysak şimdide yanlislarimizin bedelini ödeme zamanı.Tekrar başa dönüp tekrar maksimuma ulaşmak için yol alacağız.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskanin yerinde olsam sadri sener,nevzat aydin cevresinden ekip kurup devam ederim.bu donemde arkadan vurmayacak,siyasete teslim olmayacak tek bunlar kaldi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum