Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bağış işi yavaşladı, ses yok.

Yorum

• Ali Koç: Altay maçını dahi İstanbulda oynamak istiyorlar..

2 saat sonra

Trabzonspor : Altay maçını Şanlıurfa GAP Arenada oynayalım..

insan kalitesi denen bişey var..hırsızlık..yalan söylemek..fitne çıkarmak..etik davranmamak A dan Z ye heriflerin karakteri
      (şu yukarıda yakaldığım noktayı biz sürekli vurgulamadığımız için kamuoyu bunların ALGI larına kanıyor maalesef..bizde bu fırsatları hep tepiyoruz..)

...............................................................................

şu paçavralara cevap vermeyen Başkan ..Yönetim..Bakan...vs kim varsa gözümde sizde 100de 1 milyon hatalısınız..
      siz koca bir taraftar grubunu temsil ediyorsunuz..koca bir şehri temsil ediyorsunuz..
      illa sert bi söylemde değil..insanları aydınlatıcı..yalanları yanlışları düzeltici bi konuşma olmalıydı..
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• bu liste gercekten ilerisi icin isik olacak nitelikte...

Ilginc olan, kendimce bekledigim bir isim var. Ne sayfasindan sampiyonluk kutladi, nede suana kadar bu projeye destek oldu. Isim vermek istemiyorum. icimdeki hayal kirikligini dile getirmek icin yaziyorum. Zaten herkes yavas yavas adini dillendirmeye baslar beyfendinin.... (eski baskanlardan degil, ama onlardanda vardir tabi)

Neyse. yukardada belirtildigi gibi, kimseyi zorlamiyoruz. Ama taraftarin cefasi deplasmana gitmekse, cocuklarinin rizkindan kesip ürün almaksa, zengin kesiminde cefasi bir kereligine bu miktari vermek olabilir...

Yorum

• en azından şuurunu yitirmiş bu zaatı..
          halkı kin ve düşmanlığa sevketmekten savcılığa şikayet etmeliydik..

bu konularda çok zayıfız hem de çok..büyük kulüp falan olamayız bu tavırlarla..
          (bakın kavga falan edelim demiyorum..işi usülüne uygun yapalım..ama yok yok yok..)
          (senin 5 milyonla 10 milyon arası taraftarın var..okumamışı olduğu gibi ..mühendis doktor..profesör ..sanatçı..bir dünya taraftarın var..bu it ..bu şuurunu yitirmiş zaat onlara hakaret ediyor.. sende tık yok..Allah'tan ki 1 Şampiyonluk gördük..bu yapılmayan doğrular beni çok sıkardı ama artık daha relaxım..)

28 falan dediler diye gs hemen cevap verdi..
          bizden büyük kulüp falan olmaz..adamın cüret ettiği laflara bak 1 kişide çıkıp cevap veremiyor..hemde yalıda yetişmiş süslü çocuğa..
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            en azından şuurunu yitirmiş bu zaatı..

(bakın kavga falan edelim demiyorum..işi usülüne uygun yapalım..ama yok yok yok..)
            (senin 5 milyonla 10 milyon arası taraftarın var..okumamışı olduğu gibi ..mühendis doktor..profesör ..sanatçı..bir dünya taraftarın var..bu it ..bu şuurunu yitirmiş zaat onlara hakaret ediyor.. sende tık yok..Allah'tan ki 1 Şampiyonluk gördük..bu yapılmayan doğrular beni çok sıkardı ama artık daha relaxım..)

bizden büyük kulüp falan olmaz..adamın cüret ettiği laflara bak 1 kişide çıkıp cevap veremiyor..hemde yalıda yetişmiş süslü çocuğa..
            TS Hukukçular Birliği bu konuda yarın resmi olarak şikayette bulunacağını açıkladı.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en azından şuurunu yitirmiş bu zaatı..

Resmi bavuru yapilacak zaten yarin trabzonspor hukukcular dernegi tarafindan klup bunlari muhatap almayarak iyi yapiyor baskan biz daha o topa girmeyiz diyerek zaten mesaji verdi klup ince ince dokundurup kudurtuyor zaten belli ziplamalarindan
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Konu dışı olacak ama paint de mi yapmislar photoshop unu ))
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ali Koc'un hicbir aciklamasini kaale almayip cevap verme geregi bile duymamasini ayakta alkisliyorum

Kuduruyorlar...
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Sloganı beğenmedim ama bu güzeldi.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Baskan formanin peynir ekmek gibi satilacagi zaman stoklarda forma yok tsclupdan kim sorumluysa derhal gorevden alin,sampiyon olacagimiz haftalar oncesinden belliydi neden formalar yetismedi hala anlamadim en az 25 30 bin sampiyonluk formasinin cikmis olmasi lazimdi sampiyonluk maci oncesi 1 2 gun icinde tukenirdi hemen..eski formalar zaten yok stoklarda
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Şu ana kadar yaptıkları ve kazandıklarıyla efsane oldu zaten. Türkiye kupası ve ordan da süper kupayla 5 kupası var diye görüyorum.

2010-11'den sonra Sadri Şener'in yaptığı hataya düşmeyip kadro kalitesini yükseltebilir gelecek parayla doğru transferler yapabilirse iyi değil en iyi olmaya doğru ilerler..
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Başkanım, Avcı ile planlamadan vazgeçme, play off bile oynasak geçecek kadro kur lütfen, 25 milyon euro şu an her takımı uçurur.

Uğurcanı ŞL ile motive et asla satma derim, haa 20+ teklif varsa sat direk bas Kaan Ayhana 8 milyonu, yerli işinde kaleden stopere çevir işi, gelecek 25 milyon euro + oyuncu satışlarıyla:

Uğurcan

transfer transfer Hugo transfer

vişça hamsik dorukhan Ömür transfer

Cornelius

Uğurcan giderse Kaan Ayhanla 3 yerliye parket, Ömür giderse o parayı direk Yazıcıyı getir...
                            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• bilgi veren arkadaşlara ..teşekkürler..
                              aynı zamanda Başkanım bu konuda ses etmeseydin çok kırılırdım..

ama sen beklediğimi ADAMA yakışanı yaptın..

operasyon çocuğuna operasyon çocuğu dedin..eli öpülesi adamsın..

Başından beri söylüyorum; maç kaybedebilirsiniz, puan kaybedebilirsiniz, bunun telafisi var.
                              Şampiyonluk bile kaybedebilirsiniz, önümüzdeki yıllardaki şampiyonluklar sizi bekliyor.
                              Ama eğer karakterinizi kaybederseniz, her şeyinizi kaybedersiniz, her şeyinizi.

bunu imzam yapmalıyım..BAŞKANIM karaktersize Saplamış

Yorum

• 1 yıl önce linç edilen, hakkında menajerler aracılığıyla para yediği iddia edilen başkan. Şimdi efsane oldu. İki yüzlü bir kitle var. Eleştiri adı altında iftira atmışlardı. Şimdi en çok onlar sahipleniyor. Ne güzel.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X