Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 yıl önce linç edilen, hakkında menajerler aracılığıyla para yediği iddia edilen başkan. Şimdi efsane oldu. İki yüzlü bir kitle var. Eleştiri adı altında iftira atmışlardı. Şimdi en çok onlar sahipleniyor. Ne güzel.
    Başarı olayı böyle ama, 5 maç galibiyet alamadığımız zaman Avcı'yıda yakacağız zaten seneye.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Baskan bu kupa olayina izin verirsen 4 senedir seni savundum yemin billah tek dakkikada seni silerim.
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yukarıdaki yoruma imzamı atarım.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• O gün kupaya senden, yönetimden, oyunculardan ve teknik ekipten başka kimsenin dokunmasına izin verme başkan. Bi de kurallarla belirlenmiş olan kupayı takdim etmesi gereken kişi dışında tabi

Yorum

• Yanlış mı anladım cumhurbaşkanı kupayı vermek isteyecek bizim başkan da buna mani mi olacak?

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sloganı beğenmedim ama bu güzeldi.

Başkanım dikkat et. Isıra bilir.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanım dikkat et. Isıra bilir.

Farklıyız.
                Karakterimizle şampiyon olduk.

DUYDUN MU KOÇ'LARIN ALİ
                ŞİŞŞŞŞŞTTTTT
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• akşam ki kayseri maçı fragmandı.

Önümüzdeki sene çoğu deplasmanda aynı olaylar başımıza gelecek. Yalı çocuğu 1 aydır algı yapıyor meyvelerini verdi.

Çok güçlü bir kadro kurulmalı.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    akşam ki kayseri maçı fragmandı.

Önümüzdeki sene çoğu deplasmanda aynı olaylar başımıza gelecek. Yalı çocuğu 1 aydır algı yapıyor meyvelerini verdi.

Çok güçlü bir kadro kurulmalı.
                    3 büyütülmüşün aynı pisliğin farklı versiyonları olduğunu bu şampiyonlukta bir kez daha görmüş olduk.

Peki şu 5 takıma ne demeli?

Sivas, Konya, Antalya, Malatya ve Kayseri takımlarına ise bundan sonra acımak yok.

Amatöre kadar yolları var Satılmışşehir gibi
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu!

ali koç denen ahlak kanseri adam kin ve nefret söylemleriyle Trabzonu ve Trabzonsporu ötekileştirme operasyonu yapıyor.
                      Medya ve siyasileri de arkasına almış büyük bir algı operasyonu yaparak müthiş bir antipati oluşturdu. Kimseden gram ses çıkmıyor. Suç işliyor resmen. Bizim halkımız zaten lince hazır bir şekilde bekliyor. Dünkü Kayseri maçı en iyi örnek.
                      Gelecek sezonun hazırlıkları bunlar. Çok tehlikeli sular.
                      Yönetim ciddiye almayarak doğru olanı yapıyor fakat medyada vs. kamoyuna açıklama yapacak kişiler lazım.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ali koç denen ahlak kanseri adam kin ve nefret söylemleriyle Trabzonu ve Trabzonsporu ötekileştirme operasyonu yapıyor.
                        Medya ve siyasileri de arkasına almış büyük bir algı operasyonu yaparak müthiş bir antipati oluşturdu. Kimseden gram ses çıkmıyor. Suç işliyor resmen. Bizim halkımız zaten lince hazır bir şekilde bekliyor. Dünkü Kayseri maçı en iyi örnek.
                        Yönetim ciddiye almayarak doğru olanı yapıyor fakat medyada vs. kamoyuna açıklama yapacak kişiler lazım.
                        Şirazesi kaymış
                        Şımarık
                        Yalı
                        Çocuğu
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forumda 1 haftadır anlatmak istediğim olayın özeti.

Bu yalı çocuğuna haddini bildirmek lazım. İş farklı yerlere gidiyor.

Anadoludaki çift takımlılar bizim maçlara gelip böyle dün akşam ki gibi provokasyon yapacak.

Yorum

• Sahi ne olacak bu yabancı sınırı?

Yorum

• başkan buraları okuyorsa başkanı birileri uyarması lazım

hangi konuda ?

ahmetcan kaplan

birileri (avrupa kulüpleri) ahmetcanı değerini bulmadan ucuza kapatmaya çalışıyor sanırım,aman abi,dikkat etmek lazım,

900 dakika oynadı tm değeri 1.4 milyon avro ,daha çaylak diyerek 5-6 milyon avrolara bırakmamak lazım

genelde bütün uyanık avrupa kulüpleri bu anları bekler,oyuncu zirveye çıkmamıştır ve çok gençtir az oynamıştır,oyuncuyu 5-6 milyon avroya kapatırız,tahminim böyle düşünüyorlar,

ha potansiyelini bulmadan potansiyel bonservis ücreti veriyorlarsa (20 milyon avrodur bu),satarsın düşünmeden,ama ahmetcan 5-6 milyon avrolara satılacak oyuncu değil,1 yıl oynatıp zaten potansiyel değerini bulacak,yani 20 milyon avro,yada bir avrupa kulübü potansiyel değerini görüp 1 yıl beklemeden 20 milyon avroya alacak,

bizde genelde şöyle düşünülür, ''1000 dakika ligde oynatıp 5-6 milyon avro kar yaptık'' yok hocam,kar değil zarardasın,değerli oyuncunu ucuza yolladın,lille yada başka bir avrupa takımı ne yapacak,6 milyon avroya aldığı oyuncuyu 40 milyon avroya satacak,kar eden lille olacak hocam

neden 20 milyon avro rakkam belirledim,süper lig bunun nedeni,süper ligde yurt dışına satış üst sınırı 20 milyon avro oluyor,oyuncunun değeri isterse 40 milyon avro olsun,süper lig değer düşürüyor,haliyle üst sınırı bekleyeceksin oyuncu satarken
                              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 14.05.2022, 02:03.
                              TEKKEBALL

Yorum

• AHMET AĞAOĞLU'NUN ENLERİ!

En heyecanlandığı maç?

Hemen her maçta çok heyecanlanıyorum ama belli etmiyorum.

En mutlu olduğu an?

Antalyaspor’la oynadığımız şampiyonluk maçı, hakemin bitiş düdüğü ve o coşku patlaması.

Şampiyonluğa en çok inandığımız maç?

Maç olarak değil de Şubat ayının ikinci haftası biz bu işi bitirdik dedim.

Şampiyonluğu en çok kim görsün isterdiniz?

Bu şampiyonluğu beklerken hayatını kaybeden tüm Trabzonsporlular görsün isterdim.

Bu sezon en üzüldüğünüz olay?

Puan kaybettiğimiz her maça çok üzülüyorum ama olay olarak Gervinho, Edgar, Peres gibi oyuncularımızın uzun süreli sakatlıkları.

Bu sezon en zorlandığınız transfer?

Cornelius ve Visca’da çok zorlandık, bonservisleriyle alakalı.

Trabzonspor dışında en beğendiğiniz oyuncu?

Ben oyuncuyu ancak Trabzonspor forması giydiği zaman beğeniyorum.

Avrupa'da en beğendiğiniz futbolcu?

Messi-Ronaldo kıyaslaması çok popülerdi. Ben Messi diyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X