Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkanım olimpiyat stadyumunda avrupa'nın büyük takımlarından birisiyle deprem bölgelerine yardım amaçlı maç yapalım. çok iyi olur.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Futbol federasyonunu arka plandan yönettiği açıkça görülen Hamit Altıntop içindeki Trabzonspor nefretini ortaya koyarcasına milli takımlardaki Trabzon ve Trabzonspor geçmişli herkesi kapı dışarı ederken sevgili başkan hala 3 maymunu oynuyorsunuz, midenizden bağlı olduğunuz bir şey mi var birilerine?
        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbol federasyonunu arka plandan yönettiği açıkça görülen Hamit Altıntop içindeki Trabzonspor nefretini ortaya koyarcasına milli takımlardaki Trabzon ve Trabzonspor geçmişli herkesi kapı dışarı ederken sevgili başkan hala 3 maymunu oynuyorsunuz, midenizden bağlı olduğunuz bir şey mi var birilerine?
          Bilmedigimden soruyorum kimler gönderildi ? Tolunay var sanirim ama emin degilim, ki onu da bizden pek sâhiplenen yok dogal olarak, ayrilirken tazminat ve sonrasindaki fâiz meselelerinden dolayi
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bilmedigimden soruyorum kimler gönderildi ? Tolunay var sanirim ama emin degilim, ki onu da bizden pek sâhiplenen yok dogal olarak, ayrilirken tazminat ve sonrasindaki fâiz meselelerinden dolayi
            Hami Mandıralıdan, Şenol Ustaömer, Güngör Şahinkaya'ya kadar ne varsa
            Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hami Mandıralıdan, Şenol Ustaömer, Güngör Şahinkaya'ya kadar ne varsa
              Hami'nin görevi var miydi ki, haberim yoktu ya da unutmusum... digerlerine gelirsek yillardir oradalardi, bir faydalarini görmedik, bizden de olabildikçe az topçu aliyorlardi sirf kiyak yapiyorlar söylentisi çikmasin diye...
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hepsinin görevi vardı, aslında Ahmetcan Kaplan mesela Şenol hocanın ısrarıyla oynatılan bir oyuncuydu, kazanımını sezon başında gördük, Güngör hoca olmasa sürekli dillendirilen Hakan Yeşiller milli takımlarda yer bulamazdı. Sorun milli takımlara seçilmeyen gençlerimiz değil, kendi takımlarımızda onlara şans vermeyen kendi sistemimiz

Yorum

• miha zajc al başkan böyle yürüyen orta sahalarla olmaz.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• nasıl başkan iyi mi böyle ?
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bitti mi yeterli mi
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• şampiyon kadroyu çok iyi bozdun. tebrikler. umarım bu sene hatandan ders alırsın
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Türkiye kupasını da verin de artık insanların zamanından cebinden çalmayın yeter.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Nwakaeme 20 gol atınca konuşmak kolay. Çık şimdi konuş. Bu takıma 20 milyon euroya 20 tane sığır aldırdın yetmedi 40 milyon euro da maaş bağladın. Başındaki kip kafalıyı da saldın çayıra mevlam toplasın.
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Tüm ipleri PR'cı yöneticine vermemeliydin, en büyük hata sende.

Topla toplayabilirsen.

Yorum

• Ağaoğlu yatsın kalksın Ertuğrul Doğana dua etsin. Ağaoğlunda futbol aklımı var sanıyorsunuz. Olası bi istifa da ilk td aday ya Tamer Tuna ya da Ünal
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X