başkanım olimpiyat stadyumunda avrupa'nın büyük takımlarından birisiyle deprem bölgelerine yardım amaçlı maç yapalım. çok iyi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
Futbol federasyonunu arka plandan yönettiği açıkça görülen Hamit Altıntop içindeki Trabzonspor nefretini ortaya koyarcasına milli takımlardaki Trabzon ve Trabzonspor geçmişli herkesi kapı dışarı ederken sevgili başkan hala 3 maymunu oynuyorsunuz, midenizden bağlı olduğunuz bir şey mi var birilerine?Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol federasyonunu arka plandan yönettiği açıkça görülen Hamit Altıntop içindeki Trabzonspor nefretini ortaya koyarcasına milli takımlardaki Trabzon ve Trabzonspor geçmişli herkesi kapı dışarı ederken sevgili başkan hala 3 maymunu oynuyorsunuz, midenizden bağlı olduğunuz bir şey mi var birilerine?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmedigimden soruyorum kimler gönderildi ? Tolunay var sanirim ama emin degilim, ki onu da bizden pek sâhiplenen yok dogal olarak, ayrilirken tazminat ve sonrasindaki fâiz meselelerinden dolayiRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami Mandıralıdan, Şenol Ustaömer, Güngör Şahinkaya'ya kadar ne varsaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hepsinin görevi vardı, aslında Ahmetcan Kaplan mesela Şenol hocanın ısrarıyla oynatılan bir oyuncuydu, kazanımını sezon başında gördük, Güngör hoca olmasa sürekli dillendirilen Hakan Yeşiller milli takımlarda yer bulamazdı. Sorun milli takımlara seçilmeyen gençlerimiz değil, kendi takımlarımızda onlara şans vermeyen kendi sistemimizRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
Türkiye kupasını da verin de artık insanların zamanından cebinden çalmayın yeter.
Yorum
-
Nwakaeme 20 gol atınca konuşmak kolay. Çık şimdi konuş. Bu takıma 20 milyon euroya 20 tane sığır aldırdın yetmedi 40 milyon euro da maaş bağladın. Başındaki kip kafalıyı da saldın çayıra mevlam toplasın.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum