İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar Trabzonlu ama Trabzonspor‘la pek alakalari yok ozaman, sözde yani. Nevzat Aydin ve Nevzat Kaya‘ya Helal olsun
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ha benim param olsa veririm.Nerelere vermedim ki ama Normal bir Mühendis Maasi ile biraz zor.
Bakalim 2 Hafta sonra Türkiyedeyim Bogaz da ki köprüde asilan Bayraktan parca alacaktim ama 3 d secure mesaji gelmiyor benim hatta.Cözümü olan var mi bu konu icin?
Numara Türk Kart Türk ama SMS Mesajlar gelmiyor.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 05.05.2022, 16:16.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar Trabzonlu ama Trabzonspor‘la pek alakalari yok ozaman, sözde yani. Nevzat Aydin ve Nevzat Kaya‘ya Helal olsun
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Şu ana kadar Nevzat kaya ve Nevzat Aydın 5er milyon, Ertuğrul doğan 6 milyon verdi. Şimdiye kadar 25 milyon kadar toplandı.
Bu işi iş adamları challange şeklinde birbirlerini etiketleyerek çok iyi noktalara çıkarabiliriz.
Ayrıca traftar içinde hesap açılmalı. Anıtta traftar olarak yazar, iller olabilir, traftar grupları olabilir.
Sayıyı arttırmak lazım 1000 sayısına ulaşabilme adına.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu anıt için para toplama konusu enaz bu seneki şampiyonluk kadar önemli bir konu.
Şu ana kadar Nevzat kaya ve Nevzat Aydın 5er milyon, Ertuğrul doğan 6 milyon verdi. Şimdiye kadar 25 milyon kadar toplandı.
Bu işi iş adamları challange şeklinde birbirlerini etiketleyerek çok iyi noktalara çıkarabiliriz.
Ayrıca traftar içinde hesap açılmalı. Anıtta traftar olarak yazar, iller olabilir, traftar grupları olabilir.
Sayıyı arttırmak lazım 1000 sayısına ulaşabilme adına.
Burda Gold gümüs bronz anit tarzi birseyler söylendi.
Gold Bronz vd degilde. Tüm takimin oldugu bir anit olur oraya da ne biliyim 1000 tl verenin isimleri bayraklara vs yazila bilir daha tabana yayar ama bu öbür anitan ayri konu.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum