İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanım dikkat et. Isıra bilir.
Karakterimizle şampiyon olduk.
DUYDUN MU KOÇ'LARIN ALİ
ŞİŞŞŞŞŞTTTTT2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakşam ki kayseri maçı fragmandı.
Önümüzdeki sene çoğu deplasmanda aynı olaylar başımıza gelecek. Yalı çocuğu 1 aydır algı yapıyor meyvelerini verdi.
Çok güçlü bir kadro kurulmalı.
Peki şu 5 takıma ne demeli?
Sivas, Konya, Antalya, Malatya ve Kayseri takımlarına ise bundan sonra acımak yok.
Amatöre kadar yolları var Satılmışşehir gibi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu!
ali koç denen ahlak kanseri adam kin ve nefret söylemleriyle Trabzonu ve Trabzonsporu ötekileştirme operasyonu yapıyor.
Medya ve siyasileri de arkasına almış büyük bir algı operasyonu yaparak müthiş bir antipati oluşturdu. Kimseden gram ses çıkmıyor. Suç işliyor resmen. Bizim halkımız zaten lince hazır bir şekilde bekliyor. Dünkü Kayseri maçı en iyi örnek.
Gelecek sezonun hazırlıkları bunlar. Çok tehlikeli sular.
Yönetim ciddiye almayarak doğru olanı yapıyor fakat medyada vs. kamoyuna açıklama yapacak kişiler lazım.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali koç denen ahlak kanseri adam kin ve nefret söylemleriyle Trabzonu ve Trabzonsporu ötekileştirme operasyonu yapıyor.
Medya ve siyasileri de arkasına almış büyük bir algı operasyonu yaparak müthiş bir antipati oluşturdu. Kimseden gram ses çıkmıyor. Suç işliyor resmen. Bizim halkımız zaten lince hazır bir şekilde bekliyor. Dünkü Kayseri maçı en iyi örnek.
Yönetim ciddiye almayarak doğru olanı yapıyor fakat medyada vs. kamoyuna açıklama yapacak kişiler lazım.
Şımarık
Yalı
Çocuğu2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali koç denen ahlak kanseri adam kin ve nefret söylemleriyle Trabzonu ve Trabzonsporu ötekileştirme operasyonu yapıyor.
Yönetim ciddiye almayarak doğru olanı yapıyor fakat medyada vs. kamoyuna açıklama yapacak kişiler lazım.
Bu yalı çocuğuna haddini bildirmek lazım. İş farklı yerlere gidiyor.
Anadoludaki çift takımlılar bizim maçlara gelip böyle dün akşam ki gibi provokasyon yapacak.
Yorum
-
başkan buraları okuyorsa başkanı birileri uyarması lazım
hangi konuda ?
ahmetcan kaplan
birileri (avrupa kulüpleri) ahmetcanı değerini bulmadan ucuza kapatmaya çalışıyor sanırım,aman abi,dikkat etmek lazım,
900 dakika oynadı tm değeri 1.4 milyon avro ,daha çaylak diyerek 5-6 milyon avrolara bırakmamak lazım
genelde bütün uyanık avrupa kulüpleri bu anları bekler,oyuncu zirveye çıkmamıştır ve çok gençtir az oynamıştır,oyuncuyu 5-6 milyon avroya kapatırız,tahminim böyle düşünüyorlar,
ha potansiyelini bulmadan potansiyel bonservis ücreti veriyorlarsa (20 milyon avrodur bu),satarsın düşünmeden,ama ahmetcan 5-6 milyon avrolara satılacak oyuncu değil,1 yıl oynatıp zaten potansiyel değerini bulacak,yani 20 milyon avro,yada bir avrupa kulübü potansiyel değerini görüp 1 yıl beklemeden 20 milyon avroya alacak,
bizde genelde şöyle düşünülür, ''1000 dakika ligde oynatıp 5-6 milyon avro kar yaptık'' yok hocam,kar değil zarardasın,değerli oyuncunu ucuza yolladın,lille yada başka bir avrupa takımı ne yapacak,6 milyon avroya aldığı oyuncuyu 40 milyon avroya satacak,kar eden lille olacak hocam
neden 20 milyon avro rakkam belirledim,süper lig bunun nedeni,süper ligde yurt dışına satış üst sınırı 20 milyon avro oluyor,oyuncunun değeri isterse 40 milyon avro olsun,süper lig değer düşürüyor,haliyle üst sınırı bekleyeceksin oyuncu satarkenEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 14.05.2022, 02:03.TEKKEBALL
Yorum
-
AHMET AĞAOĞLU'NUN ENLERİ!
En heyecanlandığı maç?
Hemen her maçta çok heyecanlanıyorum ama belli etmiyorum.
En mutlu olduğu an?
Antalyaspor’la oynadığımız şampiyonluk maçı, hakemin bitiş düdüğü ve o coşku patlaması.
Şampiyonluğa en çok inandığımız maç?
Maç olarak değil de Şubat ayının ikinci haftası biz bu işi bitirdik dedim.
Şampiyonluğu en çok kim görsün isterdiniz?
Bu şampiyonluğu beklerken hayatını kaybeden tüm Trabzonsporlular görsün isterdim.
Bu sezon en üzüldüğünüz olay?
Puan kaybettiğimiz her maça çok üzülüyorum ama olay olarak Gervinho, Edgar, Peres gibi oyuncularımızın uzun süreli sakatlıkları.
Bu sezon en zorlandığınız transfer?
Cornelius ve Visca’da çok zorlandık, bonservisleriyle alakalı.
Trabzonspor dışında en beğendiğiniz oyuncu?
Ben oyuncuyu ancak Trabzonspor forması giydiği zaman beğeniyorum.
Avrupa'da en beğendiğiniz futbolcu?
Messi-Ronaldo kıyaslaması çok popülerdi. Ben Messi diyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum