Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu adamı seviyorum. Antalya maçı sonrası stadın içinde Avcıya sarılması efsaneydi.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Yorum

• Daha şimdiden efsane başkan. Şu birkaç haftadaki projeler, yenilenecek stad ve forma sponsorları, olası şampiyonlar ligi gelirleri ile tüm borçları kapatacağız. Kulübü yeniden artıya geçiren başkan olacak ağaoğlu.
        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
        8.KUŞATMA

Yorum

• Yorum

• Yeni başladı Başkan.
            3 sene evvel söz verdi, sözünü tuttu.

Şimdi Avrupa'da hareket bekliyorum.

Yorum

• Şu 1 milyar tl işini gerçekleştirirsek borcu bitiririz. Şampiyonluk geliri, Avrupa kupaları gelirleri, stat ve forma reklam sponsorluk gelirleri derken; 1 şampiyonlukla borç sıfırlanır ve büyük iş yapmış oluruz.
              En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 05.05.2022, 14:25.

Yorum

• Başkanım çok farklı bir hikaye yazıyoruz hep beraber...
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bunca yıllık hasreti bitiren başkan ve ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağol, varol Büyük Başkan

Yorum

• Yorum

• En son Emre Çömez tarafından düzenlendi; 05.05.2022, 15:55.

Yorum

• Ömrün çok uzun olsun, hep bizim başkanımız ol
                        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunlar Trabzonlu ama Trabzonspor‘la pek alakalari yok ozaman, sözde yani. Nevzat Aydin ve Nevzat Kaya‘ya Helal olsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            Ben yurtdisinda olan Trabzonsporlu Is adamlarindan destek bekliyorum.Bildigim cok var onlara 60-70 bin euro fazla koymaz ama verirler mi bilmiyorum.Lafa geldinde bizim millet mangalda Külbirakmaz ama isi icrata geldimi vinnnnnnnn

Ha benim param olsa veririm.Nerelere vermedim ki ama Normal bir Mühendis Maasi ile biraz zor.

Bakalim 2 Hafta sonra Türkiyedeyim Bogaz da ki köprüde asilan Bayraktan parca alacaktim ama 3 d secure mesaji gelmiyor benim hatta.Cözümü olan var mi bu konu icin?

Numara Türk Kart Türk ama SMS Mesajlar gelmiyor.
                            En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 05.05.2022, 16:16.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlar Trabzonlu ama Trabzonspor‘la pek alakalari yok ozaman, sözde yani. Nevzat Aydin ve Nevzat Kaya‘ya Helal olsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              Bu anıt için para toplama konusu enaz bu seneki şampiyonluk kadar önemli bir konu.
                              Şu ana kadar Nevzat kaya ve Nevzat Aydın 5er milyon, Ertuğrul doğan 6 milyon verdi. Şimdiye kadar 25 milyon kadar toplandı.
                              Bu işi iş adamları challange şeklinde birbirlerini etiketleyerek çok iyi noktalara çıkarabiliriz.
                              Ayrıca traftar içinde hesap açılmalı. Anıtta traftar olarak yazar, iller olabilir, traftar grupları olabilir.
                              Sayıyı arttırmak lazım 1000 sayısına ulaşabilme adına.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu anıt için para toplama konusu enaz bu seneki şampiyonluk kadar önemli bir konu.
                                Şu ana kadar Nevzat kaya ve Nevzat Aydın 5er milyon, Ertuğrul doğan 6 milyon verdi. Şimdiye kadar 25 milyon kadar toplandı.
                                Bu işi iş adamları challange şeklinde birbirlerini etiketleyerek çok iyi noktalara çıkarabiliriz.
                                Ayrıca traftar içinde hesap açılmalı. Anıtta traftar olarak yazar, iller olabilir, traftar grupları olabilir.
                                Sayıyı arttırmak lazım 1000 sayısına ulaşabilme adına.
                                Il olabilir.Alt sinir konulmasi iyi yoksa karinca duasi gibi olurdu isimler anitta.
                                Burda Gold gümüs bronz anit tarzi birseyler söylendi.

Gold Bronz vd degilde. Tüm takimin oldugu bir anit olur oraya da ne biliyim 1000 tl verenin isimleri bayraklara vs yazila bilir daha tabana yayar ama bu öbür anitan ayri konu.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X