Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
Futbol federasyonunu arka plandan yönettiği açıkça görülen Hamit Altıntop içindeki Trabzonspor nefretini ortaya koyarcasına milli takımlardaki Trabzon ve Trabzonspor geçmişli herkesi kapı dışarı ederken sevgili başkan hala 3 maymunu oynuyorsunuz, midenizden bağlı olduğunuz bir şey mi var birilerine?Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...Yorum
-
Bilmedigimden soruyorum kimler gönderildi ? Tolunay var sanirim ama emin degilim, ki onu da bizden pek sâhiplenen yok dogal olarak, ayrilirken tazminat ve sonrasindaki fâiz meselelerinden dolayiFutbol federasyonunu arka plandan yönettiği açıkça görülen Hamit Altıntop içindeki Trabzonspor nefretini ortaya koyarcasına milli takımlardaki Trabzon ve Trabzonspor geçmişli herkesi kapı dışarı ederken sevgili başkan hala 3 maymunu oynuyorsunuz, midenizden bağlı olduğunuz bir şey mi var birilerine?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Hami Mandıralıdan, Şenol Ustaömer, Güngör Şahinkaya'ya kadar ne varsaRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...Yorum
-
Hami'nin görevi var miydi ki, haberim yoktu ya da unutmusum... digerlerine gelirsek yillardir oradalardi, bir faydalarini görmedik, bizden de olabildikçe az topçu aliyorlardi sirf kiyak yapiyorlar söylentisi çikmasin diye...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Hepsinin görevi vardı, aslında Ahmetcan Kaplan mesela Şenol hocanın ısrarıyla oynatılan bir oyuncuydu, kazanımını sezon başında gördük, Güngör hoca olmasa sürekli dillendirilen Hakan Yeşiller milli takımlarda yer bulamazdı. Sorun milli takımlara seçilmeyen gençlerimiz değil, kendi takımlarımızda onlara şans vermeyen kendi sistemimizRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...Yorum
-
-
-
Türkiye kupasını da verin de artık insanların zamanından cebinden çalmayın yeter.Yorum
-
Nwakaeme 20 gol atınca konuşmak kolay. Çık şimdi konuş. Bu takıma 20 milyon euroya 20 tane sığır aldırdın yetmedi 40 milyon euro da maaş bağladın. Başındaki kip kafalıyı da saldın çayıra mevlam toplasın.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
-
Ağaoğlu yatsın kalksın Ertuğrul Doğana dua etsin. Ağaoğlunda futbol aklımı var sanıyorsunuz. Olası bi istifa da ilk td aday ya Tamer Tuna ya da ÜnalYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Eski özlenen trabzonspor geri döndü. 1 sene iyi 3 sene orta sıralara oynayan şubat ayında hedefsiz kalan trabzonspor'u özlemişiz be.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum